Mada, ako ju je stvarno mazno, ja bi mu halalio.
Obama i SAD (2008-2016)
- jeza u ledja
#5551 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Haha, ma Nasnel Inkuajerer je zuta stampa u stilu britanskih tabloida.
-
jefferson
#5552 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Mene od svega je iznenadilo da je SA-X to prenio!jeza u ledja wrote:Haha, ma Nasnel Inkuajerer je zuta stampa u stilu britanskih tabloida.
Nadam se da nece vise prenositi "vijesti" iz "novina" tipa: National Enquirer, Globe etc.
- ahuseino
#5553 Re: President Barack Hussein Obama!!!
jefferson wrote:Mene od svega je iznenadilo da je SA-X to prenio!jeza u ledja wrote:Haha, ma Nasnel Inkuajerer je zuta stampa u stilu britanskih tabloida.
Nadam se da nece vise prenositi "vijesti" iz "novina" tipa: National Enquirer, Globe etc.
Sto te to iznenadjuje? - Nije ni prvi ni posljednji put.
Sa-X nije poznat po kupovini novosti od news agencies...
-
howyesno
#5554 Re: President Barack Hussein Obama!!!
ali je poznat po copy-paste sa dnevnik.hrahuseino wrote:jefferson wrote:Mene od svega je iznenadilo da je SA-X to prenio!jeza u ledja wrote:Haha, ma Nasnel Inkuajerer je zuta stampa u stilu britanskih tabloida.
Sto te to iznenadjuje? - Nije ni prvi ni posljednji put.![]()
Sa-X nije poznat po kupovini novosti od news agencies...![]()
-
zonbirile
#5555 Re: President Barack Hussein Obama!!!
-----------------------------------------pici wrote:ma dobra je i Monisheilak wrote:black Monica Lewinski? Ovi republikanci su stvarno providni![]()
to su moji presidenti....
![]()
za razliku od Monike,ova je radila radnju
Last edited by zonbirile on 05/05/2010 07:14, edited 1 time in total.
-
simpozijum delirijum
#5556 Re: President Barack Hussein Obama!!!
samo podsjecanje na datum na koji se nas divni shupak Obama nije osvrnuo ;
masakr studenata od strane nacionalne garde na univerzitetu Kent
te jos zesci masakr protiv crnih studenata u doba protesta protiv Vijetnamskoga rata (mracna strana USA , ali Hiper amerikanci su slijepi )
a Komunisti su gazili i KInezi su gazili svoje protestante ? zar ne !
imali li razlike ?
http://www.npr.org/templates/story/stor ... =126423778
te jos zesci masakr protiv crnih studenata u doba protesta protiv Vijetnamskoga rata (mracna strana USA , ali Hiper amerikanci su slijepi )
imali li razlike ?
-
jefferson
#5557 Re: President Barack Hussein Obama!!!
joj simpozijum daj ne seri make ti! Kent se haman spominje u politici svakih 10 dana!simpozijum delirijum wrote:samo podsjecanje na datum na koji se nas divni shupak Obama nije osvrnuo ;
imali li razlike ?
Ocito ti americka politika nije bas najjaca strana s obzirom da je Kent u svakom udzbeniku americke politike.
- jeza u ledja
#5558 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Kakav levat matere mi.
To je kad neko preskoci osnovno znanje iz historije i onda pocne da je 'izucava' iz kojekavih alternativnih izvora.
Masakr protiv crnih studenata?!!?
Sam sebe ismijavas ovakvim izjavama.
To je kad neko preskoci osnovno znanje iz historije i onda pocne da je 'izucava' iz kojekavih alternativnih izvora.
Masakr protiv crnih studenata?!!?
Sam sebe ismijavas ovakvim izjavama.
-
simpozijum delirijum
#5559 Re: President Barack Hussein Obama!!!
ajd' dobro, Amerika je demokratija za uzor , vidimo rezultate sirenja te demokratije po planeti
a ono sto je najvaznije ?
kako Americki gradjani prezivljavaju "American Dream "
trenutni rekord ; cak 40 miliona je na 'food stamps', za neupucene ; to je poput kreditne kartice u vrijednosti oko 200$ za jednoga clana ili oko 400$ za familiju sa kojom mozete kupovati hranu (samo hranu i nista vise )
40 miliona Amerikanaca zivi na makaronima , pirincu i konzervama , ali zato USA ima F-22 i nevidljive bombardere
evo link ;
http://www.reuters.com/article/idUSTRE6465E220100507
a ono sto je najvaznije ?
kako Americki gradjani prezivljavaju "American Dream "
trenutni rekord ; cak 40 miliona je na 'food stamps', za neupucene ; to je poput kreditne kartice u vrijednosti oko 200$ za jednoga clana ili oko 400$ za familiju sa kojom mozete kupovati hranu (samo hranu i nista vise )
40 miliona Amerikanaca zivi na makaronima , pirincu i konzervama , ali zato USA ima F-22 i nevidljive bombardere
evo link ;
http://www.reuters.com/article/idUSTRE6465E220100507
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Bosnolog
#5561 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Last edited by Bosnolog on 10/05/2010 08:09, edited 1 time in total.
