Promuko Dodik od feshtanja a vidi se da su ga nategli jos im se mora zahvaliti i u dupe da poljubi. Pitaju Dodika hoce li biti referenduma on odgovara ja sam ponosan na Srbiju.MikroBelaj wrote:
Referendum(i) u RS-u
- BHCluster
#5551 Re: Referendum(i) u RS-u
Last edited by BHCluster on 01/09/2016 17:17, edited 1 time in total.
- BHCluster
#5553 Re: Referendum(i) u RS-u
dezurni_ucenik wrote:cyprus wrote:Nisam, ali kakve veze to ima sa ovim pitanjem?dezurni_ucenik wrote:
A ti si ko biva bio Bosanac na popisu![]()
Pa nako pitam. Cim treba pljucnuti po ovoj drzavi, posebno po muslimanima eto tebe.

- bh.tornjak
#5554 Re: Referendum(i) u RS-u
nista...palermo wrote:joj, nemoj da u ovom odlučnom trenutkuBanksy wrote:De ba, kakva naša vrhuška, ne znaju gdje su šuplji, onaj kukavac otvara mostove omraženom Erdoganu umjesto da visi u Vašingtonu, lobira, vuče za rukav, animira ono prijatelja što smo imali, a sad više nemamo... kome da ide, niti zna ljude, ni oni njega, ni adrese kome se obratiti, ne bi se znao ni sporazumjeti kako treba, o lobi grupama da ne govorim... Max koji on može dobaciti je Hadžifejzovićev plaćeni dnevnik...palermo wrote:
što se tiče sarajevske političke vrhuške, vidjet ćemo, imaju priliku......mislim, ako ćemo pošteno, nije ni njihov elita baš za slikanja....zapadamo u stranačke vode.....
ako ne bude Bakir znao, kutarisat ćemo ga se....
nego pitanje, šta raditi ako ipak se krene sa provođenjem referenduma.....ignorisati ga jer ga je čitav svijet delegitimirao (ali sa opasnošću da njegova provedba pokaže da je sve moguće i da vjetar nekim novim referendumima) ili reagovati na način da se on spriječi po svaku cijenu pod geslom bolje sada nego kasnije....
ovo je pitanje, nemam ja još svoj stav
samo ponekd reci da to nije u redu....nije po zakonu...itd..
postiti ih nek pojedu sto su popsrali....ili nek odrze referendum poslije kojeg ni DMS ne vazi....
- Prpa.ba
#5555 Re: Referendum(i) u RS-u
Bosanci i Hercegovci nisu na aparatima. Na aparatima su promotori bosanstva koji se nisu izjasnili tako na popisu.cyprus wrote:Kakvi Bosanci? Onih 1% što je na aparatima?
- cyprus
#5556 Re: Referendum(i) u RS-u
Čuj muslimanima, pa još malo m... Valjda Bošnjacima... ccc...dezurni_ucenik wrote:Pa nako pitam. Cim treba pljucnuti po ovoj drzavi, posebno po muslimanima eto tebe.
- arzuhal
#5557 Re: Referendum(i) u RS-u
Dodik: Na Srpskoj je da ocijeni sve opasnosti i probleme u vezi sa referendumom
Gotovo je sad, ućer'o si ti Srpskoj da su joj oči ispale, al' neka je, američki agentu
Cvijanović: Beograd ima puno razumijevanje za Srpsku
Beograd: - Ne idite kroz minsko polje, ne podržavamo vas u tome jer ćete otić u vražiju mater...Ali potpuno razumijemo šta će se desiti ako stanete na minu, imamo puno razumijevanje za vašu samoubilačku misiju, za taj vaš izboir...
Gotovo je sad, ućer'o si ti Srpskoj da su joj oči ispale, al' neka je, američki agentu
Cvijanović: Beograd ima puno razumijevanje za Srpsku
Beograd: - Ne idite kroz minsko polje, ne podržavamo vas u tome jer ćete otić u vražiju mater...Ali potpuno razumijemo šta će se desiti ako stanete na minu, imamo puno razumijevanje za vašu samoubilačku misiju, za taj vaš izboir...
- cyprus
#5558 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa ako si prespavo slavljeničku atmosferu od prije par mjeseci ovdje, da te podsjetim - jesu, na aparatima su...Prpa.ba wrote:Bosanci i Hercegovci nisu na aparatima. Na aparatima su promotori bosanstva koji se nisu izjasnili tako na popisu.cyprus wrote:Kakvi Bosanci? Onih 1% što je na aparatima?![]()
Obzirom na prezir prema njima koji je tada jasno iskazan od strane bošnjačkih udarnika i jurišnika, ne znam koja je poenta sada ih svrstavati u iste redove sa Bošnjacima...
Last edited by cyprus on 01/09/2016 17:22, edited 1 time in total.
-
artime
#5559 Re: Referendum(i) u RS-u
Sad se ono Dodo vraća u autu i konta šta sad... Uzima rokovnik i piše 
- apsidejzi
#5560 Re: Referendum(i) u RS-u
nije to znacenje win win-a al hajd.rumenige_brajtner wrote:referendum u rs-u (i sva priča oko istog) ima istu svrhu kao i krst iznad zlatišta za prošle izbore. priča koja ide na ruku i jednim i drugim, s tim da je dodik u win-win situaciji.
ako se referendum održi, pripisaće sebi zasluge i na tome bazirati predizbornu kampanju. ukoliko se referendum ne održi, predizborna kampanja će se graditi na priči o ugroženosti i neravnopravnosti. štaviše, ovo je za njega i bolja opcija..
-
dezurni_ucenik
#5561 Re: Referendum(i) u RS-u
cyprus wrote:Čuj muslimanima, pa još malo m... Valjda Bošnjacima... ccc...dezurni_ucenik wrote:Pa nako pitam. Cim treba pljucnuti po ovoj drzavi, posebno po muslimanima eto tebe.
