Za tvoje dobro nadam se da ces sto prije otici sa Balkana, nemas ti mentalni sklop za ove prostore...esmasaric wrote:Spustiti će mene već nešto. Doduše treba mi jedna godina još. [emoji28] Ništa se ja ne brinem.
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
lijepa u dusi
#5551 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- esmasaric
#5552 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nemam ni državljanstvo. Samo mi se sviđa grad. [emoji4]lijepa u dusi wrote:Za tvoje dobro nadam se da ces sto prije otici sa Balkana, nemas ti mentalni sklop za ove prostore...esmasaric wrote:Spustiti će mene već nešto. Doduše treba mi jedna godina još. [emoji28] Ništa se ja ne brinem.
Ali nećemo se sada vređati nema potrebe. Ionako ja malo napušem sve svoje postove zbog humora. Ne shvataj ozbiljno. [emoji41]
- Lakat Jebić
#5553 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a bgm ni ema stoun nije losa
- Capajebo
#5554 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mosa SkarletLakat Jebić wrote:a bgm ni ema stoun nije losa
Njoj bi halalio i najgori moguci sudar
- Lakat Jebić
#5555 Re: Vasa najgora date iskustva :P
skarlet je nekako vulgarno dobra. ema ima nesto pitomo u ocimaCapajebo wrote:mosa SkarletLakat Jebić wrote:a bgm ni ema stoun nije losa![]()
- Capajebo
#5556 Re: Vasa najgora date iskustva :P
umal' ne rekoh...Lakat Jebić wrote:skarlet je nekako vulgarno dobra. ema ima nesto pitomo u ocimaCapajebo wrote:mosa SkarletLakat Jebić wrote:a bgm ni ema stoun nije losa![]()
-
Mutivoda
#5557 Re: Vasa najgora date iskustva :P
lijepa u dusi wrote:Joj Esma sry, ali jarane gdje ces prihvatiti poziv na pice od policajca sa tako idiotskim uletom? Jos se napila ko ćurka...![]()
- esmasaric
#5558 Re: Vasa najgora date iskustva :P
[emoji28] 

-
Nisam_fin
#5559 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Najgore mi je bilo kad sam je nakon prvog dejta odvezao kuci, kad ispred kuce neki coek....
Kaze ona "hajd izadji da upoznas mog starog"..... Izadjem, predstavim se, a on "aha to je nisam fin..... paaaaaaaaaaaa dobro" i odmjerava me.....
Kaze ona "hajd izadji da upoznas mog starog"..... Izadjem, predstavim se, a on "aha to je nisam fin..... paaaaaaaaaaaa dobro" i odmjerava me.....
-
palestinka
#5560 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ommadawn wrote:Evo jedan moj doprinos (a ima ih jos) na ovu temu:
Ima po ovome 15-ak godina, taman sam bio izasao iz neke veze i moj prijatelj dobio prvi posao, nasao novu curu te pozvao mene da dodjem da ga posjetim. Dosao ja, veli mi da hoce da izadjemo na veceru, on, ja, njegova cura i njena prijateljica, kao da ne budem previse tuzan, eto tek izasao iz veze, klin se klinom izbija - da sam bio nesto tuzan, ne sjecam se ali eto. Znajuci da imamo razlicite kriterije oko cura odmah sam pomislio "bice katastrofa" ali opet neki glas u meni mi veli "Ne budi pesimist!". Sredimo se mi, odemo do njegove cure prvo, ona mi skuha kafu dok cekamo da se ona sredi i nasminka i da jaranica joj dodje. Dolazi jaranica - pa sad, nije nesto na sta bih se ja okrenuo na ulici iz prve ali nije ni za baciti pa kontam "hajde, mozda je interesantna". Izadjemo mi na veceru, sjednemo, ova samo gleda u mene i smjeska se te na svaki moj pokusaj da zapocnemo neku konverzaciju daje nekakve neodredjene odgovore. Koju muziku slusa (slusam sve), koje knjige cita (slabo citam, nemam vremena), koje filmove voli (svaki koji je zabavan) i ja nikako ne nalazim neki kontinuitet. Kontam u sebi "Suti, sjedi, jedi i pij taj sok ispred sebe". Sto je najgore, krenuli smo mojim autom, ne mogu nista alkoholno ni popiti, makar da se napijem od dosade a jaran je vec zveknuo par pica jos od prije. Mislio sam da ako sve bude kako treba, nju cu na samo odbaciti kasnije kuci, razmijenit cemo brojeve, eventualno sutradan izaci i to je to. Ali ovako - ni tamo, ni vamo. Pregrmimo mi tu veceru nekako, jaran predlozi da idemo kod njega u stan, njemu se garant prijebalo a zivio je malo podaleko odatle pa nam se valja jos pola sata voziti. Dosli mi kod njega, on i ona njegova odose u sobu a meni valja sad sjediti sa ovom "mojom". Pitam je hoce li sta popiti, nece, ne pije nista jako a cidera nema. Meni je pripala uloga vozaca tu vecer i kapak mi je. Kontam da li da im zovnem kasnije taksi, svejedno sto ce me odrati ali jebes mu mater. Kad pita mene cura znam li ja kako sam dobio svoje ime, onako samo baci bombu, ja je pogledam u cudu, rekoh znam, po tatinom prijatelju koji mu je jedne prilike spasio zivot. Razveza se treba kako je ona dobila ime, pa kako njena nana nije bila za to (nije valjda bilo dovoljno muslimansko), kako je ispala svadja, pa je nana htjela da se njena mama razvede od njenog oca, pa kako je imala tetka koji se, kad je trebao prijaviti tek rodjenog sina, toliko napio da je iz ciste zajebancije dao sinu ime Buharem, maticari u opstini su po stotinu puta pitali da nije Muharem, ne nego Buharem, te kako se vodi neka sudska rasprava oko podjele zemlje, pa kako to izgleda, kako je amidza vec stavio ogradu i udario temelje da gradi kucu a otac doveo bager da to prekopa, pa je tetak napao bageristu.....sta je dalje bilo, ne znam jer sam - zaspao!
