Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
čaika

#55551 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

prljavi Hare wrote:
:lol: :lol: :lol:
Pa gdje si ti kolega?Znam da si sada češće na terenu,ali već sam se uplašio da te nisu locirali NATO agenti i likvidirali. :mrgreen:
Što se ovog slučaja tiče,Guardian nije nikome ništa psovao već je samo Govedarici rekao da mu se posere u gusle a Crnatku je rekao da
ne može razgovarati u isto vrijeme sa dvije osobe jer je ovaj u istovremeno gledao u Mogerinijevu jednim okom,dok mu je drugo zaljubljeno
gledalo u Bakira. :mrgreen: Mogerinijevu sve to ni najmanje nije zanimalo,samo je Guardianu ponavljala:"Moram te vidjeti nasamo!" :kiss:
Tu sam ja, malo na terenu a malo spremam sa kolegama novu verziju krivičnog zakona u kojem će biti krivična djela podla izdaja Šumske u Teheranu i bezočno ljaganje Šumske u očima priglupih stranaca. Da jednom stanemo u kraj toj bagri izdajničkoj. Ne plašim se ja nikakvih NATO špijuna, jedino što me brine je prenos nadležnosti i izdaja domaćih izdajnika. Dok Dževdo brine o nama nema razloga za brigu. :D

Samo dok stupi na snagu novi zakon, lažljivi Rumenko Crnadak i Izdajnički guslar Vukota će odgovarati za svoja zlodjela, pa neka onda guslaju i crvene se u zatvoru.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#55552 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

čaika wrote:
prljavi Hare wrote:
:lol: :lol: :lol:
Pa gdje si ti kolega?Znam da si sada češće na terenu,ali već sam se uplašio da te nisu locirali NATO agenti i likvidirali. :mrgreen:
Što se ovog slučaja tiče,Guardian nije nikome ništa psovao već je samo Govedarici rekao da mu se posere u gusle a Crnatku je rekao da
ne može razgovarati u isto vrijeme sa dvije osobe jer je ovaj u istovremeno gledao u Mogerinijevu jednim okom,dok mu je drugo zaljubljeno
gledalo u Bakira. :mrgreen: Mogerinijevu sve to ni najmanje nije zanimalo,samo je Guardianu ponavljala:"Moram te vidjeti nasamo!" :kiss:
Tu sam ja, malo na terenu a malo spremam sa kolegama novu verziju krivičnog zakona u kojem će biti krivična djela podla izdaja Šumske u Teheranu i bezočno ljaganje Šumske u očima priglupih stranaca. Da jednom stanemo u kraj toj bagri izdajničkoj. Ne plašim se ja nikakvih NATO špijuna, jedino što me brine je prenos nadležnosti i izdaja domaćih izdajnika. Dok Dževdo brine o nama nema razloga za brigu. :D

Samo dok stupi na snagu novi zakon, lažljivi Rumenko Crnadak i Izdajnički guslar Vukota će odgovarati za svoja zlodjela, pa neka onda guslaju i crvene se u zatvoru.
Znao sam ja kolega da se ti nečim ozbiljnim baviš,krajnje je vrijeme da se izdajnici pohapse i sankcionišu.Granice njihovog podaništva Bakiru
nemaju kraja.Tip-500 je javno hvalio Bakira pred Mogerinijevoj,pričao kako su Sebijine baklave najbolje na svijetu,njenom šerbetu nema
ravnog i slično.Još zagrlio Bakira dok je to pričao,a u isto vrijeme on i frljo su ljagali šumsku ostrašćeno i mahnito,zarumenili se koliko su se
zanijeli u svojoj pomahnitaloj izdaji. :mrgreen:
Govedarica hvalio Izetbegovića

Predsjednik Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da SDS treba da objasni javnosti i svom članstvu kako mogu da kažu da neće kontaktirati
sa Bakirom Izetbegovićem, da bi ga nakon dva dana lider ove partije (Vukota Govedarica) hvalio pred Frederikom Mogerini na sastanku u Sarajevu.

