hahhaaahahhahahahahdallton wrote: dobro je kad smo uspostavili diplomatske odnose ...
pa aj chik uspostavite stvarno
hahhaaahahhahahahahdallton wrote: dobro je kad smo uspostavili diplomatske odnose ...
ah sto se pali, pravi zelembacKIA wrote:hahhaaahahhahahahahdallton wrote: dobro je kad smo uspostavili diplomatske odnose ...
pa aj chik uspostavite stvarno
Dalti , bolje finansirajte SVOJE penzije , koje su najmanje u Evropidallton wrote:ah sto se pali, pravi zelembacKIA wrote:hahhaaahahhahahahahdallton wrote: dobro je kad smo uspostavili diplomatske odnose ...
pa aj chik uspostavite stvarno![]()
nego zasto mi se obracas ?evo objasnjenje uspostavili smo vec- pasose priznajemo, posao cvjeta, pogotovo je namjenska industrija dobro prosla - valja finansirati
silne metke i granate za novi oslobodilacki pokret u presevskoj regiji preko kosova
sta te briga za nas, pusti nas da uzivamo bez tvoje pomoci...KIA wrote:Dalti , bolje finansirajte SVOJE penzije , koje su najmanje u Evropidallton wrote:
ah sto se pali, pravi zelembac![]()
nego zasto mi se obracas ?evo objasnjenje uspostavili smo vec- pasose priznajemo, posao cvjeta, pogotovo je namjenska industrija dobro prosla - valja finansirati
silne metke i granate za novi oslobodilacki pokret u presevskoj regiji preko kosova...
, od vasih finansija se niko zivi leba nije najeo ... a nece ni metaka ...
![]()
A ja te pitam , kad cete uspostaviti STVARNE diplomatske odnose![]()
Mi ih ovde zeljno iscekujemo ...
Islamic Leader's Kosovo Visit Sparks Controversy
Sarajevo | 06 August 2009 |
A three-day visit to Kosovo by the influential leader of the Islamic Community in Bosnia and Herzegovina, Mustafa Ceric, is proving controversial
Describing the visit as promoting the "destabilisation of the region”, Milorad Dodik, the premier of Bosnia's Republika Srpska entity, stressed that Bosnia has not recognised Kosovo’s independence.
“Obviously [Bosnian Muslim] politicians in Sarajevo do not have the strength, or do not want to go to Kosovo because of the political context, but they use their ideologue [...] Mustafa Ceric, to do it,” Dodik said, adding that Ceric was “playing a dangerous game”.
“This is a kind of provocation and gives logistical support to Shiptars [Kosovo Albanians],” Ljubomir Kragovic, from Serbia’s Radical Party, opined.
The visit comes after Ceric's recent trip to Serbia’s predominately Bosniak (Bosnian Muslim) region of Sandzak. He was invited to visit Kosovo by the local Islamic Community. The majority of Kosovo Albanian's are Muslims, as are the 50,000 Bosniaks living in their midst.
During his visit, Ceric is scheduled to meet Kosovo President Fatmir Sejdiu and the head of the Kosovo Islamic Community Naim Trnava. He will also preside over Friday prayers at a Prizren mosque, Bosnia’s Islamic Community said in a press statement.
Bosnian Serb leaders have been increasingly critical of Ceric over what they perceive is his growing engagement in lay issues, including national politics.
During his Sandzak visit, Ceric claimed that Muslims and Bosniaks in Serbia are in jeapardy. On a recent trip to Turkey he said that “this was the time of the awakening of Bosniaks and Bosnia”.
The comments triggered a round of verbal duels between Ceric and Bosnian Serb leaders.
Vuk Antonijevic, the former head of Serbia’s Coordination Center for Kosovo, said that Ceric’s visit to Sandzak was “a great humiliation for Serbia”.
Ceric was welcome in Kosovo if his visit was intended to offer comfort to Kosovo Bosniaks, who are experiencing the same repression as other non-Albanians in Kosovo, Antonijevic said. He stressed that Ceric was “not welcome” if his visit was in any way linked with the issue of Kosovo’s independence.
The comments of Bosnian Serb and Serbian officials reflect lingering political and ethnic tensions in Bosnia, Serbia and Kosovo.
