Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dusa_raskopuša wrote:Zasto ne moze jednostavno 'e imam ti nesto reci', 'slusaj dobro sta ti imam reci' i tako to. Zasto vazda neko lupanje, ja l' o' sto', ja l' o' zenu?
I valjda cim krene jedno da prica, drugo slusa, bez da se trazi paznja, brate.
dusa_raskopuša wrote:Zasto ne moze jednostavno 'e imam ti nesto reci', 'slusaj dobro sta ti imam reci' i tako to. Zasto vazda neko lupanje, ja l' o' sto', ja l' o' zenu?
I valjda cim krene jedno da prica, drugo slusa, bez da se trazi paznja, brate.
osim ako igra jel' Željo jal' Saraj'vo
a kad je Barsa možeš mu i po glavi lupat ne kuži te
Ironman1921 wrote:Zasto je zenama neugodno kad ih netko vidi u vešu , a vole kad ih netko vidi u bikiniju na moru,posebno muškarci? Kakva je to logika?
veš je intimnija stvarka - po defaultu rezervisana za nekog posebnoh, bikini je praktična stvarka za gledanje, veš je ipak namjenjen skidanju
Ironman1921 wrote:Zasto je zenama neugodno kad ih netko vidi u vešu , a vole kad ih netko vidi u bikiniju na moru,posebno muškarci? Kakva je to logika?
veš je intimnija stvarka - po defaultu rezervisana za nekog posebnoh, bikini je praktična stvarka za gledanje, veš je ipak namjenjen skidanju
Čuj intimnija? Pa obadvije stvari pokazuju isto,mislim otkrivaju.Mozda je boja i tkanina drukcija,ali ako se po tome razlikuje,onda neki dio u glavi nije dobar.
intimni ves-intimno rublje....mozda je zbog naziva
Ovako,zanima me vaše mišljenje.
Sta mislite o djevojkama ,koje su onako,malo "slobodnije",koje ce se skinuti lako pred muskarcem,ako ih pita,koje se ne ljute u vezi tog pitanja?
vidi kokuze postoje neke "stvari" koje zene ne rade u krevetu, nisu im ugodne ili bi probale za nekoga koga vole, zaljubljene su ili ukratko gdje postoje fine emocije i jos ih uspijes ubijediti da ces biti pazljiv et'