Ajde bolan, nisam ja ni pričao o tebi per se kao malograđaninu, nego eto ima takvog svijeta i uglavnom im se pogledi na paščad u tom smislu poklapaju. Drago mi je da se ne prepoznaješ i super za tebe što nisi iz te priče.l33t wrote: Ejs ja ti analizerodjen u gradu naviko sam na 2 3 kera i kad sam dijete bio,uvijek sam ih volio. Ali nisam navikao da ih ima na stotine. Maloprije jednog vidio sladak pravo steta, nece ga niko, uzeo bih ga ja da imam uslove.
Mojne gluposti pricatako je nesto "malogradjanstvo" to je ovo sto rade svi koji bojkotuju sprovodjenje eutanazije.
edit: dobro je za tebe da te nisu napali dok si setao sa zenom, da te napadnu ko sto su neke nas napali i djecu malu koja traume imaju, pricao bi ti drugacije... ali eto sretno ti gdje god da zivis, posto ne zivis ovdje, nemoj se puno zamarati nasim problemima
Ja sam obišao pjehe ogroman krug od Aneksa do Vrbanje, preko mosta pa nazad uz Miljacku - ne sjećam se da sam jednog jedinog psa lutalicu vidio tom prilikom. Ne znam, moguće da te stotine pasa posjeduju nindža vještine kamufliranja. Nije bio neki posebno hladan dan, naprotiv vrlo prijatan, pa zato nisam pretpostavio da ih je hladnoća rastjerala po jazbinama.
Da li sam ja to dobro skapirao ili mi ti u ovom "editu" na izuzetno suptilan i lijep način poručuješ da odjebem sa ovog vašeg foruma? Hvala ti na prijateljskim preporukama al ja bih ipak sačekao da me moderacija udalji, pa ako i među njima ima mrzitelja životinja, možda uvaže tvoju preporuku.