Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jimmy McNulty wrote:Ma ima njih dovoljno, samo što su se nabili po kancelarijama u stanici, naprimali nekih trebica nemaju 30 kila sa krevetom, gdje će one na intervencije ići... al' hajd to je sad već druga stvar.
nema dovoljno,znam sta pricam,fali oko 40 policajaca u gradu
Eto sad će stići jedna generacija za koji mjesec, pa kroz godinu još jedna. Bit će i viška osim ako veći broj ne ode u penziju.
@kdn, mene je uvijek zanimalo gdje budu policajci iz trece (nocne) smjene ? Nigdje nijednog dok lopovi rade. Vjerovatno radi isti broj kao i u dnevnoj smjeni, ali navecer ih neces vidjeti ni petoricu...Plata ide, oni spavaju, a lopovi odradjuju sta se da odraditi.
channel10 wrote:@kdn, mene je uvijek zanimalo gdje budu policajci iz trece (nocne) smjene ? Nigdje nijednog dok lopovi rade. Vjerovatno radi isti broj kao i u dnevnoj smjeni, ali navecer ih neces vidjeti ni petoricu...Plata ide, oni spavaju, a lopovi odradjuju sta se da odraditi.
Kod Smaje na piletu
Nego, jeste culi za nove projekte u ZE ( ALmy + Arel investitori ) ? Kako sam cuo treba u martu da se gradi stambeni kompleks kod FIFA centra. Obzirom da Almyu ide dobro prodaja stanova, moze se ovo i ocekivati.
Priprema se teren za novu HIFA pumpu, a GGM punom parom napreduje, ocisceno sve do direkcije MIttala. Ocekuje se uređivanje šetališta na trgu A.I .. pa onda se ocekuje rješavanje 'problema' gradske kafane Dosta zanimljiva sezona pred nama
Gdje ce kompleks praviti, nece valjda izmedju skole i Centra?
Pa eno one zgradice kod stepenica (prema skoli, Crkvice) je Almy pravio, valjda se i to broji kao komplex
phillie wrote:Gdje ce kompleks praviti, nece valjda izmedju skole i Centra?
Pa eno one zgradice kod stepenica (prema skoli, Crkvice) je Almy pravio, valjda se i to broji kao komplex
channel10 wrote:@kdn, mene je uvijek zanimalo gdje budu policajci iz trece (nocne) smjene ? Nigdje nijednog dok lopovi rade. Vjerovatno radi isti broj kao i u dnevnoj smjeni, ali navecer ih neces vidjeti ni petoricu...Plata ide, oni spavaju, a lopovi odradjuju sta se da odraditi.
Koliko ja znam za Belvedere to su trebali raditi strani investitori, a zamisljeno je kao elitno naselje...jbt kod nas sve elita...nejse, odustali jer su im ispitivanja zemljista na toj lokaciji pokazali da je tlo nestabilno, mislim nesto vezano za podzemne vode i tonjenje tla...tako da su ...ali ako gigant Almy kaze da moze...nema da brines...
Evo grijanje dolazi...
...a pa sto ne bi, opstinska zemlja, PARDON, gradsko zemljiste dzaba a prodajes stanove isto da su tvoji...nesto slicno sa TC B(Dz)ananovic i placanje (naknade) parkinga iz budjeta...
Casual's wrote:
Kod Smaje na piletu
Nego, jeste culi za nove projekte u ZE ( ALmy + Arel investitori ) ? Kako sam cuo treba u martu da se gradi stambeni kompleks kod FIFA centra. Obzirom da Almyu ide dobro prodaja stanova, moze se ovo i ocekivati.
Priprema se teren za novu HIFA pumpu, a GGM punom parom napreduje, ocisceno sve do direkcije MIttala. Ocekuje se uređivanje šetališta na trgu A.I .. pa onda se ocekuje rješavanje 'problema' gradske kafane Dosta zanimljiva sezona pred nama
Gdje ce biti ta Hifa? I kakvo uredjenje setalista, ako znas ?
Sto se tice te zgrade, mogla bi imat dobar pogled, ali ne znam kako ce je uglaviti. Tibra style.
Casual's wrote:
Kod Smaje na piletu
Gdje ce biti ta Hifa? I kakvo uredjenje setalista, ako znas ?
Sto se tice te zgrade, mogla bi imat dobar pogled, ali ne znam kako ce je uglaviti. Tibra style.
Kod kapije Mitala, tacnije ispred onog ITCa..ima jedan fin dio zemljišta. Radit ce po fazama, sad bi trebalo poplocavati. Ima idejni projekat ( Entasis il' Aksa ) , usvojen je cini mi se
Casual's wrote:
Kod kapije Mitala, tacnije ispred onog ITCa..ima jedan fin dio zemljišta. Radit ce po fazama, sad bi trebalo poplocavati. Ima idejni projekat ( Entasis il' Aksa ) , usvojen je cini mi se
Eh pa dobro, tu je sasvim logicno mjesto za pumpu, nema sta.
A ima li gdje link za taj idejni projekat da se pogleda?
Sto se tice gradske kafane, ja bih je pretvorio u citaonicu i salu za kulturna desavanja (promocije knjiga, komemoracije itd...).
Imamo vala najruzniji centar grada
Ona rugoba od Bosanke ( jebo majku, onakva lokacija i majmuni je cijelu zatvore ) , dole nezavrsen kompleks...onda lafo glavna ulica...ma nista ba.
N.N. wrote:Imamo vala najruzniji centar grada
Ona rugoba od Bosanke ( jebo majku, onakva lokacija i majmuni je cijelu zatvore ) , dole nezavrsen kompleks...onda lafo glavna ulica...ma nista ba.
Bas svi nam spocitavaju glavnu promenadu kao primjer ruznog