dječak sa šibicama wrote:
an bosnisch-kroatischer Grenze
pa pred kamere i "istukli me hrvatski policjoti"
Zna li se tko je onaj što ga isprebijaše?
dječak sa šibicama wrote:
an bosnisch-kroatischer Grenze
pa pred kamere i "istukli me hrvatski policjoti"
Sjedi jedanславянин wrote:Isto pravo za azil se trazi u prvoj zemlji gdje je sigurno.Nadalje pojedinac mora dokazati da je konkretno ON ugrozen - ako idemo po tvojoj "logici" onda 80% stanovnika BiH ima pravo na azil zbog korupcije i gdje sistem ne da ne stiti nego davi.Potencijalno ako zadovoljavaju uslove azila sto spaljuju dokumente - Jer ZNAJU da ne ispunjavaju i da bi bili nogirani.Ovaj iz Pakistana ili Irana gdje nema rata opet znaci po tvojoj "logici" ima vece pravo na azilEdin H. wrote:
Zakon o azilu i Zenevska konvencija o izbjeglicama ne pravi razliku izmedju Bosanca i Pakistanca. Moras dokazati da ti je zivot ugrozen zbog tvojih aktivnosti, a vecina ovih ljudi dolazi iz zemalja gdje postoji ozbiljno krsenje ljudskih prava, korupcija i gdje sistem ne stiti pojedinca. Potencijalno svaki od njih moze zadovoljavati kriterije za azil. Tako da Bosanci koji su bjezali pred klaonicom mogli su imati pravo samo na privremeno utociste ukoliko ne zadovoljavaju dodatne kriterije, dok je moguce da ovaj iz Islamabada zadovoljava.
Dablinska konvencija o prvoj sigurnoj zemlji je na snazi godinamali se cesto ne primjenjuje, jer mnoge evropske zemlje krse prava azilanata, Italija, Grcka, Madjarska npr. tako da ih je tesko vratiti u prvu sigurnu zemlju ako imaju dobrog advokata.bravo za NGO klasicna propaganda tj. smece od propagande.
Odgledala bas 1 i 2 dio....no commentpirmin wrote:ht
Bjeze ljudi iz Njemacke nazad u Tursku i Siriju.
Pogledaj za promjenu ovog brata migranta, dobar jevjesticanametli wrote: Odgledala bas 1 i 2 dio....no comment
Ne mogu otvoritpirmin wrote:Pogledaj za promjenu ovog brata migranta, dobar jevjesticanametli wrote: Odgledala bas 1 i 2 dio....no comment
https://www.youtube.com/watch?v=8owbE1S1SwY
Ukucaj ovo na yt i prvi klip vidipirmin wrote:Pogledaj za promjenu ovog brata migranta, dobar jevjesticanametli wrote: Odgledala bas 1 i 2 dio....no comment
https://www.youtube.com/watch?v=8owbE1S1SwY
Ovo normalno je nasilnicko ponasanje..pirmin wrote:
Sa merakom ga odrobijati
Ne znam šta da kažem osim jednog... mene bi bilo sramota da živim tamo 3 godine a da ne naučim makar osnove njihovog jezika. Osnove se mogu i bez kursa savladati ako nije mogao naći kurs ili ako su bili popunjeni i šta već.pirmin wrote:ht
MarlboroGold wrote:Ne znam šta da kažem osim jednog... mene bi bilo sramota da živim tamo 3 godine a da ne naučim makar osnove njihovog jezika. Osnove se mogu i bez kursa savladati ako nije mogao naći kurs ili ako su bili popunjeni i šta već.pirmin wrote:ht
Nije inostranstvo za svakog. Ko se hoće i želi snaći taj će se i snaći.
pirmin wrote:Brat.
Prototip.
Svaki put umrem nanovo.
Kakvi lozionicki - pa trebala im je dati odmah torbu.. ljudi u potrebi.insomnia78 wrote:Ovo opet lozacki tekstovi ko onomad sa bocanjem u tramvaju?
Kako znas da su u pitanju imigranti?славянин wrote:Kakvi lozionicki - pa trebala im je dati odmah torbu.. ljudi u potrebi.insomnia78 wrote:Ovo opet lozacki tekstovi ko onomad sa bocanjem u tramvaju?
Tako smo i mi po Njemačkoj. Ova žena nije trebala pružati otpor, nego fino predati torbicu ovim nedužnim ljudima koje je sudbina natjerala na daleki put. Grozan smo narod postali.славянин wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /181202029Trebalo im.. kriva je ta zena trebala im je dati torbu odmah ipak im je tesko i to.
"torbica i migranti" prekucali ove vijesti istog dana...insomnia78 wrote:Ovo opet lozacki tekstovi ko onomad sa bocanjem u tramvaju?