SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
skojotovski

#5576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by skojotovski »

zar ovo nije srijeda na cetvrtak? :D
skojotovski

#5577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by skojotovski »

a mozda se neko od ovih "harisovih" zaglavio u liftu Ville Park? :-) :D
metar_drva

#5578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by metar_drva »

Zapalio se neki golf na autobuskoj na malti, i to baš kad sam prolazio tuda. Brzo je planuo, a vidio sam u retrovizoru da auti iza mene usporavaju, jer se u sekundi stvorio ogroman oblak dima, pa ljudi nisu valjda vidjeli kuda voze..
O'zone
Globalni moderator

#5579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by O'zone »

Jel neko upućeniji kako je prošao motorista koji je zapucao u Žuti taxi kod Unitic-a danas ok 14:50 h! Vidio sam ga kad sam prelazio ulicu krenuo je sa semofora od zajedničkih institucija poprilično brzo krenuo prema Unitic-u i samo što mi je zamakao iz crkve strahovit udar,vratim se nazad pogledam Žuti taxi ispred njega motor i između taxija i motora zaglavio motorista. Na žalost nije imao kacigu.
Imamopobjednika

#5580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Imamopobjednika »

Je li iko cuo sta je ono sinoc roknulo na Carsiji? Nekad oko 12.
O'zone
Globalni moderator

#5581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by O'zone »

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by -LIBERO- »

Jel to onaj Rijad sto se po crnim hronikama proziva?
denis.istok

#5583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by denis.istok »

-LIBERO- wrote:Jel to onaj Rijad sto se po crnim hronikama proziva?
Priveden zbog ometanja policije

SARAJEVO - Rijad Velagić (28) iz Sarajeva uhapšen je u utorak oko 14.35 časova u ovom gradu, zbog sumnje da je sprečavao službena lica u vršenju dužnosti, potvrđeno je u policiji.

Velagić je u utorak na raskrsnici ulica Vilsonovo šetalište - Topal Osman Paše u Sarajevu, prilikom intervencije ometao policajce.

Izgleda..
samo_ovaj_put

#5584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo_ovaj_put »

evo lola malog uci pusit

Cholina_Lokica

#5585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

ovo onaj lik sa cliom, sto su ga stalno prozivali na temi majstori parkiranja, sto je uvijek tamo oko hidrogradnje na cesti parkiran :lol:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#5586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Pera Trta »

Nemojte, to je fin momak, gradska urbana raja, nije on kriv, cesta loša... :roll:
samo_ovaj_put

#5587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo_ovaj_put »

Dile wrote:ovo onaj lik sa cliom, sto su ga stalno prozivali na temi majstori parkiranja, sto je uvijek tamo oko hidrogradnje na cesti parkiran :lol:
crni sa nekim bijelim sarama?
Cholina_Lokica

#5588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

samo_ovaj_put wrote:
Dile wrote:ovo onaj lik sa cliom, sto su ga stalno prozivali na temi majstori parkiranja, sto je uvijek tamo oko hidrogradnje na cesti parkiran :lol:
ne bih rekla da ima bijele sare... onaj sa i am muslim tablama
HaHaHa2

#5589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by HaHaHa2 »

samo_ovaj_put wrote:
Tog Clia vozi sin od Ize Spahovica koliko znam
respo

#5590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

znam ga ja dusa od covjeka ne bi mrava zgazio
ne daj se ines :D

cekajte samo dok osvane grupa na fejsu
♥ Julianna ♥

#5591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ♥ Julianna ♥ »

Jel ovo jedan od onih mangupa sa Kawasaki, Suzuki i sl. motorima?
Nisu mi jednom presjekli traku papci i profurali sa 200km/h pored mene ili se mangupisali cik-cak vožnjom između auta. Samo će ovako padati jedan po jedan.
Vragolan

#5592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Vragolan »

♥ Julianna ♥ wrote:Jel ovo jedan od onih mangupa sa Kawasaki, Suzuki i sl. motorima?
Nisu mi jednom presjekli traku papci i profurali sa 200km/h pored mene ili se mangupisali cik-cak vožnjom između auta. Samo će ovako padati jedan po jedan.
:D
Better Man

#5593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Better Man »

♥ Julianna ♥ wrote:Jel ovo jedan od onih mangupa sa Kawasaki, Suzuki i sl. motorima?
Čast izuzecima, ali večina tih maqngupa na motorima su teški retardirani idioti koji nisu ustanju da stoje iza tebe u koloni na semaforu, već jurcaju između auta da dođu na ćelo kolone. I 100% sam siguran da je taj motorista kriv za nesreću.
♥ Julianna ♥

#5594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ♥ Julianna ♥ »

Mah, nije ni taksistima mane, ali kocke mi opasno idu na živac!

@V :lol: 8-)
zonbirile

#5595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

Better Man wrote:
Čast izuzecima, ali večina tih maqngupa na motorima su teški retardirani idioti koji nisu ustanju da stoje iza tebe u koloni na semaforu, već jurcaju između auta da dođu na ćelo kolone. I 100% sam siguran da je taj motorista kriv za nesreću.
-------------------------------------------
znaš kada su Hrvati organizovali đabni vikend na Grobniku,a ubacili među levate prvaka Hrvatske(zamisli da je bio Rosi).Prvi iza njega rundovan,ostali po 2-3 kruga,odustalih i popadalih tona i đaba stoci,vidi da ne zna,ali đaba.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#5596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Privatna poruka »

Sinoc oko 23h kod predsjednistva ide frajer rikvercom (od Ali-pasine do Predsjednistva) bjezi od murije, murija za njim (od Ali-pasine do Predsjednistva) morajuci tako da se krece u suportnom pravcu. Uhvatili su ga ali zaista ne znam sta se desilo. Nisam vidio da je udario pjesaka, ali sam vidio neku Skodu koja stoji na semaforu kod dzamije i kad su ovog uhvatili ode Skoda. Ako neko zna nesto nek napise.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

danas kolona svadbe blokirala oko 13.h čitav saobraćaj na malti
baš su se organizirali jer im je blokiranje i prolazak kroz crveno dobro prošao...

čak su imali po 3-4 auta koja su fizički sprečavali prolazak auta iz susjednih smjerova
karanana

#5598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

komi wrote:danas kolona svadbe blokirala oko 13.h čitav saobraćaj na malti
baš su se organizirali jer im je blokiranje i prolazak kroz crveno dobro prošao...

čak su imali po 3-4 auta koja su fizički sprečavali prolazak auta iz susjednih smjerova
ne znam jesu li isti svatovi, ali bas oko 13 na chengich vili, prema ilidzi, rade isto i cak su lijevu traku neki i blokirali bili i stali i cekaju ostale da se pridruze koloni. bili su prepoznatljivi jer su dva automobila gotovor 100% bili prekriveni cvijecem i nekim drugim dzindzuhama i imali su dvije trukut zastave u koloni.

koji seljakluk
zonbirile

#5599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

komi wrote:danas kolona svadbe blokirala oko 13.h čitav saobraćaj na malti

----------------------------------
122 nazovi,po mogućnosti i koji reg,broj izdiktiraj
minjonja

#5600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

zasto se svadbene kolone spominju na crnoj hronici :?
Locked