Vidim imas i smisla za humor
Bolje bi ti bilo da procitas malo gramatiku bosanskog jezika.
A i nisam mislio da imas sta pametnije za napisati.
- BHCluster
#5562 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa ima Bosnjaka koji nisu muslimani. ccc...cyprus wrote:Čuj muslimanima, pa još malo m... Valjda Bošnjacima... ccc...dezurni_ucenik wrote:Pa nako pitam. Cim treba pljucnuti po ovoj drzavi, posebno po muslimanima eto tebe.
-
Fudo387
#5563 Re: Referendum(i) u RS-u
Nije bilo prezira prema Bosancima, vec onima koji se lazno predstavljaju kao Bosanci.cyprus wrote:Pa ako si prespavo slavljeničku atmosferu od prije par mjeseci ovdje, da te podsjetim - jesu, na aparatima su...Prpa.ba wrote:Bosanci i Hercegovci nisu na aparatima. Na aparatima su promotori bosanstva koji se nisu izjasnili tako na popisu.cyprus wrote:Kakvi Bosanci? Onih 1% što je na aparatima?![]()
Obzirom na prezir prema njima koji je tada jasno iskazan od strane bošnjačkih udarnika i jurišnika, ne znam koja je poenta sada ih svrstavati u iste redove sa Bošnjacima...
Cuj Bosanac, a na svakoj temi mu prica k'o da ga je seselj napravio.
- cyprus
#5564 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa upravo zato i kažem, jer ja navodno pljuckam prema svim BošnjacimaBHCluster wrote:Pa ima Bosnjaka koji nisu muslimani. ccc...cyprus wrote:Čuj muslimanima, pa još malo m... Valjda Bošnjacima... ccc...dezurni_ucenik wrote:Pa nako pitam. Cim treba pljucnuti po ovoj drzavi, posebno po muslimanima eto tebe.
I da budem jasan - pod "VI'' podrazumijevam vas forumske jurišnike, nikog drugog...
-
benjen
#5565 Re: Referendum(i) u RS-u
Da li je ovo Biden zapovjedio prije neki dan kad je dolazio da se ovako odradi?
I sta bi sa Covica,docekal ko coeka u Bg,barem se ne moze izgubit zna cirilicu
Last edited by benjen on 01/09/2016 17:33, edited 1 time in total.
- cyprus
#5566 Re: Referendum(i) u RS-u
Da sam od jučer na forumu, možda bi mi to mogao i prodat...Fudo387 wrote:Nije bilo prezira prema Bosancima, vec onima koji se lazno predstavljaju kao Bosanci.
- Lincoln-Burrows
#5567 Re: Referendum(i) u RS-u
Biden je bio i kod Erdogana pa ga Erdo odjeb_ao, taj nema više onaj čarobni štapić.benjen wrote:Da li je ovo Biden zapovjedio prije neki dan kad je dolazio da se ovako odradi?
-
dezurni_ucenik
#5568 Re: Referendum(i) u RS-u
Oko moje naivno. 
- forum_selektor
#5569 Re: Referendum(i) u RS-u
momak ti si zaluto ovde, izgleda...cyprus wrote:.
- cyprus
#5570 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa nisam ja prvi spomenuo Bošnjake i Bosanceforum_selektor wrote:momak ti si zaluto ovde, izgleda...cyprus wrote:.
PS A mislim da i nije toliki offtopic koliko se na prvu čini
- Prpa.ba
#5571 Re: Referendum(i) u RS-u
Nisam prespavao, stavise kao Bosnjak-agnostik sudjelovao sam u slavljenickoj atmosferi. Na tvoje ostale tvrdnje sam vec odgovorio u prvom komentaru i ne vidim vrijednost dalje diskusije.cyprus wrote:Pa ako si prespavo slavljeničku atmosferu od prije par mjeseci ovdje, da te podsjetim - jesu, na aparatima su...
Da se vratimo na temu o ilegalnom referendumu u manjem BH entitetu.
- BHCluster
#5572 Re: Referendum(i) u RS-u
Kao sto mozes vidjeti iz napisanog kolega je napisao muslimani ne Bosnjaci.cyprus wrote:Pa upravo zato i kažem, jer ja navodno pljuckam prema svim BošnjacimaBHCluster wrote:Pa ima Bosnjaka koji nisu muslimani. ccc...cyprus wrote:
Čuj muslimanima, pa još malo m... Valjda Bošnjacima... ccc...Prvo kukumačete kad neko za Bošnjake koristi naziv 'muslimani', a kad se vama takvo šta omakne, onda se pravite ludi
![]()
I da budem jasan - pod "VI'' podrazumijevam vas forumske jurišnike, nikog drugog...
-
Fudo387
#5573 Re: Referendum(i) u RS-u
Nista ja tebi ne prodajem, to je tako.cyprus wrote:Da sam od jučer na forumu, možda bi mi to mogao i prodat...Fudo387 wrote:Nije bilo prezira prema Bosancima, vec onima koji se lazno predstavljaju kao Bosanci.
Nisi se ti slucajno pomolio sa ovom pricom bas u ovom trenutku.
- kamen spoticanja
#5574 Re: Referendum(i) u RS-u
Ono sto je problem je to da Bosna uz Siriju ima najveci potencijal da napravi konflikt izmedju turaka i rusa ponovo...u siriji za sada med i mlijekobenjen wrote:Da li je ovo Biden zapovjedio prije neki dan kad je dolazio da se ovako odradi?
dakle u igru ulazi zagreb...i tako
- 512MB
#5575 Re: Referendum(i) u RS-u
Jel Dodiku zvoni jos tikva od samaranja? Koji blam