Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- johntra
#5551 Re: Liverpool FC
Sadašnjost u kojoj još niste prestigli klub koji je sve osvojio u prošlosti...ne smaraj više, Alexa ti...
- PrtiBeeGee
#5552 Re: Liverpool FC
EPL- 4 , FA kup- 7, Engleska liga kup- 4, Community Shield- 4, LP-1, Kup pobjednika kupova-2, Europski superkup-1 I to vam je historija??????????? Pa Nottingham Forest je institucija za Chelsea... Stvarno si ti smjesan lik, pa mene bi bilo sramota porediti Liverpool i Chelsea...pathyeshme wrote:Mi imamo sadašnjost u kojoj uživamo. Ti živi u prošlosti.PrtiBeeGee wrote:Chelsea nije klub koji se moze porediti sa Liverpoolom... No trophy, no history... To je samo jos jedan u nizu VJESTACKIH KLUBOVA u Engleskoj....Re: Liverpool FC
Postao/la 123456789 dana 12/05/2013 22:49
Nekad' ste zivili od historije, sada od statistike, i one jako poznate recenice "sljedece sezone u ovo vrijeme".
Unitedu je trebalo 108godina da prestigne "tu historiju" Liverpoola
Za 20 godina i Chelsea će vas prestići. Vi ste sada prosječan klub kome je igranje u Europa ligi vrh mogućnosti.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
- seoBIH
#5553 Re: Liverpool FC
Nema kompleska, vec samo komentari i vidjenje stvarnsoti da je nekada veliki klub danas na razini WBA.Gandalf wrote:što im ta istorija komplexe nabija - sve veliki navijači nekakvih giganata a smaraju na temi o LFC
- horion_bosona
#5554 Re: Liverpool FC
Coutinho je bio maestralan, kao i citavu polusezonu, iako fizicki inferioran u duelu sa vecinom igraca, posjeduje tehniku i brzinu kojom je svoju prilagodbu na PL vec prevazisao - pravo pojacanje. Kako mislim da je prerano davati konacnu ocjenu za transfer Allena, tako isto mislim i u slucaju Sturridgea. Usao je definitvno u formu, ali je igrac kojeg nekonzistentnost forme do sada pratila u karijeri, ipak su ovo utakmice bez rezultatskog znacaja i pritiska. Juce je opet pokazao ono zbog cega ga ne cijenim jos i iz Chelsea, ne znam cemu sebicnost u dvije ciste situacije za asistiranje suigracu i siguran gol?
Sto se tice ocjene citavog tima pod Rodgersom, vidljiv je ogroman napredak u pogledu realizacije, lakoce stvaranja prilika, odnosno ofanzivne igre. Nazalost na kraju ispade da je onih prvih 5 kola odredilo konacni plasman. Uzdrzao bih se od prognoza za narednu sezonu, jer previse puta se izjalovilo...
Sto se tice ocjene citavog tima pod Rodgersom, vidljiv je ogroman napredak u pogledu realizacije, lakoce stvaranja prilika, odnosno ofanzivne igre. Nazalost na kraju ispade da je onih prvih 5 kola odredilo konacni plasman. Uzdrzao bih se od prognoza za narednu sezonu, jer previse puta se izjalovilo...
obecavajuci statistika za navijace Uniteda123456789 wrote:Cak su i u gradu Liverpoolu izgubili statut glavnog kluba. Everton ih uze samo takoPretpostavljam da ce i sljedece sezone biti tako.
+ 2 remija ove sezone, u kupovima nije nista bolji...David Moyes frustrated by his poor record in 10 years of Merseyside derbies
In his 20 league meetings with Liverpool, Moyes has won three, drawn five and lost 12, taking a modest 14 points from a possible 60.
- AmiĐa_Idriz
#5555 Re: Liverpool FC
ŠTO SE RASPRAVLJATE SA NJIMA ! ! NISU VRIJEDNI TOGA !!
-
Teufik
#5556 Re: Liverpool FC
O majko...ovakve "rasprave" bi trebalo Ustavom zabraniti.
