SDA-All about

drug_profi

#55552 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Nakon nekoliko mjeseci medijske šutnje, u Danu uživo na N1 govorio je zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i potpredsjednik SDA Denis Zvizdić.

Osvrnuo na neuspješnu nabavku vakcina protiv COVID-19, komentarisao je lokalne izbore u Mostaru, ali i zaključio kako je Fadil Novalić častan čovjek i veliki profesionalac koji je “uvučen u aferu Respiratori”.

No, između ostalog, odgovorio je i na pitanje da li će, kako je najavljivao, napustiti SDA.

– Ostajem u SDA. Ja sam previše uložio u SDA. Zaista sam bio razočaran rezultatima izbora, i stranka je izgubila koalicioni kapacitet. Kroz razgovore sa uglednim članovima SDA odlučio sam da ostajem u SDA. Pitali su me zašto bih ja napuštao stranku kada sam dobio više glasova nego što je SDA osvojila u osam sarajevskih općina 2020. Zašto bih ja napuštao, a ne oni koji su narušili ugled SDA? Želim da se borim zbog hiljada časnih članova – kazao je Zvizdić.

Zvizdić je komentirao i svoj odnos sa predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.

– Mi smo bliski saradnici, razgovaramo, ali više naš privatni odnos neću iznositi u javnost – rekao je Zvizdić.
E pazi ti karaktera. Ono i dalje brani Fadila i pored svih dokaza da nije samo uvučen, već da je bio izvršitelj faktički.
Ostaje u SDA radi "hiljada časnih članova" (molim sliku ili podatke bar jednog).

Dakle SDA je Cosa Nostra.
DonieBrasco

#55553 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

On da napusti SDA, dva dana kasnije bi mediji i javnost bili obavjesteni o njegovim orasima iz đepova, afera.
zippoo87

#55554 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

deny_s wrote: 05/02/2021 00:56
zippoo87 wrote: 05/02/2021 00:17 ma ima masa ljudi koji su "od rodjenja u SDA" i "SDA do smrti" a da su pritom teska sirotinja i nemaju nigdje nista...zive po raznoraznim zabitima i ovakvi najvise podrzavaju SDA
Evo i na svakim izborima,SDA gubi u gradovima a po ruralnim sredinama isti broj glasova ili cak i povecanje.

Valjda sto su zaostaliji i teze zive,jedino se sa SDA mogu poistovjetiti i onda navijaju,jer nemaju nikakvog drugog posla o kojem bi se zabavili.
Mladji gledaju ili da se uhljebe u veci grad ,lizuci guzicu nekome cijeli zivot ili da odu van drzave a stariji pred piljarom i u kladionici tabire politiku i izdizu u nebesa svoje "idole"
Mali je broj takvih.
Znam lika kojem su baš u toj"zabiti" napravili dvije kuće po metodi ključ u ruke.
Prvi put kao povratniku a drugi put kao raseljenom licu.
Osim kuća ,dali su mu ovce,napravili štalu,betonirali put do kuće.
Pazi sad ovo,uslov da bi mu kao raseljenom licu mogla biti napravljena kuća je da nema gdje stanovati a lik ima dvije kuće u Mostaru i jednu u toj zabiti.
Nisam siguran za te kuće u Mostaru ali vjerujem da je i njih napravio donacijom,jer je eto kao raseljeno lice.
Naravno da ima masa ovakvih slučajeva ali govorim o najsvježijem koji mi je poznat.
I kako sad da tom liku utuviš u glavu da ne daje glas tom zlu..nikako..
Jedini način je da zlu oduzmeš moć da radi takve stvari a tad će im već spomenuti lik sam okrenuti leđa jer neće imati razloga niti koristi da glasa za njih.
To je posebna tema,kako su pokradene donacije i kakav je tu kriminal radjen a i kasnije.
Pa i dan danas se "pomazu povratnici" ali samo oni u SDA,pa im se kupuju freze,koje oni odmah preprodaju i podijele pare sa ovim sto su im to i nastelili i milion je ovakvih primjera.Naravno da ce ovaj zbog svoje koristi i ovog kriminala glasati za SDA.

