Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
simonese i azdralovic javili za fetelovu kaznu i gorivo...
čuj gorivo, u finišu sezone?
toliko glupo zvuči, da sam se sve nadao da će se pomenuti dvojac javiti i reći - šta se palite, zaje.avao se...
radostan dan wrote:simonese i azdralovic javili za fetelovu kaznu i gorivo...
toliko glupo zvuči, da sam se sve nadao da će se pomenuti dvojac javiti i reći - šta se palite, zaje.avao se...
Kontam nakon utrke neki defkt, kako su i sami Vettel i Helmut Marco rekli "Nadamo se da nije nista strasno u pitanju", pa ne mogu da vjerujem...
Hajd sva sreca pa preostale dvije staze ne bi trebale bar na papiru predstavljati problem, jer reze Red Bullu! Ako Fafi postane prvak muda cu sebi izgrist!
radostan dan wrote:simonese i azdralovic javili za fetelovu kaznu i gorivo...
hahah taman par postova ranije ja pisem da hoce Hamilton pokositi red bullove na prvom zavoju ili tako nesto posto sam vise za Alonsa kad izlazi ova vijest xD
Ma nema sanse, nije to bas ko prije kad bi Schumacher kreni sa zadnje pozicije pa bude jos na podijumu. Mislim da mu je maksimum da u bodove uleti, dakle neko 8-9 mjesto.
BHF_Manijak wrote:Ma nema sanse, nije to bas ko prije kad bi Schumacher kreni sa zadnje pozicije pa bude jos na podijumu. Mislim da mu je maksimum da u bodove uleti, dakle neko 8-9 mjesto.
Ako ne odustane, bit će 100% među prvih 5. Živi bili, pa vidjeli.