BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
REDDEVILS

#55326 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

kakaljin wrote:
REDDEVILS wrote:Moja tv net Dodatni Paket 1 45 KM :D
Image
Meni dosta :)

Meni pogotovo :-D :-D :-D :-D

Image

:thumbup:
pecpec

#55327 Re: BHTelecom All About

Post by pecpec »

kakaljin wrote:
pecpec wrote:
zateznistub wrote:TI SI poredio cijenu sa popustom novog korisnika sa cijenom punog paketa. Nauci porediti pa onda piši
Poredim ono sto ja imam sa onim sto bh telekom nudi, ne pisi da bi napisao nego daj argument,evo jos uvijek trio grande kosta 42.90 prema tome ne lupaj gluposti.To sto telekom grabi sakom i kapom i ne daje popuste ko drugi samo govori kolko su pohlepni zato i propadaju.
Propadose sa 1,3 miliona korisnika mobilne

sa preko 200000 korisnika moja tv platforme
Normalno da propadaju,ja vidim po svojoj okolini,svi su se presaltali na logosoft ili telemah a nekada su bili na telekomu kao i ja sam,te brojke me ne zanimaju zanima me ono sto ja vidim svojim ocima,cujem svojim usima.Ako je 150 ljudi otislo sto ja znam zbog cijene sa telekoma to nije propadanje jel,to je napredak :lol:
Koliko ih ima sto ne znam...
Rugafet

#55328 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

Image
Dovoljno je naravno, samo problem je što velika većina nema tm za te brzine, tako da ono...
Revolucionar ★

#55329 Re: BHTelecom All About

Post by Revolucionar ★ »

Kako na fiksnom telefonu blokirati odredjeni broj , je li postoji neka kombinacija tipki ili slicno?
avaks

#55330 Re: BHTelecom All About

Post by avaks »

Rugafet wrote:
Image
Dovoljno je naravno, samo problem je što velika većina nema tm za te brzine, tako da ono...
Taman ovih 91% :thumbup:
Ali dobro je i 5 megabita ba, samo langsam :bih:
kloniran

#55331 Re: BHTelecom All About

Post by kloniran »

bumerangss wrote:
Cossack wrote:
mali_milojica wrote:Više ljudima smeta 1000 ljudi u telekomu sa normalnom platom,dostojnu ljudskog bića,nego 100 000 ljudi sa minimalnom plaćom od 450 KM, nedostojnu za normalan život :-)
Poenta cijele priče.
Nije tacno! Poenta je da tamo "rade" Sanela Sijercic - propala pjevacica, kcerka Hanke Paldum, sin Zaima Backovica pravnik kojeg je biro zovnuo da radi u BHTelecomu :lol: po prici njegovog brata Deen-a, Samir Silajdžic- propali politicar i to radi kao predsjednik drugostepene komisije kojoj sam se ja pismeno obratio pa mi se on na stiglom odgovoru potpisao!
To je ono sto mi u ovom momentu može da naumpadne.

Ljudima smeta sto se tamo odabrani zaposle bez konkursa i oni "rade" tj ne rade ništo osim sto nosaju jedan te isti papir iz kancelarije u kancelariju i to su onih 1500 viška koji su paraziti telekoma a ne oni monteri koji po kiši, snijegi, suncu se veru po krovovima, banderama i njima je plata mala, treba biti 2500 KM kao ovima gore nabrojanim!

Narodu smeta sto su najskuplji a najmanje daju za te novce koje uzimaju od naroda ali ni narod više nije vesla siso pa evo i ja sam prvi prešao sa moj mini na GOfree jer tamo imam 3 gige za cenera a kod bhtelekoma za tog cenera dobiješ jednu gigu

I sam BHTelecom se ne sluzi vise parolom "idemo prvi, dajemo više" jer i budala vidi da su po ponudi medju zadnjim i da daju vrlo malo!

To narodu smeta!
:thumbup:
rovac13

#55332 Re: BHTelecom All About

Post by rovac13 »

Nama bhtelekom i dalje ne zna rijesit problem.

Kad potrosim mb iz paketa prvo mi dodijeli nekakav flat 24h koji se nigdje nisu ni spominjali...... pa poslije 24h tek onda dozvoli da koristim 1gb koji sam dobio gratis zbog prelaska na mrezu.

Taj flat je uzasan spor neupotrebljiv i sta ce mi kad imam jos 1000 mb brzog neta.

Al dzaba...... svaki mjesec moram proci kroz to ponovo...... 24h skoro bez neta.