U pravu si za to da kada bi im se presjekle te "donacije" i ostale muljaze,da bi oni promijenili stranku ...ali oni bi opet trazili samo drugu stranku,koja isto sve radi
Ovdje sve dok se ne pocne oduzimati nelegalno stecena imovina,niko se nece ni pocesati po glavi...jer znaju da sta god urade,nece biti kaznjeni
Blizanac

#55555 Re: SDA-All about

Post by Blizanac »

I šta vele ovi iz Stava, namještanje fudbalskih utakmica haman je isto kao i saradnja sa ustašama :-)
Novina(ra) i gowana...
Ovo je nivo one Vulićke iz SNSD-a
:lol:
drug_profi

#55556 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Jeste li to citali to smece?
Ne znam jeste li vi gori ili oni sto to pisu. Dajete vaznost nekom idiotu.
Aida_Beba

#55557 Re: SDA-All about

Post by Aida_Beba »

Na stranu sto se radi o SDA gluperdi nego je doticni i navijac Sarajeva pa je smiksao islamizam, fašizam, nacionalizam sa navijačkom strascu
Billy The Pljuc

#55558 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Objasnio:

"OGLASIO SE KONAKOVIĆ NAKON DEŠAVANJA U MOSTARU: "Za izdaju odgovarat ćete narodu, vjerujte!"

- Biće izdajnici, plaćenici, rušitelji BiH, a dogovor starih partnera biće implementiran. Krivac, naravno, neko drugi.

Današnja sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara je prekinuta prije drugog kruga glasanja o izboru novog gradonačelnika.

Koalicija za Mostar je napustila sjednicu.

Irma Baralija, kandidatkinja Bh. bloka je ispala iz prvog kruga glasanja za gradonačelnika.

Kandidati Mario Kordić i Zlatko Guzina su, uz pomoć glasova, prošli u prvi krug.

Lider stranke Narod i pravda Elmedin Konaković oglasio se nakon današnjih dešavanja u Mostaru.

Njegov objavu prenosimo u cijelosti.

"Mostar u rukama HDZ-a, drugi dio.

Izabran predsjedavajuci iz HDZ-a, Irmu Baraliju je SDA svjesno izbacila iz dalje utrke.

U drugom krugu dvotrećinsku podršku nece imati niko, u trećem krugu prostu većinu ima HDZ.

SDA će se obrušiti na SDP i NS nakon što HDZ dobije gradonačelnika.

Biće izdajnici, plaćenici, rušitelji BiH, a dogovor starih partnera biće implementiran. Krivac, naravno, neko drugi.

Onako kako pokušavaju lagati u SBK dok koaliraju sa HDZ-om, onako kako su dogovorili zaštitu supruge na KCUS.

Salem Marić vratio mandat u Parlamentu Federacije i vratio se u GV Mostar.

Da bude vijećnik? Teško.

Gradonačelnik HDZ, predsjedavajući SDA.

SDA je mogla danas postaviti nove standarde u politici, podržati Irmu Baralija i staviti Čovića na mjesto koje zaslužuje po mjerilima Bosanaca i Hercegovaca.

SDA je opet Čovića stavila na mjesto koje mu pripada po mjerilima SDA.

Opet se Čović za sve pita.

Onako kako se pita u domovima naroda, onako kako se sa Dodikom pita u Vijeću ministara.

Podanička, kukavička politika SDA i njenog nazovi lidera.

Jos jednom, ko zna koji put.

Evo, da sam sve promašio, a nisam naravno, pitanje za Izetbegovića.

Kako SDA može dobiti gradonačelnika?

Samo dvije opcije, da mu to isporuči HDZ ili da glasaju BH blok i PMP.

Sami mogu izabrati gradonačelnika jednako kao što ga možemo izabrati i mi iz Naroda i pravde, a nismo ni izašli na izbore u Mostaru.

Još jedna briljantna šahovska partija umornog vozača.

Pa jeste li zbog ovoga onako brutalno krali na izborima?? Jad i čemer.

Tuga. Odgovaraćete ovom narodu, vjerujte!", poručio je Konaković."

