Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
šrilančananin

#5551 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by šrilančananin »

It_is_a_Leclerc wrote:
webby-x wrote:
Havatar wrote:On zivi u gradu koji je blizu granice sa Hrvatskom tako da je na svojoj kozi osjetio i osjeca politiku Hrvatske i sve sto je rekao je istina.
Mogao je osjetiti samo kako ga HV oslobađa iz okruženja.
Kako reče general Armije BiH, generalu HV-a "Dugo smo vas čekali!".

:-)
Još jedna u nizu velikohrvatskih ublehaških frazica koja nema veze s istinom.

Kakve veze ja imam sa dešavanjima u Hrvatskoj i zašto se o meni raspravlja ovdje ?!
Uvjek postoji mogucnost da je sjecanje kratko, ha. ? Samo priznaj da se sjecas i ozdravit ce dusa tvoja.
It_is_a_Leclerc

#5552 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by It_is_a_Leclerc »

Kako rekoh - gluposti. Mogao bih čak reći i budalaštine.

I dalje ne vidim potrebu da se o meni raspravlja na ovoj temi, te ću, u skladu s tim, ignorisati buduće komentare takvog tipa.
šrilančananin

#5553 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by šrilančananin »

It_is_a_Leclerc wrote:Kako rekoh - gluposti. Mogao bih čak reći i budalaštine.

I dalje ne vidim potrebu da se o meni raspravlja na ovoj temi, te ću, u skladu s tim, ignorisati buduće komentare takvog tipa.
Lijepo, odlazis bez argumenata, to je prolaznost, izdrzi do kraja, danas je tvoj dan, danas si slobodan, Neovisan...Opet mlak, kao neki ljevicar iz zaseoka Dubrave pored Rima 'rvackoga .?
dječak sa šibicama

#5554 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

It_is_a_Leclerc wrote:
webby-x wrote:
Havatar wrote:On zivi u gradu koji je blizu granice sa Hrvatskom tako da je na svojoj kozi osjetio i osjeca politiku Hrvatske i sve sto je rekao je istina.
Mogao je osjetiti samo kako ga HV oslobađa iz okruženja.

Kako te nije sramota toliko lagati, samo me to zanima.
Chisum

#5555 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Chisum »

mozzarela wrote:
"kakavdanakneiskustvu"

žalosno
jasta je....ljepse bi zvucalo Allahu Ekber :-?
:lol:

Ne znam samo kakve veze ima Poljud, kurcenje ovih ustaskih futavaca, post forumasa @kakavdanakneiskustvu i ovaj tvoj retardirani odgovor? I da - uz sve to i tvoj jos retardiraniji odgovor forumasu @radostan dan... :lol:
nosara

#5556 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by nosara »

Chisum wrote: Ne znam samo kakve veze ima Poljud, kurcenje ovih ustaskih futavaca, post forumasa @kakavdanakneiskustvu i ovaj tvoj retardirani odgovor? I da - uz sve to i tvoj jos retardiraniji odgovor forumasu @radostan dan... :lol:
Toliko o europskom civilizacijskom dosegu... Stvarno su u teskom, mlohavom kurcu... :lol:
Pasiflora

#5557 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pasiflora »

It_is_a_Leclerc wrote:
webby-x wrote: Mogao je osjetiti samo kako ga HV oslobađa iz okruženja.

Kakve veze ja imam sa dešavanjima u Hrvatskoj i zašto se o meni raspravlja ovdje ?!
Izvinjavam se za off: recenicu "Dugo smo vas cekali" sam cula svojim usima (dosuse na tv-u), tako da mislim da nije ubleha. I u pravu si, nema potrebe da o tebi pricamo na ovoj temi, ali te molim da budes malo objektivniji: da, u HR ima ustasoidnog naroda, u SRB cetnika, a u BIH svega - nazalost. Ali ima vise pristojnih ljudi koje jedino zanima da mirno zive i duboko disu i koje bas boli kufer za nacional(na)isticka sr##anja.
Last edited by Pasiflora on 25/11/2013 14:58, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#5558 Re: Desavanja u Hrvatskoj

dječak sa šibicama wrote:
I mene zanima kako se ti usuđuješ pričati o stvarima o kojima ne znaš apsolutno ništa. Znaš li kad se ovo desilo, gdje se desilo, ko su ovi ljudi ?!
Neću ti odgovarati, jer želim da čitaš, da tražiš informacije, ili pitaš nekog starijeg. Valjda će ti onda biti jasno ko je koga i gdje oslobađao.

