Tačno!Ne mogu zamisliti da neko Bakirovu šuplju sluša ni na psihijatriji....,plus što taj nikome ni po kiflu ne bi kupio.Kaktusov Cvet wrote:Dodik se ne boji otić među narod i riješit stvari ne znam nijednog bošnjačkog a ni hrvatskog političara da je uradio isto kao Dodik, ja mu skidam kapu za ovaj odnos koji ima s narodom.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#55751 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- edo_79
#55752 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma jarane jebo platu, de nam nakoso nasjeci te sudžuke što smo se utalili da kupimo skupa, da popijemo još po jednu pa kud koji mili moj, žurim imam helikopter da probam, 'naš kakav je .... eeeeee helikopter bajo mojprljavi Hare wrote:Otkud znaš da nije kružilo par plastičnih dvoguza sa kruškom unutra,jbg mali kafić,ne mogu svi željezničari sjesti.edo_79 wrote:De ti nama po rakiju, meni krušku, i hajte vamo vas trojica, nisam nešto pri parama da vas sve častim, a vi ostali gledajte![]()
![]()
![]()
![]()
E kako li ih je prihvatila ona kruška na prazan stomak od štrajka glađu,još ugrijalo...![]()
![]()
- madner
#55753 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne ide mu da popije po jednu ljutu sa rajom nikako. 
- edo_79
#55754 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
E jest riješio stvar alal mu qrac ... još bijedu za piće zavrn'oKaktusov Cvet wrote:Dodik se ne boji otić među narod i riješit stvari ne znam nijednog bošnjačkog a ni hrvatskog političara da je uradio isto kao Dodik, ja mu skidam kapu za ovaj odnos koji ima s narodom.
- prljavi Hare
#55755 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako god...Tomahawk11 wrote:Pa kolega, bilo je poslije i meze neke, cvaraka i to, nego kamera nije uhvatilaprljavi Hare wrote:Otkud znaš da nije kružilo par plastičnih dvoguza sa kruškom unutra,jbg mali kafić,ne mogu svi željezničari sjesti.edo_79 wrote:De ti nama po rakiju, meni krušku, i hajte vamo vas trojica, nisam nešto pri parama da vas sve častim, a vi ostali gledajte![]()
![]()
![]()
![]()
E kako li ih je prihvatila ona kruška na prazan stomak od štrajka glađu,još ugrijalo...![]()
![]()
![]()
Ovo dok se snimalo jos je bio strajk gladju u toku, sto ne znaci da se ne moze koja ljuta drmnuti
- mO k3
#55756 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kaktusov Cvet wrote:Dodik se ne boji otić među narod i riješit stvari ne znam nijednog bošnjačkog a ni hrvatskog političara da je uradio isto kao Dodik, ja mu skidam kapu za ovaj odnos koji ima s narodom.
Sigurno sa nepismenim narodom , nepismeno ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#55757 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako jeKaktusov Cvet wrote:Dodik se ne boji otić među narod i riješit stvari ne znam nijednog bošnjačkog a ni hrvatskog političara da je uradio isto kao Dodik, ja mu skidam kapu za ovaj odnos koji ima s narodom.
PreCjedniku se mora odati priznanje, onaj mish Bake jedino u trezor smije, nikad ga niko nije vidio da je ovako ljudski s nekim stao da se slika ili poprica
Cak sta vise, Zeljeznice PC bi trebale da dodijele orden casti PreCjendiku sto je stao na put ovoj besmislenoj buni i ugusio je prije nego je jos 2300 putnika na relaciji Prijedor-Doboj ostalo bez prevoza.
Naravno, i pored sve dobre volje, vodje bune (pa i ovog sto se sliko sa PreCjednikom, utvrdice se ko, sta i kako
- čaika
#55758 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako je kolega. Bakir prije izlaska u narod i rukovanja sa narodom oblači gumene rukavice, a kad se vrati pet puta opere ruke. Nije on nikad vidio naroda zaključan u trezoru, dok se igrao zlatnim kašikama. Nije ništa bolji ni izdajnički guslar Govedarica, Bakirov potrčko. Kažu oni koji ga dobro poznaju da je razlupao sve gusle otkad se počeo družiti sa Bakirom, navodno mu se gadi narod i njegova tradicija. Stalno priča o nekakvoj državi BiH, a nema nijedna guslarska pjesma o njoj. Ako je Vukota ne napiše, neće je niko ni napisati, glupi kukavički guslar koji se krio po mlinovima.Kaktusov Cvet wrote:Dodik se ne boji otić među narod i riješit stvari ne znam nijednog bošnjačkog a ni hrvatskog političara da je uradio isto kao Dodik, ja mu skidam kapu za ovaj odnos koji ima s narodom.
- General War
#55759 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ruku na srce, sta bakir moze ponuditi strajkacima, himber,kadaif i hurmasice? Ko bi sa time prestao strajkati? Guardian uvjek ima asa u rukavu: cvarci i rakija i svi problemi..ko rukom odneseno.
-
statixx
#55760 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bake je vise u vjerskom fazonu - vase ce muke biti nagradjene na nebeskom sudu pravde... 
