Kenjaj slobodno al ja sam se vrlo jasno ogradio od takvog podmetanja. Ko umije da pročita, pročitaće. Ko želi da sere, sraće. Bujrum.Bambi_na_kofeinu wrote:A pa ima smisla.ZelenaZgrada wrote:
Postoji ipak malena razlika: ovaj tvoj glupi primjer funkcioniše za apsolutno SVAKOG čovjeka, dok neće svako dijete (ili čovjek) "dobiti šećer" od izloženosti stresu.
Ono koje dobije jednostavno je imalo lošiju japiju, prirodna selekcija, bolje da to ranije sazna nego kasnije.
Problem pasa lutalica
-
ZelenaZgrada
#5576 Re: Problem pasa lutalica
-
The BEN10
#5577 Re: Problem pasa lutalica
Koliko vidim po dozi agresivnosti i laganog primitivizma u postovima, cukoljupci na aparatima. Da belaj bude veći, i NVO su počele stajati uz LOKOM. Buahahahhahahahahahaa. 
- Bambi_na_kofeinu
#5578 Re: Problem pasa lutalica
Pa jesi, napiso si da je dijete lošije japije.ZelenaZgrada wrote:
Kenjaj slobodno al ja sam se vrlo jasno ogradio od takvog podmetanja. Ko umije da pročita, pročitaće. Ko želi da sere, sraće. Bujrum.
Ko ga šiša.
De još koju mudrost s terena, dobar si
- madridist
#5579 Re: Problem pasa lutalica
Samo pustimo LOKOM da radi nece bit potrebe ni za kakav stres uzrokovan psima lutalicama.
- uglavnomja
#5580 Re: Problem pasa lutalica
ZelenaZgrada wrote:Postoji ipak malena razlika: ovaj tvoj glupi primjer funkcioniše za apsolutno SVAKOG čovjeka, dok neće svako dijete (ili čovjek) "dobiti šećer" od izloženosti stresu.Ridjobrki wrote:Priča da pucanj u čelenku izaziva smrt je notorna budalaština. Ne "pogine" čovjek od metka nego ta trauma nažalost uzrokuje kao okidač za problem za koji je već postojala predisponiranost i to se moglo desiti udarcem letvom, gelerom ili na neki drugi način koji uzrokuje dezintegraciju moždanog tkiva uz iskrvarenje. Svakom ko ima kakvu dodirnu tačku sa medicinom je to savršeno jasno.ZelenaZgrada wrote: priča da napad psa UZROKUJE dijabetes - notorna je budalaština. Nije "dijete dobilo šećer od napada psa", nego je ta trauma nažalost djelovala kao okidač za problem, za koji je već postojala predisponiranost..
i tako su pascad uzela djetetu djetinjstvo, djevojastvo, mozda trudnocu ...
ali jebe se tebi, jeld'e ... nije tvoje dijete ...
- Ridjobrki
#5581 Re: Problem pasa lutalica
Glup je tvoj tata kad te nije na ledinu otresao pa šta da se radi... Nije human ni abortus retardiranih fetusa.ZelenaZgrada wrote: Postoji ipak malena razlika: ovaj tvoj glupi primjer funkcioniše za apsolutno SVAKOG čovjeka, dok neće svako dijete (ili čovjek) "dobiti šećer" od izloženosti stresu.
Zabilježeni su slučajevi dijabetesa djece u Sarajevu nakon napada pasa. Tačka.
Na vlastima je da obezbijede slobodu kretanja građanima, ne psima. Ukoliko dijete mora strepiti hoće li ga neki od deset pasa u čoporu ujesti ili ne to je moment kad grad prelazi u džunglu i nema priče o pravima kerova.
-
L u c i f e r
#5582 Re: Problem pasa lutalica
Trola ***** da zakljucaju temu.
Standardni modus operandi.
- madridist
#5583 Re: Problem pasa lutalica
Pa valjda ce modovi proocitati sta je pisao o djeci i ugrizima pasa,svako normalan bi reagovao ko Ridjobrki .
