Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
emigrazione

#5576 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by emigrazione »

Istupite iz lige :lol:
cikavelja

#5577 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by cikavelja »

Taman za koliko su bili bolji u obje tekme, prosli.
Da je bilo nesto, jeste, taktika RM, konacno da nakon 4 godine odigraju muski i otvoreno. Mozda je i ovo uvod za neki drugi RM koji ce jednog dana dobiti na Nou Camp-u. Mada, mesarskim pristupom i poimanjem, te im se sanse srazmjerno i opadaju.
Dobra, extra dobra tekma, sudija na par mjesta uprsko stvar, crveni Diarra, ruka Abidala, faul Pepe-a na 5 metara od gola..............
Sto bi rekli, neobra se bostan dok sljive ne popadase.
Mes que un Club !
hau jes no

#5578 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by hau jes no »

ruud wrote:
sumirprimus wrote:el klASICNO I opet realopvci i jihovi simpatiozeri kukaju,..pa majka mu stara.,statoistika je protiv vas 8-)

statistika je kao bikini, otkriva sve, ali ne pokazuje nista 8-)

svaka cast svim igracima i nasem Specijalcu :thumbup:

ali protiv sudija se ne moze :x
murinjo uzima titulu a najvjerovatnije i lp i odlazi u city da objasni agueru, silvi i baloteliju par stvari
sumirprimus

#5579 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by sumirprimus »

ruud wrote:
sumirprimus wrote:el klASICNO I opet realopvci i jihovi simpatiozeri kukaju,..pa majka mu stara.,statoistika je protiv vas 8-)

hahahaha :lol: :lol: :lol:
5 0 5

#5580 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

odlicna je utakmica bila. madrid super jak. ne sjecam se kad sam ovako dobru utakmicu gledao. sudija jest vala usr'o. ali u cijeloj utakmici su pravili greske. za obje strane. za mene, ramosov drugi zuti nije, ali dobro...
sta god. odlicna utakmica. jos jednom alvesov gol ;-)

Baltazar_khan

#5581 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Baltazar_khan »

ne bi se čudio da večeras neko od igrača reala izvrši samoubistvo. to je nevjerovatna količina frustracije u njihovom organizmu :oops:

pepe da se rodio na balkanu, bio bi ratni zločinac.
2407

#5582 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 2407 »

Ovaj put Realu svaka cast, bar su ovu utakmicu odigrali za razliku one u Madridu. Ali opet djaba. Treba jos pure. :mrgreen:
Last edited by 2407 on 26/01/2012 00:04, edited 1 time in total.
vinnie_jones

#5583 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by vinnie_jones »

Dogodine u Kninu!
skenderija04

#5584 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

Real Madrid se vratio!!!!! E sad kad mi neko kaze da ova ekipa ne moze igrati fudbal ponavljam FUDBAL, i biti bolji protiv Barcelone neka jos jednom u miru pogleda utakmicu. Svaka cast Realu, za mene je danas dokazao da je Veliki tim. Danas smo vidjeli par stvari koje nikada za Guardiole nismo vidjeli 1 Da ovi djecaci sto dodaju lopte gledaju da ukradu vrijeme 2.Da Barca izbija na sunce lopte iz svog kaznenog. 3. Da upute samo JEDAN sut na gol u toku poluvremena na svom terenu. Danas smo vidjeli realnu alternativu za Tiki-Taka. Svaka cast jos jednom. "Navijam" za Barcelonu ali da je prosao Real bilo bi vise nego zasluzeno.Nakon ovoga neka svi izvuku zakljucke 1. Veliki takticar Mourinho je morao vidjeti da kada ovaj tim igra FUDBAL i nadigrava se protiv Barcelone ima sansi i to velikih.2. Igraci Barcelone trebaju da razmisle o ovoj utakmici i da je pogledaju par puta i da vide da nisu bas toliko superiorni .
Manic Psycho

#5585 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Manic Psycho »

hau jes no wrote:
ruud wrote:

murinjo uzima titulu a najvjerovatnije i lp i odlazi u city da objasni agueru, silvi i baloteliju par stvari
zaboravio si i kup
sumirprimus

#5586 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by sumirprimus »

hau jes no wrote:
vrijeme mu je na ljeto su mu dvije sezone sa realom :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#5587 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Entropio »

skenderija04 wrote:"Navijam" za Barcelonu ali da je prosao Real bilo bi vise nego zasluzeno.
Zaboravljaš prvu utakmicu. Ovo je 2-legged tie... Može se komotno reći da je Mourinho kriv što su ispali, jer da je igrao ovako prošlu utakmicu, svašta je moglo da bude.
LSD

#5588 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by LSD »

Real bolji bio, mnogo bolji nego iz prve tekme i nebi bilo nezasluženo da su prošli dalje.
Barca s druge strane neuobicajeno previše grešila na sredini u dodavanjima što je davalo Realu priliku za polukontre i kontre, previše su im sjekli pasove...ali nisu mogli do potpunog prekoreta...pravo dobra tekma.
Jel ona ozljeda Iniesta nešto ozbiljno :?: odmah se uhvatio za nogu nakon onog pada.
hau jes no

#5589 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by hau jes no »

