horion_bosona wrote:ima se besplatno pogledati prva epizoda na HBO GO http://www.hbogo.rs/?AspxAutoDetectCook ... 58e14a7792madFlava wrote:Altsa wrote:
najočekivanija serija ove godine
Jel' ovo sad u 8 i 5 prva epizoda ove serije na hbo?
Moderator: _BataZiv_0809
horion_bosona wrote:ima se besplatno pogledati prva epizoda na HBO GO http://www.hbogo.rs/?AspxAutoDetectCook ... 58e14a7792madFlava wrote:Altsa wrote:
danema me tamo wrote:Jel' ovo sad u 8 i 5 prva epizoda ove serije na hbo?horion_bosona wrote:ima se besplatno pogledati prva epizoda na HBO GO http://www.hbogo.rs/?AspxAutoDetectCook ... 58e14a7792Altsa wrote:True Detective4

Napokon jedva čekam da pogledamAltsa wrote:
Da se pridružim mišljenju, već spomenuo boldirano - Sranjebierkof wrote:Skandal i Suits su odron zivi. Isto spanske serije, samo cekam da neko izgubi vid ili pamcenje, ili postane svoj tata.
Ali ovi amerikanci udavise vise sa vampirima, vukodlacima i zombi serijama... Sve klise do klise-a, predramatizirane teenage romanticne radnje sa trecerazrednom glumom.
nakon prve epizode obecavajuce mada malo usporeno za mene ali opet odlicnoKorisničkoime wrote:Napokon jedva čekam da pogledamAltsa wrote:
Being human (postoje britanska i americka verzija, obje su dobre) http://www.imdb.com/title/tt1595680/?ref_=nv_sr_2Kal El wrote:Zna li ko neko seriju sličnu "Sleepy Hollow,Supernatural,The Tommorow People" ?Nešto mi se drama gledaju takve serije..
Sent from my LT26i using Tapatalk
Mislim da je upravo suprotno da se radi o odličnom glumcu koji je samo veoma rijetko dobijao materijal da pokaže šta zna. Nešto od njegovog znanja se nazire u filmu The Mud a mislim da će u ovoj seriji još više doći do izražaja. Situacija s njim je zapravo slična kao i sa Woody Harrelson koji je također podcijenjen i koji je rijetko kada imao priliku da pokaže šta zna kao na primjer u The People vs. Larry Flynt. Ima još takvih glumaca kao npr. DiCaprio ili Russell Crowe. Crowe u Gladijatoru samo još jedan u nizu snagatora u američkim blockbusterima međutim Crow u A Beautiful Mind - Oscar kojeg nije dobio iako ga je puno više zaslužio od Denzel Washington. Mislim da bi ga i dobio da nije bilo razvikanog Will Smitha koji je tupio kako su afroamerikanci majonizirani što bi naši ercegovci rekli.ultima_palabra wrote:McConaughey je pravo izvikan glumac.
Mislim da će cijela serija imati ovakav tempo što je po meni sasvim ok. Dugo čeka ovu seriju i očekujem puno. Volim ovaj žanr krimići detektivi i ti fazoni a malo ima kvalitetnog u zadnje vrijeme. Pored toga da me je neko prije ove serije pitao kojeg bi glumca volio da vidiš u krim seriji odgovor bi bio Harrelson ili Jeremy Renner a McConaughey je čak još bolja opcija. Zatim volim da je serija malo realističnija koliko se to naravno može očekivati od TV-a, sranja poput CSI mi idu ekstremno na živce. Tako da bi ova serija trebala da ima sve što volim pa vidit ćemo kako će bitiAltsa wrote:nakon prve epizode obecavajuce mada malo usporeno za mene ali opet odlicnoKorisničkoime wrote:Napokon jedva čekam da pogledamAltsa wrote:

sta je ovo?Kal El wrote:Jedva čekam večeras
Supernaturalclarion_ wrote:sta je ovo?Kal El wrote:Jedva čekam večeras
Altsa wrote:
1Dante1 wrote:Altsa wrote:
![]()
Prva epizoda obecava, McCounaghey i Harrelson razvaljuju
.
