inace, mariella, healthy mix je gusci od true matcha, fino mi mirise al ga moram kako treba isprobat' da mogu javit komplet dojam
P.S. sto se to danas niko ne sminka?
Moderator: anex
ih, ne mora uvjek bit...Zelena Carapa wrote:ja ne znam jeste li vi skontale da je oznaka W za warm podton a C za cool podton. znaci nema sanse da vam oba stoje.

Nek' nisam jedina, kontam novo, nesto dobro, kadalica.k wrote:longman a da ne spominjem sto su pola sastojaka izostavili sa ambalaze. samo naveli kofol prirodne.
, naravno samo navecer Ni ja nisam imala pojmaAkashaSa wrote:eto, ja sam tek sad skontala šta znači C3 i W3
pih...
eh žene, žene, kud bih ja bez vas
edit. ipak ima najvise plavihMa.Le.Na wrote:![]()
![]()
hvala
meni su vene plave..neke zelene a ima i ljubicastih![]()
sjo freak of nature
evo ti link, pa probaj skontatiMa.Le.Na wrote:edit. ipak ima najvise plavihMa.Le.Na wrote:![]()
![]()
hvala
meni su vene plave..neke zelene a ima i ljubicastih![]()
sjo freak of nature
lol ja imam smedje oci ali na suncu planem ko hrvatske sume na ljetoŠto se tiče boje očiju - ako su plave ili zelene, podton kože je hladan, a ako su smeđe, najverovatnije je u pitanju topao podton. Ukoliko lako i veoma brzo crnite, koža je verovatno toplijeg podtona, a ako teško dobijate boju i skloni ste gorenju na suncu, podton kože je hladan.