-
DISCIPLINA
#5562 Re: President Barack Hussein Obama!!!
pretpostavljam da ovu novcanicu kad presmotas [ko ono za 9/11] dobijes grupnjak

- seen
#5563 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Amerikom Vladaju zionisti...malo procitajte biografije ovih ljudi...cim se bave i koje mucke prave....Rahm je sin od teroriste iz "Izraela".... njegov otac je bio u cifutskoj teroristickoj grupi koja je postavljala bombe u palestini i ubijala Britance pa svaljivala to na palestince...Obamas Key advisors: Rahm Emmanual, David Axelrod and David Plouffe all Jewish.
His economic team:
Benjamin Bernanke(Jewish) - Chairman, Federal Reserve System
Timothy Geithner(Jewish) - Secretary, U.S. Treasury Department
Lawrence Summers(Jewish) - Chairman, National Economic Council
Paul Volcker(Jewish) - Chairman, Economic Recovery Advisory Board
Jared Bernstein(Jewish) - Chief Economist and Economic Adviser, Vice President
Peter Orszag(Jewish) - Director, Office of Management and Budget(OMB)
Gary Gensler(Jewish) - Chairman, Commodity Futures Trading Commission(CFTC)
Mary Schapiro(Jewish) - Chairman, Securities and Exchange Commission(SEC)
Sheila Bair(Jewish) - Chairman, Federal Deposit Insurance Corporation(FDIC)
Karen Mills(Jewish) - Administrator, Small Business Administration (SBA)
Christina Romer(Jewish husband) - Chairman, Council of Economic Advisers
Hocu da kazem da Obama je niko i nista...on igra kako cifuti i Izrael hoce... on je tu smao postavljen da zamaze oci narodu u SAD'u.....Crni prijesednik....malo politicke popularnosti, fazoni....a s strane amerikom upravlja crni rezim koji radi sta hoce kako hoce...gdje hoce.... New World Order
Jedinog pravo prijesednika koja je SAD imala jeste bio John F Kennedy, pa su ga ubili kad su vidili da nece da igra kako oni hoce. Jedini koji je reko da Israelu ne treba pomagati, niti davati nuklearno oruzlje. Sve sto je covijek reko bio je u pravu...i sta su uradili....ubili su ga...pa mu ubise brata....par godina poslje ubise mu sina...jer bi sigurno i on iso za prijesednika... svaki prijesednik od tad je samo licnost koja se pita za male stvari....a za sve ostalo...pita se tajna vlada...koja upravlja amerikom...
TRAJNI.
- jeza u ledja
#5564 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Ko da si iz KKK izasao - svijetom upravljaju Jevreji, a crnce koriste da obavljaju njihove prljave poslove.
Nadam se da ce moderacija sankcionisati ovu odvratnu rasisticku bljuvotinu.
-
Šaner
#5565 Re: President Barack Hussein Obama!!!
pa dobro lik malo pretjeruje, ali ako ti mislis da je obama zaista "najmocniji covjek na svijetu", grdno se varas i moram te razocarati..podrska amerike izraelu nije sa neba pala i znamo svi da pare brda valjaju..pa jeli to normalno da u evropskoj uniji dobijes 3-5 godina zatvora za pokusaj ubistva ili silovanje a za obijanje banke 10-15 godina? tako danas vladaju oni koji imaju pare (lobby) a ne oni showmeni na tv-u (kako obama,tako i bush,brown,sarkozy,merkel...)jeza u ledja wrote:Ko da si iz KKK izasao - svijetom upravljaju Jevreji, a crnce koriste da obavljaju njihove prljave poslove.![]()
- Jack Be Nimble
#5566 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Meni najgora stvar kod Amerike je kada odem na sjelo Bosanaca pa moram da uzivo slusam kako Jevreji vladaju i da ce za par godina crnci i Meksikanci udrziti snage i zapoceti gradjanski rat sa bjelcima.
- jeza u ledja
#5567 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Naravno da ne mislim da je Obama svemocan i da nije pod uticajem raznoraznih lobija.
No ovo iznad je pretjerivanje (ne racunajuci rasisticke ispade).
Jeste, tacno je, americka vlada je puna jevreja. Wall Street je pun jevreja. Sve to stoji. Jebiga ljudi rade i odgajaju svoju djecu postanu uspjesni. No mislim da mnogi ne shvataju da ne moras biti cionista da bi bio uspjesan, i da nije svaki uspjesan jevrej cionista. Cak sta vise, mnogi od njih imaju oprecna misljenja od izraelske politike.
