Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ovo je trenerski bogBHF_Manijak wrote:Crème de la crème! Dajte, da pokorimo Evropu!
![]()
Jbt vise srbi, de odmorimarkomilanov wrote:https://www.dw.com/bs/aleksandar-risti% ... -5618945-0
srbin koji je pomogao organizaciju utakmice reprezentacije po nemačkoj za vreme rata,pore njega u Nemačkoj bio je popularan Dragoslav Stepanović
Naporan si frajer. Shvati vec jednom.markomilanov wrote:https://www.dw.com/bs/aleksandar-risti% ... -5618945-0
srbin koji je pomogao organizaciju utakmice reprezentacije po nemačkoj za vreme rata,pore njega u Nemačkoj bio je popularan Dragoslav Stepanović
Ukazuj ovdje;markomilanov wrote:Nisam ja naporan,nego ukazujem na kvalitetne trenere u regionu,izvinjavam se onima što nerviram,ali samo iznosim činjenice,i ako ne bude srbin,ja cu i dalje navijati za bih.
Samo Dino Đurbuzović. Sve hvalospjevke za njegaBHF_Manijak wrote:Crème de la crème! Dajte, da pokorimo Evropu!
Pa dobro, jesmo mi zajebancija, ali ne trebamo biti tolikaturbofolk wrote:A možel kako da se ove 4 utakmice do kraja da šansa nekom bez ikakve obaveze i pritiska. Može i nekom iz naše lige. Pa kad ispušimo (ako ispušimo) vratit Roberta da odradi baraž.
Da angazujemo Izudin Ahmetlića, vlasnik “Hifa grupe"?ljevoruki wrote:Opet trazimo selektora![]()
Jedan od razloga je sto igraci nece da slusaju nekoga ko zaradjuje hiljade a oni milione, sto je veliki problem.
Amar, Amar, Amar Osim...Radio Sarajevo wrote:Dječaci i djevojčice,
Odjebite od Amara. Zauzet je. Imali ste šansu, sada neka vas Žuti vadi.
Doviđenja i prijatno.
![]()
![]()
Edin H. wrote:Da angazujemo Izudin Ahmetlića, vlasnik “Hifa grupe"?ljevoruki wrote:Opet trazimo selektora![]()
Jedan od razloga je sto igraci nece da slusaju nekoga ko zaradjuje hiljade a oni milione, sto je veliki problem.
Kakve su to priče da nemamo šta izgubiti. Naravno da imamo. I naravno da pritisak postoji. Nama treba trener koji zna raditi pod pritiskom i koji može poizvesti brz rezultat. A rezultat i cilj su vrlo jasni, otići na evropsko prvenstvo.svi u napad wrote:Ako nece dati Marinovicu sansu onda dovesti Kataneca ili nekog Svabu (to bi najvise volio). Pustiti covjeka da bez pritiska proba nesto uciniti jer ovo je gotova stvar. Kad kazem nesto uciniti tu mislim na stvaranje nove momcadi jer mi moramo nesto drasticno mijenjati. Kod svih repki se vidi neki napredak i zelja za dokazivanjem osim kod nas (cast izuzetcima tj. tekme protiv Francuske i Italije). U prilog ove moje tvrdnje ide i nas nastup na turniru u Japanu kad su momci osvojili turnir iako smo bili bez standardnih igraca. Dakle ne bije boj svijetlo oruzje vec srce u junaka. Nadam se da govna iz Saveza nece nastaviti sa Zutim jer covjek je dao ostavku sam licno bez nekog pritiska i to cijenim kod njega. Imao je dobrih trenutaka na pocetku al poslije je pokazao da je Balkanac i dozvolio da mu menadzeri i igraci sastavljaju repku. Dakle novi covjek pa kako god bilo. Nemamo sta izgubiti. Zivjeli.