- Muhamed Đakmić
#5557 Re: Liverpool FC
Onaj kaže da su izgubili statuT glavnog kluba u gradu LiverpooluTeufik wrote:O majko...ovakve "rasprave" bi trebalo Ustavom zabraniti.
- Gandalf
- Gandalf
#5560 Re: Liverpool FC
Liverpool close in on Portuguese defender
Liverpool are looking more and more likely to sign Sporting Lisbon defender Tiago Ilori in a £3.5million deal, according to the Daily Mail.
Ilori could be the perfect fit for Brendan Rodgers this summer at just 20-years-old and a highly rated centre-back, with Jamie Carragher leaving Anfield this summer.
Liverpool are looking more and more likely to sign Sporting Lisbon defender Tiago Ilori in a £3.5million deal, according to the Daily Mail.
Ilori could be the perfect fit for Brendan Rodgers this summer at just 20-years-old and a highly rated centre-back, with Jamie Carragher leaving Anfield this summer.
- MyTao
#5561 Re: Liverpool FC
Liverpool boss will go in for Asmir Begovic if Pepe Reina returns to Barcelona (Mirror)
Brendan Rodgers is prepared to offer Stewart Downing in part-exchange for the Stoke stopper
Brendan Rodgers will try to jump the queue for Asmir Begovic, if Pepe Reina rejoins Barcelona.
And Anfield boss Rodgers is prepared to offer Stewart Downing to Stoke as part of a bid for keeper Begovic.
If Reina tells Liverpool he wishes to return to Barca, where he grew up in the La Masia academy, Rodgers will also be able to offer Begovic a guaranteed first team spot. He hopes that gives him the edge over Manchester City, Arsenal, Chelsea and Manchester United, who also rate the £15m-rated keeper.
Brendan Rodgers is prepared to offer Stewart Downing in part-exchange for the Stoke stopper
Brendan Rodgers will try to jump the queue for Asmir Begovic, if Pepe Reina rejoins Barcelona.
And Anfield boss Rodgers is prepared to offer Stewart Downing to Stoke as part of a bid for keeper Begovic.
If Reina tells Liverpool he wishes to return to Barca, where he grew up in the La Masia academy, Rodgers will also be able to offer Begovic a guaranteed first team spot. He hopes that gives him the edge over Manchester City, Arsenal, Chelsea and Manchester United, who also rate the £15m-rated keeper.
-
The Realist
#5562 Re: Liverpool FC
Ni United ni City neće nuditi za njega, isto sumnjam da će Chelsea, tako da nije da imate konkurenciju. Možda Arsenal, ali nije loš onaj njihov (ne znam kako se piše), samo mu malo više samopouzdanja treba (iako je popravio formu).
- vaučer
#5563 Re: Liverpool FC
Ne bih dao Downinga osim u direktnoj zamjeni, preskup, limitiran u distribuciji lopte, nije tip golmana koji nam treba.
-
The Realist
#5564 Re: Liverpool FC
A koga bi? Ono, bolji je definitivno od ovakvog Reine (koji je duže u padu)? Ono, ko dolazi kao izbor? Možda Vorma probati dovesti?
-
Mustang1
#5565 Re: Liverpool FC
Ma Begovic je idealan ..Dobro brani i to je bitno.. Kakva distribucija lopte .. Zna je izbit,zna baciti rukom i to je to .. Jos mi treba i golman koji ce se dodavati .. Dosta sto mi se i ovako muci od silnog dodavanja bez rezultata
- MyTao
#5566 Re: Liverpool FC
Definitivno se nebi uklopio u onaj Liverpool sa pocetka sezone... sad vise ne igraju tako, i mislim da bi bio dobra zamjena za Reinu... Al' slazem se, i ja nebi dao Downinga i pare za njega, mozda direktna zamjena al ni to nebi bilo pametno.
