Moderator: anex

Jesil zaboravio password ? ako si zaboravio samo username moze ti pomoc onaj komesi refferal jer ti on vidi usernameODB wrote:Ja sam Glitch-a hakera prijavioako im on ne dohaka onda..
![]()
LinkedIn Search 6 centi na glavnom sajtu ,nije bagovan
zaboravio sam mail na Neo ,vjerovatno mi ni oni ne mogu pomoći zar ne?
ja se isto prijavio pa da vidimo jesam im li dovoljno dobar...ODB wrote:Evo nude posao dovoljno kvalifikovanim.
Skills:HTML,Javascript,Ruby (mislim da je dovoljno malo HTML poznavati samo )
Pored toga imaju pitanja u vezi snalaženja na CF uopšte,koliko dnevno možete posvetiti CF itd.
Skontali napokon da ne mogu sve sami stići i da im je podrška očaj![]()
Tu su pare
Da li je neko radio ovaj zadatak, ako je neko radio, šta upisati kada nema rezultata na search?675302 Collect Social Media Activity Information for Companies
Ja ga nisam mogla "submit" nikako i još ne može.almir90 wrote:Da li je neko radio ovaj zadatak, ako je neko radio, šta upisati kada nema rezultata na search?675302 Collect Social Media Activity Information for Companies
I ja imam isti problem, zato i pitam.melody wrote:Ja ga nisam mogla "submit" nikako i još ne može.almir90 wrote:Da li je neko radio ovaj zadatak, ako je neko radio, šta upisati kada nema rezultata na search?675302 Collect Social Media Activity Information for Companies
Nadam se da nisam najgori Clicks (Today/Total) 0 3,796drndalo wrote:Juce ClixGrid = 0.50 $
Danas = 2.50 $...
nema, greska im je neka, danas nijedan nije htio da se pokrenealmir90 wrote:Slao sam im tiket za ove "Test web application", ima li iko da je uspio uganjati koji da uradi danas?
Možda ovo 3 minute mu treba da otvori.Janjicar wrote:Determine whether these social media accounts are male or female (3 minutes)
Radili ko taj ?
dobro placen a nije tesko, ne znam sta im znaci ovo 3 minutes ?
Ja sam pola minute po zadatku radio, ako pukne flag nikom nista
ovo su zadaci na kojima se pare dizu, samo sto pola slika ne pokazuje, one slike koje vam ne pokaze idite desni klik i open image in new tab.Janjicar wrote:Determine whether these social media accounts are male or female (3 minutes)
Radili ko taj ?
dobro placen a nije tesko, ne znam sta im znaci ovo 3 minutes ?
Ja sam pola minute po zadatku radio, ako pukne flag nikom nista