Pitaj SBB.Seawolf wrote: ↑06/05/2023 14:49 Glasači bilo koje stranke, na izborima glasaju za neku stranku s motivom da ona bude u vlasti, a ne da ne bude u vlasti.
Prema tome, neko ko je do sada glasao za Našu stranku, pogotovu će glasati za njih i u budućnosti, sada nakon što su ušli u vlast na svim nivoima.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Officer Crabtree
#55401 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Kat
#55402 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- dječak sa šibicama
#55403 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
formiranje vlasti na drzavnom i entitetskom nivou je nemoguce bez HDZ i SNSD, oni su izbor srpskog i hrvatskog naroda.
Sve drugo je SDA spinovanje
- agent_zero
#55404 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I nikad se ne treba umoriti ponavljajući ovo sda/df botinama.dječak sa šibicama wrote: ↑06/05/2023 17:29 formiranje vlasti na drzavnom i entitetskom nivou je nemoguce bez HDZ i SNSD, oni su izbor srpskog i hrvatskog naroda.
-
kakabanja213
#55405 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znaci legitimitet za kriminal se dobija voljom naroda. Zivota mi moga ja sam mislio da NS nosi vise mozga ali izgleda to je samo druga strana iste medalje.
Znaci mi koji smo glasali promjene imamo pravo da zelimo iste. Ok promjena je, nema kriminalaca SDA, DF i satelita u vlasti. Medjutim sta je sa ostalim. Covic, izuzimac zatvorenika, covjek koji je skrenuo rijeku, koji posjeduje hacijendu od 5.000.000 KM, koji kao predsjednik stranke prije nekoliko dana smjenuje po drzavnim firmama kao da su mu neko porodicno nasljedstvo, koji isto kao Bakir citavu svoju familiju ima zaposlenu na drzavnoj sisi, koji je unistio-prodao "Soko", koji se redovno pojavljuje na misama zadusnicama za ratne zlocince, odnosno slika sa ratnim zlocincima te o cijem bi se kriminalu moglo pisati stotine strana je pozeljan partner za promjene. Koje promjene??? Pa valjda treba njega promijeniti? Je li moguce da ovdje neko tvrdi da treba skrenuti pogled samo zato sto mu je legitimitet dao hrvatski narod??? Za Dodika bi se moglo napisati mozda i vise ali nemam zivaca. Ali jebo to njemu je legitimitet dao srpski narod. Znaci, posto je Trojci legitimitet dao bosnjacki narod i eto ostali, oni mogu, ako zele poceti krasti i ne mogu za to odgovarati. Je li vi to, vrli glasaci NS, meni, takodjer glasacu NS, tvrdite.
Najvece dostignuce je izgleda, ukoliko nemas odgovor na pitanje je, SDA bot. Nema u ovoj rupi srece treba bjezati definitivno.
Znaci mi koji smo glasali promjene imamo pravo da zelimo iste. Ok promjena je, nema kriminalaca SDA, DF i satelita u vlasti. Medjutim sta je sa ostalim. Covic, izuzimac zatvorenika, covjek koji je skrenuo rijeku, koji posjeduje hacijendu od 5.000.000 KM, koji kao predsjednik stranke prije nekoliko dana smjenuje po drzavnim firmama kao da su mu neko porodicno nasljedstvo, koji isto kao Bakir citavu svoju familiju ima zaposlenu na drzavnoj sisi, koji je unistio-prodao "Soko", koji se redovno pojavljuje na misama zadusnicama za ratne zlocince, odnosno slika sa ratnim zlocincima te o cijem bi se kriminalu moglo pisati stotine strana je pozeljan partner za promjene. Koje promjene??? Pa valjda treba njega promijeniti? Je li moguce da ovdje neko tvrdi da treba skrenuti pogled samo zato sto mu je legitimitet dao hrvatski narod??? Za Dodika bi se moglo napisati mozda i vise ali nemam zivaca. Ali jebo to njemu je legitimitet dao srpski narod. Znaci, posto je Trojci legitimitet dao bosnjacki narod i eto ostali, oni mogu, ako zele poceti krasti i ne mogu za to odgovarati. Je li vi to, vrli glasaci NS, meni, takodjer glasacu NS, tvrdite.
Najvece dostignuce je izgleda, ukoliko nemas odgovor na pitanje je, SDA bot. Nema u ovoj rupi srece treba bjezati definitivno.
- drug_profi
#55406 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- drug_profi
#55407 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znaci glasali za promjene. Za to se mora uci u vlast. Mora se takodjer i sa matematickim partnerima koje nisi ti birao. Izbjeci ces one negativne snage koje mozes izbjeci.
I to je realnost.
Dalje samo zavisi kako ces koristiti svoj dio vlasti da opravdas glasove, ali ne mozes odgovarati za ono sto rade partneri koji su ti nametnuti.