- prljavi Hare
#55761 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
..i to nakon revizije...statixx wrote:Bake je vise u vjerskom fazonu - vase ce muke biti nagradjene na nebeskom sudu pravde...
- prljavi Hare
#55762 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Вехабије лоциране у Српској од Прњавора до Бијељине![]()
У Републици Српској вехабије су лоциране на подручју Прњавора, Теслића, Котор Вароша, Бањалуке, Добоја и Бијељине, наводи се у повјерљивом извјештају безбједносних служби Српске, у који је увид имао "Еуроблиц".
Позивајући се на извјештај који је прошле године достављен МУП-у Српске, лист наводи да су посебно безбједносно интересантне илегалне вехбијске заједнице које су основане у рубним општинама у Републици Српској.
Вехабије су лоциране у насељима Лишња и Доња Мравица код Прњавора, теслићком селу Каменица, Новоселији и Врбањи код Бањалуке, Шипрагама код Котор Вароша, Которском код Добоја и бијељинском насељу Јања, пише "Еуроблиц".
У извјештају се наводи да присталице радикалних исламистичких покрета у БиХ диверзантско-терористичку обуку у најстрожој тајности обављају у вехабијској комуни у насељу Дебељак, на подручију општине Цазин, као и у ширем рејону села Брезичани, на подручју општине Доњи Вакуф.
Министар безбједности БиХ Драган Мектић каже да надлежне безбједносне службе на нивоу БиХ посједују податке о постојању великог броја вехабијских комуна, који се готово подударају са подацима којима располаже МУП Српске.
Он тврди да нема доказа о формирању тајних центара за обуку терориста на подручју општина Доњи Вакуф и Цазин.
- Оно што сигурно знам јесте да у посљедњих годину и по дана нисмо имали ниједан одлазак држављана БиХ на страна ратишта, као и то да смо процесуирали све оне који су се вратили у БиХ из Сирије и Ирака - навео је Мектић.
У Агенцији за истраге и заштиту БиХ кажу да не посједују информације о постојању тајних кампова за терористичку обуку у појединим општинама у Федерацији БиХ.
Извор: СРНА
Dževade?Lazanski?Predraže?Iko?Išta?
- bh.tornjak
#55763 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
himber,kadaif i hurmasice na prazan stomak...General War wrote:Ruku na srce, sta bakir moze ponuditi strajkacima, himber,kadaif i hurmasice? Ko bi sa time prestao strajkati? Guardian uvjek ima asa u rukavu: cvarci i rakija i svi problemi..ko rukom odneseno.
proljev ne gine od Bakirove velikodusnosti...
- GeeTnT
#55764 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Proteinski šejk....posle mozes podignuti teret od 200 štrajkaca, zajedno s prugom.
- Maraschino
#55765 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kaktusov Cvet wrote:Dodik se ne boji otić među narod i riješit stvari ne znam nijednog bošnjačkog a ni hrvatskog političara da je uradio isto kao Dodik, ja mu skidam kapu za ovaj odnos koji ima s narodom.
i ja se ne plasim zene. zna ona da cu da je karam.
imate li kakvih para tamo na nekom racunu bar za jednu platu...ima nesto sefe...nemojte im nista govoriti to cu ja da im saopstim i obradujem a kada ja odem, odmah pokrenite prijave za organizovanje strajka.
- Toffee karamela
#55766 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To objašnjava njihovo brzo razilaženje...hajd probaj popit krušku nakon par dani gladovanja, potpiso bi i kapitulaciju Japana a ne samo štrajkaprljavi Hare wrote:
![]()
- mO k3
#55767 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
HahahahjajaToffee karamela wrote:To objašnjava njihovo brzo razilaženje...hajd probaj popit krušku nakon par dani gladovanja, potpiso bi i kapitulaciju Japana a ne samo štrajkaprljavi Hare wrote:
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#55768 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

kad porastem bitnucu ko prdCenik
- mO k3
#55769 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako ga je zagrlio a desnom igra se sa testisimapici wrote:
- bh.tornjak
#55770 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
desnicom ostri belegiju.....mO k3 wrote:Kako ga je zagrlio a desnom igra se sa testisimapici wrote:
mislim da su ovome malom oci ispale ...
- Matzan
#55771 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote:desnicom ostri belegiju.....mO k3 wrote:Kako ga je zagrlio a desnom igra se sa testisimapici wrote:
mislim da su ovome malom oci ispale ...

- Thorgerson
#55772 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
E gledaj ovog do njih, koliko mu je krivo sto njega baja ne grli. Gledaj kako je stisno ruke od muke.mO k3 wrote:Kako ga je zagrlio a desnom igra se sa testisimapici wrote:
- mO k3
#55773 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta mu je ono plavo na radnom odijelu??
- Matzan
#55774 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mO k3 wrote:sta mu je ono plavo na radnom odijelu??
Prišio dodatni džep da ima gdje pare staviti.
- mO k3
#55775 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tako ofirno ??Matzan wrote:mO k3 wrote:sta mu je ono plavo na radnom odijelu??
Prišio dodatni džep da ima gdje pare staviti.