- Gandalf
#5567 Re: Liverpool FC
Ne bih imao ništa protiv dolaska Begovića - odličan na izlijetanju u korner situacijama, onaj bagavi Stoke je spasio 100 puta, a Reina jeste u padu forme, kad-tad pitanje golmana će doći na red, mada je meni prioritet još jedan sposoban veznjak i sposoban visoki napadač, dakle znatno bolji od balvana Carolla ali sličnih fizički predispozicija, jer hendikep je imati i samo hobitiće u napadu, primjer je onaj smiješni pokušaj velikog kluba City;
- sezona je duga a Suareza nema prvih 6 utakmica, postizanje golova je apsolutno prioritetno za dobar plasman na tabeli, ni 100 golmana ne može sredit' 3 boda bez kvalitetne ofanzive, koja se ne svodi samo na 1-2 raspoloženih pojedinaca.
- sezona je duga a Suareza nema prvih 6 utakmica, postizanje golova je apsolutno prioritetno za dobar plasman na tabeli, ni 100 golmana ne može sredit' 3 boda bez kvalitetne ofanzive, koja se ne svodi samo na 1-2 raspoloženih pojedinaca.
- vaučer
#5568 Re: Liverpool FC
Ne vidim kako bi netko mogao biti zadovoljan zamjenom Reine (ako ga prodaju za tih spominjanih desetak milijuna funti) za Begovića (kojeg Stoke cijeni na barem 15 milijuna funti). Golman koji je dobar shot-stopper ali igra s ekipom drvosječa koji mu sjede u krilu i štite ga, ne igra s brisanim protorom visoko postavljene odbrane ispred sebe, ne mora se toliko brinuti za ubacivanja jer ih puno počiste Huth, Shawcross i ostali grmalji, distribucija je u Stokeu nevažna jer je samo treba nabiti na onog najdaljeg visokog igrača bio to Crouch ili Jones itd. Begović je ok golman ali nije zaokružen kao Reina i profilom ne odgovara igri Liverpoola.
Radije bi nadoplatio i kupio Ter Stegena, pa bio malo mirniji s najperspektivnijim mladim golmano trenutno na svijetu - kao što je uradio ManU s De Geom - nego iskeširao brdo love za polovično rješenje kao Begović.
Radije bi nadoplatio i kupio Ter Stegena, pa bio malo mirniji s najperspektivnijim mladim golmano trenutno na svijetu - kao što je uradio ManU s De Geom - nego iskeširao brdo love za polovično rješenje kao Begović.
-
Mustang1
#5569 Re: Liverpool FC
Pa ti njegovi na koje kazes da se oslanja kod kornera su mu zabili i skrivili vise golova nego protivnica 
- Gandalf
#5571 Re: Liverpool FC
na žalost, linkovi mi danas baš nisu od pomoći, a šugavi Sport Clubovi ne prenose LFC
- BHF_Manijak
#5572 Re: Liverpool FC
Jebiga Vaucer ti k'o da pricas o Avdukicu iz Borca a ne o Begovicu, jednom od najboljih golmana lige. Za ovakvog Reinu iz ove sezone je Oliver Kahn!
- MyTao
#5573 Re: Liverpool FC
Coutinho postigao dva gola, jedan mu nisu priznali, a drugi je bomba sa nekih 20-25 metara...Gandalf wrote:na žalost, linkovi mi danas baš nisu od pomoći, a šugavi Sport Clubovi ne prenose LFC
- horion_bosona
#5574 Re: Liverpool FC
Coutinho majstor
ne izgledaju lose novi dresovi...
ja gledam ovdje http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 29440.htmlGandalf wrote:na žalost, linkovi mi danas baš nisu od pomoći, a šugavi Sport Clubovi ne prenose LFC
- Gandalf
#5575 Re: Liverpool FC
dobarrrrrrrhorion_bosona wrote:Coutinho majstor![]()
ja gledam ovdje http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 29440.htmlGandalf wrote:na žalost, linkovi mi danas baš nisu od pomoći, a šugavi Sport Clubovi ne prenose LFC