Da li je ona to primjetila ili nije, bila su pogasena svjetla, osim jedne male lampe u cosku. Probudio sam se kad su se vrata druge sobe otvorila i kad je prijatelj viknuo "Golubici, dosta romantike, moramo vas kuci vozit!". Sjednemo u auto i padne naredba da odbacim jaranovu curu kuci, oni ce se zadrzati pred njenim haustorom dok ja odbacim ovu i vratim se. Hajde, stanem jaranu i onoj njegovoj, krenemo dalje autom a ova ce "Bas nam je fino bilo, moramo ovo ponoviti, jelde?". Ja se sjebo, sta cu odgovoriti, sutim i padne mi na pamet, pustim CD sa Therionom. Nasmijesim se njoj i kazem "Da ne zaspim, valja mi voziti". Ona se samo nasmijesi a ja nastavim "Ja ti inace volim metalce, pogotovo ovu satanisticku muziku. Evo, ova pjesma je naprimjer o heroinu, kako se dobro covjek osjeca kad to uzima ali ne razumiju to svi". Suti ona, smjeska se i kako se priblizavamo njenoj zgradi, odjednom krenu kao mlin "Evo vidis ovaj crveni Nissan, eh to je od mog tate auto, on je to skoro kupio na kredit, imali smo Opela prije ali kad je komsija Smajo kupio Toyotu, tad je tata rekao da ce kupiti bolje auto i on kupi ovog Nissana a Smajo i njegova zena pozelenili od ljubomore i neka su, nek crknu, u Bosni nisu imali ni bicikl, a moj tata je imao Ficu, a sad Smajo nece nekad ni da pozdravi..."
Stanem ja njoj, pozdravimo se i izadje ona i odjednom "Hej daj mi broj telefona" rekoh "Ne znam napamet jebiga" "Pa de zovni ti mene pa cu ga ustediti" "Jebiga, crkla mi baterija. Uzmi od mog jarana".
Pokupim prijatelja kad ce on "I? Sta bi? Jeste se makar pofatali?" ja ga gledam "Daj bolan, treba me toliko ispeglala da sam zaspao na fotelji covjece...eeej." "Pa sto joj makar nisi dao da ti popusi...nek se uci jebiga..." No comment!
Kad kroz par dana mi stize sms "Samo da ti kazem da mi se svidjas i da bih voljela da se opet nadjemo". Ja odgovorim "Jebiga, sto mi ne rece jucer, meni se danas ranije javila bivsa i hoce da se pomirimo i ja pristao."
Ovo je odlično:-D nissan smajo komšija...hahaha juče mi se bivša javila:-D
-
Qoom
#5561 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tebe vidim kvazi intelektualnim pisanjem enterokolitis drži iz posta u post.ho oponopono wrote:Qoom wrote: Nekako mi smrdi na dvije varijante razloga tvojih frustracija:
#1 Četrdesete, a ti još uvijek čekaš onog pravog slušajuči Marčela
ili
#2 Jebiga, naletio "pravi". Razvedi se i to je za ljude.
...doco, doco u tvojim očima se caklim ja na lomači...
...zašto si zatvoren kao digestivni trakt poslije nedjelju dana bez konzumacije čorbastog ili gledanja kruga 99...
- djevojka bez imena
#5562 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kvaziintelektualno/n/a se pise zajedno 
-
almir90
#5563 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Što ođe ima bombaša samoubica, zavide im svi ISIL-ovci.