“Political statements from Ceric talk about what is called political Islam, in which he has undertaken a role of defining political positions regarding Bosnia and Herzegovina and the rest of the region,” Dodik said.
“We are not naive,” he added, arguing that, if Bosnian Serbs were not opposed, Bosniaks in Bosnia’s state institutions would quickly recognise Kosovo’s independence.
@vidra99vidra99 wrote: Evo već preko godinu dana tabirim ovaj forum, i nagledah se kojekvih naklapanja al za ovake bisere sam se morao registrovati. Znači samo dva kratka pitanjca:
Toto, koje si izvore koristio za izradu ove nadasve dojmljive studije državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije? (da ne pitam na čemu si bio)
Marković: Nema etničkih regiona
7. avgust 2009. | 09:52 | Izvor: FoNet
Beograd -- Vlada Srbije neće dozvoliti formiranje etničkih regiona, uključujući i jug Srbije, izjavio je ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković
"Taj zahtev Albanaca sa juga Srbije nije realan, a u ovom momentu ne postoji ni ustavna pretpostavka za stvaranje teritorijalnih regiona i institucija", rekao je Marković za Večernje novosti. On je podsetio da deklaracija albanskih lidera sa juga Srbije nije ništa novo.
"Albanski političari su sa takvim zahtevima izašli po inerciji, a delom pod pritiskom radikalnih elemenata", rekao je ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Srbije.
Komentarišući prigovore Albanaca o velikom prisustvu Žandarmerije, Marković je rekao da je Žandarmerija prisutna "samo u onoj meri koja je potrebna za obezbeđivanje lične i imovinske sigurnosti građana".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=375265
Tirana odbija strane istrage
7. avgust 2009. | 00:54 | Izvor: FoNet, Beta
Tirana, Priština -- Tirana poručila istražiocu Saveta Evrope Diku Martiju da se u Albaniji ne može voditi istraga o trgovini organima na osnovu optužbi Karle del Ponte ili Beograda
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=375233
http://www.youtube.com/watch?v=bVATKa7EJXA
Zvezda - Dinamo Tbilisi 5:2 - navijanje
http://www.youtube.com/watch?v=n5GcroF6bGc
UEFA : CRVENA ZVEZDA VS Dinamo Tbilisi 5 - 2 ( Red Star Belgrade vs Dinamo Tbilisi )
Lekic - snimite zandara odma pored sa leve strane)))
ako se dobro sjecam postoji mogucnost ...slavija je nazalost pala u kosicama...a koga su pobijedili partizan i zvezda?Vlajko wrote:Sarajevo (BiH) – Helsingborg (Švedska) 2:1 (1:2) 5:4 penali
mozemo li da se sastanemo sa Sarajevom i Partizan i Zvezda su prosli ???, danas je zreb u 14h . Vojvodina i Sevojno su pukli .
jau, ovo za vojvodinu mi zao, cuo sam da su 2 puta vodili...Vlajko wrote:Sarajevo (BiH) – Helsingborg (Švedska) 2:1 (1:2) 5:4 penali
mozemo li da se sastanemo sa Sarajevom i Partizan i Zvezda su prosli ???, danas je zreb u 14h . Vojvodina i Sevojno su pukli .
a odakle je taj tim sevojno, za njih nikad nisam cuo?vee-jay wrote:jau, ovo za vojvodinu mi zao, cuo sam da su 2 puta vodili...Vlajko wrote:Sarajevo (BiH) – Helsingborg (Švedska) 2:1 (1:2) 5:4 penali

Izboden navijač Zvezde posle utakmice
Petak, 7. avgust 2009. 08:44
Nikola M. (23) iz Pločica kod Kovina izboden je juče nožem posle utakmice Crvene Zvezde i Dinama iz Tbilisija.
Kako piše "Alo" mladić je izboden na Banjici, a lekari se bore za njegov život.
Prema nezvaničnim informacijama, mladić je na povratku kući, sa još trojicom drugara, automobilom "golf 2" pančevačkih tablica svratio na benzinsku pumpu u Crnotravskoj ulici na Banjici.
Tamo su ih sačekali nepoznati mladići i Nikolu izboli nožem u stomak.
Povređeni je u trenutku napada na sebi imao Zvezdin dres, a krvavom navijačkom obračunu je navodno prethodila tuča koju su izazvali mladići iz "golfa".
