Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pesimist
#5576 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dao meni drug broj od jedne ekstra zene kaze javi se samo reci culi smo se na badoo bla bla i ja poslusam reko cao jesi li za seks pozz kaze ko je to reko culi smo se na badoo bla bla kaze ona pa eto kad mozes reko sutra navece ok dogovoreno.Odem ja po nju kad stoji zena 45 godina mozda 150 kila sjede u auto leglo auto jos terenac ajd kontam u sebi niko nas ne vidi boli me briga odvucem je na stojcevac zavrsim stvar kad ona gola izlazi iz auta otvara gepek da uzme maramice.Po povratku kaze eto ja inace nisam ovakva imam muza bla bla Zvala me dugo poslije nisam vise nikad htio.....
Drugi slucaj dogovorim kafu s curom na fb koja je bomba odem po nju na drveniju i cekam prolaze cure kad jedna kuca sesir na glavi udje uopste nije ona cura sa fb.Nisam znao sta da kazem izgubljen cura ruzna haos neda gledat u sebe kaze gdje cemo oj majkooo kontam u sebi gdje cu s tobom psujem sebi sve u sebi koji sam kreten.Reko ajmo na ilidzu kontam boli me briga dole me niko ne zna izasli u neki kafic narucila ona kafu kaze konobar ne radi aparat kaze ona ok onda ness ne radi kaze ona pa sta ja znam sta ti pravis na aparat sta imas.Pricala ona meni kako joj je babo strog neda u grad neda nista kako pravi pite bla bla prava kucanica oj kontam u sebi ajmo se pofatat gdje i da idem.Krenuli mi kuci odvucem je u neki sumarak naravno cura nista od one finoce sto je pricala presla na stvar kad u blizini prolazi kamion drvosjece kad treba skoci sakri se kaze mozda mi je babo .....ja ne vjerujem sta se desava
Treci slucaj dogovorim s jednom kafu al kontam reko kakva kafa samo da je odradim i kuci puknem ja njoj suplju i ona bila fina i promjeni se za 20 min kaze ajmo na jedno mjesto gore na breku bogu iza nogu.Idemo mi brdo haos ulice uske meni samo u glavi kako cu se vratiti odavde nema sanse da potrefim ovoliko ulica jos 12 sati navece.Zalim ja gorivo unaprijed koje potrosi na nju i ajd dosli mi stanem kaze ona mogu li zapalit i ako mi niko nikad nije zapalio u autu pustim ja nju kontam jebo cigaru da ja samo nju odradim pusi ona ja u sebi jebem sve po spisku i sebi i njoj najradije bi je zadavio sa onom cigarom.I ajd poceli mi i kretenusa kako je lezala opali nogom stiklom i razbije mi staklo na krovu panorama krov.Iste sekunde sam je izbacio iz auta
Cetvrta s kojom sam izasao uzeo kolu pije kobila i podrignu jos mi u autu odjekuje i smije se .........
Bolje da ne pisem vise dobili ste i previse
Drugi slucaj dogovorim kafu s curom na fb koja je bomba odem po nju na drveniju i cekam prolaze cure kad jedna kuca sesir na glavi udje uopste nije ona cura sa fb.Nisam znao sta da kazem izgubljen cura ruzna haos neda gledat u sebe kaze gdje cemo oj majkooo kontam u sebi gdje cu s tobom psujem sebi sve u sebi koji sam kreten.Reko ajmo na ilidzu kontam boli me briga dole me niko ne zna izasli u neki kafic narucila ona kafu kaze konobar ne radi aparat kaze ona ok onda ness ne radi kaze ona pa sta ja znam sta ti pravis na aparat sta imas.Pricala ona meni kako joj je babo strog neda u grad neda nista kako pravi pite bla bla prava kucanica oj kontam u sebi ajmo se pofatat gdje i da idem.Krenuli mi kuci odvucem je u neki sumarak naravno cura nista od one finoce sto je pricala presla na stvar kad u blizini prolazi kamion drvosjece kad treba skoci sakri se kaze mozda mi je babo .....ja ne vjerujem sta se desava
Treci slucaj dogovorim s jednom kafu al kontam reko kakva kafa samo da je odradim i kuci puknem ja njoj suplju i ona bila fina i promjeni se za 20 min kaze ajmo na jedno mjesto gore na breku bogu iza nogu.Idemo mi brdo haos ulice uske meni samo u glavi kako cu se vratiti odavde nema sanse da potrefim ovoliko ulica jos 12 sati navece.Zalim ja gorivo unaprijed koje potrosi na nju i ajd dosli mi stanem kaze ona mogu li zapalit i ako mi niko nikad nije zapalio u autu pustim ja nju kontam jebo cigaru da ja samo nju odradim pusi ona ja u sebi jebem sve po spisku i sebi i njoj najradije bi je zadavio sa onom cigarom.I ajd poceli mi i kretenusa kako je lezala opali nogom stiklom i razbije mi staklo na krovu panorama krov.Iste sekunde sam je izbacio iz auta
Cetvrta s kojom sam izasao uzeo kolu pije kobila i podrignu jos mi u autu odjekuje i smije se .........