Dotad se možemo vratiti temi...
LBVIEW

#5559 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

A ti, koji blage veze nemas sto se u Krajini desavalo, sve se pozivajuci na youtube, govoris istinu? :-)
Ko' sto si se onomad, cinicno rugao sudbini stanovnika Kozarca koji su,propagandom HRT-a vecinski proglaseni suborcima"JNA" koja je divljala po Slavoniji, samo zato sto je glavni i odgovorni urednik te TV kuce onako slucajno stavio jednakost izmedu Kozarcana stanovnika Kozarca (vecinski bosnjackog)i Kozarcana kao zitelja regije pokozarskih sela gdje dominiraju Srbi. :oops: Sto se tice Krajine, fino su nam Franja & co pomagali, nema sta, od Abdica i Autonomije do Santica i HVO-a i predaje juznih prilaza Bihaca cetnicima bez ispaljenog metka. :oops: Da ne spominjem kako je kompletna bojisnica HV prema Srpskoj Krajini mirovala skoro 3 godine dok su isti napadali Bihac. I onda dode sarajevska bojna u liku Djecka s sibicama pametovati kako su oni spasili BIhac. :-)
LBVIEW

#5560 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

It_is_a_Leclerc wrote:
I mene zanima kako se ti usuđuješ pričati o stvarima o kojima ne znaš apsolutno ništa. Znaš li kad se ovo desilo, gdje se desilo, ko su ovi ljudi ?!
Neću ti odgovarati, jer želim da čitaš, da tražiš informacije, ili pitaš nekog starijeg. Valjda će ti onda biti jasno ko je koga i gdje oslobađao.

Dotad se možemo vratiti temi...
Ma zna bojovnik iz Sarajeva bolje nego ti sto si proveo taj period u Bihacu, nije mu prvi put lupati ko "maksim po diviziji". :lol:
dječak sa šibicama

#5561 Re: Desavanja u Hrvatskoj

obraz - djon
dječak sa šibicama

#5562 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Takodje, u vezi lazi "predaje juznih prilaza Bihaca cetnicima bez ispaljenog metka"

Kad neko ima djon obraz, moze lagati do besvjesti, bez imalo griznje savjesti.
Danguba

#5563 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Danguba »

@djecak, smanji dozivljaj.

Hrvatska sela Medjudrazje, Zavalje, Vedro Polje i Zegar su skoro pa dati na dlanu cetnicima kada je bilo najgore za Bihac. Tada su cetnici dosli pred samu bolnicu pa je Dudak morao penzionere angazovati da vrati te linije. Kada su vratili linije ponovo su ih predali HVO na cuvanje.

V Korpus je prvi usao na Plitvice a ti se pitaj kako?
LBVIEW

#5564 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

dječak sa šibicama wrote:Takodje, u vezi lazi "predaje juznih prilaza Bihaca cetnicima bez ispaljenog metka"

Kad neko ima djon obraz, moze lagati do besvjesti, bez imalo griznje savjesti.
Ti nekome govoris o donu i obrazu Djecace, nakon sto si "zdravo za gotovo" prihvatio propagandu HTV-a o stanovnicima Kozarca? Nastavljas u istom stilu, koristeci se youtub-om plasirati propagandu ljudima koji su na svojoj kozi osjetili bojovnicku hrabrost kad su isti kukavicki napustili juzne prilaze Bihacu. :-)
Last edited by LBVIEW on 25/11/2013 15:37, edited 1 time in total.
CungaLunga

#5565 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by CungaLunga »

radostan dan wrote:svi spremni, :izet: ti sunce... :mrgreen:

Hajduk dade gol, ja ustadoh, i svi oko mene ustaše :D
dječak sa šibicama

#5566 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Kako rekoh, kad imas djon obraz, mozes lagati do besvjesti.

Ja stavih snimku, na kojoj se vidi Hamdija Abdic Tigar sa PKM-om i 101. satnija HVO Bihac "Ante Knezevic Krpe", u zajednickom naletu na podpljesevicka sela.

A vi nastavite u revijalnom tonu, normalan covjek ce vjerovati argumentima, nenormalan lovackim pricama.
The 51st State

#5567 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by The 51st State »

jah, kakvo baljezganje, hrvati i hrvatska imaju duga prema bosnjacima naredni milenij..., da je se odabrala varijanta surovanja sa srbima, kurac bi vidjeli drzave, nego bosna iskrvari tri godine i kada je svima u svijetu bilo dosta svega, hrvati na pladnju dobise lokalne srbe da ih zanogetaju, o kurvanjskom politikanstvu sa tadasnjim nominalnim neprijateljem i svezivanja ruku savezniku nema potrebe ni pricati i onda ovaj nesta pocne da drvi o djonjenju...
LBVIEW

#5568 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

dječak sa šibicama wrote:Kako rekoh, kad imas djon obraz, mozes lagati do besvjesti.

