Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Šunj

#55401 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Dodik iz Moskve poručio kako neće biti referenduma o nezavisnosti RS-a
Image
Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik izjavio je u Moskvi kako neće biti referenduma o nezavisnosti RS-a.
On je za agenciju Tass rekao da neće biti referenduma iako bi mnogi to htjeli.

"Mi nismo avanturisti. Ali, ne isključujemo da ćemo organizovati referendum o statusu u slučaju da ne bude za nas zadovoljavajućih rješenja. To je sasvim logično u političkom životu", kazao je Dodik, a prenosi Al Jazeera Balkans.

Predsjednik RS-a je naveo da bi tom entitetu najviše odgovaralo kada bi se Bosna i Hercegovina vratila "slovu" Dejtonskog mirovnog sporazuma, prenosi Tanjug.

"To bi bila Bosna i Hercegovina u kojoj bi mi mogli da budemo, inače u bilo kojoj drugoj Bosni i Hercegovini teško će nam biti da ostanemo", rekao je Dodik.

Dodik boravi u Moskvi, gdje će razgovarati s ministrom vanjskih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim.

Iz ruske Ambasade u Bosni i Hercegovini potvrđeno je da će Dodik održati predavanje na moskovskom državnom Institutu za međunarodne odnose.
Šunj

#55402 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

bh.tornjak wrote:ja mislim da je Dr. Travar gVardijanu umjesto krajnika greskom odstranio mozak :lol:

Neće biti referenduma o nezavisnosti RS
"Mi nismo avanturisti. Ali, ne isključujemo da ćemo organizovati referendum o statusu u slučaju da ne bude za nas zadovoljavajućih rješenja. To je sasvim logično u političkom životu", rekao je Dodik.
Dodik je rekao da se nada da će SAD prestati da se miješaju u pitanja drugih zemalja, kao što je obećao američki predsjednik Donald Tamp, iako je u to teško povjerovati.
House

#55403 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

pa ko spominje referendum? joj mileta legende :lol: :lol:
Maraschino

#55404 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Šunj wrote:Dodik iz Moskve poručio kako neće biti referenduma o nezavisnosti RS-a
Nesto mi isaret govori da su njemu grasak ugradili na pogresno mjesti.
Sta bi od onakvih *uda. :roll:
Acid25

#55405 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Da da, neće biti referenduma... :izet: :evil:
:sax:

A meni je zanimljivo kako je Federica odbila da sleti u Sarajevo kada je čula da je guardian u Rusiji.
Mislila je proći jeftino da je precednik oplodi, ali neće precednik svašta.
Čuj nije avion mogao da sleti... :lol: :lol: :lol:

Lavrov je još jednom spasio precednika. :thumbup:

E'o je cmizdri što je propustila životnu priliku da je guardian oplodi.
Sad garant smišlja kako da se osveti precedniku. Uskoro idu sankcije 100%. Gamad šengenska-eVropsko-masonska. Uh... :-x
Image
statixx

#55406 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by statixx »

Acid25 wrote: Čuj nije avion mogao da sleti... :lol: :lol: :lol:
Sta ce slijetati, vidi se iz aviona da smo na pravom putu... :lol:
bosan

#55407 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bosan »

Danas je potpisan ugovor o avioliniji Sarajevo - Budimpesta , prva opcija je bila Banja Luka - Budimpesta ali je PreCednik odbio tu soluciju zbog drugih planova . Od 1. Marta 2017 god. Banjalucki aerodrom ce se koristiti iskljucivo za slijetanje srpskih golubova pismonosa .PreCednik je rekao da nece njih niko vise zajebavat i otvarat njihova pisma .Ujedno ce aerodrom dobiti novo ime i zvace se " Poleti golube moj " :D :D
Acid25

#55408 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

statixx wrote:
Acid25 wrote: Čuj nije avion mogao da sleti... :lol: :lol: :lol:
Sta ce slijetati, vidi se iz aviona da smo na pravom putu... :lol:
:lol:
Acid25

#55409 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

:thumbup:
Pao dogovor! Precednik će do 2018. godine da oplodi 600 Ruskinja.
Image
House

