Ima naravno jel najveći paket da nema HD u njiima to je cista krađa.channel10 wrote:Vidio sad i ja taj HD paket od 15 kanala, ali sam procitao na TM temi da korisnici mojatv full imaju neke kanale otkljucane(kao sto kod nas ima hd kanala u nekim paketima), pa sam zato pitao ovdje, ali haman to niko ne zna
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Adrian1946
#55751 Re: BHTelecom All About
-
kakaljin
#55752 Re: BHTelecom All About
Ima samo jedan paket sa svim uslugama tel, int, tvAdrian1946 wrote:Ima naravno jel najveći paket da nema HD u njiima to je cista krađa.channel10 wrote:Vidio sad i ja taj HD paket od 15 kanala, ali sam procitao na TM temi da korisnici mojatv full imaju neke kanale otkljucane(kao sto kod nas ima hd kanala u nekim paketima), pa sam zato pitao ovdje, ali haman to niko ne zna
To ti je kradja, a nije 3 KM povecanje pretplate bez ikakvih osnova
-
kakaljin
#55753 Re: BHTelecom All About
Adrian1946 wrote:Nista onda moram poceti i na gostovanja ici jel me prisile ali zato i dobit batine...Cossack wrote:Onda ti ne gine patnja sa streamovima. Da postoje dobri streamovi onda niko (ko se iole razumije u IT) ne bi dao jednu marku za kablovsku televiziju.Adrian1946 wrote: Fazon je sto sam imao tu uslugu i ljudi mi hladno blokirali jel sam gledao na kompu i kad nisam bio kuci gledao preko moba i blokirali me..
Nisi ti jos dorastao da ides na gostovanja, a i biti sa tobom na tribini na gostovanju nije za utjehu.
Zato plati 2 KM i gledaj utakmice na tv-u
-
kakaljin
#55754 Re: BHTelecom All About
Imas samo ono otkljucano sto u paketu uzmes kao sto je kod telemacha.channel10 wrote:Vidio sad i ja taj HD paket od 15 kanala, ali sam procitao na TM temi da korisnici mojatv full imaju neke kanale otkljucane(kao sto kod nas ima hd kanala u nekim paketima), pa sam zato pitao ovdje, ali haman to niko ne zna
Na zalost kod bhtelecoma nemas u osnovnom paketu HD kanale radi onih koji nebi imali mogucnost gledati te kanale, radi infrastrukture,
ustvari bi mogli ali bi imali problema kao sta sam ja imao probleme dok mi nije dosla optika, jer sam trazio na moj zahtjev da mi piste HD kanale, ali kada sam gledao HD nisam mogao nista drugo raditi. Ali nisam se zalio jer sam znao u kakvom mi je stanju bila parica, ali ako bi tako pustili svima ne bi mogli objasniti razloge takvog stanja ostalim korisnicima.
-
Adrian1946
#55755 Re: BHTelecom All About
Nista onda moram poceti i na gostovanja ici jel me prisile ali zato i dobit batine..
A sto se tice placanja Telecom je trebao navesti da te 2 km vazi za samo jednu IP Adresu.
To je tvoje misljenje a znas da svoje misljenje trebas zadrzati za sebe.Nisi ti jos dorastao da ides na gostovanja, a i biti sa tobom na tribini na gostovanju nije za utjehu.
A sto se tice placanja Telecom je trebao navesti da te 2 km vazi za samo jednu IP Adresu.
-
Adrian1946
#55756 Re: BHTelecom All About
Infrastruktura im je bolja od pojedinih kablovsmih distributera ali je problem sto nemaju Sport Klubove i bolje kanale koje Tm ima. I takodjer net je problem.kakaljin wrote:Imas samo ono otkljucano sto u paketu uzmes kao sto je kod telemacha.channel10 wrote:Vidio sad i ja taj HD paket od 15 kanala, ali sam procitao na TM temi da korisnici mojatv full imaju neke kanale otkljucane(kao sto kod nas ima hd kanala u nekim paketima), pa sam zato pitao ovdje, ali haman to niko ne zna
Na zalost kod bhtelecoma nemas u osnovnom paketu HD kanale radi onih koji nebi imali mogucnost gledati te kanale, radi infrastrukture,
ustvari bi mogli ali bi imali problema kao sta sam ja imao probleme dok mi nije dosla optika, jer sam trazio na moj zahtjev da mi piste HD kanale, ali kada sam gledao HD nisam mogao nista drugo raditi. Ali nisam se zalio jer sam znao u kakvom mi je stanju bila parica, ali ako bi tako pustili svima ne bi mogli objasniti razloge takvog stanja ostalim korisnicima.