Najveći neprijatelji ovoj državi i narodu nisu ni Dodik ni Čović, oni su tu gdje jesu upravo zahvaljujući govnima iz SDA. Kad se SDA porazi i postane stranka znatno manjeg političkog uticaja nego što ga ima trenutno tek onda se možemo nadati nekom boljem sutra. Njihovim porazom poraziće se vremenom i ostale politike koje nemaju za stvarni cilj istinski boljitak naroda kojeg "predstavljaju" i države u kojoj svi živimo. Nema drugog načina za skidanje višedecenijskih okova nametnutih od strane retrogradnih kvazi političara koji ništa drugo naučili i usvojili nisu osim kako ukrasti od ionako siromašnog naroda ma o kome se radilo. Oduzeti moć i onemogućiti daljnje krađe, procesuirati i zatvarati, oduzimati ukradeno i svanuće jednom i ovdje valjda.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#55559 Re: SDA-All about

Post by japin_mutapi »

Kakva taktika.
Dino i Aljoša frontalno i sa strane a Denis iznutra.

Pitanje je - da li će Bakir to provaliti?
noviclan

#55560 Re: SDA-All about

Post by noviclan »

Ne daj se zuti znam rane te bolee....
muha_sa

#55561 Re: SDA-All about

Post by muha_sa »

Za ovo smo MI krivi--izmedju ostalog i moja hanuma koja više voli slovenacku neg pavlaku iz sarajevske il neke domace mljekare :-)
Bossona

#55562 Re: SDA-All about

Post by Bossona »

Billy The Pljuc wrote: 05/02/2021 23:56 Objasnio:

"OGLASIO SE KONAKOVIĆ NAKON DEŠAVANJA U MOSTARU: "Za izdaju odgovarat ćete narodu, vjerujte!"

- Biće izdajnici, plaćenici, rušitelji BiH, a dogovor starih partnera biće implementiran. Krivac, naravno, neko drugi.

Današnja sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara je prekinuta prije drugog kruga glasanja o izboru novog gradonačelnika.

Koalicija za Mostar je napustila sjednicu.

Irma Baralija, kandidatkinja Bh. bloka je ispala iz prvog kruga glasanja za gradonačelnika.

Kandidati Mario Kordić i Zlatko Guzina su, uz pomoć glasova, prošli u prvi krug.

Lider stranke Narod i pravda Elmedin Konaković oglasio se nakon današnjih dešavanja u Mostaru.

Njegov objavu prenosimo u cijelosti.

"Mostar u rukama HDZ-a, drugi dio.

Izabran predsjedavajuci iz HDZ-a, Irmu Baraliju je SDA svjesno izbacila iz dalje utrke.

U drugom krugu dvotrećinsku podršku nece imati niko, u trećem krugu prostu većinu ima HDZ.

SDA će se obrušiti na SDP i NS nakon što HDZ dobije gradonačelnika.

Biće izdajnici, plaćenici, rušitelji BiH, a dogovor starih partnera biće implementiran. Krivac, naravno, neko drugi.

Onako kako pokušavaju lagati u SBK dok koaliraju sa HDZ-om, onako kako su dogovorili zaštitu supruge na KCUS.

Salem Marić vratio mandat u Parlamentu Federacije i vratio se u GV Mostar.

Da bude vijećnik? Teško.

Gradonačelnik HDZ, predsjedavajući SDA.

SDA je mogla danas postaviti nove standarde u politici, podržati Irmu Baralija i staviti Čovića na mjesto koje zaslužuje po mjerilima Bosanaca i Hercegovaca.

SDA je opet Čovića stavila na mjesto koje mu pripada po mjerilima SDA.

Opet se Čović za sve pita.

Onako kako se pita u domovima naroda, onako kako se sa Dodikom pita u Vijeću ministara.

Podanička, kukavička politika SDA i njenog nazovi lidera.

Jos jednom, ko zna koji put.

Evo, da sam sve promašio, a nisam naravno, pitanje za Izetbegovića.

Kako SDA može dobiti gradonačelnika?

Samo dvije opcije, da mu to isporuči HDZ ili da glasaju BH blok i PMP.

Sami mogu izabrati gradonačelnika jednako kao što ga možemo izabrati i mi iz Naroda i pravde, a nismo ni izašli na izbore u Mostaru.

Još jedna briljantna šahovska partija umornog vozača.

Pa jeste li zbog ovoga onako brutalno krali na izborima?? Jad i čemer.

Tuga. Odgovaraćete ovom narodu, vjerujte!", poručio je Konaković."

