bizet wrote:ja sam napokon pocela mrsati, skinula 10kg od poroda i sad me strah ako prestanem pusiti cigare da ce se kile ponovo vratiti, a treba ih skinuti jos
dosla sam do faze kada mi se nije mrsko pogledati u ogledalo, cak se pokusam dotjerati, srediti nokte i onda shvatim da je to sve uzalud, jer smrad duhana unistava svu ljepotu
nikotinske krize nisu teske za pregurati, ali uvece kad djevojcica zaspi ja se bacim na cigarete kao da su neko utociste
ma ovome je uskoro kraj, sita sam ih, i njih i kafa
bilo bi lijepo za promjenu voditi uredan zivot, ali za takav covek treba imati motivacije
ponovo sam vegeterijanac, meso sam pocela jesti u trudnoci, samo sto nemam elana praviti sebi posebna jela
nemam elana, eto to je to, lakse se baciti na cigare nego sebi napraviti laganu i ugodnu veceru
Vidiš, ja sam otkrio da mi se elan za mnoge stvari naglo vratio bez cigara. Cigare, u stvari, oduzimaju puno vremena. Ono, kud ću, šta ću, hoću li se SAD baciti na posao ili malo kasnije, hoću li skuhati zdravu večeru ili neću, ma hajde, prvo da zapalim pa ću skontati. I sve tako.
Ponavljam, jedno vrijeme je elan VEĆI kad prestaneš pušiti, valjda i kiseonik puca, šta li. Onda se, na žalost, i to vrati u normalu.