#55410 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

zeleni xy wrote:
zforumas wrote:ti bi i Dusanku Majkic jebo kad bi se fino nastimala :lol: :lol: :evil:
neće da može, zna se ko smije u taj harem :D
Image

:lol: :lol:
Acid25

#55411 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Image
mayab

#55412 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Šunj wrote:Dodik iz Moskve poručio kako neće biti referenduma o nezavisnosti RS-a
Image
Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik izjavio je u Moskvi kako neće biti referenduma o nezavisnosti RS-a.
On je za agenciju Tass rekao da neće biti referenduma iako bi mnogi to htjeli.

"Mi nismo avanturisti. Ali, ne isključujemo da ćemo organizovati referendum o statusu u slučaju da ne bude za nas zadovoljavajućih rješenja. To je sasvim logično u političkom životu", kazao je Dodik, a prenosi Al Jazeera Balkans.

Predsjednik RS-a je naveo da bi tom entitetu najviše odgovaralo kada bi se Bosna i Hercegovina vratila "slovu" Dejtonskog mirovnog sporazuma, prenosi Tanjug.

"To bi bila Bosna i Hercegovina u kojoj bi mi mogli da budemo, inače u bilo kojoj drugoj Bosni i Hercegovini teško će nam biti da ostanemo", rekao je Dodik.

Dodik boravi u Moskvi, gdje će razgovarati s ministrom vanjskih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim.

Iz ruske Ambasade u Bosni i Hercegovini potvrđeno je da će Dodik održati predavanje na moskovskom državnom Institutu za međunarodne odnose.
Image
megaman4

#55413 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

Maraschino wrote:
Nesto mi isaret govori da su njemu grasak ugradili na pogresno mjesti.
Sta bi od onakvih *uda. :roll:
Toliko o velikom Baji!

Kukavica bio i ostao. Sad se samo gleda nacin kako da sidje s vlasti bez prevelike pompe. On je svoje odsvirao. Pa-pa
House

#55414 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

Acid25 wrote:Image

:D :D :D :D

kakav cirkus od topica :D
House

#55415 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

ma rusi rekli da povuče ručnu
mO k3

#55416 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Acid25 wrote::thumbup:
Pao dogovor! Precednik će do 2018. godine da oplodi 600 Ruskinja.
Image
Minimum , Ali to mu je kvota :)
Acid25

#55417 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#55418 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Ove Guardianove izjave da neće biti referenduma su očita posljedica užasavajućeg djelovanja NATO graška koji su ubačeni imperijalistički
obavještajci stavljali Guardianu u oči.NATO grašak je nervni agens treniran da žrtvu izloži teškim halucinacijama i zabludama.Još je opasniji
NATO smrznuti džuveč ali sreća pa ga zlikovci nisu imali pri ruci.Hitno pripremiti sve detoksikacijske kapacitete u šumskoj da prime Guardiana
odmah po povratku iz Moskve a NATO grašak se već analizira u Institutu za mikrobiologiju i forenziku u Trnu. :-?

NATO grašak!
Image
channel10

#55419 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by channel10 »

House wrote:ma rusi rekli da povuče ručnu
U javnosti. Rekli da malo spusti lopticu ali da nastavi lagano ka svom cilju. Kad ćete vise jednom shvatiti da oni jedno rade, a drugo govore.
Matzan

#55420 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

sherbett wrote:Ja mislim da je krajnje vrijeme da se u federaciji raspise referendum o zabrani raspisivanja referenduma u sumskoj :mrgreen:
Il barem da referendum bude na razini drave a ne entiteta.. nesto.. sto ima logike.. bilo sta..

