Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
johnny_blazze

#5551 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

dominacija sarajeva se nastavlja :-D
Bordolini

#5552 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Moramo zabiti jos jedan, rashtikari su poceli prelaziti centar, nije to dobro. :-)
Eborg

#5553 Re: FK Sarajevo

Post by Eborg »

Kakvo je bilo to veliko iznenađenje koje se najavljivalo na stadionu? :-)
belafonte

#5554 Re: FK Sarajevo

Post by belafonte »

Image

Respect :!:
Bordolini

#5555 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Kraj! 1:0 8)
Eborg

#5556 Re: FK Sarajevo

Post by Eborg »

San, SportSport.ba?
therrarrius

#5557 Re: FK Sarajevo

Post by therrarrius »

Eborg wrote:San, SportSport.ba?
Vala bas :? Valjda su nesto kritikovali, haj znaj.
Za atmosferu 10 :D
johnny_blazze

#5558 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

gg.ba :wink:
Rauber

#5559 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Jaooo igre mashala, ne ureklo se. Prezadovoljan sam, znali smo i petarde zabijati ali sto me ova igra zadovoljila ( pogotovo u prvom ) malo je reci. Bas sam optimista kad smo mi u pitanju,samo treba vec razmisljati kako ove igrace u buducnosti zadrzati na okupu.
Sjever je bio predobar,bas je bila spica, iako sam godinama na istoku ozbiljno muntam raju da idemo na sjever, ne bude li niko isao idem sam majke mi, al da ramazan prodje :D
Impavidus

#5560 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

ne pamtim pocetak da smo 3 zaredom na kosevu uzeli ;-)
i danas nakon pregledanog snimka utakmice sa celikom, fino se vidi produzeno 4 min. go pao u 93' 50'', utakmica zavrsena u 96' zbog slavlja nakon gola, toliko o ibrakovicu i golu u ponoc...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5561 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Jesam' sta slag'o??? :dance: :dance: :D :dance: :dance:
-LIBERO- wrote:Ko ne dodje zajebat ce se i to opasno :D

Jeste bili na tekmi protiv Slobode???
Jeste bili na tekmi sa Celikom??

Extra,turbo,giga,mega.... :D

Al' ovo veceras obara sve dokle smo stigli do sada.

Horde Zla party :dance: :D :thumbup: pozvani su SVI!!!

Argentina na Kosevu,bokini su talasika za nas,riverovi nam nisu ni do ramena...Horde Zla dizu standarde,ruse barijere i Argentinu nam dovode u sred Sarajeva. :dance: :dance:

A sad' svi u Banovice,selimo Argentinu u mali ,lijepi bosanski gradic!!!! :mrgreen: :thumbup:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#5562 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

1946 wrote:Image
Ja volim volim volim samo Tebeeeeeeee
Zapad :thumbup: :thumbup:
Istok :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
The 51st State

#5563 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

ovo je pobjeda internet strucnog staba :), drago mi je da mirza izvlaci pouke i u skladu sa istim sarajevo veceras izbetoniralo.
cappy_tempo

#5564 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

pravili se malo vise pametni pogotovo san,narucene izvjave,neke vijesti i tako to,a ss.ba ili govnagovna.ba uvjek protiv nas idu pa kad je i suzavac bacen oni su napisali "neredi na sjevernoj tribini..." i neko bi reko opet horde divljaju i nisu htjeli promjeniti tu informaciju nego su ostali pri tome da su bili neredi na tribini.ovo je samo jedan od slucajeva jer nas inace vole pravo pa pljuju i omalozavaju gdje stignu,kako klub tako i navijace
Eborg

#5565 Re: FK Sarajevo

Post by Eborg »

Novo iznenađenje za gledaoce

Nakon što je prošlog vikenda postavila veliki videoekran na Koševu, uprava Sarajeva, predvođena ambicioznim predsjednikom Zijadom Blekićem, nastavlja s projektima koji sve više približavaju klub evropskim standardima. Za večeras je planirano novo iznenađenje za gledaoce, a kakvo, ostaje nam da vidimo.
Nego, da još jednom pitam, koje je iznenađenje bilo, ako ga je uopće bilo? :)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#5566 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Eborg wrote:

Nakon što je prošlog vikenda postavila veliki videoekran na Koševu, uprava Sarajeva, predvođena ambicioznim predsjednikom Zijadom Blekićem, nastavlja s projektima koji sve više približavaju klub evropskim standardima. Za večeras je planirano novo iznenađenje za gledaoce, a kakvo, ostaje nam da vidimo.
Počeo Jahović umjesto Avdića :D
kokuz_sa

#5567 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

1946 wrote:
Eborg wrote:

Počeo Jahović umjesto Avdića :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :dance: :thumbup: :thumbup:
Eborg

#5568 Re: FK Sarajevo

Post by Eborg »

Hahaha, da ga hoćete više otresti jednom za sva vremena! :D Nema veze, sad će on opet u Iran pa eto vam ga nazad one tamo sezone. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5569 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

A ti si kao neki faktor kome mi trebamo pisati izvjestaje,onako licno,sa utakmice???

Ko je bio na utakmici zna koje su novine i iznenadjenja bilo,to je sasvim dovoljno.
Dodji slijedecu domacu protiv Borca ,pa dozivi to.

Pozdrav.
ibizza

#5570 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

dobre one 2. plavkice :D :D
Eborg

#5571 Re: FK Sarajevo

Post by Eborg »

@-LIBERO-: Mene kao navijača jednog drugog kluba to interesuje iz sportskih razloga. No ako si tako netaktičan i nabrijan neka ti bude. Na vaš stadion dolazim samo sa svojom grupom da bodrim svoj klub. Sportski pozdrav!
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5572 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Stigoh i ja kuci :D Ovo veceras je domaca svima :D
motachjointa

#5573 Re: FK Sarajevo

Post by motachjointa »

Eborg wrote:@-LIBERO-: Mene kao navijača jednog drugog kluba to interesuje iz sportskih razloga. No ako si tako netaktičan i nabrijan neka ti bude. Na vaš stadion dolazim samo sa svojom grupom da bodrim svoj klub. Sportski pozdrav!
dvije lijepe plavkice na motorcicima, bluetooth nagradna igra, standovi sa picem i klopom, nabrijana ekipa, masa raje... evropski i vrhunski :dance:
Obuca9

#5574 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ono Sarajevo iz prvog poluvremena, ono hoću da gledam svaku utakmicu, pa ne moramo pobjeđivati !!!

Onoliko trke, zalaganja, htjenja, borbenosti, nisam vidio ni na evropskim utakmicama u zadnjih 5-6 godina. Fenomenalno.

Kojašević... Pa šta je ono ljudi moji :D Ja se ne sjećam igrača da je imao onakav zadnji pas, a da je igrao za nas u zadnjih 15 godina. Provlači je lik, kroz dvojicu, trojicu, četvoricu, samo još da se počnu iskorištavati njegove lopte.

Sudija očajan. Čist penal na Hamzagiću nije svirao, ono nije normalno. Onakav penal bi nam bio sviran čak i u Tuzli, ali na Koševu jok. Da i ne govorim da su naši dobijali kartone za gluposti, a njihovi ništa. Ali eto ni to im nije pomoglo ;)

Jahović :thumbup: Moj Mirza, gdje su tebi oči bile. Kako momak izbaci trojicu i centrira Vučini, ono Avdić ne bi uradio da igra 180 minuta po utakmici.

Todorović :lol: Pa on nije moga s Rizvanovićem izaći na kraj, kako će tek s kakvim ozbiljnijim igračem...

Mali Handžić :thumbup: Dečko je sve skupa deset puta dotakao loptu večeras, ali je zato uštopao Žižovića majstorski. Imao sam osjećaj da je i na poluvremenu krenuo za njim u svlačionicu, umjesto da ode u našu :D Svaka čast Keno.

Dino, opet pokazao da je siguran na golu. Njemu samo treba utakmica i iskustva i biće prvi golman lige.

Hilmo, večeras sjajan u odbrani. Jednom je samo kiksao, kad je kasno krenuo za onom njihovom devetkom, a ovaj pucao iskosa, ali i to je više greška Todorovića nego njega, jer je ovaj prethodno ispo k'o iz tramvaja. Koliko ga je raja ocrnila poslije Lukavice, u ove tri utakmice je bio više nego solidan.

Hame, kapitenski. Igrač utakmice po mom mišljenju :thumbup:
Eborg

#5575 Re: FK Sarajevo

Post by Eborg »

@motachjointa: Zahvaljujem! Sretno u narednim utakmicama! :thumbup:
Locked