A sve ostalo je KMEEE koje dolazi od SDFA
I to je realnost.
Dalje samo zavisi kako ces koristiti svoj dio vlasti da opravdas glasove, ali ne mozes odgovarati za ono sto rade partneri koji su ti nametnuti.
-
kakabanja213
#55408 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To je to. Legitimitet za kriminal dolazi iz volje naroda. Ako ti je nametnuti partner kriminalac sta onda radis?? Skreces pogled.?????!!!!!! Cuj ne odgovaras ako ti partner ucestvuje u kriminalnim radnjama. Ono tipa ja nisam obio banku, ja sam samo vozio auto.drug_profi wrote: ↑06/05/2023 19:05 Znaci glasali za promjene. Za to se mora uci u vlast. Mora se takodjer i sa matematickim partnerima koje nisi ti birao. Izbjeci ces one negativne snage koje mozes izbjeci.
I to je realnost.
-
kakabanja213
#55409 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa sto nismo usli u vlast u Mostaru. Mogli smo ili jedne ili druge izabrati. Ali izgleda tada nisu bile cilj promjene. Ili grijesim.Seawolf wrote: ↑06/05/2023 14:49 Glasači bilo koje stranke, na izborima glasaju za neku stranku s motivom da ona bude u vlasti, a ne da ne bude u vlasti.
Prema tome, neko ko je do sada glasao za Našu stranku, pogotovu će glasati za njih i u budućnosti, sada nakon što su ušli u vlast na svim nivoima.
- drug_profi
#55410 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Rijetko kome kažem da lupa gluposti, ali sad bih tebi trebao reći.kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 19:20To je to. Legitimitet za kriminal dolazi iz volje naroda. Ako ti je nametnuti partner kriminalac sta onda radis?? Skreces pogled.?????!!!!!! Cuj ne odgovaras ako ti partner ucestvuje u kriminalnim radnjama. Ono tipa ja nisam obio banku, ja sam samo vozio auto.drug_profi wrote: ↑06/05/2023 19:05 Znaci glasali za promjene. Za to se mora uci u vlast. Mora se takodjer i sa matematickim partnerima koje nisi ti birao. Izbjeci ces one negativne snage koje mozes izbjeci.
I to je realnost.
-
kakabanja213
#55411 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja bih volio da lupam gluposti ali da nisi odgovaran ako ti partnet uradi kriminal, ti to znas i ne poduzmes nista, ne mogu nikako da provalim u cemu je fol. I opravdavas taj kriminal izbornom voljom odredjenog naroda.drug_profi wrote: ↑06/05/2023 21:05Rijetko kome kažem da lupa gluposti, ali sad bih tebi trebao reći.kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 19:20
To je to. Legitimitet za kriminal dolazi iz volje naroda. Ako ti je nametnuti partner kriminalac sta onda radis?? Skreces pogled.?????!!!!!! Cuj ne odgovaras ako ti partner ucestvuje u kriminalnim radnjama. Ono tipa ja nisam obio banku, ja sam samo vozio auto.
Jebiga ako je to glupost onda sam glupan.
Kakoo ti moze neko nanetnuti da pruzas ruku izuzimacu zarobljenika Draganu Covicu.
- 512MB
#55412 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovo je laždječak sa šibicama wrote: ↑06/05/2023 17:29 formiranje vlasti na drzavnom i entitetskom nivou je nemoguce bez HDZ i SNSD, oni su izbor srpskog i hrvatskog naroda.
- drug_profi
#55413 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Predloži šta se trebalo uraditi? Prosvijetli nas.kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 21:36Ja bih volio da lupam gluposti ali da nisi odgovaran ako ti partnet uradi kriminal, ti to znas i ne poduzmes nista, ne mogu nikako da provalim u cemu je fol. I opravdavas taj kriminal izbornom voljom odredjenog naroda.drug_profi wrote: ↑06/05/2023 21:05
Rijetko kome kažem da lupa gluposti, ali sad bih tebi trebao reći.
Kakoo ti moze neko nanetnuti da pruzas ruku izuzimacu zarobljenika Draganu Covicu.
-
zippoo87
#55414 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Evo danas opet izabrase Dragana Covica na jos 4 godine za predsjednika HDZa.kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 21:36Ja bih volio da lupam gluposti ali da nisi odgovaran ako ti partnet uradi kriminal, ti to znas i ne poduzmes nista, ne mogu nikako da provalim u cemu je fol. I opravdavas taj kriminal izbornom voljom odredjenog naroda.drug_profi wrote: ↑06/05/2023 21:05
Rijetko kome kažem da lupa gluposti, ali sad bih tebi trebao reći.
I kome ces drugom iz Hr korpusa pruziti ruku ?
Ili ko ce drugi iz Hr korpusa tebi pruziti ruku ?
Znaci u ovako ustrojenoj BiH,nacionalno a ne gradjanski,uvijek ces MORATI odabrati nekog sa druge strane,ako matematika tako kaze .
Naravno ne kazem da je to dobro ali trenutno je jedino tako moguce u BiH.Isto je i sa SNSD-om,znamo svi da je Mile pokrao izbore ali su mu priznali kradju i nemas nikog drugog da pravis vlast sa njim iz sprske kvote.
Zato nam treba gradjanska drzava,gdje je svaki pojedinac VLAST ZA SEBE a ne da se krimosi kriju iza nacionalnog predznaka.
Sve dok je ovako,stranke ce namecati svoje krimose da ih uhljebe na raznorazne pozicije i po tom pitanju ne mozes nista uraditi.
Mozes jedino da ne pravis vlast i budes vjecita opozicija a ni to nicemu ne vodi.
Jedno od rjesenja ja gradjanski aktivizam a to znaci da se prati sta stranke rade i da se konstantno vrsi pritisak na njih da ne zajebu...tek kada se politicarima uzdrmaju stolice,onda se probude.
Zato ako i ovi zaseru,na prvim slijedecim izborima ce se to odmah pokazati i na glasovima i rezultatima i to je jedini moguci nacin kako gradjani mogu kanalisati politiku i politicare.
-
HelaS
#55415 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 11:57 NS simpatizer sam vec dugi niz godina. Zagrizeni NS sam postao poslije izbora u Mostaru kada su odlucili da "ne mijenjaju Mostar" ni sa SDA ni sa HDZ. Trenutno mi nista nije jasno.
-
palermo
#55416 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma jos jedan od mostaraca na forumu, a znamo dobro kako oni misle....HelaS wrote: ↑06/05/2023 21:57kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 11:57 NS simpatizer sam vec dugi niz godina. Zagrizeni NS sam postao poslije izbora u Mostaru kada su odlucili da "ne mijenjaju Mostar" ni sa SDA ni sa HDZ. Trenutno mi nista nije jasno.![]()
Ti stvarno misliš drugi ljudi travu pasu pa vjeruju u tvoje laži. Koji si ti miš
![]()
-
zippoo87
-
kakabanja213
#55418 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mislim puca mi k... sta ti mislis, i takvi kao ti ali ako neko zeli moze potraziti moje postove u vezi zadnjih mostarskih izbora pa ce se izvesti zakljucak.HelaS wrote: ↑06/05/2023 21:57kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 11:57 NS simpatizer sam vec dugi niz godina. Zagrizeni NS sam postao poslije izbora u Mostaru kada su odlucili da "ne mijenjaju Mostar" ni sa SDA ni sa HDZ. Trenutno mi nista nije jasno.![]()
Ti stvarno misliš drugi ljudi travu pasu pa vjeruju u tvoje laži. Koji si ti miš
![]()
Pa savrseno je jasno da ste vi koji ste kontra i koji ste za ili Sda i satelite ili Trojku dolazite sa istog platnog spiska.
Imate potpuno isti mentalni sklop odnosno nemate ga.
-
HelaS
#55419 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jebote, pa koliko vas više ima... K'o žohari samo izlazite iz vlažnih rupakakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 22:05Mislim puca mi k... sta ti mislis, i takvi kao ti ali ako neko zeli moze potraziti moje postove u vezi zadnjih mostarskih izbora pa ce se izvesti zakljucak.
Pa savrseno je jasno da ste vi koji ste kontra i koji ste za ili Sda i satelite ili Trojku dolazite sa istog platnog spiska.
Imate potpuno isti mentalni sklop odnosno nemate ga.
-
kakabanja213
#55420 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja se tebe sjecam sa teme o mostarskim izborima ibsjecam se da se nista slagao sa tobom politicki. Ja licno sam podijelio glasove izmedju NS i Baginog prava na grad (za ove sto misle da znaju cijinsam Marin Bago, Hrvat iz Mostara). Vjerovatno cu i sljedece izbore slicno ali ovi idu iz gluposti u glupost i nemaji muda da kazu jesmo postali smo partneri sa Nacistickom strankom HDZ iz tog i tog razloga ali cemo raditi na tome da sve vrste kriminalaca budu kaznjene makar to bili nasi partneri. A ne smijenit cemo Sebku, ali posto je volja hrvatskog naroda necemo Kvesica iako je uradio mozda i gore stvari nego ona.
-
kakabanja213
#55421 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li je ti zoves heroina ili eroina.HelaS wrote: ↑06/05/2023 22:08Jebote, pa koliko vas više ima... K'o žohari samo izlazite iz vlažnih rupakakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 22:05
Mislim puca mi k... sta ti mislis, i takvi kao ti ali ako neko zeli moze potraziti moje postove u vezi zadnjih mostarskih izbora pa ce se izvesti zakljucak.