Manic Psycho wrote:
hau jes no wrote:
ruud wrote:

zaboravio si i kup
real ima dušu, kup prepuštaju manjim klubovima
logika

#5590 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by logika »

Sudija imao cudan kriterij ,u par vrata odcjepljeni simuliraju ,valjaju se , kradu vrijeme a s druge strane odmah zuti ,jedva doceo crveni. Od 3 min sto je produzio igralo se aktivno 1 min. Kako god u prvoj tekmu je Real pogrijesio i jbg, ide se dalje. Dobra tekma sve u svemu ,jedna da nije smorovska.
Platformas

#5591 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Platformas »

Dajte link da sad na miru pogledam snimak
Bušman

#5592 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Bušman »

Stvarno ne razumijem kako se ovi Sa-X Realovci moze zaliti na sudiju. Ne iskljuci igraca. Progleda jos par grubih faulova. Cist penal nad Alexisom. (Doduse, napravio je par kompenzacija na drugu stranu) I imate obraza da se zalite.
Btw, sta je bilo protiv Athletica? Ja vise ne bih progovorio nakon one sramote, da zbog je zbog obostranog naguravanja sviran penal i crveni karton.
just principe

#5593 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by just principe »

odbrana Barce RUPA..Jedna od najsmjesnijih odbrana na planeti
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#5594 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Entropio »

Bušman wrote:Stvarno ne razumijem kako se ovi Sa-X Realovci moze zaliti na sudiju. Ne iskljuci igraca. Progleda jos par grubih faulova. Cist penal nad Alexisom. (Doduse, napravio je par kompenzacija na drugu stranu) I imate obraza da se zalite.
Btw, sta je bilo protiv Athletica? Ja vise ne bih progovorio nakon one sramote, da zbog je zbog obostranog naguravanja sviran penal i crveni karton.
:thumbup:
ultima_palabra

#5595 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:Real Madrid se vratio!!!!! E sad kad mi neko kaze da ova ekipa ne moze igrati fudbal ponavljam FUDBAL, i biti bolji protiv Barcelone neka jos jednom u miru pogleda utakmicu. Svaka cast Realu, za mene je danas dokazao da je Veliki tim. Danas smo vidjeli par stvari koje nikada za Guardiole nismo vidjeli 1 Da ovi djecaci sto dodaju lopte gledaju da ukradu vrijeme 2.Da Barca izbija na sunce lopte iz svog kaznenog. 3. Da upute samo JEDAN sut na gol u toku poluvremena na svom terenu. Danas smo vidjeli realnu alternativu za Tiki-Taka. Svaka cast jos jednom. "Navijam" za Barcelonu ali da je prosao Real bilo bi vise nego zasluzeno.Nakon ovoga neka svi izvuku zakljucke 1. Veliki takticar Mourinho je morao vidjeti da kada ovaj tim igra FUDBAL i nadigrava se protiv Barcelone ima sansi i to velikih.2. Igraci Barcelone trebaju da razmisle o ovoj utakmici i da je pogledaju par puta i da vide da nisu bas toliko superiorni .
Potpis, kao i obično.

Za mene Ozil daleko najbolji igrač utakmice, odigrao u stilu velikog Zizoua... stvarno sam oduševljen :thumbup:
taxi_driver

#5596 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by taxi_driver »

Bušman wrote:Stvarno ne razumijem kako se ovi Sa-X Realovci moze zaliti na sudiju. Ne iskljuci igraca. Progleda jos par grubih faulova. Cist penal nad Alexisom. (Doduse, napravio je par kompenzacija na drugu stranu) I imate obraza da se zalite.

zaboravio si napomenuti i dva nepostojeca opsajda koja su svirali za bercelonu. sve u svemu, po meni sudija na strani reala.
Madrid

#5597 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Madrid »

Ponosan sam sto sam navijac Reala, ono se dragi forumasi zove totalni fudbal, a ne valjanje lopte oko centra po 2-3 minute i tako u krug, ne da je Real bio bolji u drugom poluvremenu, vec prvih i zadnjih pola sata je Real izdominirao totalno Barcu na Nou Campu, u međuvremenu je Barca imala vise od igre...
Pepe je legenda, covjek u drugom poluvremenu strpa Messia u đep, neka je opucao Fabregasa, i ovaj je njega po nozi, pa sudija suti kao i u vecini situacija kada je u pitanju Barca...
Ronaldo opet dokaza da moze protiv Barce, od sada mu bolje brojite utakmicu protiv Barce kada nije dao gol, a Messiu kada jest ;-)
I da se sudiji sjetim mame za kraj, sve po zaslugama jel...
Manic Psycho

#5598 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Manic Psycho »

hau jes no wrote: real ima dušu, kup prepuštaju manjim klubovima
ima dusu al u qrcu. sa onakvim igracima koljacima da neka ekipa ima dusu. ni za milion godina
Bušman

#5599 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Bušman »

taxi_driver wrote:zaboravio si napomenuti i dva nepostojeca opsajda koja su svirali za bercelonu. sve u svemu, po meni sudija na strani reala.
Ma nije. Samo je glup.
sarajevoxxxx

#5600 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by sarajevoxxxx »

hau jes no wrote: real ima dušu, kup prepuštaju manjim klubovima

:thumbup: :thumbup:
Locked