Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wels wrote:
Hajde moderatori i vi serete,brishite ovog idiota macusera
Uh. Moderatori seru, ja idiot. Kako si ti drazesno ljut. Hocemo li za promjenu o kurvama?
Kako ti je stara?
Crvu nisam ljut,a ako sam ti drazesan za lovu cu i to uciniti,samo zini ili se nag ...
Nista ti nije strano raditi za pare, a? Takvi su i klali po Bosni za lovu. Bez morala, bez icega u sebi. Prazna ljustura. Ne vrijedi trositi rijeci na tebe, ti si divljak i primitivac.
Mahalac wrote:Pa sto ne dozvolis ljudima da se sami uvjere u te ublehe i posjete Visoko (sta imas od negiranja ovdje) pa fino prohodaju tamo , jedu mozda i noce pa nek onda poslije i kazu da smo glupi bosanci ...ako to skontaju....
Ja sam danas vozio put Visokog i vidio vozila strane ambasade pored onih prodavaca tepiha kako mjerkaju one suvenire piramide...neki su se sigurno prodali.
Ne kontam ovaj narod se pljacka na sve strane i to jako ozbiljno , ma kad prne opljackan je a neki se toliko zakacili za dokazivanje neke pronevjere tu, bas tu kod visocke piramide.
Pa ko im nedozvoljava? Eno ih kopaju. Problem je sto ova drzava ima prece probleme od dokazivanja da je brdo piramida. Ali, to nikako ne ulazi u vase glave. Prvo, smijeniti sve sadasnje politicare, lezihljebovici i nesposobnjakovici, ukinuti RS, ujediniti Bosnu, imati luku za izlazak na more, uspostavit zeljeznicki saobracaj, napraviti autoput, raditi da se ukinu vize, izbaciti nacionaliste i ekstremiste iz Bosne i raditi na edukaciji mladezi, uci u Evropu.
Sjajno Macuser, covjek dodje i kaze svoj stav oko neceg ,da bi ti na kraju nadahnuto stavio u vezu pricu o kurvama i njegovu staru... I opet sebe slazes kako ne treba trositi rijeci na divljake i primitivce, sve po bontonu jelde Hajd i meni spomeni staru , eto onako da se ne osjecamo zapostavljenim mi ostali koji citamo ovaj forum i rijetko se javljamo. Nemoj mene uskratiti kulturnog i sofisticiranog razgovora. Ah da, bosanci glupi...
Ziv ti meni bio i uz brdo brz , piramidalnog oblika
gulanfer_ wrote:Sjajno Macuser, covjek dodje i kaze svoj stav oko neceg ,da bi ti na kraju nadahnuto stavio u vezu pricu o kurvama i njegovu staru... I opet sebe slazes kako ne treba trositi rijeci na divljake i primitivce, sve po bontonu jelde Hajd i meni spomeni staru , eto onako da se ne osjecamo zapostavljenim mi ostali koji citamo ovaj forum i rijetko se javljamo. Nemoj mene uskratiti kulturnog i sofisticiranog razgovora. Ah da, bosanci glupi...
Ziv ti meni bio i uz brdo brz , piramidalnog oblika
Ovo ti nazivas komentarom i stavom: "Hajde moderatori i vi serete,brishite ovog idiota macusera"
Kada vec trazis da ti spomenem staru... Kako mama? Jesi li manje zapostavljen sada?
Last edited by Macuser on 23/04/2006 00:10, edited 2 times in total.
hehe ma evo i na stranica stranim citam o ovome, ima i video na reuters
od sada se zovemo , Faraonska drzava Bosna ,
a mozd ai pronadju imena faraona bosanskih, mozda se zove , Tutanmurat ili Tuatanshaban, sin Ramiza II (ramses II)
Kasnis ILIR. Vec je krunisan, pardon FARAONISAN,
(a isto i pocetno slovo ):
Macuser wrote:
Kako ti je stara? Jesi li sada manje zapostavljen?
Bez obzira na sva neslaganja i eventualne razlike,
ovo je stvarno neukusno i bezobrazno.
Pokusaj se smiriti jednom pauzom, bar tri dana i
zbog sebe i zbog svih ostalih na ovom forumu.
@Macuser:
Pored mene piramide marsiraju, korak i dva i brzo nestaju a piramidalni oblaci mi stalno zuljaju eeeeeee sta ima novo kod tebe, piramide stalno kod mene eeeeeeee i opet je ovo isto piramidalno ludiloooo...
Cuvaj se eto jos jedne piramide, u niskom brisucem letu
ILIR, u II sv.ratu, cetnici su, bar prve dvije godine, smatrani
saveznicima, vjerovalo se da se bore protiv Svaba,
bar tako su Englezi mislili i cak im pomoc slali.
A onda je istina izbila na vidjelo !
ili kako bi nas narod rekao:
"Prvi macici se u vodu bacaju".
neki arheolozi u zapadnim zemlja ma bi ubili i mater i oca da mogu nac nesto tako u svojim zemljama
ma ja vjeruj da ce i strane organizaije pomoc da se iskopa ipak je tto evropska piramida , i to jedina u evropi,i za njih to nesto znaci kao evropljane
wels wrote:Macuser.Sto pobjeze?
Nisi se valjda prepao homoseksualnog manijaka?
Pa rekoh da sam profesionalac
Hajde nece bit skupo, za pocetak samo zini.
Bicu pazljiv,obecavam.
neki arheolozi u zapadnim zemlja ma bi ubili i mater i oca da mogu nac nesto tako u svojim zemljama
ma ja vjeruj da ce i strane organizaije pomoc da se iskopa ipak je tto evropska piramida , i to jedina u evropi,i za njih to nesto znaci kao evropljane
Normalno da bi volili, zar je to nesto cudno.
Volio bih i ja da se u Bosni nadje, ne jedna, nego pet, ali ...
A strane organizacije ce pomoci, tek kada se piramida pokaze, vidi,
utvrdi, a prije toga ne. Istina ocekivati je da oni daju moralnu poDrsku.
E ako je ovo piramida sudeci po ovim slikama sa foruma onda su stvarno svi slijepi od Osmanagica pa nadalje...Gomila nekog rastrkanog kamenja, manje-vise nepravilnih oblika...Nije mi jasno zasto se niko ne usudjuje analizirati to "piramidalno" kamenje i potvrditi da je staro kako ovaj teksaski lakrdijas tvrdi 12000 god?!?! Nevjerovatno....