Vijesti Republika Srpska

Utorak, 07.03.2017. | 17:05

Image
Govedarica:"Luk Federika!Bakir is d best gaj!D king!Šumska is veri bed!Dženosajd!Bed hombres!Sebija is d kvin for baklava end šerbe! :mrgreen:

Ne znam s kim da razgovaramo. Kad se budu konsolidovali i kad budu imali dovoljno političkog karaktera da o ozbiljnim temama pričaju na
ozbiljan način, onda i mi možemo da pričamo s njima", rekao je Dodik.

Lider SNSD-a kaže da ova partija zbog Šefika Džaferovića nije ulazila u Parlament BiH duže vrijeme, navodeći da njihov pristup nije bila blokada Parlamenta BiH, već namjera zajedničkog nastupa srpskih stranaka o pitanjima " za koja mislimo da moraju da se stave na dnevni red".

"Ako oni ne žele da rješavaju pitanja koja su u našem interesu, onda ne želimo ni mi njihova pitanja da rješavamo. To je bio naš pristup", rekao je Dodik i dodaje da SDS i ostale partije sada pokušavaju svoje "podaništvo" Bakiru Izetbegoviću da dokazuju klevetama na račun SNSD-a.

"Nama to nije problem. Mi se ponašamo u skladu sa zaključcima Narodne skupštine. To što su oni otrčali odmah u Savjet ministara i tamo držali sjednice, to što SDS zavisi od jedne grupe tamo odmetnutih ljudi, to je druga priča", kaže predsjednik SNSD-a, navodeći da su to neshvatljive stvari, koje se moraju objasniti javnosti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#55553 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Jeko ovaj sudija Jukic u tzv. Sudu BiH?! Oslobodi djihatlije, pripadnike tzv. Armije BiH, sreca ga srela :-)
Ciji je on, je li potplacen?! :?

Vijest dana: SDS hvalio Bakira :lol: :lol:

Evo sj :izet: su i koaliciju sa PreCjednikom u Srebrenici, novu formiraju sa SDA, logicno 8-)
Izdajnici!! :oops: :mrgreen:

Update: PreCjednik dao moralnu :lol: :lol: podrsku privrednim kapacitetima ( o :izet: ti zivot :roll: :skoljka: ) Bilece :mrgreen:
Acid25

#55554 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

I precednik ima tviter! Šta je sad Tvumpe?!?!?!
Image
Image
Sara03

#55555 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Sara03 »

Voli Putina? PreCednik je gay ... ma šta gay, pederčina! Sada napokon imaju smisla one šminkerske naočale i ljubičasta kravata. :D

To je Željkin impact ... nije se naš preCednik olako dao toj lepotici, pa sad glumi neku strast prema dečkima.
arzuhal

#55556 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

A ja kontam što je zatez'o očne kapke pred odlazak u Rusiju...Kako sam naivan, pravi Bošnj'o...I garant ću opet glasat za SDA :cry: ...Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#55557 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

arzuhal wrote:A ja kontam što je zatez'o očne kapke pred odlazak u Rusiju...Kako sam naivan, pravi Bošnj'o...I garant ću opet glasat za SDA :cry: ...Image
Pa da opali :mrgreen: selfie sa Putinom u hali...ionako se kraj nje nalaze 8-)
SmokingMan

#55558 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Sara03 wrote:Voli Putina? PreCednik je gay ... ma šta gay, pederčina! Sada napokon imaju smisla one šminkerske naočale i ljubičasta kravata. :D

To je Željkin impact ... nije se naš preCednik olako dao toj lepotici, pa sad glumi neku strast prema dečkima.
Precjednik voli i muškarce i žene,samo mu se nekad teško opredjeliti,roša ili jorgovan. :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#55559 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Blasfemija!!!! :? :shock: :sad:

Guardian ne voli muške,nije njegova greška ako se prilikom seansi oplodnje infiltrira kakvo preobučeno muško.Sad bih ja pozvao
nadležne da reaguju ali nema to smisla jer i sami učestvuju u proturanju priča i vrijeđanju ljudi. :mrgreen:
Meanwhile in Forest Republic....

Borba protiv korupcije u RS: Optužnica zbog 20 KM mita :izet:

Image

Institucije šumske brutalno se obručanavaju sa svim oblicima korupcije i kriminala,nema milosti ni popusta za kriminalce i lopove! :izet:

Da se hoće ovako žestoko i na izdajnike krenuti..... :-?

