ono nam ne možete vratiti i da nas uzmete u finalu LŠ preokretom u sudijskom vremenuBaltazar_khan wrote:Dobar je BaltazarAdi_vp wrote:Baltazare ako budete sampioni ja se iz protesta bacam s prozora prizemlja na glavu laste![]()
Pohvale Baltazaru na fer retorici,iznenadih se na par postova ugodno...![]()
Ništa, znači pred 30 hiljada na hasetu se odlučuje o tituli. Eto nam prilike da vam vratimo ono za Zubanovića
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5576 Re: FK Zeljeznicar
- odvijac
#5577 Re: FK Zeljeznicar
car lazar je lud,izgleda da mu opasno dobro lezi zabijanje golova,kad igramo u bijelim dresovima,zadnji put u laktasima.. 
- Joey Tribbiani
#5578 Re: FK Zeljeznicar
Chmoljo wrote:ono nam ne možete vratiti i da nas uzmete u finalu LŠ preokretom u sudijskom vremenuBaltazar_khan wrote:Dobar je BaltazarAdi_vp wrote:Baltazare ako budete sampioni ja se iz protesta bacam s prozora prizemlja na glavu laste![]()
Ništa, znači pred 30 hiljada na hasetu se odlučuje o tituli. Eto nam prilike da vam vratimo ono za Zubanovića![]()
![]()
haha
- al_akhisari
#5579 Re: FK Zeljeznicar
...kakav lijep dan...cudo jedno...
...boljim i ljepsim bi ga mogla uciniti samo zlatna ribica...
...boljim i ljepsim bi ga mogla uciniti samo zlatna ribica...
-
jedan od mnogih
#5580 Re: FK Zeljeznicar
Hvala ti Bože što navijam za ljuŽe
-
neshto
#5581 Re: FK Zeljeznicar
najjači smo bez dvojbe!
ovo klepih na sportsport forumu:
Neira says:
sta cu dobiti za osmi mart???? aaaa?
The RomanTic says:
šarenog Lazu
autoru svaka čast
ovo klepih na sportsport forumu:
Neira says:
sta cu dobiti za osmi mart???? aaaa?
The RomanTic says:
šarenog Lazu
autoru svaka čast
-
LSD
#5582 Re: FK Zeljeznicar
Ovo danas je bilo neopisivo i nestvarno zadovoljstvo
...takticni prejako odigrano,Amar je zaveo pravu disciplinu među igrace
ne bih nikog posebno isticao jer ovo je danas bila prezentacija prave timske igre
odbrana odlicna na celu sa Šehom na golu,veza rastcana,napadaci borbeni i ne bježe od duela...odavno nisam vidio organizovanijeg Želju na terenu(još od onog šampionskog perioda).
Manijaci raspjevani,posebno u drugom poluvremenu kada je navijanje bilo na vrhuncu
Najjaca scena kad Popović zabija drugi gol - neprocjenjivo zadovoljstvo

Manijaci raspjevani,posebno u drugom poluvremenu kada je navijanje bilo na vrhuncu
Najjaca scena kad Popović zabija drugi gol - neprocjenjivo zadovoljstvo
#5583 Re: FK Zeljeznicar
Da je nama to docekati ponovo, j*** me ako mi ne bi svejedno bilo.Baltazar_khan wrote:Dobar je BaltazarAdi_vp wrote:Baltazare ako budete sampioni ja se iz protesta bacam s prozora prizemlja na glavu laste![]()
Ništa, znači pred 30 hiljada na hasetu se odlučuje o tituli. Eto nam prilike da vam vratimo ono za Zubanovića
- Charuga
- Globalni moderator
-
elSaik
#5585 Re: FK Zeljeznicar
I meni bi bilo svejedno, samo da pobijedimo.profil wrote:Da je nama to docekati ponovo, j*** me ako mi ne bi svejedno bilo.Baltazar_khan wrote:Dobar je BaltazarAdi_vp wrote:Baltazare ako budete sampioni ja se iz protesta bacam s prozora prizemlja na glavu laste![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#5586 Re: FK Zeljeznicar
Ono sto je jako bitno u danasnjoj utakmici (pored 3 boda) je to da se ekipa nije povukla nakon vodstva i da se nisu valjali po terenu svo vrijeme do kraja utakmice.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5587 Re: FK Zeljeznicar
pa bilo je ili to, ili krugovi po pomoćnom po povratku u SaPlavih_11 wrote:Ono sto je jako bitno u danasnjoj utakmici (pored 3 boda) je to da se ekipa nije povukla nakon vodstva i da se nisu valjali po terenu svo vrijeme do kraja utakmice.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5588 Re: FK Zeljeznicar
Komsije cestitka za pobjedu.
