eh ovako mala raja, dosta sam se losih komentara i primjedbi naslusao na racun BH telecom-a, ali ja definitivno imam najgori od svih...naime...bh telecom(malim slovom zbog neodgovornosti i nemara prema svojim korisnicima)...je iskljucio moj kucni telefon prije par mjeseci iako je racun bio placen 13 dana prije iskljucenja)...neki ce reci nista strasno...i ne bi bilo strasno...da mi mami(seceras u drugom stadiumu) nije pozlilo tu noc...ona zgrabila za telefon...kad ugaseno NEMA!.."Broj je iskljucen zbog neplacanja"...neki bi sada rekli cista nesreca...ali idemo dalje...moja mama bira 124(poznat kao emergency call)...ljupka elektronska teta ponovno govori: "Broj je iskljucen zbog neplacanja"....mama se onesvijesti...i budi se u hitnoj(komsinica je nasla u stanu)...neki bi sada rekli zasto nije imala mobitel?...Imala je mobitel, samo sto je mobitel bio u torbi ...i nije mogla doci do njega!
eh sada neka mi neko objasni ko, gdje, kako i sa kojim pravom na cijelome svijetu (ukljucujuci i Tanzaniju, Somaliju i drzavu Mali, pa i nepoznate pokrajine u Amazonskoj dzungli, te pustinju Mohavi) ima pravo da ugasi hitne pozive!
U svim zemljama Evrope to je krivično djelo i kaznjava se sa ogromnim novcanim pa i zatvorskim kaznama i tretira se kao "nepruzanje pomoci ozlijedjenom u nesreci", ali BiH ocito nije u Evropi !!!
da ironija bude jos veca...zovem ja tu istu noc sa istog telefona...podrsku bh telekoma...kad ono za cudo Bozije, poziv prema njihovom centru radi...pa mi jos kazu razgovor se snima - " hej ti bezobrazluka".... trazim ja nekog s kim mogu razgovarati o problemu koji sam imao...kaze meni ČIKO nakav ljubazan na telefon da nema niko gore u podrsci!(Servis koji je dostupan od 0 do 24 sata)

....
i sad je moja mama seceras treceg stadiuma, "lagano" uzima inzulin(daje sebi svaki dan) i sve to zbog nemara bh telecom-a(Idemo prvi, dajemo vise)

pitam se samo sta daju.
Ozbiljno razmisljam da podignem tuzbu protiv bh telecom-a...samo jos nisam siguran koliku odstetu da trazim, sta vi mislite koliko je vrijedan jedan ljudski zivot, pogotovo ako je to zivot vase majke?

Ja bih rekao neprocijenjivo je gledati kako svaki dan sama sebe iglom bode da bi ostala ziva!