kontam gledam lost kad iskoči mr eko
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5551 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dobro je neko na fejsu reko ona dvojica se izgubili tirion i mr frendzone

-
dezurni_ucenik
#5552 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Starkovi uvijek najebu u neparnim sezonama.Neko je to dobro uocio.
-
omar little
#5553 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
znam kakva je cersei, velim da nisam ocekivala da ce se na margaery prvo lomiti kola. vidjecemo sta ce stara tyrell uciniti, ona je sada na potezu vise nego cersei.johnlock071 wrote:Sersi je dokazano plitka, naravno da joj se mora ovo odbiti od glavu, pa tamo kod onih fanatika je Lansel Lannister koji zna haman svu njenu historiju sodomije i razvrata. Ubjeđen sam da će ona najgore proći što se tiče ovih vjerskih militanata.omar little wrote:
I složio bih se za ovih prvih 6 epizoda da su ih fakat mogli bolje iskoristiti, al sigurno će do kraja biti nekih extra stvari, nekako su se stvari dovele do zakuhavanja.
got ima toliko paralelnih prica i zivota likova da "zakuhati" stvari uopce nije problem. a ni poenta mog gledanja serije, ako cu pravo. poenta je kako se, na koji nacin, dodje do konflikta, koliko on smisleno izgleda i koliko ubjedljivo proizilazi iz likova. za to treba ozbiljno napisana prica i dobro razvijeni likovi.
serija mi se jako svidja, ali me nervira kada vidim da me producenti drze za budalu, serviraju mi nidjevezne likove/poteze i filuju seriju glupostima da popune vrijeme. da mi se gleda tako nesto, gledala bih network tv.
- annoy
#5554 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jao drame oko ove Sansca fanfiction priče
Ramsey je imao pravo konzumirat brak, kod njih silovanje u braku ne postoji, mislim, šta su očekivali da će se dogodit, da će joj Ramsey pripremit toplu kupku i čekat ju do sljedećeg ljeta da bude spremna? Znaju kakvi su Boltoni psihopati, pa imaju jebenog oguljenog čovjeka na zastavi.
Cijela ta njena priča je nevjerojatno glupa, takve bljuvotine samo njih dvojica mogu smislit
Možda bi me više potreslo da sam gledala, ali toliko se silovanja u tom svijetu događa, nije mi to više nešto šokantno, ima i gorih stvari, recimo priča oko Craster's keep-a, e to je jebeno bolesno i uvrnuto. Ali to su prljave divljakinje a ne slatka crvenokosa Sansa pa tko ih jebe
Ramsey je imao pravo konzumirat brak, kod njih silovanje u braku ne postoji, mislim, šta su očekivali da će se dogodit, da će joj Ramsey pripremit toplu kupku i čekat ju do sljedećeg ljeta da bude spremna? Znaju kakvi su Boltoni psihopati, pa imaju jebenog oguljenog čovjeka na zastavi.
Cijela ta njena priča je nevjerojatno glupa, takve bljuvotine samo njih dvojica mogu smislit
Možda bi me više potreslo da sam gledala, ali toliko se silovanja u tom svijetu događa, nije mi to više nešto šokantno, ima i gorih stvari, recimo priča oko Craster's keep-a, e to je jebeno bolesno i uvrnuto. Ali to su prljave divljakinje a ne slatka crvenokosa Sansa pa tko ih jebe
- karanana
#5555 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jedino nisam ocekivao vjencanje tako brzo. nekako, tek stigla, nema ni 2-3 dana odmah vjencanje. skromno bez priprema i gozbe.
a to da ce biti jebana nakon vjencanja....ja ne znam sta je tu problem.
nadam se da ce mali divljak prije nego li ga stanis razguli, dovest u krevet i mirandu pa da pogledamo sex utroje.
a to da ce biti jebana nakon vjencanja....ja ne znam sta je tu problem.
nadam se da ce mali divljak prije nego li ga stanis razguli, dovest u krevet i mirandu pa da pogledamo sex utroje.
- Truba
#5556 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ratno stanje
zima ide nema se šta čekati
ono ugovoreno je
zima ide nema se šta čekati
ono ugovoreno je
- Capajebo
#5557 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Svi se nesto furate na Sansu, a meni vala nije nes'... 'nako vala 
- Truba
#5558 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
meni je lijepa
imam je na fejsu
ako volis taj tip...
meni je deneris beze
imam je na fejsu
ako volis taj tip...
meni je deneris beze
-
Juliuscezar
#5559 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jbg jedina od Starkovih koja je jos u igri, moramo je voljetiCapajebo wrote:Svi se nesto furate na Sansu, a meni vala nije nes'... 'nako vala
Najgore solucije: Stannis pobijedi Boltone, dodje Baelish sa svojom vojskom razbije izmorenu Stannisovu armiju, ubije Sansu i posalje u Kings landing
Boltoni pobjede Stannisa, Sansa pokusa upaliti svijece skontaju je, oderu je zivu.
Romanticna ali nemoguca solucija: Stannis porazi Boltone, dolazi Baelish izjavljuje mu odanost, vjencava Sansu. Stannis mu daje sjever i zajedno krecu ka Kings Landing.
- Ramzess Veliki
#5560 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mene interesuje šta će biti sa onim Bijelim Šetačem, hoćel' se oženit' i smiriti, stambeno riješiti i naći stabilan posao možda u nekoj hladnjači ili da radi kao klima uređaj u nekoj palači?
- Tito_i_Partija
#5561 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma svi se nadaju da ce tobe doc' i neku sebi hanumu nac', al stas kad je pjano zesci, samo dere Smirnoff Ice.Ramzess Veliki wrote:Mene interesuje šta će biti sa onim Bijelim Šetačem, hoćel' se oženit' i smiriti, stambeno riješiti i naći stabilan posao možda u nekoj hladnjači ili da radi kao klima uređaj u nekoj palači?
A sto se tice Sanse, mescini da ima ona propati jos mnogo dok ne dodje Stannis. Bitka mozda bude tam' u devetoj, desetoj epizodi.
-
johnlock071
#5562 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
annoy wrote:Jao drame oko ove Sansca fanfiction priče
To ti je realnost. Umre 1000 djece u tamo nekom whateveristanu, svi kažu "strašno" i nastave dalje. Umre neki glumac od 50 godina 3 dana žalosti u svijetu..
- Ramzess Veliki
#5563 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sansa je sama sebe ukopala. Ko će je ženiti kad je nikad niko nije vidio da je ušla u kuhinju, oprala posuđe ili nešto ispeglala. Mislim - takvih udavača svakome navrh glave. Ona Daenerius bar ima tri plinska roštilja sa sobom, uradi pečenku dok trepneš (ko voli rešo), a ni ona vještica vala nije za baciti, vatra živa, a pravi u vještičjem kazanu bosanski lonac za prste polizati.Tito_i_Partija wrote:Ma svi se nadaju da ce tobe doc' i neku sebi hanumu nac', al stas kad je pjano zesci, samo dere Smirnoff Ice.Ramzess Veliki wrote:Mene interesuje šta će biti sa onim Bijelim Šetačem, hoćel' se oženit' i smiriti, stambeno riješiti i naći stabilan posao možda u nekoj hladnjači ili da radi kao klima uređaj u nekoj palači?![]()
A sto se tice Sanse, mescini da ima ona propati jos mnogo dok ne dodje Stannis. Bitka mozda bude tam' u devetoj, desetoj epizodi.
-
johnlock071
#5564 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kakva Deneris, kakva Sansa, kakvi bakrači. Ova je top.