Nadam se da ce rasplet prvenstva ici u tom smijeru da ponovo u derbiju odlucimo titulu
Nadam se da ce rasplet prvenstva ici u tom smijeru da ponovo u derbiju odlucimo titulu
- Erzsebet
#5589 Re: FK Zeljeznicar
Za dijasporu, ovdje možete vidjeti golove... http://hotfile.com/dl/31685725/989b80b/ ... .divx.html
- jufka developer
#5590 Re: FK Zeljeznicar
Chmoljo wrote:pa bilo je ili to, ili krugovi po pomoćnom po povratku u SaPlavih_11 wrote:Ono sto je jako bitno u danasnjoj utakmici (pored 3 boda) je to da se ekipa nije povukla nakon vodstva i da se nisu valjali po terenu svo vrijeme do kraja utakmice.![]()
![]()
http://fkzeljeznicar.com/novosti/foto-d ... jega-2.php
- BSn
#5591 Re: FK Zeljeznicar
Ima li iko s foruma da je bio na utakmici i da moze potvrditi da je svojim ocima vidio Culuma u sastavu i da ovaj nije dobio karton?

- rado_vidjen
#5592 Re: FK Zeljeznicar
Mogu mislit jeboteLSD wrote:Ovo danas je bilo neopisivo i nestvarno zadovoljstvo![]()
...takticni prejako odigrano,Amar je zaveo pravu disciplinu među igrace
ne bih nikog posebno isticao jer ovo je danas bila prezentacija prave timske igre
odbrana odlicna na celu sa Šehom na golu,veza rastcana,napadaci borbeni i ne bježe od duela...odavno nisam vidio organizovanijeg Želju na terenu(još od onog šampionskog perioda).
Manijaci raspjevani,posebno u drugom poluvremenu kada je navijanje bilo na vrhuncu![]()
![]()
Najjaca scena kad Popović zabija drugi gol - neprocjenjivo zadovoljstvo![]()
Respect za vas sto ste isli dole.
Proljetna rapsodija u plavom.
- dobar_ti?
#5593 Re: FK Zeljeznicar
Pik moje mjesto pored semafora kod Vjecne vatre tamo negdje u maju. Nemoj da bi mi ga ko zauzeo od 50ak hiljada ostalih Manijaka koji ce doci na proslavu titule, a uvertiru u usvajanje jos jednog kupa.
- Charuga
- Globalni moderator
#5594 Re: FK Zeljeznicar
http://www.sirokibrig.com/sirokibrig.co ... sp?ID=4064
Protiv Zvijezde bez Mesica, Popovica, Kerle i Visce.
Za Mesica se jos nista ne zna jer mu je izgleda sudija dao zuti kod onog koskanja u posljednjim minutama pa je poslije konstatacije sa pomocnim sudijom promjenio odluku i dao karton Kerli. Samo je pitanje jeli karton upisan i Mesicu.
Protiv Zvijezde bez Mesica, Popovica, Kerle i Visce.
Za Mesica se jos nista ne zna jer mu je izgleda sudija dao zuti kod onog koskanja u posljednjim minutama pa je poslije konstatacije sa pomocnim sudijom promjenio odluku i dao karton Kerli. Samo je pitanje jeli karton upisan i Mesicu.
- ultima_palabra
#5595 Re: FK Zeljeznicar
Moglo bi biti to guravo u odbrani, ako ne bude ni Mešića
Koliko je ozbiljna povreda Višće?
- Charuga
- Globalni moderator
#5596 Re: FK Zeljeznicar
Tu su Bogicevic i Bajic sto se odbrane tice. Po meni je bolje da Mesic sad pauzira pa da se vrati protiv Zrinjskog.ultima_palabra wrote:Moglo bi biti to guravo u odbrani, ako ne bude ni Mešića![]()
Visca ce propustiti utakmicu protiv Zvijezde a po njegovoj prici trebao bi se vratiti radu za 7-10 dana ...
- ultima_palabra
#5597 Re: FK Zeljeznicar
Pa dobro, ali dvojica koji nisu igrali nikad zajedno... Igranje sa Mešićem učini da loš stoper izgleda solidanPlavih_11 wrote:Tu su Bogicevic i Bajic sto se odbrane tice. Po meni je bolje da Mesic sad pauzira pa da se vrati protiv Zrinjskog.ultima_palabra wrote:Moglo bi biti to guravo u odbrani, ako ne bude ni Mešića![]()
Visca ce propustiti utakmicu protiv Zvijezde a po njegovoj prici trebao bi se vratiti radu za 7-10 dana ...
Pa nije onda teža povreda
Znaš li kad bi mogao biti žrijeb Kupa?
- Charuga
- Globalni moderator
#5598 Re: FK Zeljeznicar
Posljednja informacija je da je sutra izvlacenje.ultima_palabra wrote:Znaš li kad bi mogao biti žrijeb Kupa?
- ultima_palabra
#5599 Re: FK Zeljeznicar
Hvala
Evo sad vidim sutra u 12. Termini su 24.03. i 14.04.
Evo sad vidim sutra u 12. Termini su 24.03. i 14.04.
-
Adi_vp
#5600 Re: FK Zeljeznicar
LegendoelSaik wrote:I meni bi bilo svejedno, samo da pobijedimo.profil wrote:Da je nama to docekati ponovo, j*** me ako mi ne bi svejedno bilo.Baltazar_khan wrote: