Neno, poštujem te kao forumaša, ali ovo ''Ne valja'' sam napisao samo zbog toga što si mi tako (ogavno) odgovorio na moj post, a da nisi prije svega pomislio da sam to napisao zbog toga što ne vjerujem da bi on mogao biti naš selektor, a ne da čovjeka blatim - naprotiv. Napisah ''Čuj Duško Ivanović'' jer mislim da bi on bio predobro, ako ne i najbolje rješenje kad je riječ o našem novom selektoru i naprosto nisam mogao vjerovati da bi se moglo ''izganjati'' to da nam on bude selektor jer mi je dosta nekakvih Bajramovića, Hadžića i sl. Markoviću bi ovo, vjerujem, bio prevelik zalogaj i više sam za to da se ''uči'' na nekim drugim selekcijama, ali bih volio da za dvije-tri godine i on dobije šansu što se ove pozicije tiče, bar kad je riječ o A selekciji. On (Marković) je za mene velika legenda i on svakako zaslužuje to mjesto, ali ne sad.neno#4 wrote:Predlozi trenutno boljeg od ovih kandidata a da hoce?Hedg wrote:Ne valja.neno#4 wrote:Sto, je li ne valja dvostruki prvak Europe kao igrac sa Jugoplastikom, kao trener dvostruki prvak ACB lige, pet puta osvojio Kup, francusko prvenstvo i Kup? Tri godine Barcelonu, cetiri godine Caju?
Ponavljam, ako je moguće da nam D. Ivanović bude selektor, onda bi to bio pun pogodak.