- okolokole123
#5564 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nisam_fin wrote:Najgore mi je bilo kad sam je nakon prvog dejta odvezao kuci, kad ispred kuce neki coek....
- insomnia78
#5565 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P
Capajebo wrote:Kad malo razmislim, ili SS - ni oni ne pricaju puno
-
Nisam_fin
#5566 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jes, to mi je bas ekstra sto prica sa starim o meni, a ni ona me ne zna kako treba.okolokole123 wrote:Nisam_fin wrote:Najgore mi je bilo kad sam je nakon prvog dejta odvezao kuci, kad ispred kuce neki coek....
Kaze ona "hajd izadji da upoznas mog starog"..... Izadjem, predstavim se, a on "aha to je nisam fin..... paaaaaaaaaaaa dobro" i odmjerava me.....velis, prvi dejt, a njen stari konstatuje:"aha to je nisam fin"...ko biva cura vec o tebi s njim pricala!
......blago tebi. :thumbup:to ti je bas super, a ne najgore.
- okolokole123
#5567 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa dobroooo, hoce s tobom ozbiljno, ha jaNisam_fin wrote:jes, to mi je bas ekstra sto prica sa starim o meni, a ni ona me ne zna kako treba.okolokole123 wrote:Nisam_fin wrote:Najgore mi je bilo kad sam je nakon prvog dejta odvezao kuci, kad ispred kuce neki coek....
Kaze ona "hajd izadji da upoznas mog starog"..... Izadjem, predstavim se, a on "aha to je nisam fin..... paaaaaaaaaaaa dobro" i odmjerava me.....velis, prvi dejt, a njen stari konstatuje:"aha to je nisam fin"...ko biva cura vec o tebi s njim pricala!
......blago tebi. :thumbup:to ti je bas super, a ne najgore.
-
Nisam_fin
#5568 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa dobroooo, hoce s tobom ozbiljno, ha jaokolokole123 wrote:
jes, to mi je bas ekstra sto prica sa starim o meni, a ni ona me ne zna kako treba.
Jel i ti sa svojim ocem tabiris svakog momka koji te zovne na kafu?
- okolokole123
#5569 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jel i ti sa svojim ocem tabiris svakog momka koji te zovne na kafu?[/quote]Jok ja, cak ni kad mi se veza ono uozbilji, nisam nesto hrabra pa se zato divim toj tvojoj.Nisam_fin wrote:pa dobroooo, hoce s tobom ozbiljno, ha jaokolokole123 wrote:
jes, to mi je bas ekstra sto prica sa starim o meni, a ni ona me ne zna kako treba.
- okolokole123
#5570 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jok ja, cak ni kad mi se veza ono uozbilji, nisam nesto hrabra pa se zato divim toj tvojoj.okolokole123 wrote:Jel i ti sa svojim ocem tabiris svakog momka koji te zovne na kafu?Nisam_fin wrote:pa dobroooo, hoce s tobom ozbiljno, ha jaokolokole123 wrote:
-
Nisam_fin
#5571 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nije mojaokolokole123 wrote:Jok ja, cak ni kad mi se veza ono uozbilji, nisam nesto hrabra pa se zato divim toj tvojoj.
bjez ba sta ce mi to
- okolokole123
#5572 Re: Vasa najgora date iskustva :P
cuj sta ce ti to, ona te bezecovala pa ti pricaj sta hoces, nista bjez ba, kad je drugi put dovezes upoznat ce te i sa amidjom, daidjom, teticima, amidjicima i ostalim imaNisam_fin wrote:nije mojaokolokole123 wrote:Jok ja, cak ni kad mi se veza ono uozbilji, nisam nesto hrabra pa se zato divim toj tvojoj.
bjez ba sta ce mi to
-
Nisam_fin
#5573 Re: Vasa najgora date iskustva :P
cuj sta ce ti to, ona te bezecovala pa ti pricaj sta hoces, nista bjez ba, kad je drugi put dovezes upoznat ce te i sa amidjom, daidjom, teticima, amidjicima i ostalim imaokolokole123 wrote: bjez ba sta ce mi to
Nema nista od toga....
Nisam ja za nju, ona je predobra za mene
- okolokole123
#5574 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nema nista od toga....Nisam_fin wrote:cuj sta ce ti to, ona te bezecovala pa ti pricaj sta hoces, nista bjez ba, kad je drugi put dovezes upoznat ce te i sa amidjom, daidjom, teticima, amidjicima i ostalim imaokolokole123 wrote: bjez ba sta ce mi to
Nisam ja za nju, ona je predobra za mene
pa ja, dobro si, ti se i deklarises da nisi fin
-
Nisam_fin
#5575 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kazem joj ja