Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cassius wrote:Pa realno, Yoel i Jacare su opet izvisili. ali razumijem Bispingu je ovo big money fight a izbjeci ce Romera koji bi ga sahranio
Slažem se za Romera, al' opet stvarno nikad ne znas da li ce lec šta od Bispinga...
Jacarea sam gledao zadnju borbu i on je isto nenormalan...
On i Rockhold 2 svijeta razlicita po meni što se skilla tice, al' zato leglo i boom kraj.
Nema ovdje Bisping nikakve uloge Dana rekao GSP se bori i tako ce i biti.
Evo jos 2 dana sutra ako niko ne otkaže cini mi se da cemo imat najboji event dosad..
Bar po imenima i skillu.
cassius wrote:Pa realno, Yoel i Jacare su opet izvisili. ali razumijem Bispingu je ovo big money fight a izbjeci ce Romera koji bi ga sahranio
Slažem se za Romera, al' opet stvarno nikad ne znas da li ce lec šta od Bispinga...
Jacarea sam gledao zadnju borbu i on je isto nenormalan...
On i Rockhold 2 svijeta razlicita po meni što se skilla tice, al' zato leglo i boom kraj.
Nema ovdje Bisping nikakve uloge Dana rekao GSP se bori i tako ce i biti.
Evo jos 2 dana sutra ako niko ne otkaže cini mi se da cemo imat najboji event dosad..
Bar po imenima i skillu.
Upravo
Ima Bisping sanse definitivno da dobije GSP-a , ovaj je ipak odmarao 3 godine, plus sto ce se borit u middleweightu sad.
Co-main event zanimljivi od main eventa
Navijam za Khabiba.
Plus info , ko ima fight channel ima prenos u 4 ujutro sa subote na nedjelju
Vidis svaki put kad vidim ocu nešto da napisem u vezi Mirsada i zaboravim...
A sad skroz bio zaboravio do prekjucer da je i on na Cardu..
Za nas iz Bosne je ovo vrh ne samo što je najbolji Card ikad sigurno, vec što prije glavnih cemo njega gledat..
A ovo mu je pravi ispit, ako ovo uspješno bude trebao bi se borit protiv nekog iz top 5..
malakh wrote:
prvo neka se khabib pobije sa tonijem fergusonom pa neka onda ide na conora. protiv fergusona ćemo vidjeti koliko zaslužuje šansu da se bori protiv conora.
ps. khabib me dosta podsjeća na mog najdražeg mma borca, matt hughesa.
Procitao sam ispod post od Cassiusa i reko prvo prvo da oficijalno proglase pa da se javim...
Sve ocekivano, ja vec napisao..
Usudicu se reci da je namjerno ovo uradio Khabib jer se pribojava.
I naravno od najboljeg Carda dobili smo karinu usta.
A opasan sam osjecaj imao jer je Tony izgledao bolje od Khabiba 10 puta jucer..
I ocigledno je i on sam znao da nece moci..
Profesionalno izbjegavanje borbe.
Pa gore mu je ovo nego sa se borio pa izgubio, ne znam sto bi se prepadao. Ovako ce qrac vise imati priliku da dodje u pricu za titulu. Jos kad ona budala knockoutira Fergusona.
sorted wrote:Ne mogu vjerovat da ima pojedinaca koji misle da jedan vrhunski borac koji dodje do ovakvog nivoa takmicenja odustane zbog straha od protivnika.
Pa bolan oni se najviše boje, još lik poput Khabiba koji ganja 25-0 Selamaju ga na svakom koraku prave od njega nekog robota..
Njemu je ba ovo prvi pravi ispit karijere i doslo mu je ocigledno do glave..
sam je insistirao da mu se pruži šansa. tvrdio je da zaslužuje (što se i slažem sa njim).
počeo je sebi praviti marketing prozivajući najboljeg i to je uzelo maha u javnosti, počeli su pozitivni komentari, marketnig, forsiranje, i to sve do tog nivoa da mu se u roku par mjeseci pružila šansa da se dokaže i pokaže.
protivnik dosta solidan, iskusan i taman po mjeri, što je khabib i želio. i jednostavno nije izdržao pritisak, a i dosta su ga pogodile fergusonove provokacije i to se i vidjelo. djelovao je dosta nervozno.
pao je pod pritiskom, psiha nije izdržala, velika se prašina digla oko meča i onda se izmisli povredica ili bolest kako bi se borba izbjegla. to govori da je on level ispod i da je još uvijek nije u rangu main-a...
Nije uopste bitno jel problem stvaran ili izmisljen, ovim potezom se udaljio iz ozbiljne price, na moju veliku zalost jer mislim da mu u oktagonu nema ravnog...
Dead Man Walking wrote:Nije uopste bitno jel problem stvaran ili izmisljen, ovim potezom se udaljio iz ozbiljne price, na moju veliku zalost jer mislim da mu u oktagonu nema ravnog...
izmače prilika da svi vidimo konorovo rešetanje khabiba u i izvan (sa velikim naglaskom na ovo izvan) oktagona a možda bi ga i ferguson izrešetao.