O konstrukcijama ne bih jer sam ti se prividjao i dva mjeseca nakon sto sam podnio ostavke na sve funkcije u stranci, a tek one price o dfu i tome da sam bio ikada n nekoj strancu prije Platforme, valjda ljudi polaze od sebe.
Volio bih mnogo vas sa foruma upoznati samo da vas pitam zasto ste tako uvjereni da neko mora imati interes da bi djelovao na drustvenom planu, zasto ste tako fokusirani na sebe pa vam se prividjaju neki vasi licni neprijatelji, ja u ovom nijedan licni motiv nemam, niti poznajem bilo koga od vas, ali ono sto znam znam, a to i vrlo rado podijelim javno, tako je bilo i prije 15 mjeseci, tada su svi branili Mirsada, danas ga brane 2 covjeka, jedan aktivni aktivista, a jedan jer je malogradjanin sa manjkom informacija i znanja generalno.
Odoh sada na druge teme da se prividjam u drugim reinkarnacijama raznoraznim promocurnim Bosnjanima sto sve znaju, a tebe cu uvijek malo cijeniti jer smo se i salili na temu Mirsada, ali znam ja da je javno javno, a privatno privatno, sada odoh na Dodikovu temu da budem cetnik, a onda cu na Komsicevu da budem ustasa, onda na Iran da budem turkofil, na NiP da budem SDA.
Pozdravcic, a ljudima koji citaju ovi temu svakako preporucujem da obrate paznju na pisanje "klonova" i dokumente koji su tu kao dokaz iznesenim cinjenicama, ne postoji ova tema da sw bavimo likom i djelom ljudi koji pisu na temi, ma koliko vama to bila jedina taktika djelovanja, vise jedan dokument vrijedi nego sve nase pisanije zajedno.
Pozdrav