Bolje da ne pisem vise dobili ste i previse
- SmokingMan
- bejbi91
- Quaresma
#5579 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ova s kolom je izdominirala ove gore 
- dobar osjecaj
#5580 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Otkud ova debela sto hoda gola do gepeka ima maramice u gepeku tvog terenca 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5581 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bas pesimist
vidim volis auto i svoje novce
da nisi zensko
vidim volis auto i svoje novce
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5582 Re: Vasa najgora date iskustva :P
izgleda da bi ga i mrtvog četniku stavio... prvo ovoj od 150 kila i 45 godina, a onda ovoj što ne da gledati u sebe

-
Samprotivsviju
#5583 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I ja kontam istoVelkoski wrote:izgleda da bi ga i mrtvog četniku stavio... prvo ovoj od 150 kila i 45 godina, a onda ovoj što ne da gledati u sebe![]()
Frajer da je kojim slucajem sa transvestitom izasao na dejt, bilo bi "da ja popijem kafu...njega odradim i bjezim kuci"
- Matzan
#5584 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jarane, tebi još samo fali respo na kafi pa da zaokružiš kolekciju. 
- bejbi91
#5585 Re: Vasa najgora date iskustva :P
2013.,ljeto,nije baš prvi dejt ali eto viđali smo se nekih 20-25 dana
Taman počela furati sa zanimljivim,spontanim,skroz opuštenim frajerom,ali pretjerano opuštenim
Radio je,imao posao,međutim čim završi smjenu ni brige ni pameti,samo raja,izlasci,partiji...Njemu tada bilo 27,meni 22...I ajde,viđali smo se,sviđao mi se jebi ga
pili kafe,dolazio on meni ali vidjela sam da baš i nije tip koji voli ležati,ušuškati se,gledati film i piti pive,vrtirep pravi
Naime svaki vikend su se održavale partije kod njega kući,ili kod nekog druga ili drugarice...Znači,30 ljudi u kući u isto vrijeme,zvučnik u svakom čošku,litre alkohola
Nisam neki ljubitelj tih skupova i gužvi,slabo kad pijem ali išla sam par puta zbog njega,kada sam naredni dan trebala biti druga smjena na poslu...
Jedan petak oko 14-15h zove on: "Đe si,šta radiš?!"
Ja: "Evo me kući,kupala se,što?"
On: "mmmmm
Hajde pravimo dernek večeraas,doći ću po tebe oko šest..."
Ja: "Ma ne mogu bolan,ujutru sam prva smjena,ne pada mi na pamet..."
On: "Hajde ba,vratiću te večeras kući kad god budeš htjela ići."
Ja: "Hajde važi ali neću do kasno majke mi,moram na posao ujutru,lako je tebi,slobodan si svaki vikend..."
On: "Mrš,jebem ti pičku,haj eto me u šest,spremaj se"
Dolazi on po mene u 18:10,sjedam u auto i idemo prema njegovoj kući,roditelji su mu otišli sestri u posjetu u Zagreb.
Dolazimo pred kuću,kad ono ispred 20 auta,muzika trešti,njegova tri druga istovaraju alkohol iz auta a meni već
Al' hajde kad sam već tu,ostaću malo i kući.