Sara03

#55560 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Sara03 »

SmokingMan wrote:
Sara03 wrote:Voli Putina? PreCednik je gay ... ma šta gay, pederčina! Sada napokon imaju smisla one šminkerske naočale i ljubičasta kravata. :D

Precjednik voli i muškarce i žene,samo mu se nekad teško opredjeliti,roša ili jorgovan. :D
Uuuu, preCednik je dvocjevka. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#55561 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

akšli, trocjevka :oops: :mrgreen:
SmokingMan

#55562 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Sara03 wrote:
SmokingMan wrote:

Uuuu, preCednik je dvocjevka. :D
To nam samo može potvrditi njegova supruga,ostalo su samo nagađanja.Željko ne zna,majkićka ne zna. :D
Sara03

#55563 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Sara03 »

Ma dvocjevka, trocjevka, jedno je sigurno ... Šumska je na nogama, svi bi oni rado da ih preCednik oplodi. :D
bh.tornjak

#55564 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Image

Image

Image

Image

Image
Acid25

#55565 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Zašto širiš nemoral po temi o Guardianu? :ljut:
Jao što ne mogu ove ubačene elemente...

Pa je li problem reći volim Putina? A?
Sramota.

Putin je tata, a tata se voli! Ajd sad voz...
Svi dobro znaju da precednik nije preder.
Nazovi onu Federicu pa je pitaj.
:mrgreen:
Maraschino

#55566 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

PreCednik kao i svaki politicar prvo bude topdzija a poslije mora biti furundzija.
Acid25

#55567 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

prljavi Hare wrote:Guardian ne voli muške,nije njegova greška ako se prilikom seansi oplodnje infiltrira kakvo preobučeno muško.
Ma nije istina.
Jednom se desilo. Ovaj se provukao... ali sve su bili krivi oni što su radili na protokolu.
Odmah nakon oplodnje, kada je uočena greška, dotični su dobili otkaz, i za kaznu su protjerani u FBiH.
Image
Acid25

#55568 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Image
Sara03

#55569 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Sara03 »

:lol: :lol:
Sara03

#55570 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Sara03 »

Pa fino ja rekoh, nije on ni gay ni peder, već jedna ... da prostite faggotčina. Ha ja!
Acid25

#55571 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Sara03 wrote:Pa fino ja rekoh, nije on ni gay ni peder, već jedna ... da prostite faggotčina. Ha ja!
:|
Tomahawk11
Globalni moderator

#55572 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

CIJA :mrgreen: Frankfurt :oops: hakerska baza :skoljka: dnevnik RTRS :lol: :lol:

I Vucicu nista nije jasno.....ni tuzba iz Makedonije ni ovo iz BiH.... :?

Gasi....motaj kablove :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#55573 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

sherbett wrote:
Tomahawk11 wrote:CIJA :mrgreen: Frankfurt :oops: hakerska baza :skoljka: dnevnik RTRS :lol: :lol:

Ma sta to ti?
Vijesti, sherbo, vijesti RTRS :D :D
bh.tornjak

#55574 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Tomahawk11 wrote:
sherbett wrote:
Tomahawk11 wrote:CIJA :mrgreen: Frankfurt :oops: hakerska baza :skoljka: dnevnik RTRS :lol: :lol:

Ma sta to ti?
Vijesti, sherbo, vijesti RTRS :D :D
izgleda sam nesto propustio... :shock:

sta ima novog u zemlji i svijetu...???
Tomahawk11
Globalni moderator

#55575 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

sherbo, ja ti se sjetim tog dnevnika ovako pred utakmice Lige prvaka... i onda prebacim....ma to je show samo takav :lol: :lol:
Djihatlije koji su pobili kolonu civila na putu prema Rogatici, u koloni bile fice, lade, stojadini....pa onda ide nezakonito prisluskivanje SNSD-a u Doboju :mrgreen: pa ovo sa CIJA-om :lol: :lol: sinoc bilo da PreCjednik moralno podrzAje kapacitete Bilece :lol: :lol:
Ono se bas pripremim za utakmicu :P
Kolega tornjak, niste bili na casu :-? nista, veceras nema popravnog :|
Sutra pred TV u 19:30, mojne kasniti 8-)
Locked