Najveći neprijatelji ovoj državi i narodu nisu ni Dodik ni Čović, oni su tu gdje jesu upravo zahvaljujući govnima iz SDA. Kad se SDA porazi i postane stranka znatno manjeg političkog uticaja nego što ga ima trenutno tek onda se možemo nadati nekom boljem sutra. Njihovim porazom poraziće se vremenom i ostale politike koje nemaju za stvarni cilj istinski boljitak naroda kojeg "predstavljaju" i države u kojoj svi živimo. Nema drugog načina za skidanje višedecenijskih okova nametnutih od strane retrogradnih kvazi političara koji ništa drugo naučili i usvojili nisu osim kako ukrasti od ionako siromašnog naroda ma o kome se radilo. Oduzeti moć i onemogućiti daljnje krađe, procesuirati i zatvarati, oduzimati ukradeno i svanuće jednom i ovdje valjda.
Čović kategoričan: Ili Izborni zakon ili sve blokiram! 5 Februara, 2021
https://bosnae.info/index.php/covic-kat ... DdSfMg3M5o
Image
Čuva li Bake još uvijek Babukino odlikovanje koje mu je dodijelio Francek nakon smjene Sefera, agresije HV, UZP i Čovićevih logora, ili ga je vratio pokojnom Tuđmanovim sinu nakon haških presuda. Mada sumnjam jer je i Bakir bez karaktera i empatija kao i otac mu, kakav je ostavio utisak Amerikancima u Daytonu, posmatrajući ga danima i analizirajući njegov nedostatak emepatija prema svom narodu kao i nedostatk progovaračke borbenosti kada je antisutavno krčmio RBIH kao svoju prćiju sa Miloševićem i Tuđmanom ?.
tempuser

#55563 Re: SDA-All about

Post by tempuser »

Bossona wrote: 06/02/2021 08:08 ... posmatrajući ga danima i analizirajući njegov nedostatak emepatija prema svom narodu kao i nedostatk progovaračke borbenosti kada je antisutavno krčmio RBIH kao svoju prćiju sa Miloševićem i Tuđmanom ?.
Alija je imao samo jedan cilj, feudalna islamska fildžan monarhija. Sva priča o multietničkoj, građanskoj i demokratskoj, odbrana od agresije, hiljade pobijenih i protjeranih je bio samo paravan u zavjetrini kojeg je radio na ostvarenju svog cilja. Aliju nikad nije interesovao "njegov" narod u I. Hercegovini, I. Bosni, Krajini, Posavini itd...
bunk

#55564 Re: SDA-All about

Post by bunk »

muha_sa wrote: 06/02/2021 07:37

Za ovo smo MI krivi--izmedju ostalog i moja hanuma koja više voli slovenacku neg pavlaku iz sarajevske il neke domace mljekare :-)
Nema vece ublehe od price o domacoj proizvodnji.
Citava BiH je trziste jako kao predgradje Brisela.
I proizvodjaci ako zele uspjeh moraju izvoziti.
Kvalitet prolazi i ne mora se potencirst da je domaci proizvod.
Ja sam patriota i volim BiH do zadnje kapi krvi.
Ali u kupovini kupujem ono sto volim.
I ne gledam kroz prizmu gdje je proizvedeno.
Eto ovo sto muha za pavlaku kaze.
Megleovo kiselo vrhnje za svjezi sir je u rangu Vindijinog i nema potrebe da se kupuje uvozno..
Milkosov ajran je bogovski.
Dzezvu pio do neki dan pokvarili je.
Pivo tuzlansko.
Toalet i palome violeta.
Petit keks kent.
Klasovi rolati
Mlijeko mig Gradacac.
Piletina Ovako ili PP Breza perfektno.
Pastete argeta,PP,Ovako..
Semic sudzuk suho meso..
Klasova pekara i hljebovi..
Onako na prvu iz glave...
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#55565 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

bunk wrote: 06/02/2021 09:47 .
...
Ima li ijedan dan da ti neku novu laz ne napises?
Haris033

#55566 Re: SDA-All ab

Post by Haris033 »

