vrlo siguran, miran, jednostavan golman. u ove dvije utakmice što sam gledao, bez greške.
samo nek ovako nastavi, on je dugoročno rješenje na mjestu golmana
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ali zato zna petljati da te Bog dragi sacuva. Lopte mu u tom zadnjem pasu imaju oci,ali zato zna biti jako skrt i vrlo cesto pravi potez viska. Objektivno.hz__semir wrote: Kojašević... Pa šta je ono ljudi mojiJa se ne sjećam igrača da je imao onakav zadnji pas, a da je igrao za nas u zadnjih 15 godina. Provlači je lik, kroz dvojicu, trojicu, četvoricu, samo još da se počnu iskorištavati njegove lopte.
Da počnemo odbrojavati 3 down, 16(18) to go.Dammme wrote:Nešto imam šuhu da ćemo u narednih 7 utakmica uzeti najmanje 19 bodova, ako ne i svih 21.
Haj' urekni oc'tiDammme wrote:Da počnemo odbrojavati 3 down, 16(18) to go.Dammme wrote:Nešto imam šuhu da ćemo u narednih 7 utakmica uzeti najmanje 19 bodova, ako ne i svih 21.
De i nas pohvali lerdilerdi wrote:Ma hajde jebo penal, ali da onako sudija bahato sudi na našem terenu protiv nas je nevjerovatno. Ja ne mogu da vjerujem da mi dobijamo žute kartone za iste prekršaje za koje igrači zrinjskog dobivaju opomene. Pa jebo te ko da smo mi bili gosti. Al haj jebo onog jadnika
Zrinjski me u najmanju ruku večeras razočarao, a naši su me oduševili. Ustvari kako smo igrali najbolje pokazuje aplauz za MV na kraju. Stvarno sam pozitivno iznenađen. Ovo je dosta dobro večeras bilo, ali imam mišljenje da ova ekipa može napredovati još više. Nadam se da će se to i pokazivati iz kola u kolo![]()
I dobro neko napisa. Izgleda da MV čita forume, jer večeras je napravio rokade koje je raja po forumima predlagala i odma se vidjelo da to mnogo bolje funkcioniše. Još kad dođe Juninho ima da gori. Todorović se pogubio totalno i mislim da nije pokazao potrebni kvalitet da bi igrao u svetom dresu. Ipak momak se borio i možda kroz par kola nadođe, pa budemo zadovoljni sa njim. Ko zna i o Hilmi se nakon Lukavice svašta pričalo, a večeras Boga mi odlična utakmica.
I za kraj da kažem "To Vučko mačko"
Ovo je bila pobjeda svih nasdon_emir wrote:De i nas pohvali lerdilerdi wrote:Ma hajde jebo penal, ali da onako sudija bahato sudi na našem terenu protiv nas je nevjerovatno. Ja ne mogu da vjerujem da mi dobijamo žute kartone za iste prekršaje za koje igrači zrinjskog dobivaju opomene. Pa jebo te ko da smo mi bili gosti. Al haj jebo onog jadnika
Zrinjski me u najmanju ruku večeras razočarao, a naši su me oduševili. Ustvari kako smo igrali najbolje pokazuje aplauz za MV na kraju. Stvarno sam pozitivno iznenađen. Ovo je dosta dobro večeras bilo, ali imam mišljenje da ova ekipa može napredovati još više. Nadam se da će se to i pokazivati iz kola u kolo![]()
I dobro neko napisa. Izgleda da MV čita forume, jer večeras je napravio rokade koje je raja po forumima predlagala i odma se vidjelo da to mnogo bolje funkcioniše. Još kad dođe Juninho ima da gori. Todorović se pogubio totalno i mislim da nije pokazao potrebni kvalitet da bi igrao u svetom dresu. Ipak momak se borio i možda kroz par kola nadođe, pa budemo zadovoljni sa njim. Ko zna i o Hilmi se nakon Lukavice svašta pričalo, a večeras Boga mi odlična utakmica.
I za kraj da kažem "To Vučko mačko"![]()
Uništili smo ga1946 wrote:Al' istok jedva dočeka onaj rizvanovićev zajeb kod izvođenja auta...kakav kiks "mladog" mirze. Tu negdje mu je i bio kraj
Ma nema istoka nigdjehz__semir wrote:Uništili smo ga1946 wrote:Al' istok jedva dočeka onaj rizvanovićev zajeb kod izvođenja auta...kakav kiks "mladog" mirze. Tu negdje mu je i bio kraj
A tek kakav sam doček u ime istoka priredio Juninhu![]()
![]()

Nista sema montiracemo jos jedan razglas pa ti povedi istokhz__semir wrote:Uništili smo ga1946 wrote:Al' istok jedva dočeka onaj rizvanovićev zajeb kod izvođenja auta...kakav kiks "mladog" mirze. Tu negdje mu je i bio kraj
A tek kakav sam doček u ime istoka priredio Juninhu![]()
![]()
Rauber wrote:Meni nije ferceralo, jos se sjetim da sam negdje procitao da ga upalimo na ulazu, pa sam se ko mahnit vracao na ulaz i cekao ali nista.
Rauber wrote:Meni nije ferceralo, jos se sjetim da sam negdje procitao da ga upalimo na ulazu, pa sam se ko mahnit vracao na ulaz i cekao ali nista.
Ja ukljucio i dobio dvije slike kluba.lerdi wrote:I jel ko uključio ovo?