Smrcak15 wrote:
druze DOgmano, ja sam prosao exorcizam i nema tu nikakvih placeba , ja uopste nisam imao ikakvih psihickih problema kad sam to testirao davne 2002, nego sam to uradio, jer sam cuo da kada su veliki strahovi u pitanju onda dzinni lakse ulaze u tijelo covjeka, a posto se u ratu osjecali veliki strahovi, reko hajde da testiram to kad se ukazala sansa. cisto pri svojoj savjesti kao sto sam i danas.
Ti bas uporan s ovim, a uopste ne kontas da pricas gluposti, i to iz vise razloga.
Prvi je da si tada imao cijelih 9 godina.
Drugi je da s toliko godina nisi imao blage veze ni sta gledas ni sta dozivaljavas, jer naprosto to nisi mogao shvatiti.
Treci je ovaj koji upravo navodis - nisi imao pravog razloga, nego si to odradio 'nako. Samim tim, i kada se u obzir uzmu tvoje godine tada (sam si rekao da ti je 25 sad, sto znaci da ti je 2002 bilo 9), ti si na to otisao nekakve preventive radi. Tacnije - odveli su te, nisi sam otisao sigurno. I bio si tamo cisto da vidis sta se desava. Posto se iz tebe nije imalo sta "istjerati", o kakvom onda iskustvu pricas?