-
kakaljin
#55757 Re: BHTelecom All About
Pa jeste moje misljenje koje iznosim javno jer nije svejedno ko stoji pored tebe zajedno na tribini na gostovanju, a pogotovo neko ko je dijete.Adrian1946 wrote:Nista onda moram poceti i na gostovanja ici jel me prisile ali zato i dobit batine..
To je tvoje misljenje a znas da svoje misljenje trebas zadrzati za sebe.Nisi ti jos dorastao da ides na gostovanja, a i biti sa tobom na tribini na gostovanju nije za utjehu.
Ali ovo nije tema, pa sa ovim prestajem pisanje o ovome,
Pa sta si ti htjeo da mozes za 2 KM gledati na 10 urejdaja da neko kupi pa razdjeli svima.
-
Adrian1946
#55758 Re: BHTelecom All About
Ja dijete nisam imam 19 godina.Pa jeste moje misljenje koje iznosim javno jer nije svejedno ko stoji pored tebe zajedno na tribini na gostovanju, a pogotovo neko ko je dijete.
Pa sta si ti htjeo da mozes za 2 KM gledati na 10 urejdaja da neko kupi pa razdjeli svima.
- Cossack
#55759 Re: BHTelecom All About
Ne truni o drugim operaterima na ovoj temi. Bićeš i ovdje banovan pa ćeš se opet čuditi kako i zašto.Adrian1946 wrote:Ja dijete nisam imam 19 godina.Pa jeste moje misljenje koje iznosim javno jer nije svejedno ko stoji pored tebe zajedno na tribini na gostovanju, a pogotovo neko ko je dijete.
-
Adrian1946
#55760 Re: BHTelecom All About
Nisam nigdje spomenuo operatera.Cossack wrote:Ne truni o drugim operaterima na ovoj temi. Bićeš i ovdje banovan pa ćeš se opet čuditi kako i zašto.Adrian1946 wrote:Ja dijete nisam imam 19 godina.Pa jeste moje misljenje koje iznosim javno jer nije svejedno ko stoji pored tebe zajedno na tribini na gostovanju, a pogotovo neko ko je dijete.
- PlusSA
#55761 Re: BHTelecom All About
Nastavlja BHTelecom sa dobrim pricama i opet njihova izaberi duplo akcija
Petak i nedelja igraju naši u košarci al naravno nema na mojaTV SK kanala pa ce raja uzivati u livescore prenosima
Jedva cekam poslje SP kad krenu kvalifikacije pa kad ne bude nogometne repke na live kamerima izboru
Petak i nedelja igraju naši u košarci al naravno nema na mojaTV SK kanala pa ce raja uzivati u livescore prenosima
Jedva cekam poslje SP kad krenu kvalifikacije pa kad ne bude nogometne repke na live kamerima izboru
- Laertes
#55762 Re: BHTelecom All About
Treba live kameru staviti na onu zgradu pored Bilinog poljaPlusSA wrote:Nastavlja BHTelecom sa dobrim pricama i opet njihova izaberi duplo akcija![]()
Petak i nedelja igraju naši u košarci al naravno nema na mojaTV SK kanala pa ce raja uzivati u livescore prenosima![]()
![]()
-
made_in_sarajevo
#55763 Re: BHTelecom All About
hahah i tu im ga telekom sukneLaertes wrote:Treba live kameru staviti na onu zgradu pored Bilinog poljaPlusSA wrote:Nastavlja BHTelecom sa dobrim pricama i opet njihova izaberi duplo akcija![]()
Petak i nedelja igraju naši u košarci al naravno nema na mojaTV SK kanala pa ce raja uzivati u livescore prenosima![]()
![]()
- Tesla Edison
#55764 Re: BHTelecom All About
Žalite se, znate već kome. Tema ispričana i prepričana stotinu puta.
- afannedim
#55765 Re: BHTelecom All About
PlusSA teži troll
- PlusSA
#55766 Re: BHTelecom All About
Istinu zborim samoafannedim wrote:PlusSA teži troll
- Cossack
#55767 Re: BHTelecom All About
Smori.PlusSA wrote:Istinu zborim samoafannedim wrote:PlusSA teži troll![]()
- arnes_king
#55768 Re: BHTelecom All About
Pozdrav raja,
sta li se desilo, jutros me zezao internet, skroz izbacivao nije htjelo, i ja restartujem modem i proradi. Nego vidim opet nesto koci, ja udjem u postavke modema kad tamo smanjena brzina.
Imam paket 20Mbit/s i bilo je u postavkama downstream oko 21000kbps a upstream oko 1200kbps, sada mi pise downstream 6600kbps a upstream 500kbps.