U pola 11 sam pila treće pivo i pričala sa jednom Azrom o nekom max factorovom rumenilu,uglavnom muzika je bila toliko glasna da smo se toliko derale dok smo pričale da sam glasnice poderala.Oko nas ljudi plešu,piju,skaču,Bože sačuvaj
Kad odjednom ugledam onog svog u kuhinji pravi nekoj nekakav chicken,salatica,paradajz,prži on filete i nabacuje joj se.Majmun
Ali hajde niti smo bili u nekoj zvaničnoj vezi,niti smo pričali o tome,šta znam,upoznao nas je zajednički drug,svidjeli se odmah jedno drugom,zaiskrilo,i tako smo počeli to nešto,šta god bilo
Međutim,ja sam toliko popizdila da sam uzela flašu votke sa stola,popila pola flaše,plesala,napila se ko zemlja,na njega više nisam ni obraćala pažnju,ono par puta je oko mene oblijetao,grlio me,ja ga par puta isfurala,i odem na kraju na balkon i počnem da plačem
Kad se sada sjetim toga,i smiješno mi i stid me
Uglavnom,pogledam na sat pola 2,jebote
Dolazi on na balkon,ja brišem suze,on pita šta je,pa se izvinjava,pa se pravda,ja mu govorim vozi me kući,moram ujutru na posao...
Kaže on: "Šta ba,sada?!Jesi normalna,znaš li šta sam sve popio,imali bi udes na prvom skretanju,itd..."
Nešto sam mu opsovala jer je obećao da će me vratiti kući,vratim se u kuću da vidim ima li iko normalan da me vozi kući...Sve gore od goreg.Jedan povraća ispred kuće,jedan gore na spratu u kupatilu,jedan dole u kupatilu,peškiri na sve strane po podu,odmotane rolne toalet papira,užas živi...sve cure se povaljale po kauču i zaspale,oni u kuhinji prže kobasice...Kud po nesreći nisam ponijela novčanik,jer šta znam u tom ludilu gdje mi dokumenti i kartice mogu završiti a nekako me bilo stid da tražim da mi neko posudi za taksi...
Sjednem ispred kuće na klupu,polubudna,zapalim cigaru a na sav onaj alkohol od cigare sam postala još pijanija i kontam "šta ću sad jebote,zakasniću na posao"
Kad izlazi on i govori "Hajde idemo spavati gore na sprat,ne mogu ni ja više,manta mi se,probudiću te ujutru kad god treba,evo naviću tri alarma i vozim te na posao"...I ja mu govorim "Već si me zajebo,otići ću ba pješke kući ako treba...",kaže on "Nećeš budalo,čuj pješke,budim te ujutru,dabogda umro".
Povjerujem mu opet
"Važi ali probudi me u 7 ni minutu kasnije"
Odemo mi spavati,zaspala sam za pet minuta,on za minutu.Probudi me njegovo hrkanje u pola 6,i kontam "ajd imam još sat i po".
Budim se opet,jedva otvorim oči,sunce kroz one prozore usjalo,u sobi alkohol smrdi,zagušljivo,ja nemam glasa jer sam se sa onom tukom derala oko šminke jer se nismo mogle drugačije sporazumiti,čujem dole na spratu dernjavu,svađaju se,mislim da je neko obukao nečije tene tada i otišao kući,živi cirkus...Pogledam na sat(na ruci) 12:15
Skočim iz kreveta,njega šutnem nogom u butinu,oborim ga s kreveta,poče on psovati,ja psujem,nigdje mi telefona,on leži na podu i gleda me u bunilu,ne konta šta mi je,ja ponavljam da sam dobila otkaz,još se frajer poče smijati
Znao je da živim sama,da se finansiram sama,da živim od te plate...Ništa on
Sletim dole,nađem telefon ispod nekog čipsa,zvao me šef,kolegica,pa sms-ovi od šefa,kolegice,momka koji je radio prekoputa u kafiću i nosio mi kafu svako jutro, da me pita jesam li dobro...Vidim jedan par koji je bio tu na derneku krenuli su kući nazad u grad,zamolim ih da me odvezu do posla,u autu zovem šefa,kolegicu,brišem lice vlažnim maramicama,jedem zvake,vežem kosu,stavljam maskaru,psujem,plačem...Dolazim na posao,kolegica istrči uznemirena,pita šta je bilo,šef je zvao da me zamjeni jer me niko živ nije mogao dobiti...Elem,vratim posao nekako jedva nazad,prošla samo sa opomenom,slagala da sam pala u haustoru kad sam krenula na posao,morala u hitnu jer sam mislila da sam nešto slomila,tako da sam skoro mjesec dana provela lažno šepajući
Onaj nije zvao nikako nego u srijedu,nakon tog vikenda,izlazim ja s posla a izlazi on iz kafića preko puta mog radnog mjesta,pio kafu...I mrtav hladan "Ejjjj pa đe si bona,što se ne javljaš,jel sve ok,reko sam ti da će biti sve ok,samo se brineš bezveze,ccc,vazda brineš,hoćeš da dođem po tebe ovaj vikend,ne znam hoćemo li u petak ili subotu ali zvaću te"
Ja se oduzela,pogledam ga odvratno(imam jako prodorne oči
),okrenem se i odem.
