Prosjecni bosanac? Prosjecni bosanac cita Avaz! Sa CNN prezume vijest o tome da je Kim kardashian povecala guzicu.Pepefrog wrote:Meni je relevantno jer sam iz Bosne ja sam spomeuo da manistream mediji svojim lazima truju cijelu planetu ti si mi spomenuo Breitbarta za kojeg prosjecni Bosanac, Hrvat, Grk, Rus, Rumun, Bugar, Poljak, Srbin, Crnogorac, Njemac, Francuz, Spanac itd. nije cuo za razliku od nabrojanih medija i novinskih agencija ciju propagandu svaki dan citamo i slusamo.
Molio bi odgovoran na pitanje o referendumu za gej brakove, da li bi u slucaju ociglednih 90% i mi bili zatucani, nepismeni i neobrazovani kao sto castite tim epitetima Trumpove glasace?
Na kraju sama cinjenica da ti generalises o "mainstrem" medijima govori o Advance HR, Alex Jones itd. glupostima.
Mainstrem media, ali zato "alternative facts" su nova istina. CNN nas gusi lazima, ali zato ako proictate Advance HR mozda naucite nesto o chemtrailsima, HARP-u i slicno.
Prosjecni Trumpov glasac niej rasista. Prosjecni Trumpov glasac gleda sebe i prodao bi mater za dolar.