- Tito_i_Partija
#5565 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Uh, dobra je mala Sisandei.

-
johnlock071
#5566 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne znam, Baelish je najteži lik u GoTu za predviditi.bhnapoleon1 wrote:Jbg jedina od Starkovih koja je jos u igri, moramo je voljetiCapajebo wrote:Svi se nesto furate na Sansu, a meni vala nije nes'... 'nako vala.
Najgore solucije: Stannis pobijedi Boltone, dodje Baelish sa svojom vojskom razbije izmorenu Stannisovu armiju, ubije Sansu i posalje u Kings landing
Boltoni pobjede Stannisa, Sansa pokusa upaliti svijece skontaju je, oderu je zivu.
Romanticna ali nemoguca solucija: Stannis porazi Boltone, dolazi Baelish izjavljuje mu odanost, vjencava Sansu. Stannis mu daje sjever i zajedno krecu ka Kings Landing.
-
johnlock071
#5567 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tito_i_Partija wrote:Uh, dobra je mala Sisandei.![]()
-
swanfilter
#5568 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jel i ona ima tlinaest godina? Al, cica fina, a Crv Neokaljani nemere meda ... E, moj Martine, bice batine ...
- annoy
#5569 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Slatka je ova što glumi Missandei ali dok se njoj i onom eunuhu daje vrijeme na ekranu, s druge strane se npr. ignorira Željezne kao da ne postoje
pa mi zato nisu dragi njih dvoje i ne želim ih gledat
- Tito_i_Partija
#5570 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma sve nesto k'o lafo u srednjem vijeku, a nemeres nac zenu da ti skuha veceru i opere ves. Sve neke princeze, tatine kcerke, sponzoruse, picke materine...ne zna niko sebi gaca oprat'.Ramzess Veliki wrote: Sansa je sama sebe ukopala. Ko će je ženiti kad je nikad niko nije vidio da je ušla u kuhinju, oprala posuđe ili nešto ispeglala. Mislim - takvih udavača svakome navrh glave. Ona Daenerius bar ima tri plinska roštilja sa sobom, uradi pečenku dok trepneš (ko voli rešo), a ni ona vještica vala nije za baciti, vatra živa, a pravi u vještičjem kazanu bosanski lonac za prste polizati.
Najbolje sebi nac' kakvu seljanku iz sjevera ili divljakusu, imas i pojest i popit', a i u krevetu samo ljulja brale, ne staje.
- AleksoMKD
#5571 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa i Drogo je silovao Deneris, i to nekoliko puta pa su se zaljubili na kraju.
- annoy
#5572 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ali on je plemeniti zgodni divljak, a Ramsey je ružni psihopat pa je onda to kao drugačijeAleksoMKD wrote:Pa i Drogo je silovao Deneris, i to nekoliko puta pa su se zaljubili na kraju.
- AleksoMKD
#5573 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tacno, Drogo je samo masakrirao ljude, silovao zene, palio sela i djecu prodavao u roblje.annoy wrote:Ali on je plemeniti zgodni divljak, a Ramsey je ružni psihopat pa je onda to kao drugačijeAleksoMKD wrote:Pa i Drogo je silovao Deneris, i to nekoliko puta pa su se zaljubili na kraju.
-
omar little
#5574 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ona je silovana ne da se pomjeri njen lik i prica nego da posluzi kao katalizator za theona.
- AleksoMKD
#5575 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I ja mislim da je tako. Zbog Teona je pao Winterfel tako da ce mu mozda ovo dati neki potik za iskupljenje.omar little wrote:ona je silovana ne da se pomjeri njen lik i prica nego da posluzi kao katalizator za theona.