Ma ti si ljubomorna na Željku!
mayab

#55421 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

:mrgreen:
Image
prljavi Hare

#55422 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

GUARDIAN DRŽI PREDAVANJA PO MOSKOVSKIM INSTITUTIMA I UNIVERZITETIMA! :kiss:

Prethodno je Dodik održao predavanje na Moskovskom državnom institutu za međunarodne odnose, kojem je prisustvovalo više od 250 učesnika.
U obraćanju prisutnima, Dodik je poručio da je Republika Srpska odlučna da očuva svoju institucionalnu poziciju. Podrška slovu, a ne duhu Dejtona
je osnovna poruka "Podrška slovu, a ne duhu Dejtona je osnovna poruka koju sam ovdje mogao da uputim", rekao je Dodik. On ističe da je na predavanju, nakon njegovog izlaganja, diskutovano o situaciji na Balkanu i pitanjima stabilnosti i mira. "Moja poruka bila je da se suprotstavimo svakom urušavanju nadležnosti Srpske i da ono što su nasiljem uradili visoki predstavnici postavimo na dnevni red u BiH, kako bismo to mogli da rješavamo na pravi način", rekao je Dodik. Predavanju, koje je organizovao Balkanski klub MGIMO, a podržalo i Predstavništvo Republike Srpske u Rusiji :lol: :lol: :lol: , osim studenata prisustvovali su i profesori, te akreditovani predstavnici ambasada i
ambasadori iz regiona. Predsjednik Republike Srpske najavio je za sutra sastanke sa privrednim strukturama i predstavnicima banaka sa kojima
će razgovarati o mogućnostima saradnje Dodik je tokom posjete Ruskoj Federaciji dao i nekoliko intervjua za ruske medije.

Image :thumbup:
Ja i ne kontam što se naša legenda više zajebaje i bori za nezahvalni narod,umjesto da se punim kapacitetom posveti svom profesorskom
pozivu i drži predavanja po najpoznatijim svjetskim univerzitetima i fakultetima.Koliko god uradiš za nezahvalni narod,narod uvijek sere
i hoće još neki klinac.Prijete nekakvim protestima,štrajkovima,penzioneri seru,prosvjetni radnici,željezničari,ovi,oni....

Ko ih jebe Guardiane,uhvati se katedre!

Pouzdani izvori kažu da se tokom Guardianovog referata ni muha nije mogla čuti a kraj predavanja pratio je gromoglasan aplauz prisutnih
studenata,profesora,ambasadora i ostale intelektualne kreme.Sedam puta je Guardian na bis izlazio. :mrgreen:

Dok ne dođe snimak Guardianovog predavanja,evo jedno čuveno predavanje kolege iz Šipova! :thumbup:
skupljac_zeljeza

#55423 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Nemoralna ponuda... :mrgreen:
"Platu visokog predstavnika finansira međunarodna zajednica, a ne predsjednik entiteta RS, i taj iznos je daleko manji od iznosa koji predsjednik Dodik stalno spominje. Podsjetili bismo na komentar visokog predstavnika na ovu temu: 'Ponuda gospodinu Dodiku da se zamijenimo za ukupna mjesečna primanja i dalje stoji. Tako će konačno zadovoljiti svoju radoznalost, ali bojim se, biti i razočaran. Na kraju krajeva, čak i ako bih ja, kao visoki predstavnik, radio besplatno, ništa se ne bi promijenilo', rekao je visoki predstavnik Valentin Inzko", saopšteno je za N1 iz OHR-a.
Mektiću, Mektiću.... :mrgreen:
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić tvrdi da na rušenju premijera Srbije Aleksandra Vučića svjesno rade iz kabineta Milorada Dodika, kao i da za to posjeduje i materijalne dokaze. Ove tvrdnje kasnije je negirao kabinet predsjednika bh. entiteta Republika Srpska.

Mektić je u emisiji Pressing na regionalnoj televiziji N1 kazao da ima dokaze za svoje tvrdnje.
arzuhal

#55424 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Oplak'o sam...E, čuj, grašak donijeli... :pisnuo:

http://www.rtvbn.com/3854824/dodiku-zategli-ocne-kapke-
prljavi Hare

#55425 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

arzuhal wrote:Oplak'o sam...E, čuj, grašak donijeli... :pisnuo:

http://www.rtvbn.com/3854824/dodiku-zategli-ocne-kapke-
Moderator a ne pratiš glavne političke događaje u svijetu? :? Kad je bilo ovo s graškom,ima 2 dana.... :mrgreen:
Locked