Rahm Emanuel, haj jos nekako mogu da razumijem. Babo mu bio terorista.
Ali reci da su savjetnici Obame , David Axelrod i David Plouffe neki 'cionisti'... mislim ono. Ko je jednom slusao Axelroda da prica o spoljnoj politici se moze uvjeriti da to nije tacno.
No ovo iznad je pretjerivanje (ne racunajuci rasisticke ispade).
Jeste, tacno je, americka vlada je puna jevreja. Wall Street je pun jevreja. Sve to stoji. Jebiga ljudi rade i odgajaju svoju djecu postanu uspjesni. No mislim da mnogi ne shvataju da ne moras biti cionista da bi bio uspjesan, i da nije svaki uspjesan jevrej cionista. Cak sta vise, mnogi od njih imaju oprecna misljenja od izraelske politike.
Rahm Emanuel, haj jos nekako mogu da razumijem. Babo mu bio terorista.
Ali reci da su savjetnici Obame , David Axelrod i David Plouffe neki 'cionisti'... mislim ono. Ko je jednom slusao Axelroda da prica o spoljnoj politici se moze uvjeriti da to nije tacno.
- vivaldi
#5568 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Ja ipak mislim da iza americke podrske izraelu stoji americki politicki (nacionalni) interes, a ne jevrejski kapital. Ipak je americka ekonomija toliko gigantska (ja uopste i ne znam kako se izgovara taj broj) da bi zavisila od bilo cijeg lobija.Šaner wrote:pa dobro lik malo pretjeruje, ali ako ti mislis da je obama zaista "najmocniji covjek na svijetu", grdno se varas i moram te razocarati..podrska amerike izraelu nije sa neba pala i znamo svi da pare brda valjaju..pa jeli to normalno da u evropskoj uniji dobijes 3-5 godina zatvora za pokusaj ubistva ili silovanje a za obijanje banke 10-15 godina? tako danas vladaju oni koji imaju pare (lobby) a ne oni showmeni na tv-u (kako obama,tako i bush,brown,sarkozy,merkel...)jeza u ledja wrote:Ko da si iz KKK izasao - svijetom upravljaju Jevreji, a crnce koriste da obavljaju njihove prljave poslove.![]()
Sa ovako zahebanim izraelom koji btw. amerikance finansijski ne kosta puno, citav islamski region devera s njima vec decenijama pa im onemogucava neku koheziju, saveznistva..pa dokle god postoji izrael, amerikanci im nikada nece biti glavni trn u oku. Slicna stvar je i sa tajvanom kojeg po mom misljenju podrzavaju samo da bi kinezima bio cir na dupetu.
-
zonbirile
#5569 Re: President Barack Hussein Obama!!!
...............
Last edited by dr.gog on 13/05/2010 08:31, edited 1 time in total.
Reason: kršenje pravila foruma, opomena pred ban
Reason: kršenje pravila foruma, opomena pred ban
- jutarnji
#5570 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Ma jok, nece im trebati oruzje...ovo ce svakako za koju deceniju biti sve crno.Jack Be Nimble wrote:Meni najgora stvar kod Amerike je kada odem na sjelo Bosanaca pa moram da uzivo slusam kako Jevreji vladaju i da ce za par godina crnci i Meksikanci udrziti snage i zapoceti gradjanski rat sa bjelcima.
- Lenora
- Lenora
#5572 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Zasto SAD misle da mogu pobijediti u Afganistanu?
http://revolucijaonline.com/index.php?o ... &Itemid=59
http://revolucijaonline.com/index.php?o ... &Itemid=59
- Šeha
#5573 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Da je izvor malo kredibilniji :s ...
-
zonbirile
#5574 Re: President Barack Hussein Obama!!!
žao mi je jadnog Huse,kao vladar najjače sile,koja je spremna poslati pacifičku flotu na Granadu,prenemaže se sa BP.Izvinjavam se Dizni Šilji,što ga po njemu nazvah,on je ustvari Pinokio.Zna on dobro da je BP,jedna od "sedam sestara",ali istih "roditelja",pa se jadan unezgodio,mora ih napasti a nos mu raste.Uostalom i on je čedo istih "roditelja",pravo nezgodno.
- nosara
#5575 Re: President Barack Hussein Obama!!!
Dobra...zonbirile wrote:žao mi je jadnog Huse,kao vladar najjače sile,koja je spremna poslati pacifičku flotu na Granadu,prenemaže se sa BP.Izvinjavam se Dizni Šilji,što ga po njemu nazvah,on je ustvari Pinokio.Zna on dobro da je BP,jedna od "sedam sestara",ali istih "roditelja",pa se jadan unezgodio,mora ih napasti a nos mu raste.Uostalom i on je čedo istih "roditelja",pravo nezgodno.