-
The BEN10
#5584 Re: Problem pasa lutalica
Ma ko šiša temu, LOKOM čisti teren. Efendić će zbog ovog poteza dobiti lokalne izbore glat. I zaslužio je.L u c i f e r wrote:Trola ***** da zakljucaju temu.
- Ridjobrki
#5586 Re: Problem pasa lutalica
Ma namjerno reagujem da ga još više isprovociram, napisao sam već moderaciji da ću ga đonom na svaki post u kojem nesankcionisano vrijeđa druge forumaše. Ovo je isti troll koji je vrijeđao i ranije.
Ja sam u zadnje vrijeme slabo na forumu zbog posla pa mi ban neće teško pasti ali dosta je u ovoj državi terora bezobrazne manjine nad većinom koja nešto misli postići finim putem. Ako već nemam ljudska prava ne'š mi vala ni srat' po glavi dok gunđam o njima.
Prema tome unaprijed hvala na banu a hajde da se malo vrijeđamo pa da vidimo ko može biti inventivniji i poganiji u bezobrazluku. Jači ban pobjeđuje a ja nisam započeo sa sranjima...
Ja sam u zadnje vrijeme slabo na forumu zbog posla pa mi ban neće teško pasti ali dosta je u ovoj državi terora bezobrazne manjine nad većinom koja nešto misli postići finim putem. Ako već nemam ljudska prava ne'š mi vala ni srat' po glavi dok gunđam o njima.
Prema tome unaprijed hvala na banu a hajde da se malo vrijeđamo pa da vidimo ko može biti inventivniji i poganiji u bezobrazluku. Jači ban pobjeđuje a ja nisam započeo sa sranjima...
- seoBIH
#5587 Re: Problem pasa lutalica
On tebe jasno upita u cemu je problem ako se psi koji NE NADJU VLASNIKA eutanaziraju a ti govoris o legalnom ili neleglanom radu? Ne kontam fakat. Svi se zalazete da se kerovi NE UBIJAJU, a vadite se na neke stvari koje nisu rjesenje problema.pakica_ wrote:problem je u tome sto nemaju dozvolu za rad.. to ti kao gradjanin 'ladno mozes provjeriti u sudskom registru.. postoji Lokom kao firma, higijenski servis postoji na njihovoj stranici, na sudu nemaju registrovan higijenski servis.. dakle- ilegala!kakaljin wrote:
Mene interesuje u cemu je problem rada Lokoma, kada ljubitelji zivotinja, cast izuzecima ne sklanjaju pse sa ulica i ne udomljavaju ih kod sebe.
Koliko ja znam i u Engleskoj i u EU postoje firme koji se bave istim poslom kao LOKOM pa dog trust i ostali neprave probleme radi toga.
i nacin na koji ih ubijaju nakon sto ih poFataju je da te dragi Bog/Allah/Jahve/Isus/Buda sacuva! pa eto neki dan su udavili kera onom sajlom ispred hrpe djece koja su vristala i molila ih da ne diraju kera, jer su ga ta ista djeca hranila i pazila.. UDAVILI ga na mjestu bokte..
sprica ketamin i T61- aferim.. njihove metode![]()
![]()
![]()
![]()
Niko od vas nece da kaze, pa normalno ljudi, slijedimo normalne drzave. Ako se ne nadje udomitelj 15 dana od primitka u azil, ide eutanazija. Al jok, ovaj nema dozovle, onaj ubija pistoljem, onaj davi.
Jebeno je u vasoj glavi.
-
Deda Kurcoje
#5588 Re: Problem pasa lutalica
Uuuuh. Zestoki i neukrotivi idiotizam. Daj ba covjece, informisi se malo i ne prosipaj gluposti ovakvog kalibra. Pa, nije diabetes zarazna bolest covjece!!! Znas li uopste sta je diabetes???Zabilježeni su slučajevi dijabetesa djece u Sarajevu nakon napada pasa. Tačka.
-
The BEN10
#5589 Re: Problem pasa lutalica
Pazi trollčića što vrijeđaju. Prigustilo, ne stižu funte!?Deda Kurcoje wrote:Uuuuh. Zestoki i neukrotivi idiotizam. Daj ba covjece, informisi se malo i ne prosipaj gluposti ovakvog kalibra. Pa, nije diabetes zarazna bolest covjece!!! Znas li uopste sta je diabetes???Zabilježeni su slučajevi dijabetesa djece u Sarajevu nakon napada pasa. Tačka.