Nesrećni Nikola M. je sa obilnim krvarenjem vozilom hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde su se lekari, tokom noći, borili za njegov život, piše "Alo".
jest mi ovo s piramidama odnekud poznatoBeograd: Piramida na planini Rtanj?
07.08.2009. 11:47
Centar za istraživanje i ekologiju iz Beograda zatražio je od Vlade Srbije da mu se omogući formiranje istraživačkog centra na planini Rtanj, jer geografska i magnetna mjerenjima ukazuju da se ispod nje krije piramida.
Ukoliko država dozvoli, leteće kugle, nevidljivost aviona na radaru dok nadlijeću Rtanj, jedinstvene biljke, brojna jonizujuća i elektromagnetna zračenja, a naročito pravilan piramidalni oblik planine konačno bi mogli biti naučno objašnjeni.
Mora da je kod njih trokraka piramida.dallton wrote:jest mi ovo s piramidama odnekud poznatoBeograd: Piramida na planini Rtanj?
07.08.2009. 11:47
Centar za istraživanje i ekologiju iz Beograda zatražio je od Vlade Srbije da mu se omogući formiranje istraživačkog centra na planini Rtanj, jer geografska i magnetna mjerenjima ukazuju da se ispod nje krije piramida.
Ukoliko država dozvoli, leteće kugle, nevidljivost aviona na radaru dok nadlijeću Rtanj, jedinstvene biljke, brojna jonizujuća i elektromagnetna zračenja, a naročito pravilan piramidalni oblik planine konačno bi mogli biti naučno objašnjeni.
Sarajevo (BiH)dallton wrote:pa za sarajevo utakmica u kopenhagenu i tromsu je kao da se igra na domacem terenu, tako da ne bi trebalo biti tesko...za ovaj tim iz bratislave nikad nisam cuo, kao ni za ovaj turski (na tom susretu ce svi imati iste zastave)
gde je onaj Idijana Dzons iz Sarajeva , sad ce on u Srbiju brzojest mi ovo s piramidama odnekud poznato
herta, atletiko, ajaks.....Vlajko wrote:Sarajevo (BiH)dallton wrote:pa za sarajevo utakmica u kopenhagenu i tromsu je kao da se igra na domacem terenu, tako da ne bi trebalo biti tesko...za ovaj tim iz bratislave nikad nisam cuo, kao ni za ovaj turski (na tom susretu ce svi imati iste zastave)
moze da igra protiv nosioca samo, posto je u drugom sesiru
tj protiv
Šahtjor Donjeck (Ukrajina)
Ajaks (Holandija)
Herta Berlin (Nemačka)
Atletik Bilbao (Španija)
ČFR Kluž (Rumunija)
te ako vam ovi Rumuni zapadnu prosli ste , Ukrajina je jaka , za ovu Hertu ne znam,ali svabo je uporan ))))
gde je onaj Idijana Dzons iz Sarajeva , sad ce on u Srbiju brzojest mi ovo s piramidama odnekud poznato![]()
kakve crne piramide na Balkanu veca je sansa da se iskopa neka masovna grobnica to je realnije nazalost
Vlajko wrote:
Sevojno je selo neko koje je zvezdu pobedilo u kupu Srbije!!!! druga liga ,nemaju ni svoj stadion u BGD su morali da igraju ,posto uefa ne da da se igra na livadama po Srbiji

vee-jay wrote:Vlajko wrote:
Sevojno je selo neko koje je zvezdu pobedilo u kupu Srbije!!!! druga liga ,nemaju ni svoj stadion u BGD su morali da igraju ,posto uefa ne da da se igra na livadama po Srbiji
da ne idem ponovo u politiku -> slicna situacija je bila sa Slavijom iz istocnog (dijela) Sarajeva, koji su morali igrati u Sarajevu -> pa evo kako su se zahvalili Sarajlijama
nisam video ovo ranije , ne kapiram da li su napravili krst ili su hteli svastiku ko Hrvati samo nije uspelo ???vee-jay wrote:Vlajko wrote:
da ne idem ponovo u politiku -> slicna situacija je bila sa Slavijom iz istocnog (dijela) Sarajeva, koji su morali igrati u Sarajevu -> pa evo kako su se zahvalili Sarajlijama