Kineski mobiteli

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
ma3

#5576 Re: Kineski mobiteli

Post by ma3 »

Kupio sam ovaj Uhans 101s, telefon zasad beton, nemam nikakvih zamjerki, samo da ovako ostane :D
Pake

#5577 Re: Kineski mobiteli

Post by Pake »

ma jok, za 3-4 mjeseca će ti počet blokirat i lagovat, zove te neko a ti ćeš džaba vući prstima po ekranu, nećeš se moći javit brajko
bolje da si za te pare kupio kakav razvikani samsung, ajfun, LG, HTC... oni ferceraju bez greške 10 godina najmanje
citroen xm

#5578 Re: Kineski mobiteli

Post by citroen xm »

Pogledah malo ovaj kratki test. Za te pare telefon je stvarno odličan. Čak je i kamera upotrebljiva što je pravo čudo za kineske telefone tog cjenovnog ranga.
ma3

#5579 Re: Kineski mobiteli

Post by ma3 »

Pake wrote:ma jok, za 3-4 mjeseca će ti počet blokirat i lagovat, zove te neko a ti ćeš džaba vući prstima po ekranu, nećeš se moći javit brajko
bolje da si za te pare kupio kakav razvikani samsung, ajfun, LG, HTC... oni ferceraju bez greške 10 godina najmanje
:lol: :lol: :lol:
Ljakan

#5580 Re: Kineski mobiteli

Post by Ljakan »

Rađe bih dodao nekih 30-50km i uzeo lg g2 nego ovaj uhans.
jahh

#5581 Re: Kineski mobiteli

Post by jahh »

Redmi 4 Pro. Kakvi su dojmovi, sebi bih da narucim?
exampLe.

#5582 Re: Kineski mobiteli

Post by exampLe. »

Pake wrote:ma jok, za 3-4 mjeseca će ti počet blokirat i lagovat, zove te neko a ti ćeš džaba vući prstima po ekranu, nećeš se moći javit brajko
Tako je dileja. Bolje je kupit Daewooa nego razvikanog Mercedesa. :D
jarobot

#5583 Re: Kineski mobiteli

Post by jarobot »

Dileja zna!!!!!

poslo sa otvora blende 1,8
Pake

#5584 Re: Kineski mobiteli

Post by Pake »

exampLe. wrote:
tipičan primjerak klijentele mercedesa, samsunga, ajfuna,HTC....neznanje, ograničenost, bahatost
kao prvo odavno Daevoo ne postoji kao brand
kao drugo, da....bolje je uzet novog Hyndaia, brand koji osvaja prvo mjesto za kvalitet u samoj Njemačkoj!!!!!!
čitaj,obrazuj se,update-uj se....http://proauto.ba/hyundai-ponovo-osvaja ... -kvalitet/
dakle bolje nov Hyndai i3 za duplo manje para nego mercedes A klase
ili NOV i3 za iste pare nego polovan mercedes A klase star 4-5 godina
Pake

#5585 Re: Kineski mobiteli

Post by Pake »

Sliver wrote:
Pake wrote:da rezimiramo trenutnu najjeftiniju ponudu
3:1 je za Mobilshop iz Ljubuškog :lol: :lol:

5 inča
1 GB RAM/ROM 8 GB

Image
Ovaj Leagoo Z5 mi lici pravo na Xiaocai X9 koji sam imao prije par godina i ostale su mi 4 baterije od njega. Ako neko ima Leagoo, zeli besplatne baterije neka mi javi dimenzije baterije i raspored polova. svakako mi bezze stoje u ladici.
recenzija o Leagu Z5
http://www.balkangadgets.com/leagoo-z5-recenzija-mini/

Image
Image
Image
exampLe.

#5586 Re: Kineski mobiteli

Post by exampLe. »

Pake wrote:
exampLe. wrote:
tipičan primjerak klijentele mercedesa, samsunga, ajfuna,HTC....neznanje, ograničenost, bahatost
kao prvo odavno Daevoo ne postoji kao brand
kao drugo, da....bolje je uzet novog Hyndaia, brand koji osvaja prvo mjesto za kvalitet u samoj Njemačkoj!!!!!!
čitaj,obrazuj se,update-uj se....http://proauto.ba/hyundai-ponovo-osvaja ... -kvalitet/
dakle bolje nov Hyndai i3 za duplo manje para nego mercedes A klase
ili NOV i3 za iste pare nego polovan mercedes A klase star 4-5 godina
Aha, znaci vecina cjelokupne svjetske populacije je "bahato", "glupo" i "ograniceno" jer ne kupuju te tvoje kineze i koriste Iphone, Samsung i HTC odnosno voze Mecku/BMW-a/VW/Audia, a ti si zayebo Einsteina sa svojom inteligencijom.