Isto kao da se djeca igraju :)
Benq

#55333 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

Prema njegovim riječima, ne postoje ni minimalne šanse da građani BiH ove godine dobiju digitalni signal i 4G mrežu, koja omogućava izuzetno brzi internet.
http://avaz.ba/vijesti/teme/344978/bih- ... i-4g-mrezu
legenda reala

#55334 Re: BHTelecom All About

Post by legenda reala »

Ide na HRT2 utakmica prvenstva hrvatske u košarci i oni zaključaju zašto :?: kaze nemaju pravo za bh teritoriju onda bi trebalo skroz kanale izbaciti iz šeme jer nijedna emisija nema prava za bh teritoriju :-)
sagosen

#55335 Re: BHTelecom All About

Post by sagosen »

legenda reala wrote:Ide na HRT2 utakmica prvenstva hrvatske u košarci i oni zaključaju zašto :?: kaze nemaju pravo za bh teritoriju onda bi trebalo skroz kanale izbaciti iz šeme jer nijedna emisija nema prava za bh teritoriju :-)
ima dnevnik :D
sencobih

#55336 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Rugafet wrote:
Image
mislim da velika većina ima mogućnost tako da ono ...
legenda reala

#55337 Re: BHTelecom All About

Post by legenda reala »

IkaIJ wrote:
legenda reala wrote:Ide na HRT2 utakmica prvenstva hrvatske u košarci i oni zaključaju zašto :?: kaze nemaju pravo za bh teritoriju onda bi trebalo skroz kanale izbaciti iz šeme jer nijedna emisija nema prava za bh teritoriju :-)
ima dnevnik :D
Ma nema nikakve osnove da ovo zaključavaju al oni svejedno zsključavaju ide na RTS npr odbojkaška liga i oni zaključaju smiješno kao da je SP u odbojci

Ako se drže striktno pravila onda bi što kažeš samo Dnevnik trebo biti free ostalo sve zaključano ko na satelitu
kloniran

#55338 Re: BHTelecom All About

Post by kloniran »

Spektakl wrote:Privilegije za koje se plaše u BH Telecomu: Naknade za školovanje djece, otpremine do 100.000 KM..

https://www.klix.ba/biznis/privreda/pri ... /180128057
bogtemazo slobodan dan za krecenje :lol:
Rugafet

#55339 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

sencobih wrote: mislim da velika većina ima mogućnost tako da ono ...
Ne znam, na temu se onda takvi ne javljaju. A sa druge strane na desetine postova sam procitao o tome kako je problem da se korisnicima obezbjedi veca brzina upravo nedostatak tm. i to onih koji su u blizini poste u vecim gradovima
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#55340 Re: BHTelecom All About

Post by Velkoski »

kloniran wrote:
Spektakl wrote:Privilegije za koje se plaše u BH Telecomu: Naknade za školovanje djece, otpremine do 100.000 KM..

plus bonus za palamuđenje po društvenim mrežama :mrgreen:

jbt, javna tajna da je većina došla na posao raznim linijama... isto nadrealisti :mrgreen:
kloniran

#55341 Re: BHTelecom All About

Post by kloniran »

Velkoski wrote:
kloniran wrote:

plus bonus za palamuđenje po društvenim mrežama :mrgreen:

jbt, javna tajna da je većina došla na posao raznim linijama... isto nadrealisti :mrgreen:
Ja ih znam par i znam kako su dosli i sta se sve radi tamo po kancelarijama, al necu da ne ispadne da ih blatim.

Al evo samo jedan slucaj, znam osobu koja je prepustila mjesto u opstinskom vijecu za posao u bh telekomu.
Pustis ljude da naprave koaliciju a ti se uhljebis za citav zivot a oni za mandat :D
AmirBaa

#55342 Re: BHTelecom All About

Post by AmirBaa »

pa zasluzili su ljudi stvarno, neka i 500 hiljada optremine kad ovako super rade posao! Mobilna ponuda im bolja bila prije 2 godine a internet im se nije promijenio 3-4 godine :lol: :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#55343 Re: BHTelecom All About

Post by Velkoski »

Meni je mobilna ok i definitivno je trenutno ne bih mijenjao za neku drugu mrežu, tu ih čak mogu i pohvaliti. Za sve ostalo :-)
kloniran wrote: Ja ih znam par i znam kako su dosli i sta se sve radi tamo po kancelarijama, al necu da ne ispadne da ih blatim.