Ja stavih snimku, na kojoj se vidi Hamdija Abdic Tigar sa PKM-om i 101. satnija HVO Bihac "Ante Knezevic Krpe", u zajednickom naletu na podpljesevicka sela.

A vi nastavite u revijalnom tonu, normalan covjek ce vjerovati argumentima, nenormalan lovackim pricama.
Eto, vjerovacemo tebi- Djecaku-bojniku iz Sarajeva koji veze nema s desavanima po Krajini a"vazi" svima ovdje na osnovu ultimativnog nacina spozaje-youtub-klipp-om :D, a necemo ljudima koji su prezivjeli opsadu Bihaca-oni k'o biva pricaju lovacke :-) Tako si plasirao i laz HTV-a nekoc o Kozarcanima, al' kako kazu "u lazi su kratke noge" Djecace. :D I ti nekom,nakon toga, spominjes don-obraz Djecace? :D
Taj kukavicki HVO se fakticki povukao bez ispaljenoh metka te prepustio juzne prilaze Bihaca cetnicima , najvjerovatnije u sklopu saradnje Abdic-Tudman, a za koju ti eto nisi cuo, nije proslijedena informacija tebi u Srajevo putem yutube-klipp-a :lol:
dječak sa šibicama

#5569 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Danguba wrote: V Korpus je prvi usao na Plitvice a ti se pitaj kako?
Necu pitati kako, vec, nije mala stvar uzeti Plitvice i puno manje stvari su zabiljezene tv ili VHS kamerama, pa te pitam imas li neki dokaz za to, snimak 5. korpusa na Plitvicama?

Nesto poput ovog, recimo

Dakle?
It_is_a_Leclerc

#5570 Re: Desavanja u Hrvatskoj

obraz - djon
Vidiš kako ništa ne znaš. Da znaš kada se i gdje ovo desilo bilo bi ti potpuno jasno zašto je smiješno govoriti o dobrom HVO-u koji oslobađa jadni Peti korpus od bilo koga. Valjda ćeš naučiti :)
dječak sa šibicama

#5571 Re: Desavanja u Hrvatskoj

LBVIEW wrote:Tako si plasirao i laz HTV-a nekoc o Kozarcanima, al' kako kazu "u lazi su kratke noge" Djecace. :D

0:45:45 Murackic Sead, Kozarac.

I nije HTV vec Kozaracki vjesnik.
šrilančananin

#5572 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by šrilančananin »

CungaLunga wrote:
radostan dan wrote:svi spremni, :izet: ti sunce... :mrgreen:

Hajduk dade gol, ja ustadoh, i svi oko mene ustaše :D
Sad je Novo doba, Gromova, Oluja
Sada grmi Poljudska ljepotica,
Sa silnog sjeveraaa
O, Hajduce, o Hajduce, dica su tvoja uvik uz Tebe.
nosara

#5573 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by nosara »

O hajduce, hajduce, dica su tvoja gladna... :-)
CSKA

#5574 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by CSKA »

Ljudi sto je vama dobro,dajte i meni malo toga.
dječak sa šibicama

#5575 Re: Desavanja u Hrvatskoj

It_is_a_Leclerc wrote:Vidiš kako ništa ne znaš. Da znaš kada se i gdje ovo desilo bilo bi ti potpuno jasno zašto je smiješno govoriti o dobrom HVO-u koji oslobađa jadni Peti korpus od bilo koga. Valjda ćeš naučiti :)
Mada mi je bespredmetno sa tobom gubiti vrijeme, moram ispraviti jos jednu klaz koju si fabrikovao u svom mozgu.

Nikad i nigdje ja nisam napisao da je "dobri HVO oslobadjao jadni Peti korpus", to je tvoja izmisljotina.

Ja samo podastrijeh dokaze da Dudakovic jeste docekao 1. gardijsku brigadu HV-a na Korani, sto snimak jasno dokazuje (ti si napisao da je to laz) takodje dokazah snimcima da je HVO Bihaca zajedno sa 5. korpusom oslobodio podpljesevicka sela (a ne da ih je napustio bez borbe, kako slagase neki ovdje, usput receno tada cetnicima u ruke nisu pala samo hrvatska sela na podpljesevickom platou vec i par muslimanskih sela, takodje sve prezentirano na snimcima koje sam stavio)

Mrznja pojedinaca prema Hrvatima je fascinantna, toliko da gomilaju laz na laz, definitivno tragikomedija ove teme.

Ovim bi i zavrsio na ovoj temi.
Post Reply