Korisničkoime wrote:Mislim da je upravo suprotno da se radi o odličnom glumcu koji je samo veoma rijetko dobijao materijal da pokaže šta zna. Nešto od njegovog znanja se nazire u filmu The Mud a mislim da će u ovoj seriji još više doći do izražaja. Situacija s njim je zapravo slična kao i sa Woody Harrelson koji je također podcijenjen i koji je rijetko kada imao priliku da pokaže šta zna kao na primjer u The People vs. Larry Flynt. Ima još takvih glumaca kao npr. DiCaprio ili Russell Crowe. Crowe u Gladijatoru samo još jedan u nizu snagatora u američkim blockbusterima međutim Crow u A Beautiful Mind - Oscar kojeg nije dobio iako ga je puno više zaslužio od Denzel Washington. Mislim da bi ga i dobio da nije bilo razvikanog Will Smitha koji je tupio kako su afroamerikanci majonizirani što bi naši ercegovci rekli.ultima_palabra wrote:McConaughey je pravo izvikan glumac.
U SAD ima pregrš glumaca nažalost tek kada postaneš poznat i popularan možeš zapravo da biraš materijal jer ti se dovoljno uloga nudi. S tim da poznat i popularan možeš postati i kroz romantične komedije.
Mathew je pocijepao u Dallasu.Killer Joe takodjer.Ceka se i Nolanov Interstellar sa njim u glavnoj ulozi.Drago mi je da napokon poceo dobijati uloge gdje ce moci da pokaze sta zna.horion_bosona wrote:Korisničkoime wrote:Mislim da je upravo suprotno da se radi o odličnom glumcu koji je samo veoma rijetko dobijao materijal da pokaže šta zna. Nešto od njegovog znanja se nazire u filmu The Mud a mislim da će u ovoj seriji još više doći do izražaja. Situacija s njim je zapravo slična kao i sa Woody Harrelson koji je također podcijenjen i koji je rijetko kada imao priliku da pokaže šta zna kao na primjer u The People vs. Larry Flynt. Ima još takvih glumaca kao npr. DiCaprio ili Russell Crowe. Crowe u Gladijatoru samo još jedan u nizu snagatora u američkim blockbusterima međutim Crow u A Beautiful Mind - Oscar kojeg nije dobio iako ga je puno više zaslužio od Denzel Washington. Mislim da bi ga i dobio da nije bilo razvikanog Will Smitha koji je tupio kako su afroamerikanci majonizirani što bi naši ercegovci rekli.ultima_palabra wrote:McConaughey je pravo izvikan glumac.
U SAD ima pregrš glumaca nažalost tek kada postaneš poznat i popularan možeš zapravo da biraš materijal jer ti se dovoljno uloga nudi. S tim da poznat i popularan možeš postati i kroz romantične komedije.(s tim da se ne slažem za DiCapria, jer kad pogledaš zadnjih godina naslove i reditelje tih filmova u kojima on glumi glavne uloge, prosto je nevjerovatno da nije ostao nijedan upečatljiv lik, koji obilježio prošli period... dakle, prilike mu nije falilo)
McConaughey je možda izvikan od strane ženskog dijela publike, ovisnog o chick flick filmovima... nije baš da se spominjao na nekim ozbiljnim listima... ali na početku karijere imao je par zanimljivih uloga (Dazed and Confused, Lone Star) i zadnju godinu-dvije promjenio je kurs kod izbora uloga... u Killer Joe-u je bio odličan, Mud takođe korektan, nisam još pogledao Dallas buyers club, sve kritike govore da mu je to uloga karijere... ovo pokazano u prvoj epizodi je efektna i samouvjerena gluma, čak je i Woodya stavio u zapećak
Sranje jeste, ali to svijet trazi. Ako Amerikanci zele da zarade nesto para moraju praviti takve serije/filmove jer oni to jedino i znaju.Korisničkoime wrote:Da se pridružim mišljenju, već spomenuo boldirano - Sranjebierkof wrote:Skandal i Suits su odron zivi. Isto spanske serije, samo cekam da neko izgubi vid ili pamcenje, ili postane svoj tata.
Ali ovi amerikanci udavise vise sa vampirima, vukodlacima i zombi serijama... Sve klise do klise-a, predramatizirane teenage romanticne radnje sa trecerazrednom glumom.
vrhunska serijaNot My Idea wrote:pregledala sam The newsroom