I nismo se više nikad ni čuli ni vidjeli do skoro,do avgusta,nakon tri godine.Idem ja iz Havane na Malti,a on bio tu kod zubara.Kontam da se okrenem na drugu stranu,ofirno mi,da ga zaobiđem,ili možda me neće ni prepoznati
I prolazim kraj njega,ne gledam ga,ne obraćam pažnju i molim Boga da me samo zaobiđe
Kad pogleda me,nasmija se,reče "Heeeeeej,pa šta jel bi to samo prošla kraj mene?",proradi huja u meni,ona od prije tri godine i kažem mu "Sjećaš se kad sam skoro dobila otkaz zbog tebe?!Ko si mi ti pa da ne smijem tek tako proći kraj tebe?"
I vidim mu na faci zbunio se,pa se kiselo nasmija,pa se počeša po glavi,pa poče nešto da kaže pa stade...I nastavim da hodam.
Nakon par dana njegov mi drug šalje na fejs "Šta ima,mače?"
Block
Koji idioti u pm
Taman počela furati sa zanimljivim,spontanim,skroz opuštenim frajerom,ali pretjerano opuštenim
On: "mmmmm
Ja: "Hajde važi ali neću do kasno majke mi,moram na posao ujutru,lako je tebi,slobodan si svaki vikend..."
On: "Mrš,jebem ti pičku,haj eto me u šest,spremaj se"
Dolazi on po mene u 18:10,sjedam u auto i idemo prema njegovoj kući,roditelji su mu otišli sestri u posjetu u Zagreb.
Dolazimo pred kuću,kad ono ispred 20 auta,muzika trešti,njegova tri druga istovaraju alkohol iz auta a meni već
U pola 11 sam pila treće pivo i pričala sa jednom Azrom o nekom max factorovom rumenilu,uglavnom muzika je bila toliko glasna da smo se toliko derale dok smo pričale da sam glasnice poderala.Oko nas ljudi plešu,piju,skaču,Bože sačuvaj
Kaže on: "Šta ba,sada?!Jesi normalna,znaš li šta sam sve popio,imali bi udes na prvom skretanju,itd..."
Nešto sam mu opsovala jer je obećao da će me vratiti kući,vratim se u kuću da vidim ima li iko normalan da me vozi kući...Sve gore od goreg.Jedan povraća ispred kuće,jedan gore na spratu u kupatilu,jedan dole u kupatilu,peškiri na sve strane po podu,odmotane rolne toalet papira,užas živi...sve cure se povaljale po kauču i zaspale,oni u kuhinji prže kobasice...Kud po nesreći nisam ponijela novčanik,jer šta znam u tom ludilu gdje mi dokumenti i kartice mogu završiti a nekako me bilo stid da tražim da mi neko posudi za taksi...
Sjednem ispred kuće na klupu,polubudna,zapalim cigaru a na sav onaj alkohol od cigare sam postala još pijanija i kontam "šta ću sad jebote,zakasniću na posao"
Povjerujem mu opet
Odemo mi spavati,zaspala sam za pet minuta,on za minutu.Probudi me njegovo hrkanje u pola 6,i kontam "ajd imam još sat i po".