Zvao BHT da vidim zasto su mi spustili brzinu, niko pojma nema samo "proslijede" zahtjev.... Je li se nekome slicno desavalo?
Update: Zvala me tehnicka podrska, provjerili ustanovili isto ono sto sam im ja odmah rekao i kazu da ne mogu nista uraditi, tako da moram cekati montere ..... nadam se da necu dugo cekati
sta li se desilo, jutros me zezao internet, skroz izbacivao nije htjelo, i ja restartujem modem i proradi. Nego vidim opet nesto koci, ja udjem u postavke modema kad tamo smanjena brzina.
Imam paket 20Mbit/s i bilo je u postavkama downstream oko 21000kbps a upstream oko 1200kbps, sada mi pise downstream 6600kbps a upstream 500kbps.
Zvao BHT da vidim zasto su mi spustili brzinu, niko pojma nema samo "proslijede" zahtjev.... Je li se nekome slicno desavalo?
Update: Zvala me tehnicka podrska, provjerili ustanovili isto ono sto sam im ja odmah rekao i kazu da ne mogu nista uraditi, tako da moram cekati montere ..... nadam se da necu dugo cekati
-
amal1
#55769 Re: BHTelecom All About
Pozdrav, moze li mi neko reci da li je moguce sa lan splitterom i dodatnim receiverom imati jos jedan tv? Da li bi mogli raditi u isto vrijeme ili odvojeno i da li je ikako izvodivo ?? Hvala
-
ing-ecc
#55770 Re: BHTelecom All About
Hajd malo vise detalhaamal1 wrote:Pozdrav, moze li mi neko reci da li je moguce sa lan splitterom i dodatnim receiverom imati jos jedan tv? Da li bi mogli raditi u isto vrijeme ili odvojeno i da li je ikako izvodivo ?? Hvala
-
amal1
#55771 Re: BHTelecom All About
Vec imam dva tv u funkciji, a treba mi i treciing-ecc wrote:Hajd malo vise detalhaamal1 wrote:Pozdrav, moze li mi neko reci da li je moguce sa lan splitterom i dodatnim receiverom imati jos jedan tv? Da li bi mogli raditi u isto vrijeme ili odvojeno i da li je ikako izvodivo ?? Hvalazasto ce ti 'lan spliter' vjerovatno vec imas dva porta na modemu konfigurisana za IPTV
istovremeni rad moze zavisti samo od ukupne brzine dodjelhene za IPTV, teoretski je to moguce i radi kod dosta korisnika.
-
ing-ecc
#55772 Re: BHTelecom All About
Ne trebas ti da mislish o tome, ako vec dobijesh i treci STB to znaci da i konfiguraciju modema treba prilagoditi za 3. Briga je to tehnickog lica koje dodje na realizaciju usluge. 
- Tesla Edison
#55773 Re: BHTelecom All About
Nije moguće. Jedan Ethernet port za jedan STB. Ako Ethernet podijeliš na dva izlaza, neće onda raditi ni jedan ili će isti kanal biti na oba STB-a. I jedno i drugo nema efekta kakav bi želio.amal1 wrote:Vec imam dva tv u funkciji, a treba mi i treciing-ecc wrote:Hajd malo vise detalhaamal1 wrote:Pozdrav, moze li mi neko reci da li je moguce sa lan splitterom i dodatnim receiverom imati jos jedan tv? Da li bi mogli raditi u isto vrijeme ili odvojeno i da li je ikako izvodivo ?? Hvalazasto ce ti 'lan spliter' vjerovatno vec imas dva porta na modemu konfigurisana za IPTV
istovremeni rad moze zavisti samo od ukupne brzine dodjelhene za IPTV, teoretski je to moguce i radi kod dosta korisnika.
, pa sam mislio splitterom razdvojiti jedan prikljucak na dodatni(treci) tv..
-
amal1
#55774 Re: BHTelecom All About
Ako bi bili isti kanali, onda mi odgovara, jer mi treci tv treba za spavacu, tako da necu u isto vrijeme biti na 2 tv-a 
-
ing-ecc
#55775 Re: BHTelecom All About
hahahaaaaaa oojjjjjj majko mila
Jedan port moze i za 6 STB uredjaja (imam takva tri korisnika) ako ima dovoljno brzine.
Sa trecim STB-om nema price o istim kanalima, svaki STB ima i svoj daljinski
na kojem biras kanale.
Jedan port moze i za 6 STB uredjaja (imam takva tri korisnika) ako ima dovoljno brzine.
Sa trecim STB-om nema price o istim kanalima, svaki STB ima i svoj daljinski