Menprom (Premi) :thumbup:
Suho meso, sudzuk, pureća i pileća dimljena prsa...mmmmmm
Sarajevsko pivo (Klipaca) :thumbup: Steta sto im je los menadzment, pa se nikada nisu angazovali da promjene izgled boce od 0.33 l
Princesa mineralna, Kiseljak za gemista..
Ovako pastete..
Violeta tariguz........
bunk

#55567 Re: SDA-All about

Post by bunk »

izvrsni direktor wrote: 06/02/2021 09:55
...
Kolega,trenerko je usvojio doktrinu laganja i pokusava baciti suprasku svima nama u oci.
Nece uspjeti. Razotkriveno.
Sta ti pokusavas pitaj Boga..
Samo analiziraj za koga moras drukati ovdje po nalogu trenerke i sta su vam ti kojima sad lizete dupe radili prije eto recimo
4 ili 5 godina sirom BiH.
Eto vidi jel laz?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#55568 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

bunk wrote: 06/02/2021 10:00
...
.
Eto vidi jel laz?
Ko god glasa za 10 miliona za pokvarene respiratore, ko god glasa za asima i njegovo namjestanje, ko god glasa za kiosk od 225 000, ko god glasa za "ja,i?" , ko god glasa za "bili smo i biti cemo partneri"...., taj nije i nikad nece biti patriota, vec je radi vlastirog sitnog interesa obicni hinjavi bezobrazni mrzitelj svih nas normalnih gradjaba koji ispastamo sto nismo takvi kao vi sda-ovci.
Prodali bi mater radi siće a kamoli drzavu, patriote i ...
bunk

#55569 Re: SDA-All about

Post by bunk »

De citiraj cijeli post mani djecije igre.
Taktika obmane i laganja.
Ludzak

#55570 Re: SDA-All about

Post by Ludzak »

izvrsni direktor wrote: 06/02/2021 10:06

.
Eto vidi jel laz?
Ko god glasa za 10 miliona za pokvarene respiratore, ko god glasa za asima i njegovo namjestanje, ko god glasa za kiosk od 225 000, ko god glasa za "ja,i?" , ko god glasa za "bili smo i biti cemo partneri"...., taj nije i nikad nece biti patriota, vec je radi vlastirog sitnog interesa obicni hinjavi bezobrazni mrzitelj svih nas normalnih gradjaba koji ispastamo sto nismo takvi kao vi sda-ovci.
Patriotizam je riječ za obične ljude. Dok se drugi za rad vaseg patriotizma hrane i bogate.
Billy The Pljuc

#55571 Re: SDA-All about

muha_sa wrote: 06/02/2021 07:37

Ma sve stoji Muha moj al' o nekim drugim stvarima bi se dalo razgovarati koje su uopšte dovele do ovoga.

Ne da mi se elaborirati do u detalje, ima forumaša znatno sposobnijih i pametnijih od mene koji bi to mnogo bolje uradili.

Bjesomučna krađa, gašenje domaće proizvodnje, zaštita uvoza (ogromne pare su se uzele na ovome od strane političkih elita za sve ove godine) itd. itd.

Davno napisah, sve i jedan račun za sve pogrešno i negativno u ovoj državi treba ispostaviti našoj dragoj SDA jer su nas oni svojim (ne)djelovanjem doveli do ovoga. Nismo mi došli do ovog time što sam ja ili ti kupio određen uvezeni proizvod nego što u datom momentu nisam imao domaći proizvod približne kvalitete i cijene da ga stavim u korpu.

Al' et' hvala bogu ide situVacija malo na bolje, bitno je što političari prepoznaju prave stvari pa daju poticaje za proizvodnju maline, ista će nas bezbeli spasiti.
Billy The Pljuc

#55572 Re: SDA-All about

Prenosim post kolege forumaša sa druge teme:

#14415 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Unread post by vatrogasac » 06/02/2021 10:53

:bih:
Za tri godine akciza, građani su kupili 4,5 milijardi litara goriva. Za to vrijeme je skupljeno 7 milijardi maraka akciza za izgradnju autocesta. Za 3 godine je završena samo zenička obilaznica koja je ukupno koštala pola milijarde maraka. I samo nekoliko dana nakon otvaranja, obilaznica je zatvorena. Gdje je 6,5 milijardi?! Gdje su pare,lopovi?

