Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veljaca wrote:- Velikan se ponovo vraca ....
- Draga mi je ova pobjeda zbog dvojice: Jonyia i Profesora ( sa TM87 ) ...
- Samo da ne pronadju sada da je neko igrao sa 3 zuta kartona ( kao neki ) ....
- AMAR OSIM .....
IBRAHIM SEHIC!
Ima jedan moj sazetak sa treninga na Grbavici par dana prije pocetka sezone gdje sam napisao da mi je covjek koji je u klubu (bivsi igrac) rekao da ce Seha da "procvjeta" ove sezone. Razlog je konkurencija koju je dobio ..
Ma Borac ima male sanse za titulu
1.otisli glavni igraci iz prosle polusezone
2.dolaze svima u goste (torpedu,Zelji,Zrinjskom,)
3.Jucer izgubili od "svojih"
TAko da realne sanse za titulu ima Zeljo,torpedo (ako iz drugog pokusaja pobjedi slobodu),i Zrinjski.
Ja sam blago razocaran, ne sa bodovima vec sa rezultatom. Samo 0:2, pih, ocekivao sam minimalno tricu u mrezi domacina. Bez obzira na to, duplu krunu vec sada mogu staviti u prostorije giganta sa Grbavice.
dobar_ti? wrote:Ja sam blago razocaran, ne sa bodovima vec sa rezultatom. Samo 0:2, pih, ocekivao sam minimalno tricu u mrezi domacina. Bez obzira na to, duplu krunu vec sada mogu staviti u prostorije giganta sa Grbavice.
dobar_ti? wrote:Ja sam blago razocaran, ne sa bodovima vec sa rezultatom. Samo 0:2, pih, ocekivao sam minimalno tricu u mrezi domacina. Bez obzira na to, duplu krunu vec sada mogu staviti u prostorije giganta sa Grbavice.
Hvala na informaciji zlatanko
Pa ove polusezone sve ispod tri razlike je neuspjeh
sve se može kad se hoće drago mi je i zbog smradova koji još uvijek sumnjaju u Amara babo mu je legenda i moj idol. ako nastavi ovako, neće ni on biti daleko
kurty wrote:Nagradno pitanje: Da li ga je Lazar skinuo???? (misli se na dres poslije postignutog gola)
Bilo je "Skidam se do kraja" al kad je skonto samo je do pola skinuo, a ovaj mu dao crveni, mislim bezveze ali eto.
Velika pobjeda, tri bobe za prvenstvo. Polako ali sigurno se vidi djelo Amarovo. Prva polusezona je bila uigravanje ekipe,navikavanje igrača jedne na druge. Mislim da ćemo vrhunac dočekati iduće sezone, kada nam ne gine dupla kruna i grupna faza jednog evropskog natjecanja
Odlična pobjeda,i više nego odlična,0-2 protiv ekipe kojoj nikad ni boda nismo uzeli u gostima .Vidi se da Amar zna šta radi,fizička sprema je 80% ekipe,a onih 20% posto ide na uigranost i talenat,takav je moderni fudbal....
Volim Te Željo!
P.S.Hvala konama na čestitkama,posebno Baltazaru silovanjeeeeeeeeeeeee
Baltazare ako budete sampioni ja se iz protesta bacam s prozora prizemlja na glavu laste
Pohvale Baltazaru na fer retorici,iznenadih se na par postova ugodno...
Adi_vp wrote:Baltazare ako budete sampioni ja se iz protesta bacam s prozora prizemlja na glavu laste
Pohvale Baltazaru na fer retorici,iznenadih se na par postova ugodno...
Dobar je Baltazar
Ništa, znači pred 30 hiljada na hasetu se odlučuje o tituli. Eto nam prilike da vam vratimo ono za Zubanovića