Inače kod mene je bitch
Messi ko Messi
Moderator: anex
Dječak, došao nam iz Srbije. Jeste, stafford i tražimo mu curuZhìxin wrote:I ovo je stafford? Nisam viđao kod nas ove tigraste... Predobar/a je?![]()
Inače kod mene je bitch
Messi ko Messi
Intrepid Staff, Šabac.Zhìxin wrote:Iz koje odgajivačnice? Da nije mali za curu ili mu tražite ženu da žive skupa?
sorry na offtopicu, da ne prodajes slucajno ili znas nekoga ko prodaje dobermana? po mogucnosti malo mladji da jepakica_ wrote:basta i ajna (prelijepa veeelika cura sto upoznasmo juce na vilsu)
i mali mrcinjas je presladak, hordaskako se zove? i glupe koke, sto su ga prepale
53 cm visok, 32 kgZhìxin wrote:Nešto mi je djeluje mršav i sitan, ali možda se ne vidi na slikama
Da, malac je prebacio, 53 grebenZhìxin wrote:Uh mmašala, prebacio standardTo 53cm u grebenu ili glava? Inače, super je
Fin pujdo.Admir_1984 wrote:
jesam za*eban
Da li živi u kući/stanu ili avliji? Imam par pitanjaCritty Bo wrote:Da, malac je prebacio, 53 greben. Bio je i malo puniji, ali smo se jedva izborili sa piroplazmozom i malo je smršao. Meni je ovako ljepši, pa sam mu smanjila dozu.
pp, dosta nas je bilo ovdjeZhìxin wrote:Da li živi u kući/stanu ili avliji? Imam par pitanjaCritty Bo wrote:Da, malac je prebacio, 53 greben. Bio je i malo puniji, ali smo se jedva izborili sa piroplazmozom i malo je smršao. Meni je ovako ljepši, pa sam mu smanjila dozu.

Chuckie wrote:Ja sam uvijek za udomljavanje finog psa sa ulice nego li istresanje velike love na rasne primjerke.

Kako je lijeppakica_ wrote:mrcinaaaaaa mojaaaaaaa!!
pakica_ wrote:migulice, prsnik smo dobili na poklon
lokice, i ja sam kontala da ce bit vesela setnja, jer i na davilici tegli, al' vjeruj mi da je, ako ne lakse, onda barem isto hehe
mislim da je ovaj narucen s netaCholina_Lokica wrote:Mene strahDoduse ovaj julius prsnik nema kod nas dovoljna velicina, imaju oni obicni i ima onaj lik sto pravi slice ovome. Jbg, vagali smo se u subotu, okruglo 55kg