Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
moa

#55351 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

megaman4 wrote:
Mirza007 wrote:Koliko je ovom liku ostalo jos dana slobode (po vlastitoj najavi)?
Cim je pobjegao u Rusiju od Federice Mogherini, govori nam da mu nije jos ostalo puno dana slobode. On odavno ganja politicki azil za Rusiju.

Dodikova politicka karijera je zavrsena. Tako je odlucio Veliki brat, isti onaj, koji ga je i postavio na vrh.
Prva dama i ovaj joj haver zeljko isli u hameriku da vide mogul iscupat lovu koju su tamo drzali i sad je pitanje trenutka da li ce da dobije azil u rusiji. To je najavio sa onim odrecu se BiH pasosa. Plus odlaskon u rusiju zeli pokazati da nije za eu tako da je sam sebi iskopao grobcic.
Billy The Pljuc

#55352 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Billy The Pljuc »

Znam da ste uocili promjene na preCjedniku u zadnje vrijeme. Evidentno je da onaj opstepoznati rumeni krmak polako nestaje, fakat na svakoj novoj slici sve vise je grohno, ovakve podocnjake nesh nigdje drugo naci osim kod ozbiljno bolesnih ljudi. Znamo da je preCjednik bolestan u glavu odavno a i da je nedavno operisao krajnike ali ovaj look nema veze s tim. Pretpostavljam da breme najveceg srbina medju zivucim srbima ima svoju tezinu kao i stalna borba sa neprijateljima srpskog naroda pa i to ostavlja traga. Meshcini da mi preCjednika necemo docekati u dubokoj starosti, ocekujem uskoro dijagnozu o ozbiljnoj bolesti a ko sto gledam da ce mu na nadgrobnoj pisati da je dao zivot za slobodu cpbcke.
mayab

#55353 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Meni ovo liči na fatanje izlazne strategije
Image
bh.tornjak

#55354 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Mile von Laktasi, princ na zrnu graska:

Dodik bio na uljepšavanju: Zategli mu očne kapke i dali smrznuti grašak za obloge!

-Uradili smo planirani operativni zahvat koji je protekao uredno, a predsjednik se dobro osjeća, rekao je nakon operativnog zahvata dr Dmitar Travar, vođa ljekarskog tima koji je operisao Dodika.

Ono što Travar nije rekao jeste da je nakon njega skalpel u ruke uzeo poznati beogradski hirurg, specijalista blefaroplastike, koji je Dodiku zategao gornje i donje očne kapke.

Tada se neko dosjetio da imaju smrznutog graška, pa su Dodiku donijeli zaleđeni grašak da stavlja preko očiju kao obloge.
Kada je shvatio o čemu se radi, Dodik se naljutio i tražio da mu kako znaju nađu led.

-Donijeli ste mi grašak da se sutra sprdate samnom, zagalamio je Dodik u svom stilu.

...naravno, dosavsi kuci Princ Mile je bacio grasak u tri PM i princeza Sneki Laktaska je odmah donijela bure smrznutog kiselog kupusa
Šunj

#55355 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Image
Milorad Dodik prije operacije kapaka
Image
Milorad Dodik poslije operacije kapaka.

Mislim da je ona sitnija, probrana buranija efikasnija.
Last edited by Šunj on 01/03/2017 09:52, edited 1 time in total.
mO k3

#55356 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Pa to je bila ta famozna operacija "krajnika" :mrgreen:

i zeljkica je nesto operisala ... samo na njoj se nista ne primjeti .....Vagina lifting? :mrgreen:
prog321

#55357 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

jos samo da podeblja usne i poveca dojke, izgledat će ko Jelena Karleusa :-D
mO k3

#55358 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

prog321 wrote:jos samo da podeblja usne i poveca dojke, izgledat će ko Jelena Karleusa :-D
molim te jelena ima ukusa....
Kada se sjetim zeljke u ono vrijeme kada su bile poplave pa ona izlazi iz helikoptera u bijelim cizmama.... ebo je ti :mrgreen:
ultima_palabra

#55359 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Billy The Pljuc wrote:Znam da ste uocili promjene na preCjedniku u zadnje vrijeme. Evidentno je da onaj opstepoznati rumeni krmak polako nestaje, fakat na svakoj novoj slici sve vise je grohno, ovakve podocnjake nesh nigdje drugo naci osim kod ozbiljno bolesnih ljudi. Znamo da je preCjednik bolestan u glavu odavno a i da je nedavno operisao krajnike ali ovaj look nema veze s tim. Pretpostavljam da breme najveceg srbina medju zivucim srbima ima svoju tezinu kao i stalna borba sa neprijateljima srpskog naroda pa i to ostavlja traga. Meshcini da mi preCjednika necemo docekati u dubokoj starosti, ocekujem uskoro dijagnozu o ozbiljnoj bolesti a ko sto gledam da ce mu na nadgrobnoj pisati da je dao zivot za slobodu cpbcke.
Mozda su ga Rusi stavili na tretman polonijumom...
problemnatravunu

#55360 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

mO k3 wrote:
prog321 wrote:jos samo da podeblja usne i poveca dojke, izgledat će ko Jelena Karleusa :-D
molim te jelena ima ukusa....
Kada se sjetim zeljke u ono vrijeme kada su bile poplave pa ona izlazi iz helikoptera u bijelim cizmama.... ebo je ti :mrgreen:
Image
muha_sa

#55361 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

emmir1

#55362 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emmir1 »

Presjednik udara po prasetini i rakiji.