Budim se opet,jedva otvorim oči,sunce kroz one prozore usjalo,u sobi alkohol smrdi,zagušljivo,ja nemam glasa jer sam se sa onom tukom derala oko šminke jer se nismo mogle drugačije sporazumiti,čujem dole na spratu dernjavu,svađaju se,mislim da je neko obukao nečije tene tada i otišao kući,živi cirkus...Pogledam na sat(na ruci) 12:15
Skočim iz kreveta,njega šutnem nogom u butinu,oborim ga s kreveta,poče on psovati,ja psujem,nigdje mi telefona,on leži na podu i gleda me u bunilu,ne konta šta mi je,ja ponavljam da sam dobila otkaz,još se frajer poče smijati
Onaj nije zvao nikako nego u srijedu,nakon tog vikenda,izlazim ja s posla a izlazi on iz kafića preko puta mog radnog mjesta,pio kafu...I mrtav hladan "Ejjjj pa đe si bona,što se ne javljaš,jel sve ok,reko sam ti da će biti sve ok,samo se brineš bezveze,ccc,vazda brineš,hoćeš da dođem po tebe ovaj vikend,ne znam hoćemo li u petak ili subotu ali zvaću te"
Ja se oduzela,pogledam ga odvratno(imam jako prodorne oči
I nismo se više nikad ni čuli ni vidjeli do skoro,do avgusta,nakon tri godine.Idem ja iz Havane na Malti,a on bio tu kod zubara.Kontam da se okrenem na drugu stranu,ofirno mi,da ga zaobiđem,ili možda me neće ni prepoznati
Block
Koji idioti u pm
Last edited by bejbi91 on 30/10/2016 02:44, edited 2 times in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5586 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I jos me nisi odblokala
A rekao sam ti mače da ce biti sve uredu, samo si se dzabe sekirala.
A rekao sam ti mače da ce biti sve uredu, samo si se dzabe sekirala.
- Matzan
#5587 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bejbi91 wrote:2013.,ljeto,nije baš prvi dejt ali eto viđali smo se nekih 20-25 dana![]()
Taman počela furati sa zanimljivim,spontanim,skroz opuštenim frajerom,ali pretjerano opuštenimRadio je,imao posao,međutim čim završi smjenu ni brige ni pameti,samo raja,izlasci,partiji...Njemu tada bilo 27,meni 22...I ajde,viđali smo se,sviđao mi se jebi ga
pili kafe,dolazio on meni ali vidjela sam da baš i nije tip koji voli ležati,ušuškati se,gledati film i piti pive,vrtirep pravi
Naime svaki vikend su se održavale partije kod njega kući,ili kod nekog druga ili drugarice...Znači,30 ljudi u kući u isto vrijeme,zvučnik u svakom čošku,litre alkohola
Nisam neki ljubitelj tih skupova i gužvi,slabo kad pijem ali išla sam par puta zbog njega,kada sam naredni dan trebala biti druga smjena na poslu...
On: "mmmmmHajde pravimo dernek večeraas,doći ću po tebe oko šest..."
Ja: "Hajde važi ali neću do kasno majke mi,moram na posao ujutru,lako je tebi,slobodan si svaki vikend..."![]()
On: "Mrš,jebem ti pičku,haj eto me u šest,spremaj se"![]()
Dolazimo pred kuću,kad ono ispred 20 auta,muzika trešti,njegova tri druga istovaraju alkohol iz auta a meni većAl' hajde kad sam već tu,ostaću malo i kući.
U pola 11 sam pila treće pivo i pričala sa jednom Azrom o nekom max factorovom rumenilu,uglavnom muzika je bila toliko glasna da smo se toliko derale dok smo pričale da sam glasnice poderala.Oko nas ljudi plešu,piju,skaču,Bože sačuvajKad odjednom ugledam onog svog u kuhinji pravi nekoj nekakav chichen,prži on filete i nabacuje joj se.Majmun
Ali hajde niti smo bili u nekoj zvaničnoj vezi,niti smo pričali o tome,šta znam,upoznao nas je zajednički drug,svidjeli se odmah jedno drugom,zaiskrilo,i tako smo počeli to nešto,šta god bilo
Međutim,ja sam toliko popizdila da sam uzela flašu votke sa stola,popila pola flaše,plesala,napila se ko zemlja,na njega više nisam ni obraćala pažnju,ono par puta je oko mene oblijetao,grlio me,ja ga par puta isfurala,i odem na kraju na balkon i počnem da plačem
Kad se sada sjetim toga,i smiješno mi i stid me
Uglavnom,pogledam na sat pola 2,jebote
Dolazi on na balkon,ja brišem suze,on pita šta je,pa se izvinjava,pa se pravda,ja mu govorim vozi me kući,moram ujutru na posao...