I jah, nije Hyndai nego Hyundai, barem nauci pisati nazive pa se onda pravi pametan. :lol:
Pake

#5587 Re: Kineski mobiteli

Post by Pake »

OPET neznanje, ograničenost, bahatost...a lijepo mu kažem da se update-uje

da, većina svjestke populacije koristi kineze i sve više će

U 3. kvartalu Samsung i Apple zabilježili novi pad tržišnog udjela, Kinezi rastu…

Najnovije statističke podatke o prodaji smartfona u 3. kvartalu ove godine danas je iznio Gartner. Prvi na listi je i dalje Samsung sa 71 milijun isporučenih uređaja, što je osjetno manje u odnosu na isto razdoblje lani, kad je zabilježeno 83 milijuna prodanih primjeraka. Jedan od razloga za ovakav pad svakako je i povlačenje Notea 7 s tržišta. Pad prodaje je u konačnici utjecao i na pad tržišnog udjela, pa Samsung tako sada drži 19,2%, dok je lani u istom kvartalu držao 23,6% tržišta.

Drugi na listi je i dalje Apple s 43 milijuna prodanih iPhonea, što također predstavlja pad u odnosu na godinu ranije, kada je prodao 46 milijuna. Tržišni udio mu je isto tako pao, i to s 13% na 11,5%.

Tamo gdje su Samsung i Apple izgubili, profitirali su kineski proizvođači. Tako se Huawei s lanjskih 27 milijuna prodanih uređaja u 3. kvartalu popeo na 32 milijuna u ovom, a i tržišni udio mu je sa 7,7% skočio na 8,7%.

Četvrti je Oppo, kojemu je udio na tržištu s lanjskih 3,4% skočio na 6,7% ove godine, a peti BBK telecommunications, koji pod sobom, pored Oppa, drži Vivo i OnePlus brandove, ali Gartner iz nekog razloga vodi odvojenu statistiku.

http://www.gartner.com/newsroom/id/3516317
http://mob.hr/samsung-i-apple-u-3-kvart ... ezi-rastu/
Image
exampLe.

#5588 Re: Kineski mobiteli

Post by exampLe. »

Da, kinezi RASTU a ti se ponasas kao da su prestigli i Apple i Samsung.

I ja jos veca budala sto se raspravljam sa djetetom od tlinest godina. :-)
radiša

#5589 Re: Kineski mobiteli

Post by radiša »

Treba bit realan,ove kineze jeftikanere prave za ljude koji nemaju para da uzmu skuplje a isti ti normalno da ce ih hvalit jer su dali pare za to :D
Ne vrijedi se raspravljat,danas ce slabo ko priznat kad se zajebe da se zajebo,uvjek ce se vadit i trazit izgovore,stoga nema smisla se raspravljat sa pakijem i sa slicnim jer su oni za sebe uvijek u pravu.Tacka,kraj.
citroen xm

#5590 Re: Kineski mobiteli

Post by citroen xm »

Jeste vi smješni što raspravljate u nedogled.

Jedini ozbiljan igrač iz Kine koji u svakom momentu može da parira poznatim brendovima je Huawei i to pokazuje njegovo mjesto. Možda još Xiaomi, ali on je još uvijek niži razred.

Sve ostalo se isključivo kupuje na kilo i dobro je samo ako se gleda iz ugla: daj što bogatije spec na papiru za što manje love. I svi su oni solidan izbor do 250 KM, preko toga nemaju šta da traže.

I nemojte porediti novo i polovno, barem ne cjenovno.
Pake

#5591 Re: Kineski mobiteli

Post by Pake »

radiša wrote:Treba bit realan,ove kineze jeftikanere prave za ljude koji nemaju para da uzmu skuplje a isti ti normalno da ce ih hvalit jer su dali pare za to :D
Ne vrijedi se raspravljat,danas ce slabo ko priznat kad se zajebe da se zajebo,uvjek ce se vadit i trazit izgovore,stoga nema smisla se raspravljat sa pakijem i sa slicnim jer su oni za sebe uvijek u pravu.Tacka,kraj.
novi u klubu koji su bogati neznanjem, ogrnaičenošću, bahatošću
kad budeš imo telefon ko ja digni dva prsta
http://forum.klix.ba/xiaomi-mobiteli-t1 ... #p13157534
i još nije taj, nego 3/64 GB !!!
radiša

#5592 Re: Kineski mobiteli

Post by radiša »

Pake wrote:
radiša wrote:Treba bit realan,ove kineze jeftikanere prave za ljude koji nemaju para da uzmu skuplje a isti ti normalno da ce ih hvalit jer su dali pare za to :D
Da si imo para uzo bi s7 edge,mani me kineskog smeca pliz.4-5 stoja dat za to moze samo glupan i djete.
Pake

#5593 Re: Kineski mobiteli

Post by Pake »

citroen xm wrote:Jeste vi smješni što raspravljate u nedogled.

