Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisrin wrote:Meni je sigurniji onaj parfemizavas iz BL..s obzirom da vecina raje iz BLa kupuje kod njega...a i radi 10/11 godina, ima ocito dobre sheme...4 parfema su bila OK...valjda ce biti i ostali
Eto, ovdje je bilo par ljudi koji su sumnjali i u parfeme od parfemizavas, pa vidi,.....
Svi oni imaju iste veze odakle nabavljaju, ima ih par koji rasturaju te parfeme godinama, neki su više po olx-u i facebooku aktivniji, neki manje, ali u suštini prodaju isto.
Ma sve je to isto i OK su. Lažnjaci se mogu prepoznati po tome što se uvijek prodaju po 100ml, što su im cijene jednake za Tom Ford, Creed, skupe niche parfeme i napr sa Versace, Armani itd parfemima.
Isto napr prodaju parfeme u setovima, a siguran sam da se niko ne bi peglao da lažira čitav set. Prošle godine sam napr uzeo kod parfemizavas Versace Eros set, ma da vidite detalja rada na kutiji,na šamponu itd... 100% original.
konektovan wrote:
Eto, ovdje je bilo par ljudi koji su sumnjali i u parfeme od parfemizavas, pa vidi,.....
Svi oni imaju iste veze odakle nabavljaju, ima ih par koji rasturaju te parfeme godinama, neki su više po olx-u i facebooku aktivniji, neki manje, ali u suštini prodaju isto.
Znam cak ljude koji kazu da nisu original u Mulleru i Douglasu pa eto...
konektovan wrote:
Znam cak ljude koji kazu da nisu original u Mulleru i Douglasu pa eto...
basicm wrote:Kakav je ovaj parfemisarajevo sa pika? Original ili nesto deseto?
ja sam narucivao od njega,provjeravao sam po forumima i grupama i vecina je rekla da je sve OK.Mislim slikao sam kutije i boce.Ehh prva dva parfema koja sam kod njega kupio su bila zino davidoff i Versace l'homme.Malo mi je bilo sumnjivo sto je dno na davidofu onako slabo citljivo ali su mi rekli da je to ok,a u versaci sam primijetio par trunkica u tecnosti,i za trunkice mi je vecina rekla da je moguce da se pojave u parfemima samo jedan lik je rekao da nesmije biti nista u samoj tecnosti pa sad jbg ne znam.poslije toga sam uzeo jos 4 parfema kod njega i nisam primjetio nikakve nedostatke.Planiram sledeci mjesec abd uzeti ADG profumo kod njega
Nema šanse da se pojavi bilo šta u originalnom parfemu.
E ne znam svega mi.Slikao sam i bocu i kutiju i postavljao u jednu grupu i parfemima samo,kazu ok je.Sam miris je ok ne primjetim nista cudno.Pitali me ima li mali kartonski poklopac za ceo,i ima.Kazu ako nema onda je kopija Samo eto sto ima par trunkica koje sam primjetio.Jedino koja mogucnost postoji je ta da prodaju i originale i kopije skupa,pa ti jednom proda kopiju jednom original,kao sto rade u srbiji cuo sam.Mada kad vidis spisak od 1000 parfema kod Parfemi-Sarajevo nemozes vjerovat da su to sve kopije,a parfemi za vas ima cak 10 hiljada u ponudi.Kao sto neko napisa gore sve je to ja mislim ista sema odakle dolaze ti parfemi,evo npr ja sam zadnji put narucio parfem i poslije 15 dana me tek lik zove da su stigli,odakle to dolazi sve boga pitaj.
skeniras bar kod. Kod parfemisarajevo cijena je veca za 10 KM od ParfemiZaVas, tj cijena postarine. Najvrijerovatnije da od njega nabavlja vise komada, dzaba postarina mozda i neki popust ugl to mu je profit. Bar ja tako mislim.
kabal1337 wrote:skeniras bar kod. Kod parfemisarajevo cijena je veca za 10 KM od ParfemiZaVas, tj cijena postarine. Najvrijerovatnije da od njega nabavlja vise komada, dzaba postarina mozda i neki popust ugl to mu je profit. Bar ja tako mislim.
Ma kod je najlakse skenirati.Oni npr uzmu kod od original parfema i samo ga otisnu npr na 1000 kopija,ti ukucas kod izbaci ti sve ok a ono kopija.
Rugafet wrote:Sad bio u didacu im'o neki para kod sebe reko da opet (posto me creation lamis prosto odusevio izdanjima) vidim sta ima i tako dovatim se Creation Lamis - Ragazzina prsnem lagano po zglobu, malo sacekam, jednostavno OVO JE AH MAZING miris. Odmah za dzep i pravac na kasu. Sad se evo opet natopio njime na pet metara se osjeti. Stvarno fenomenalni mirisi, ko ima priliku neka slobodno isproba, jedino sto se pravi efekat osjeti tek nakon nekih desetak minuta.
Citam ovu temu i kontam nesto,tebi je jarane svaki parfem amazing,ima li sta da ne valja?
Nema šanse da se pojavi bilo šta u originalnom parfemu.[/quote]
E ne znam svega mi.Slikao sam i bocu i kutiju i postavljao u jednu grupu i parfemima samo,kazu ok je.Sam miris je ok ne primjetim nista cudno.Pitali me ima li mali kartonski poklopac za ceo,i ima.Kazu ako nema onda je kopija Samo eto sto ima par trunkica koje sam primjetio.Jedino koja mogucnost postoji je ta da prodaju i originale i kopije skupa,pa ti jednom proda kopiju jednom original,kao sto rade u srbiji cuo sam.Mada kad vidis spisak od 1000 parfema kod Parfemi-Sarajevo nemozes vjerovat da su to sve kopije,a parfemi za vas ima cak 10 hiljada u ponudi.Kao sto neko napisa gore sve je to ja mislim ista sema odakle dolaze ti parfemi,evo npr ja sam zadnji put narucio parfem i poslije 15 dana me tek lik zove da su stigli,odakle to dolazi sve boga pitaj.[/quote]
Trunčice u tekućini su znak da nešto nije u redu sa parfemom, da se nešto mućkalo tu.. Nema šanse da iz fabrike izađe parfem takav.
Zaključak neka bude da treba biti vrlo vrlo vrlo oprezan i da se treba prije svega educirati vizavi kopija i kako ih prepoznati.
ja jesam i dosta su slicni s tim sto Mancera ima bolje i ljepse otvaranje, a sto se performansi tice tu je Armaf malo jaci, kako god razlika u cijeni nije mala i po meni je Armaf bolja kupovina, s tim sto nije bas za ovih vrucina, dok bi se Mancera navece i mogla nositi ono voce koje ima u sebi i koje je dosta izrazeno u otvaranju donekle ublazi smooky notu koju imaju i jedan i drugi