ne prelazim ja van pješačkog prelazamad_max_ba wrote:a svjedoci su od ranije poznati organima......arslanica wrote:
sreća moja pa ja imam svjedoke koji će potvrditi obrnuto![]()
![]()
![]()
reda jel
![]()
sam' se povremeno "zaboravim" za volanom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ne prelazim ja van pješačkog prelazamad_max_ba wrote:a svjedoci su od ranije poznati organima......arslanica wrote:
![]()
![]()
reda jel
![]()
hoš reć da ti smeta volanarslanica wrote:ne prelazim ja van pješačkog prelazamad_max_ba wrote:a svjedoci su od ranije poznati organima......arslanica wrote:
![]()
![]()
reda jel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sam' se povremeno "zaboravim" za volanom
u autu samo ja mogu da sjedim za volanommad_max_ba wrote: hoš reć da ti smeta volan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel ti makar teleskopski podesivarslanica wrote:u autu samo ja mogu da sjedim za volanommad_max_ba wrote: hoš reć da ti smeta volan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mad_max_ba wrote:jel ti makar teleskopski podesivarslanica wrote:u autu samo ja mogu da sjedim za volanommad_max_ba wrote: hoš reć da ti smeta volan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jbgaarslanica wrote:
![]()
ga .... pojma nemam
![]()
![]()
a jbg kad sam zaboravila gdje je ona puljkamad_max_ba wrote:jbgaarslanica wrote:
![]()
ga .... pojma nemam
![]()
![]()
to prvo gledaš, jer da ne smeta![]()
![]()
Toma, jel' se ovo može čestitati na novoj funkcijiTomahawk11 wrote:Euridika wrote: Završeno, ali bez Ing-a, prepao se...![]()
Znači, da sam došao, ja bih zaplatio
pukepuke wrote: Toma, jel' se ovo može čestitati na novoj funkciji?
Pa da i ja čestitam!!Tomahawk11 wrote:pukepuke wrote: Toma, jel' se ovo može čestitati na novoj funkciji?
Ne rece mi Chmoljo da to tako ideEuridika wrote:Pa da i ja čestitam!!Tomahawk11 wrote:pukepuke wrote: Toma, jel' se ovo može čestitati na novoj funkciji?
![]()
![]()
Sad mi je krivo što ne popismo kafu. Sad si više na cijeni.
![]()
Šala, uvijek si na cijeni.![]()
Kafa - very soon.
Ti bi i posao i platutriconja wrote:U cemu je fazon sa moderator statusom? Jel se to "dobiva" plata? Jel se uplacuje zdravsteno i penziono?
HvalaBelay Queen wrote:Cestitaaam Tomooo
Uuuu sad se ne smijem zafrkavat vise s tobom da preko stele ne dobijem gratis dubli put u banoviceTomahawk11 wrote:pukepuke wrote: Toma, jel' se ovo može čestitati na novoj funkciji?
Cestitam...ali moras banovati muhu i to odmah...eno ga jos nije otvorio kafanu i pomeo i pepelnice ocistioTomahawk11 wrote:HvalaBelay Queen wrote:Cestitaaam Tomooo
Ih Cmoljo, stari prepredenjak, najbolje krije za sebe.Tomahawk11 wrote:Ne rece mi Chmoljo da to tako ideEuridika wrote:Pa da i ja čestitam!!![]()
![]()
Sad mi je krivo što ne popismo kafu. Sad si više na cijeni.
![]()
Šala, uvijek si na cijeni.![]()
Kafa - very soon.
Moze![]()
mad_max_ba wrote:Uuuu sad se ne smijem zafrkavat vise s tobom da preko stele ne dobijem gratis dubli put u banoviceTomahawk11 wrote:pukepuke wrote: Toma, jel' se ovo može čestitati na novoj funkciji?
Samo ako na sport dodjesmad_max_ba wrote:Uuuu sad se ne smijem zafrkavat vise s tobom da preko stele ne dobijem gratis dubli put u banoviceTomahawk11 wrote:pukepuke wrote: Toma, jel' se ovo može čestitati na novoj funkciji?
Cekam ga dok dodje na sportspreca wrote:Cestitam...ali moras banovati muhu i to odmah...eno ga jos nije otvorio kafanu i pomeo i pepelnice ocistioTomahawk11 wrote:HvalaBelay Queen wrote:Cestitaaam Tomooo![]()
![]()
![]()
Ja sam svakako na suprotnoj straniEuridika wrote: Ih Cmoljo, stari prepredenjak, najbolje krije za sebe.![]()
Kako Mosa ovo podnese, jel te se odrekao preko novina?