Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gje kupiti djeciju igracku... funkcionise tako sto se ubacuju razni oblici kroz predvidjene rupe i kad taj "oblik" sidje na dno kutije, tj igracke, ona svira.... tako otprilike na taj fazon, kao zabavno edukativna igracka za klince i klinceze
hitno mi je, pleaseeeeee
baby24 wrote:gje kupiti djeciju igracku... funkcionise tako sto se ubacuju razni oblici kroz predvidjene rupe i kad taj "oblik" sidje na dno kutije, tj igracke, ona svira.... tako otprilike na taj fazon, kao zabavno edukativna igracka za klince i klinceze
hitno mi je, pleaseeeeee
Loncic sveznalica - Fisher Price, za uzrast od 6-36 mjeseci, u Bingu na A.Polju je cini mi se najjeftiniji, a ima ga i u One2play radnjama: Mercator Dobrinja i BBI centar
baby24 wrote:gje kupiti djeciju igracku... funkcionise tako sto se ubacuju razni oblici kroz predvidjene rupe i kad taj "oblik" sidje na dno kutije, tj igracke, ona svira.... tako otprilike na taj fazon, kao zabavno edukativna igracka za klince i klinceze
hitno mi je, pleaseeeeee
Loncic sveznalica - Fisher Price, za uzrast od 6-36 mjeseci, u Bingu na A.Polju je cini mi se najjeftiniji, a ima ga i u One2play radnjama: Mercator Dobrinja i BBI centar
hitno mi je, pleaseeeeee
hitno mi je, pleaseeeeee
Nekatamo wrote:Gdje ima kupiti ovakva jakna
Ima kapuljacu ali ne macu na njoj
pa jel ti to tesko poslat pp na fb (garant sliku nisi nasla na ekskluzivi) djevojci koja je na slici tu u parkicu u nedzaricima i pitat gdje uzela jaknu
mlin za tjesteninu veoma kvalitetan ima radnja Slatka čarolija na Dobrinji (nađi ih na Facebooku) cijena oko 60KM i ima čini mi se dodatke za raznu vrstu tjestenine.
kokuz_sa wrote:
pa jel ti to tesko poslat pp na fb (garant sliku nisi nasla na ekskluzivi) djevojci koja je na slici tu u parkicu u nedzaricima i pitat gdje uzela jaknu
Pitala ona kaze da je donijela iz Turske.Pa me zanima ima li kod nas igdje slicno?
kokuz_sa wrote:
Pitala ona kaze da je donijela iz Turske.Pa me zanima ima li kod nas igdje slicno?
Ako je ona donijela iz Turske, garant kod nas ima gdje na pijacama