cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Imaju veze, jer praviš komparaciju sa Željom, dok smo harali. Mi nismo igrali lijepo, al se vidjelo da smo najbolja ekipa u ligi. Vi s s druge strane imate situaciju da ne možete biti prvi bez poništenih golova, penala, crvenih kartona, golova iz ofsajda.
Već rekoh, Iljo, Uške and Čolaković zadovoljno trljaju ruke
Sve diskutabilne odluke ( haman sve ) idu u vašu korist, pa jel ima živih svjedoka kada je igrač Sarajeva dobio crveni karton ili kada je sviran penal za protivnika

To puno govori. Ista je priča bila prošle sezone.
Poštujem "radost", jer ti je ekipa dobila, ali ovakva opravdanja, jebiga, pa nismo budale. Prvi penal protiv OlimpiCa ne bi Selimović sudio. Paralelu između vas i zelenih lopova sam povukao, baš me zanima komentar kolege libera. Izgleda kao pametan momak/čovjek
A ovo što vi radite je bezobrazno. Barem napiši(te), krademo, ko vas jebe

Bez licemjerstva. U BiH sve zavisi od pozicije, ako te zapadne da si na lopovskoj strani, braniš je svim sredstvima, ako si na drugoj strani onda se snebivaš i čudiš "šta nam ovo rade, džukele jedne"
Ne trollam, zaista ovo mislim, isto kao što vi slavite krađu kao normalnu stvar, a čudite se, barem većina ( osim državnih uhljeba ) kako nas jebu gdje stignu. Što nas ne bi jebali kad im se može/kad vam se može. Potpuno ista situacija