- Pryda
#5590 Re: Problem pasa lutalica
Moze se dobiti zbog izlaganja prevelikom stresu ili strahu u ovom slucaju. Kako je djetetu od 5-6 godina kad ga copor agresivnih kerova napadne? Zapitate li se ikad?Deda Kurcoje wrote:Uuuuh. Zestoki i neukrotivi idiotizam. Daj ba covjece, informisi se malo i ne prosipaj gluposti ovakvog kalibra. Pa, nije diabetes zarazna bolest covjece!!! Znas li uopste sta je diabetes???Zabilježeni su slučajevi dijabetesa djece u Sarajevu nakon napada pasa. Tačka.
- Ridjobrki
#5591 Re: Problem pasa lutalica
Budući da sam odrastao u obitelji sa učestalom incidencom dijabetesa i vaktile polagao fiziologiju kad se Guyton učio po starom sistemu vjeruj da imam otprilike neke spoznaje o pomenutoj problematici.Deda Kurcoje wrote:Uuuuh. Zestoki i neukrotivi idiotizam. Daj ba covjece, informisi se malo i ne prosipaj gluposti ovakvog kalibra. Pa, nije diabetes zarazna bolest covjece!!! Znas li uopste sta je diabetes???Zabilježeni su slučajevi dijabetesa djece u Sarajevu nakon napada pasa. Tačka.
Znaš li ti šta je dijabetes ili si toliko pametan da misliš da neko misli da se prenosi ugrizom?
- Eleonora
-
nelle_tz
#5593 Re: Problem pasa lutalica
Dijete je dobilo secer zbog dzukela koje su je napale. Pogledajte ove suze na 04: 00 na ovom videu o djetetu koje je dobilo secer zbog napada dzukela https://www.youtube.com/watch?v=wtQeGOUFmdw. Dijete je 7 dana bilo u komi nakon napada. Svako onaj kome je dzukela preca od djeteta, koji je prema suzama bolesnog djeteta ravnodusan je osoba koja je ovdje dosla trolati. Ne nasjedajte na provokacije, taj tip je ovdje da bi raspirio svadju i da bi se tema ZAKLJUCALA. Samo ga ignorisite, PRESKOCITE ga u raspravi.
U septembru 2014.: Čopor pasa napao ženu i rastrgao joj ruku!!!
:"Čopor povelikih pasa lutalica, uredno sterilizovanih jer imaju svi markice na ušima, napao je sugrađanku koja je izašla iz ulaza. Jedan od pasa je ugrizao za ruku i presjekao arteriju... Zato je na fotografiji ovolika količina krvi na ulici."
Na google-u upisite - Novi užas na Grbavici: Čopor pasa napao ženu i rastrgao joj ruku!!!
i vidjet cete fotografiju sa mjesta napada i lokvu krvi
:"Čopor povelikih pasa lutalica, uredno sterilizovanih jer imaju svi markice na ušima, napao je sugrađanku koja je izašla iz ulaza. Jedan od pasa je ugrizao za ruku i presjekao arteriju... Zato je na fotografiji ovolika količina krvi na ulici."
Na google-u upisite - Novi užas na Grbavici: Čopor pasa napao ženu i rastrgao joj ruku!!!
i vidjet cete fotografiju sa mjesta napada i lokvu krvi
Last edited by nelle_tz on 02/04/2015 21:19, edited 4 times in total.
- avetinja
#5594 Re: Problem pasa lutalica
Ove grizomesce treba smaknuti sa ulica na ovaj ili onaj način. ( ili eutanazija ili metak u čelenku)
-
ZelenaZgrada
#5595 Re: Problem pasa lutalica
E kad smo već došli do "pominjanja tata" - NABIJEM JA NA KURAC I TEBE I TVOG TATU, koji te takvog glupog napravio, i žali Bože tog Gajtona, kojeg je tvoja prazna glava "učila" i "tumačila".Ridjobrki wrote: Glup je tvoj tata kad te nije na ledinu otresao pa šta da se radi...