Sjednem ispred kuće na klupu,polubudna,zapalim cigaru a na sav onaj alkohol od cigare sam postala još pijanija i kontam "šta ću sad jebote,zakasniću na posao"Kad izlazi on i govori "Hajde idemo spavati gore na sprat,ne mogu ni ja više,manta mi se,probudiću te ujutru kad god treba,evo naviću tri alarma i vozim te na posao"...I ja mu govorim "Već si me zajebo,otići ću ba pješke kući ako treba...",kaže on "Nećeš budalo,čuj pješke,budim te ujutru,dabogda umro".
Povjerujem mu opet![]()
Budim se opet,jedva otvorim oči,sunce kroz one prozore usjalo,u sobi alkohol smrdi,zagušljivo,ja nemam glasa jer sam se sa onom tukom derala oko šminke jer se nismo mogle drugačije sporazumiti,čujem dole na spratu dernjavu,svađaju se,mislim da je neko obukao nečije tene tada i otišao kući,živi cirkus...Pogledam na sat(na ruci) 12:15![]()
Skočim iz kreveta,njega šutnem nogom u butinu,oborim ga s kreveta,poče on psovati,ja psujem,nigdje mi telefona,on leži na podu i gleda me u bunilu,ne konta šta mi je,ja ponavljam da sam dobila otkaz,još se frajer poče smijatiZnao je da živim sama,da se finansiram sama,da živim od te plate...Ništa on
Sletim dole,nađem telefon ispod nekog čipsa,zvao me šef,kolegica,pa sms-ovi od šefa,kolegice,momka koji je radio prekoputa u kafiću i nosio mi kafu svako jutro, da me pita jesam li dobro...Vidim jedan par koji je bio tu na derneku krenuli su kući nazad u grad,zamolim ih da me odvezu do posla,u autu zovem šefa,kolegicu,brišem lice vlažnim maramicama,jedem zvake,vežem kosu,stavljam maskaru,psujem,plačem...Dolazim na posao,kolegica istrči uznemirena,pita šta je bilo,šef je zvao da me zamjeni jer me niko živ nije mogao dobiti...Elem,vratim posao nekako jedva nazad,prošla samo sa opomenom,slagala da sam pala u haustoru kad sam krenula na posao,morala u hitnu jer sam mislila da sam nešto slomila,tako da sam skoro mjesec dana provela lažno šepajući
![]()
Onaj nije zvao nikako nego u srijedu,nakon tog vikenda,izlazim ja s posla a izlazi on iz kafića preko puta mog radnog mjesta,pio kafu...I mrtav hladan "Ejjjj pa đe si bona,što se ne javljaš,jel sve ok,reko sam ti da će biti sve ok,samo se brineš bezveze,ccc,vazda brineš,hoćeš da dođem po tebe ovaj vikend,ne znam hoćemo li u petak ili subotu ali zvaću te"![]()
Ja se oduzela,pogledam ga odvratno(imam jako prodorne oči),okrenem se i odem.
I nismo se više nikad ni čuli ni vidjeli do skoro,do avgusta,nakon tri godine.Idem ja iz Havane na Malti,a on bio tu kod zubara.Kontam da se okrenem na drugu stranu,ofirno mi,da ga zaobiđem,ili možda me neće ni prepoznatiI prolazim kraj njega,ne gledam ga,ne obraćam pažnju i molim Boga da me samo zaobiđe
Kad pogleda me,nasmija se,reče "Heeeeeej,pa šta jel bi to samo prošla kraj mene?",proradi huja u meni,ona od prije tri godine i kažem mu "Sjećaš se kad sam skoro dobila otkaz zbog tebe?!Ko si mi ti pa da ne smijem tek tako proći kraj tebe?"
I vidim mu na faci zbunio se,pa se kiselo nasmija,pa se počeša po glavi,pa poče nešto da kaže pa stade...I nastavim da hodam.
