Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bullet Tooth Tony wrote: ↑21/07/2024 21:28
Da li je ova 5ica poruzna .. jeste ..
Ali ovo sto ste stavili gore je baza svih baza .. osnova koju gotovo niko ne kupi
I dalje ima 375 KS
Jeste bazna svih baznih, napisao sam to, ali sam napisao i da bazna baznih G30 sa 17kama izgledao kao svemirski brod za G60
Nisam vidio opis ispod slike ... stoji sve sto si napisao
Samo da nam tricu, četvrticu i osmicu još ne skenjaju Iako se slažem da G60 izgleda sasvim pristojno u pravim kombinacijama. Ne na nivou G30 lci, ali na nivou da se uopće ne bih žalio na jednu takvu
Prevelik je kičeraj svjetleći gril. Majku mu kakva su to EU i USA tržišta da se taj gril udomaćio. Kinesko tržište jeste ogromno i vjerovatno je pod pritiskom tamošnjeg tržišta uveden taj krkanluk, ali da nema opcije bez toga, jbg.
Koji tacno dio je kiceraj? Bolji, ljepši, skladniji Mercedes nije izašao jos od 124. I unutra je ljepši cak i od novog A5 koji ima natakareni display od 30 incha, sto je kod Mercedesa pljuvano u prošloj generaciji. Kod BMW trojke ne valjaju displayi, kicasti su, kod novog A5 su odlični. Isto sranje drugo pakovanje
Volan i kompletan enterijer mi se ne svidjaju. Prednja maska, zadnja svjetla.
Kod G60 se tačno vidi da su displeji na silu nasadjeni, dok kod novog A5 (i A7) displeji su integrisani u enterijer
Koji tacno dio je kiceraj? Bolji, ljepši, skladniji Mercedes nije izašao jos od 124. I unutra je ljepši cak i od novog A5 koji ima natakareni display od 30 incha, sto je kod Mercedesa pljuvano u prošloj generaciji. Kod BMW trojke ne valjaju displayi, kicasti su, kod novog A5 su odlični. Isto sranje drugo pakovanje
Vidjeh ovakav neki dan..ista boja..sve, samo nase table..vrh.
Kad se prica o uspjesnoj integraciji novih velikih displeja onda tu mercedesu nema premca.
Nijedan autoproizvodjac nije uspio predimenzionisane displeje bolje integrisati od mercedesa
Last edited by izvrsni direktor on 22/07/2024 13:36, edited 1 time in total.
izvrsni direktor wrote: ↑22/07/2024 13:29
Kad se pricao uspjesnoj integraciji novih velikih displeja onda tu mercedesu nema premca.
Nijedan autoproizvodjac nije uspio predimenzionisane displejebolje integrisati od mercedesa
izvrsni direktor wrote: ↑22/07/2024 13:29
Kad se pricao uspjesnoj integraciji novih velikih displeja onda tu mercedesu nema premca.
Nijedan autoproizvodjac nije uspio predimenzionisane displejebolje integrisati od mercedesa
Ako je ovo uspjesno onda jebiga
Jeste kicasto, moze da ti se ne svidja. Ne svidja se ni meni niti to zelim imati. Ali jeste dobro integrisano, to ne mozes osporiti.
Ne postoje ostre linije, diaplej ne ispada iz armature nigdje, niti izgleda da je nakaceno kao televizor na zid u mojoj dnevnoj sobi.
canvra888 wrote: ↑22/07/2024 14:00
Reflektuje i piano black plastika sunce, a ona je bila dio interijera puno prije nego što su ovoliki ekrani počeli biti. Sve se to preživilo.
Reflektuje i piano black plastika sunce, a ona je bila dio interijera puno prije nego što su ovoliki ekrani počeli biti. Sve se to preživilo.
Na plastici ne namjestam klimu.
Dovoljna je jačina osvjetljenosti ekrana da se vidi i na najjačem suncu.
Na plastici ne namjestam klimu.
Dovoljna je jačina osvjetljenosti ekrana da se vidi i na najjačem suncu.
Za to treba OLED ekran --> jos veca cijena auta --> katastrofalna cijena zamjene nakon kvara.
Svaki njihov dizajn je kopanje rupe za kupca.