Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Onaj igrac Espanjola je zasluzio 3 zuta a Lahoz mu nije htio dat drugi zuti. Ne razumijem kriterij vecerasnji osim da je htio pokazati neki autoritet.
Dadnes zuti za prigovor a ne dadnes zuti za 2x cisto povlacenje Messija u cistoj sansi pred kraj tekme.
Eh kad bi sve sudije ovako davale kartone za prigovore
Teško je nešto reći nakon 25 minuta odigranog. Ali bi Coutinho mogao sjest u igru Barce, ono baš. Mogao bi uz Messia i Suareza izgledat puno bolje nego što ima trenutni rejting. Ono što mi se čini u ovih 25 minuta je da momak ima glavu koja paše u Barcin stil, za razliku od zemljaka mu. Zna predriblat kad treba ali ne komplikuje kao Neymar.
Čini mi se da će se s Messiem jako dobro slagati. Sinoć je izgledao kao da je odigrao već 100 utakmica s njima.
Coutinho se uklapa u ovaj sistem i to se odmah vidjelo. Vidi se sta znaci kad na malom prostoru razigraju par pasova i izbace protivnicke igrace. Mislim da ce odlicno saradjivati sa Albom kojem ce sad bit lakse. Coutinho nece srljati i komplikovati kao sto je to radio Neymar. Nece se dvoumiti da suta van 16 kad bude imao sansu da suta prema golu. Ono sto je pokazao za 25 minuta je dovoljno da covjek kaze to je to.
Mediji pisu da je onaj Cury skauz Barce otisao u Brazil da dogovori Arthura. Cini mi se da trenutno nema mjesta za igrace van EU ili imam pogresnu info?
Arthura sam gledao na YT i mislim da bi bio dobro pojacanje za Barcu. Onakav profil igraca ovoj ekipi treba. Fakticki bi bio konkurencija Rakiticu. Tehnicki je potkovan, brz i dobar u defanzivi sto Barca trazi. Ako ga dovedu na ljeto, to ce biti pravi potez, naravno za normalnu cifru 20-25 mil.
Gremio i Barcelona bi kroz narednih par sati trebali postići dogovor oko Arthurova transfera u Barcelonu. Katalonsku momčad u Brazilu predstavlja Andre Curry koji je već postigao dogovor sa samim igračem, a sada jedino preostaje dogovor između klubova.
Valverde izveo malo cudnu formaciju, sa Coutinhom na desnoj strani sto ovom ne odgovara. Digne igrac manje lijevo, definitivno promasaj ali Alba se nekad mora odmorit. Valjda je i Valverdeu jasno da ovaj nije za Barce.
Skidao je golman skoro sve, nevjerovatno sta je Paulinhu skinuo, cak i glavom odbranio. Messiju onaj slobodnjak pa u stativu
Kakav gol je dao Guidetti, sapleo se al je usla i iznenadila Ter Stegena
Iglesias pomogao Barci, prvo ofsajd Paca kod slobodnjaka. Penal za Alaves tj. ruka Umtitija. Ovo je Iglesias vratio Barci za onu proslogodisnju blamazu od sudjenja kontra Villareala.
Mislim da je i Valverdeu jasno da je pogrijesio sto je Coutunha stavio desno. To nije njegova pozicija ali kad je vec Iniesta igrao u prvoj, moralo je tako biti.
Bice ok kad Coutinho bude igrao ono sto je igrao zadnjih 25 minuta protiv Espanjola. Ta pozicija lijevo ofanzivno mu najvise odgovara i tu ce najvise doci do izrazaja. Iniesta je u godinama i treba ga sacuvat i ne forsirat previse. Veceras je Iniesta pokazao klasu.
Messi nije imao svoju noc ali je opet odlucio utakmicu. Previse su ga veceras svi trazili, i Alba i Suarez pogotovo otkako je Alba usao, dvojica na Messiju a on ka Messiju pas.
Valensija pokazala sve osim fudbala, 0 bodova. Umtiti definiše kako štoper izgleda, Chillesen spasio siguran gol za 1:1 u produžetku 2 poluvremena i eto
liaar wrote:Valensija pokazala sve osim fudbala, 0 bodova. Umtiti definiše kako štoper izgleda, Chillesen spasio siguran gol za 1:1 u produžetku 2 poluvremena i eto
Jebo bunker specijalnog, ovi su sinoć imali odbranu doktorske disertacije na temu "Bunker". Pustili su Barseloni da ulaze sa krila, ali su zato sredinu šesnaesterca zabetonirali.
Kakva destrukcija igre od strane ekipe koja je treća na tabeli ...