Pa da nadovežem:

"REZIDENTNI PREDSTAVNIK MMF-a U BiH OTKRIVA: "Vlastima nudimo 1,5 milijardi KM i tražimo reforme, oni neće pare zbog reformi!" (VIDEO)

Andrew Jewell, rezidentni, stalni predstavnik MMF-a u BiH, otkriva zašto vlast “gladna” para neće pare!

- Bosni i Hercegovini smo ponudili 1,5 milijardi KM, ali to ne dajemo besplatno, očekujemo da se to vrati, očekujemo reforme! Prvo dio kredita pa reforma, pa opet dio kredita pa reforma! Predstavnici vlasti nisu bili spremni da prihvate provođenje reformi koje smo tražili, odlučili su da ne preuzmu 1,5 miljardi KM! Bosna i Hercegovina nema veliki nivo duga, zaduženje iznosi oko 38 posto, to je najniže u regionu, Japan je zadužen više od 200 posto., Ali, Japan će sve kredite potrošiti u razvoj, a BiH u budžetske rupe!

Imali smo neriješena pitanja s oba entiteta, više takvih pitanja bilo je s RS-om! Vlasti RS-a su reforme vidjele kao prijenos nadležnosti! Ljudi bi se trebali pitati da li je ova reforma dobra za BiH, promjena zakona ponekad znači i prijenos nadležnosti, nije neubičajeno da MMF traži takvo nešto. Ako postanete članica EU, morate prenijeti određene nadležnosti!

Republika Srpska tvrdi da treba izmijeniti zakone, mi smo za ono što je zakonski prihvatljivo, ova reforma nije poseban slučaj u BiH! Evropska unija traži od svih država članica da imaju takav registar, on je od ključnog značaja za borbu protiv pranja novca! Tražili smo ovakvu reformu u Portugalu i Ukrajini, nije to reforma koju tražimo samo od BiH! Da su prihvatili reforme, dobili bi odmah prvi dio novca, a ostatak svakih šest mjeseci!

Naš tim dolazi na teren i provjerava jesu li ispunjene sve reforme. Ukoliko nisu, Vlada neće dobiti novac! Nije to situacija u kojoj oni nešto obećaju i na osnovu obećanja mi damo novac! Uvijek smo spremni nastaviti sa pregovorima, ako nas predstavnici vlasti pozovu sutra, mi smo spremni!

Dug nije loš ukoliko pomaže ekonomiji! Reforme bi pomogle ekonomiji BiH da napravi napredak na putu EU integracija, te reforme nisu tehnički teške! Mi želimo pomoći! Ne finansiramo projekte, novac koji odobravamo nije namjenski, dajemo podršku budžetima!

Ne možemo kontrolisati novac! Pažljivo pregledamo budžete, nikad ne bismo pristali na program da ne pregledamo budžet, dajemo tehničku pomoć, pokušavamo utjecati na oblikovanje budžeta, ali ne pratimo potrošnju svakog dolara koji smo dali. Naš kredit je desetogodišnji, imate period od četiri-pet godina poštede, a kamata se plaća samo 1 posto. Takve uvjete niko ne može dobiti na komercijalnom tržištu!

Vlastima je bolje da uzimaju kredit od nas nego od komercijalnih banaka! Ljudi u BiH sumnjičavi su prema zaduživanju, imaju strah od kredita. U ranim programima smo govorili, nemojte trošiti na plate, trošite na investicije, nismo željeli da protrače novac, željeli smo da više troše na investivcije i to su i uradili - kazao je Jewell gostujući na Face televiziji."

tempuser

#55573 Re: SDA-All about

Post by tempuser »

Ludzak wrote: 06/02/2021 11:00
izvrsni direktor wrote: 06/02/2021 10:06
.
Eto vidi jel laz?
Patriotizam je riječ za obične ljude. Dok se drugi za rad vaseg patriotizma hrane i bogate.
Patriotizam je riječ koju su SDA imbecili toliko devalvirali i omalovažili da kad oni i njihovo lobotomirano stado kažu da su patriote ja mirne duše kažem da nisam!
DonieBrasco

#55574 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Znaci spasili su Sebiju za grad Mostar, sta ce dobiti za Travnik, a pogotovo sta ce dobiti za izborni zakon ?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#55575 Re: SDA-All about

Post by pici »

Post Reply