Tu sam ja, malo na terenu a malo spremam sa kolegama novu verziju krivičnog zakona u kojem će biti krivična djela podla izdaja Šumske u Teheranu i bezočno ljaganje Šumske u očima priglupih stranaca. Da jednom stanemo u kraj toj bagri izdajničkoj. Ne plašim se ja nikakvih NATO špijuna, jedino što me brine je prenos nadležnosti i izdaja domaćih izdajnika. Dok Dževdo brine o nama nema razloga za brigu.prljavi Hare wrote:
![]()
![]()
![]()
Pa gdje si ti kolega?Znam da si sada češće na terenu,ali već sam se uplašio da te nisu locirali NATO agenti i likvidirali.![]()
Što se ovog slučaja tiče,Guardian nije nikome ništa psovao već je samo Govedarici rekao da mu se posere u gusle a Crnatku je rekao da
ne može razgovarati u isto vrijeme sa dvije osobe jer je ovaj u istovremeno gledao u Mogerinijevu jednim okom,dok mu je drugo zaljubljeno
gledalo u Bakira.Mogerinijevu sve to ni najmanje nije zanimalo,samo je Guardianu ponavljala:"Moram te vidjeti nasamo!"
Samo dok stupi na snagu novi zakon, lažljivi Rumenko Crnadak i Izdajnički guslar Vukota će odgovarati za svoja zlodjela, pa neka onda guslaju i crvene se u zatvoru.