Imate potpuno isti mentalni sklop odnosno nemate ga.![]()
- drug_profi
#55422 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja te pitao gore nesto. Pravis se da nisi vidio.kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 22:15Ja se tebe sjecam sa teme o mostarskim izborima ibsjecam se da se nista slagao sa tobom politicki. Ja licno sam podijelio glasove izmedju NS i Baginog prava na grad (za ove sto misle da znaju cijinsam Marin Bago, Hrvat iz Mostara). Vjerovatno cu i sljedece izbore slicno ali ovi idu iz gluposti u glupost i nemaji muda da kazu jesmo postali smo partneri sa Nacistickom strankom HDZ iz tog i tog razloga ali cemo raditi na tome da sve vrste kriminalaca budu kaznjene makar to bili nasi partneri. A ne smijenit cemo Sebku, ali posto je volja hrvatskog naroda necemo Kvesica iako je uradio mozda i gore stvari nego ona.
-
kakabanja213
#55423 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidio sam planirao nesto napisati i zaboravio. Jebiga spremam se za put, natezem Reala, treba mi za neku lovu, smijem se ovom Prpa ili HelaS, ako i on ima pojma ko je u kojem trenutku. Mada si i u ovom postu sto si ga kopirao mogao procitati koje bi bilo rjesenje za mene, biraca koji nema heroine ili eroine kojoj se zaklinje, prvenstveno zato sto je Trojka vise trebala Covicu nego on njoj.drug_profi wrote: ↑06/05/2023 22:27Ja te pitao gore nesto. Pravis se da nisi vidio.kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 22:15
Ja se tebe sjecam sa teme o mostarskim izborima ibsjecam se da se nista slagao sa tobom politicki. Ja licno sam podijelio glasove izmedju NS i Baginog prava na grad (za ove sto misle da znaju cijinsam Marin Bago, Hrvat iz Mostara). Vjerovatno cu i sljedece izbore slicno ali ovi idu iz gluposti u glupost i nemaji muda da kazu jesmo postali smo partneri sa Nacistickom strankom HDZ iz tog i tog razloga ali cemo raditi na tome da sve vrste kriminalaca budu kaznjene makar to bili nasi partneri. A ne smijenit cemo Sebku, ali posto je volja hrvatskog naroda necemo Kvesica iako je uradio mozda i gore stvari nego ona.
- drug_profi
#55424 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa nije Fortino ili Dinino da progoni i kaznjava kriminalce. To je posao tuzilastva, SIPE, MUP-a.kakabanja213 wrote: ↑06/05/2023 22:53Vidio sam planirao nesto napisati i zaboravio. Jebiga spremam se za put, natezem Reala, treba mi za neku lovu, smijem se ovom Prpa ili HelaS, ako i on ima pojma ko je u kojem trenutku. Mada si i u ovom postu sto si ga kopirao mogao procitati koje bi bilo rjesenje za mene, biraca koji nema heroine ili eroine kojoj se zaklinje, prvenstveno zato sto je Trojka vise trebala Covicu nego on njoj.
I oni po pravilu moraju biti izvan uticaja politike. Naravno da nisu, mi to znamo. Ali na njih jos uvijek ne utice nova vlast, vec su ta tijela prepuna ljudi odanih upravo onima koje treba progoniti.
Ne mozes to prisivati novoj vlasti jarane. Nisi realan, nisi ni objektivan.
- BHCluster
#55425 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jahdječak sa šibicama wrote: ↑06/05/2023 17:29 formiranje vlasti na drzavnom i entitetskom nivou je nemoguce bez HDZ i SNSD, oni su izbor srpskog i hrvatskog naroda.
Sabina Ćudić
Naša stranka je rekla da neće ići sa SDA i u onu vlast u kojoj je nemoguće napraviti promjenu, a mislim da je to sa HDZ-om i SNSD-om. Naša stranka neće formirati vlast na državnom nivou ako je čine i HDZ i SNSD. Sa SNSD-om Naša stranka nikako neće formirati vlast i ukoliko se HDZ ne može odvojiti od te stranke i ukoliko je to njihovo opredjeljenje mi nećemo u tome učestvovati. Dakle, HDZ ćemo izbjeći tamo gdje je i ako je moguće, ali Naša stranka neće učestvovati u formiranju vlasti sa SNSD-om, ne zbog kaprica već zbog toga što bismo postavili ljude na ministarske pozicije koji imaju odgovornost i cilj ne misle da bi to mogli postići sa SNSD-om na vlasti.
Damir Arnaut
Nećemo sa SDA i SNSD-om nikad!
Ja vam kažem, ja sam četiri godine proveo govoreći kako razbiti taj tronožac na način da se izbiju dvije noge. Ako dvije noge ostanu, HDZ i SNSD, ta vlast neće ništa napraviti ko god da uđe s njima.