Block![]()
Koji idioti u pm
Subhanallah!
- bejbi91
#5588 Re: Vasa najgora date iskustva :P
To je bila eto neka kul psovka u tom društvu 
-
Tarzo
#5589 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tip je stvarno teža gnjida. 
- bejbi91
#5590 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tarzo wrote:Tip je stvarno teža gnjida.
Ma jašta je.
Još mrtav hladan nakon pet dana zove na drugi dernek,bez ikakvog poziva,sms-a izvinjenja
I nakon tri godine isti debil
- Capajebo
#5591 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Prespavala ti, prespav'o on. Oboje krivi 
- Kinaski
#5592 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa sta je on trebao uraditi. prespavali ste oboje, ne kontam sta hoces od njega ?
- bejbi91
#5593 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa, prvo kada me zvao rekao je vozit' će me kući kada budem htjela.
Ok, napio se pa nije bio u stanju da vozi. I onda šatro navit će tri alarma na telefonu da me probudi
Poenta je u tome da je obećao dva puta,mislila sam da je pouzdan i da se može računati na njega
Žao mi samo što mu ne rekoh kad sam ga srela prije dva mjeseca "Jebem ti pičku"
- Capajebo
#5594 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cekaj, vodi te na kucnu opijacinu (
) i ti povjerovala da ce te odbaciti kad god hoces?
Pa mozda i jeste navio 3 alarma, ali ni tebe ni njega niti jedan nije uspio probuditi
Ne govorim da je on cvjecka, ocigledno hajvan neki, ali vec si ga znala neko vrijeme, i jos ti se k tomu svidio takav kakav je
Ali hajde, pripisat cemo to tvojim mladim godinama..... eeeeeh, da su mi tvoje godine
Pa mozda i jeste navio 3 alarma, ali ni tebe ni njega niti jedan nije uspio probuditi
Ne govorim da je on cvjecka, ocigledno hajvan neki, ali vec si ga znala neko vrijeme, i jos ti se k tomu svidio takav kakav je
Ali hajde, pripisat cemo to tvojim mladim godinama..... eeeeeh, da su mi tvoje godine
- bejbi91
#5595 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bilo je to prije tri godineCapajebo wrote:Cekaj, vodi te na kucnu opijacinu () i ti povjerovala da ce te odbaciti kad god hoces?
![]()
Pa mozda i jeste navio 3 alarma, ali ni tebe ni njega niti jedan nije uspio probuditi![]()
- Capajebo
#5596 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sad si weeeewika curabejbi91 wrote:Bilo je to prije tri godineCapajebo wrote:Cekaj, vodi te na kucnu opijacinu () i ti povjerovala da ce te odbaciti kad god hoces?
![]()
Pa mozda i jeste navio 3 alarma, ali ni tebe ni njega niti jedan nije uspio probuditi![]()
Ali hajde, pripisat cemo to tvojim mladim godinama..... eeeeeh, da su mi tvoje godineSad sam pametnija i ne idem na opijacine
![]()
Ujutro te respo zove na kafu, samo dok vidi ove postove
Da ne bude bas offtopic. Veceras gledam, neke cure pored mene, kad prilazi im konobar i iza njega 2 momka, kao da eto oni stanu tu sa njima. Jooooj kad podje kolutanje ocima, to zgrozavanje, to teleci pogledi, i sve uvrijedjene demonstrativno napustise sto u roku od 5 min
Inace sam miran insan, al' doslo mi je da ih zatjeram ja u 100 pm
- supercali
#5597 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja samo da se javim a znas proceduru
- pesimist
#5598 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Velkoski wrote:izgleda da bi ga i mrtvog četniku stavio... prvo ovoj od 150 kila i 45 godina, a onda ovoj što ne da gledati u sebe![]()
Pa brate zar trebam birat bitno je da je zensko.Da znas koliko lakih cura hoda oko tebe nebi suhe kite nikad bio....napisao bi jos dozivljaja al moji su svi seksualni i plakali bi od smijeha al dosta nek i drugi pisu.
-
nightvision
#5599 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja odo' po kokice a ti slobodno nastavi pricati dogodovstinje.

-
cassius
#5600 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mrs, jebem ti picku ahahaha koji car