Bakinice mu dođoše glave
DonieBrasco

#55363 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#55364 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

DonieBrasco wrote:Image
ja bi ovo jeBo :izet:
zforumas

#55365 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zforumas »

ti bi i Dusanku Majkic jebo kad bi se fino nastimala :lol: :lol: :evil:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#55366 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Acid25 wrote:Specijalno izdanje za 1. mart, povodom dana nezavisnosti tzv. BiH; koju će precednik (uz pomoć tate Putina) uskoro da rasturi!
Aj sad, slavite džihadisti dok još možete! :evil:
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
mO k3

#55367 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

zforumas wrote:ti bi i Dusanku Majkic jebo kad bi se fino nastimala :lol: :lol: :evil:
:thumbup: :lol:
zeleni xy

#55368 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zeleni xy »

ne i ne , one su ovdje stajale :D

Image
Last edited by zeleni xy on 01/03/2017 13:07, edited 1 time in total.
archi_a

#55369 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Image

Image

Ljudina! Zdrav ko dren.
Šta pričate vi?
Uostalom, vidi se iz priloženog. Pa ja. :-D
zeleni xy

#55370 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zeleni xy »

zforumas wrote:ti bi i Dusanku Majkic jebo kad bi se fino nastimala :lol: :lol: :evil:
neće da može, zna se ko smije u taj harem :D
Image
Last edited by zeleni xy on 01/03/2017 13:06, edited 1 time in total.
jao_situacije

#55371 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

prljavi Hare wrote:
megaman4 wrote:
Mirza007 wrote:Koliko je ovom liku ostalo jos dana slobode (po vlastitoj najavi)?
Cim je pobjegao u Rusiju od Federice Mogherini, govori nam da mu nije jos ostalo puno dana slobode. On odavno ganja politicki azil za Rusiju.

Dodikova politicka karijera je zavrsena. Tako je odlucio Veliki brat, isti onaj, koji ga je i postavio na vrh.
Proturate priče.... :-) :-) :-)
Guardian ide u Moskvu na hitan poziv Putina i tu neće biti ni riječi o situaciji u tzv BiH jer Guardian drži sve pod kontrolom.Riječ je o tome
da Putinu trebaju Guardianovi dragocjeni savjeti vezano za poteze koje Rusija treba vući u Siriji i na Bliskom istoku uopšte.Razgovaraće
se naravno i o modalitetima za ublažavanje svijetske ekonomske krize. :mrgreen:
Guardian se susreo sa ključnim ljudima kineske vodeće kompanije "Šangaj elektrik",gdje se razgovaralo o slijedećim investicionim ciklusima.
Primjetno je dobro raspoloženje na Guardianovom licu :mrgreen: jer "Šangaj elektrik" nije tamo neka zajebancija. :thumbup:
Image

Предсједник Српске разговарао у Београду са представницима компаније "Шангај електрик"
Предсједник Републике Српске Милорад Додик у Београду је разговарао са представницима компаније "Шангај електрик",који је раније
послао писмо намјере за улагање у енергетски систем Српске.

На састанку са извршним директором маркетинга и продаје компаније "Шангај електрик" Менг Донгхаијем,разговарано је о улагању у енергетски сектор, највише о улагању у РиТЕ Гацко.

Договорени су кораци за испуњавање писма намјере, а ускоро се очекује наставак сарадње.

"Шангај електрик" је једна од највећих државних компанија у Кини. Њихове акције послују на Берзи

Image
Guardian je na poklon dobio i Orden Šaolin hrama koji je potvrda da je Guardian nosilac titule kung-fu majstora,crni pojas,peti dan. :kiss:

Treba pomenuti i da je u Beogradu još jednom obilježen rođendan šumske..... :lol: :lol: :lol:
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=244230
ne serite vas dvojica, guardiana niko ne smije uhapsiti
guardian je na sastanku objasnio putinu kako je željka uspjela ukinuti sankcije dok je bila u ameriki i šta je dogovorila sa direktoricom federalnih rezervi vezano za kamatne stope

guardian da bježi od neke žene iz italije, on nju samo može oploditi, i to na pauzi između predsjedničkih sastanaka i planiranja novih investicijskih ciklusa
jao_situacije

#55372 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

oduvijek smo znali da su izdajnici, a sad imamo i potvrdu, otkrili su se izdajnici:
Kralj Bahreina Hamad bin Isa Al Khalifa uputio je Mladenu Ivaniću, predsjedavajućem Predsjedništva BiH, čestitku povodom Dana nezavisnoti Bosne i Hercegovine.

Kako javlja tamošnja BNA agencija, kralj je uputio veliku čestitku, i dobre želje predsjedavajućem Ivaniću povodom 1. marta.
naravno, ovaj teheranski medij nije objavio ali je dževad saznao da su pored čestitke ivaniću poslali kilu hurmi i šerbe i da su se on i bakir ustvari posvađali jer mu je bakir pojeo pola hurmi iz paketa i popio skoro svo šerbe
razlog svađe uopće nije revizija koja se neće ni desiti, jer će guardian ukinuti i šerijatski sud u hagu koji kontrolira bakir, nakon što ukine tzv. sud bih, nego bakirovo drsko ponašanje da bez pitanja jede hurme i pije šerbe koje je poslano izdajniku ivaniću
zforumas

#55373 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zforumas »

cuo sam jos da je Bake bac'o kospe od hurmi u Mladenovo cvEce
bh.tornjak

#55374 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Šunj wrote: Mislim da je ona sitnija, probrana buranija efikasnija.

cujjj....precednik sitna buranija.... :shock:
kakvih sve uvreda neces ovde cuti... nakon sto nam gVardijana nazvase makaronom sad ga i s buranijom poistovjecuju :pisnuo:
bh.tornjak

#55375 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

archi_a wrote:Image

Image

Ljudina! Zdrav ko dren.
Šta pričate vi?
Uostalom, vidi se iz priloženog. Pa ja. :-D
mashallah......vidjaj momcine...ko da ga je grom udario... :lol:
Locked