Al evo samo jedan slucaj, znam osobu koja je prepustila mjesto u opstinskom vijecu za posao u bh telekomu.
Pustis ljude da naprave koaliciju a ti se uhljebis za citav zivot a oni za mandat :D
a ono, umjesto da šute i uživaju dok mogu prave sami od sebe šprdnju, tragikomedija :mrgreen:
kloniran

#55344 Re: BHTelecom All About

Post by kloniran »

Velkoski wrote:Meni je mobilna ok i definitivno je trenutno ne bih mijenjao za neku drugu mrežu, tu ih čak mogu i pohvaliti. Za sve ostalo :-)
kloniran wrote: Ja ih znam par i znam kako su dosli i sta se sve radi tamo po kancelarijama, al necu da ne ispadne da ih blatim.

a ono, umjesto da šute i uživaju dok mogu prave sami od sebe šprdnju, tragikomedija :mrgreen:
Pretplata je ok, al vecini tj ultrasima kožu oguliše
sencobih

#55345 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Rugafet wrote:
sencobih wrote: mislim da velika većina ima mogućnost tako da ono ...
Ne znam, na temu se onda takvi ne javljaju. A sa druge strane na desetine postova sam procitao o tome kako je problem da se korisnicima obezbjedi veca brzina upravo nedostatak tm. i to onih koji su u blizini poste u vecim gradovima
Evo ti i ja smo prisutni na temama i telemah i telekom, i koliko se ljudi vrti na temama ? Stotinjak forumaša iz raznih mjesta , a u tih stotinjak ima i zadovoljnih, i nezadovoljnih . Tako da ova pisanja nisu neko mjerilo kvalitete ili nekvalitete.
sencobih

#55346 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Vlada radi pravi posao. Toliko su nam isprali mozak da mislimo da ovo napisano u clanku nije u redu, već da je u redu sve kontra, minimalna plata , minimalan odmor, minimalan topli obrok, kakva jubilarna i slobodni dani, koja crna otpremnina.( Nema veze sto opcinari, piliticari razni imaju sve ovo nabrojano i to puta dva) ali treba okrenuti radnike protiv radnika, i moram priznati da im ide dobro.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#55347 Re: BHTelecom All About

Post by Velkoski »

Bit će normalno i neće se niko žaliti kada se bude moglo NORMALNO zaposliti u BH Telecomu. Možemo se i praviti ludi te tvrditi da su tu svi došli jer su kvalifikovani za posao.
Cossack

#55348 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

kloniran wrote:
Velkoski wrote:Meni je mobilna ok i definitivno je trenutno ne bih mijenjao za neku drugu mrežu, tu ih čak mogu i pohvaliti. Za sve ostalo :-)

Pretplata je ok, al vecini tj ultrasima kožu oguliše
Za to su iskljucivo ultrasi krivi. Ne preci na pretplatu sa akcijom koja je trenutno u toku nema nikakvog smisla. Ja imam Mini15 i apsolutno mi ne treba veci paket jer imam ono najbitnije, mobilni internet 24/7.

Off topic: @mirza_15 ako mozes javi se na private, treba mi mala pomoc :)
Last edited by Cossack on 28/01/2018 20:19, edited 1 time in total.
Dr_Help
BHTelecom podrška

#55349 Re: BHTelecom All About

Post by Dr_Help »

kakaljin wrote:
pecpec wrote:
zateznistub wrote:TI SI poredio cijenu sa popustom novog korisnika sa cijenom punog paketa. Nauci porediti pa onda piši
Poredim ono sto ja imam sa onim sto bh telekom nudi, ne pisi da bi napisao nego daj argument,evo jos uvijek trio grande kosta 42.90 prema tome ne lupaj gluposti.To sto telekom grabi sakom i kapom i ne daje popuste ko drugi samo govori kolko su pohlepni zato i propadaju.
Propadose sa 1,3 miliona korisnika mobilne

sa preko 200000 korisnika moja tv platforme
1.4 miliona mobilne ,
190 000 pretplanika moje tv
220 000 adsl korisnika .
da ne kazem ostalih usluga što se iznajmljuje pravnim licima. MPLS optika i ostalo
sencobih

#55350 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Velkoski wrote:Bit će normalno i neće se niko žaliti kada se bude moglo NORMALNO zaposliti u BH Telecomu. Možemo se i praviti ludi te tvrditi da su tu svi došli jer su kvalifikovani za posao.
U kojoj se to firmi u BiH može NORMALNO zaposliti? Bilo da je javna ,ili privatna. Toliko ima radne snage na lageru da i za posao "smećara" u komunalnom ( čast ljudima koji rade taj posao, bez uvrede ikakve) treba štela. Jedino u Goraždu u preventu primaju radnike, čak iz Foče, Trebinja i drugih mjesta dolaze da rade, jes da je za pet stoja, dva dana slobodno mjesečno, ali već smo utvrdili da je to dobra plata i da su uslovi sasvim ok.
Locked