Jedini ozbiljan igrač iz Kine koji u svakom momentu može da parira poznatim brendovima je Huawei i to pokazuje njegovo mjesto. Možda još Xiaomi, ali on je još uvijek niži razred.
po čemu niža klasa
tenutni flagship Mi5s koristi SD 821
budući Mi6 će u isto vrijeme izaći i koristiti SD 835 kao i samsung s8
o Mi Mixu za koji samsung i ajfun i nemaju sa čime da pariraju da ne govorimo
http://forum.klix.ba/xiaomi-mobiteli-t1 ... #p13000938
Pake

#5594 Re: Kineski mobiteli

Post by Pake »

radiša wrote:
Pake wrote:
Da si imo para uzo bi s7 edge,mani me kineskog smeca pliz.4-5 stoja dat za to moze samo glupan i djete.
samo glupan i dijete može dati za s7 1600 KM
ja platio Mi4 280 KM
reći smeće za telefone Xioami koji su rame uz rame uz samsung i ajfun,može samo budalaš koji veze sa životom nema
p.s. imam para da uzmem i samsung s7 i ajfun 7 plus,bilo koji
ali nisam budala, prvo da bacam pare na glupe stvari..mobitele, drugo te iste precijenjene telefone kompleksaša mogu imat za mnogo manje pare, za iznos koji je prihvatljiv dati za....mobitel
radiša

#5595 Re: Kineski mobiteli

Post by radiša »

Pake wrote: samo glupan i dijete može dati za s7 1600 KM
ja platio Mi4 280 KM
reći smeće za telefone Xioami koji su rame uz rame uz samsung i ajfun,može samo budalaš koji veze sa životom nema
p.s. imam para da uzmem i samsung s7 i ajfun 7 plus,bilo koji
ali nisam budala, prvo da bacam pare na glupe stvari..mobitele, drugo te iste precijenjene telefone kompleksaša mogu imat za mnogo manje pare, za iznos koji je prihvatljiv dati za....mobitel
nemas para da imas nebi noso tu kantu.ja sa takvim telefonom nebi kera vani izveo od sramote.
Last edited by radiša on 18/12/2016 11:36, edited 1 time in total.
citroen xm

#5596 Re: Kineski mobiteli

Post by citroen xm »

Niža klasa je zato što je kod ozbiljnih brendova u vrhu sve dobro izbalansirano. Ovi su top na papiru ali im uvijek neka zajebancija fali. Ali niko ne spori da su loši.
Takođe brend poput Huaweija ima svoj vrlo ozbiljan razvojni tim i neke vrlo bitne stavke su djelo njihovog razvojnog tima.
Pake

#5597 Re: Kineski mobiteli

Post by Pake »

citroen xm wrote:Niža klasa je zato što je kod ozbiljnih brendova u vrhu sve dobro izbalansirano. Ovi su top na papiru ali im uvijek neka zajebancija fali. Ali niko ne spori da su loši.
Takođe brend poput Huaweija ima svoj vrlo ozbiljan razvojni tim i neke vrlo bitne stavke su djelo njihovog razvojnog tima.
koja zajebancija fali ??
a i da je tako, spram cijene i više nego prihvatljivo
huawei se sa cijenama odmakao od ostalih kineza i sve je bliži razvikanim
da je ostao prihvatljiv bio bi ok,ovako sve više postaje poput samsunga i ajfuna, precijenjeno smeće kompleksaša
exampLe.

#5598 Re: Kineski mobiteli

Post by exampLe. »

Da imas para za Iphone 7 plus imao bi ga, ne bi koristio kineza sa iOS ikonama. :lol:
radiša

#5599 Re: Kineski mobiteli

Post by radiša »

exampLe. wrote:Da imas para za Iphone 7 plus imao bi ga, ne bi koristio kineza sa iOS ikonama. :lol:
:thumbup:
A kineza hvali ko da ima iphon 7 sto znaci da nema para jer ima zelju za skupljim telefonom.
jarobot

#5600 Re: Kineski mobiteli

Post by jarobot »

Sve je to u redi "dileja" ali mi još uvijek čekamo noćnu fotku sa tog tvog Xiaomia Mi4 .
Šta bi neznaš uslikati ili nemaš čim ??? :skoljka:
Post Reply