Banujte sad trola, svakako sam ovdje i previše vremena izgubio. Laku noć i prijatno.
-
The BEN10
#5596 Re: Problem pasa lutalica
LOKOM, LOKOM, LOKOM!!!
Cukoljupci na aparatima.

Cukoljupci na aparatima.
pusica.ZelenaZgrada
Contact ZelenaZgrada
- Ridjobrki
#5597 Re: Problem pasa lutalica
Nisam otvarao linkove ali sjećam se da je djevojčica na Bjelavama čini mi se fasovala dijabetes nakon ugriza. I da enormni stres "trigeruje" dijabetes, odrastao sam uz majku a.r. koja je postala dijabetičar onog momenta kad je did umro od srčanog udara pred njenim očima.nelle_tz wrote:Dijete je dobilo secer zbog dzukela koje su je napale. Pogledajte ove suze na 04: 00 na ovom videu o djetetu koje je dobilo secer zbog napada dzukela https://www.youtube.com/watch?v=wtQeGOUFmdw. Dijete je 7 dana bilo u komi nakon napada. Svako onaj kome je dzukela preca od djeteta, koji je prema suzama bolesnog djeteta ravnodusan je osoba koja je ovdje dosla trolati. Ne nasjedajte na provokacije, taj tip je ovdje da bi raspirio svadju i da bi se tema ZAKLJUCALA. Samo ga ignorisite, PRESKOCITE ga u raspravi.
link
http://** No links **.ba/clanak/118321
U svakom slučaju, možda nekom izgleda kao predimenzioniranje mogućnosti ali zar jedno dijete nema pravo otići u školu bez da konta jesul sve cuke u čoporu fine ili možda jedan zareži i ostali ga slijede? Zar meni mora trčati pet kerova uz blatobran da kontam hoću li ga zgaziti ili hoću li koga zgaziti dok ga izbjegavam?
Ja dolazim u SA često i za razliku od ovog keroljupca IMAM probleme sa lutalicama i neću ono da vidim kad dođem. Ne osjećam se prijatno i tačka. Kad tako bude u Londonu nek mi neko nešto priča, do tad adios.
-
Deda Kurcoje
#5598 Re: Problem pasa lutalica
I sam bolujem od diabetesa i ovo sto si napisao nisam nikada, ali nikada cuo, a cijeli zivot sam na insulinu. Od straha dobiti diabetes...malo morgen.
- Ridjobrki
#5599 Re: Problem pasa lutalica
ZelenaZgrada wrote:E kad smo već došli do "pominjanja tata" - NABIJEM JA NA KURAC I TEBE I TVOG TATU, koji te takvog glupog napravio, i žali Bože tog Gajtona, kojeg je tvoja prazna glava "učila" i "tumačila".Ridjobrki wrote: Glup je tvoj tata kad te nije na ledinu otresao pa šta da se radi...
Banujte sad trola, svakako sam ovdje i previše vremena izgubio. Laku noć i prijatno.

Izvini zbog ružnih riječi, onako iskreno mi je krivo što sam se morao spustiti na tvoj nivo ali vrijedilo je.
Mark Twain ipak nije bio u pravu.
- Red Wolf
#5600 Re: Problem pasa lutalica
Potpuno se slazem da se ovo rjesi,da nebude da sam trast il sta ti ja znam i ok je ovo jer su se bas namnozili a i ubacuju ih tatrane,nego mene nesto drugo interesuje,da Efendic & co sa pravne strane ne po**** foru,tipa tuzbi,zakon,markice na psima ovo ono,ko zna sta se ovi mogu dosjetiti,pa da ga mi onda ne po**** u kantonu momacki,kazne novcane,blokade racuna,da to ode sire,treba i to imati u vide,jebo zajebanciju,mene vise to brine ovo ce se sa psima na ulici vidim rjesitiavetinja wrote:Ove grizomesce treba smaknuti sa ulica na ovaj ili onaj način. ( ili eutanazija ili metak u čelenku)
Last edited by Red Wolf on 02/04/2015 21:28, edited 1 time in total.