Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
nightvision

#5526 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

sparky wrote: Pa ti možeš tumačiti kako hoćeš. Tvoje pravo. Onaj koji vozi iza tebe možda isto moze tumačiti tvoj potez kao ugrožavanje, pa da onda tumači i zakon koji kaže da je u samoodbrani dozvoljeno da se brani, pa protumači da je upravu ako te rokne ili izgura sa ceste ili kako vec protumači. Kontas? Zakon je jasan. Ne smiješ ugroziti nikoga i trebaš da razmišljaš o svojim postupcima. Ne forsiram ja taj član nego su neki tražili da se kao nađe jer "nepostoje", a posto ne znaju, ja bio fin pa našao. Sjećaš se mog prvog posta. Mene boli q kako i kuda voze sve dok mi ne smetaju.
aha, znaci ja nekoga ugrozavam tako sto mu smetam, tj. onemogucavam, da sigurno i bezbjedno divlja na cesti.
kontam, kontam... :lol:
a ovo nesto, samoodbrana i odbrana folovi, guranje s ceste, stvarno ne kontam. :mrgreen:
ali kontam jedno. i mene zna zub zabolit' pa svak' svoju ranu sisa. ;-)
sparky

#5527 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sparky »

nightvision wrote:
sparky wrote: Pa ti možeš tumačiti kako hoćeš. Tvoje pravo. Onaj koji vozi iza tebe možda isto moze tumačiti tvoj potez kao ugrožavanje, pa da onda tumači i zakon koji kaže da je u samoodbrani dozvoljeno da se brani, pa protumači da je upravu ako te rokne ili izgura sa ceste ili kako vec protumači. Kontas? Zakon je jasan. Ne smiješ ugroziti nikoga i trebaš da razmišljaš o svojim postupcima. Ne forsiram ja taj član nego su neki tražili da se kao nađe jer "nepostoje", a posto ne znaju, ja bio fin pa našao. Sjećaš se mog prvog posta. Mene boli q kako i kuda voze sve dok mi ne smetaju.
aha, znaci ja nekoga ugrozavam tako sto mu smetam, tj. onemogucavam, da sigurno i bezbjedno divlja na cesti.
a ovo nesto, samoodbrana i odbrana folovi, guranje s ceste, stvarno ne kontam. :mrgreen:
Vidim da nema smisla dalje. Te fore po kući prosipaj. Ugodnu večer ti želim i sto vise kilometara bez problema.
supercali

#5528 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

nightvision wrote: aha, znaci ja nekoga ugrozavam tako sto mu smetam, tj. onemogucavam, da sigurno i bezbjedno divlja na cesti.
Ti upravo priznade da mu smetas i onemogucavas
To sve stoji jedino ako si u sluzbenom autu policije i sl
Ovako ti pravis prekrsaj
Ok ako je to u gradu pa ga malo usporis i onda ga pustis al na autoputu brzoj cesti i sl usporavat ga a on ide 150 moze samo ne promisljena osoba
fidoremilienko

#5529 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by fidoremilienko »

U gradu, gradskoj magistrali ja vozim i lijevom i desnom svejedno. Mami nek blica.
zdruzdjo

#5530 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

bitanga_sa_otesa wrote:
un1ted wrote:........................pogotovo zbog takvih imbecila koji su dobili vozacku naguzove i koji i prave najvecu guzvu u sarajevu vozeci se 30-40km/h lijevom trakom i tipkajuci po fb i viberu....izvini zurim odoh da ne smetam... :run: :run:

Upravo Tako.

Ne vozim ja 180 na toj cesti ali buraz skloni se u desnu i idi 60. ne kazem da si duzan ili da moras, ali eto onako ljudski. ja rekoh sta ja uradim.
a sad sto ima onih koji u autu furaju stil: "eto bas hocu 'vako, pa nek pocrkaju svi iza mene", jebi ga. sta ces, opsujem: majku, sestru, punicu, svekrvu, krv, djecu koja ce biti ista ko i vozac.....i nastavim dalje

A ta se cesta zone "brza". :-)

p.s. Sad ce "salva" da ospe....
zdruzdjo

#5531 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

nightvision wrote:
Laertes wrote:OK, ali moje pitanje je zašto voziš lijevom trakom ako je desna prazna (bez obzira na ograničenje)?
zato sto nema razloga da ne vozim. i zato sto volim podjebavati kretene koji misle da su sami na cesti. aerodromska pista je na aerodromu na dubravama. :mrgreen:

Evo bas kao sto rekoh
jedan od onih "ETO STO MOGU, ZATOOOOO ARRRRRRRRR"

nekad kad budes vozio stilom koji vozis pa vidis da nekom smetas, onda fino uspori na 40 km/h nazovi nekog najblizeg zenskog ili muskog clana obitelji pa priupitaj stuca li bas u tom trenutku, mozda ga/je neko spominje.
Laertes

#5532 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

zdruzdjo wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:
un1ted wrote:........................pogotovo zbog takvih imbecila koji su dobili vozacku naguzove i koji i prave najvecu guzvu u sarajevu vozeci se 30-40km/h lijevom trakom i tipkajuci po fb i viberu....izvini zurim odoh da ne smetam... :run: :run:

Upravo Tako.

Ne vozim ja 180 na toj cesti ali buraz skloni se u desnu i idi 60. ne kazem da si duzan ili da moras, ali eto onako ljudski. ja rekoh sta ja uradim.
a sad sto ima onih koji u autu furaju stil: "eto bas hocu 'vako, pa nek pocrkaju svi iza mene", jebi ga. sta ces, opsujem: majku, sestru, punicu, svekrvu, krv, djecu koja ce biti ista ko i vozac.....i nastavim dalje

A ta se cesta zone "brza". :-)

p.s. Sad ce "salva" da ospe....
Sad kad te noćnovizija oplete... Dobro si rek'o: ljudski :thumbup:
mahalas505

#5533 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

nightvision wrote:
mahalas505 wrote:
nightvision wrote:Tebi je neko mogao presjeci putanju i iz iduce ulice kako bi prosao pravo kroz kruzni tok i duzan si ga propustiti. Nije moj problem sto se to tebi ne dopada ali takva su pravila.
nightvision wrote:Bas kao na slici, ulazis u kruzni tok lijevom trakom iz kraka 4 i ulazis odmah u unutrasnju traku jer ces kruziti i iskljuciti se ponovo u krak 4. U momentu dok ti obavljas tu radnju u kruzni tok se kroz desnu traku ukljucuje vozilo iz kraka 3 koje ima namjeru proci pravo kroz kruzni tok desnom trakom i iskljuciti se u krak 2. Iako bi po pravilu drugo vozilo trebalo sacekati tebe da ti zavrsis prolazak kroz kruzni tok u praksi a pogotovo tamo gdje ima malo vise saobracaja to se nece dogoditi i sasvim je moguce da ce ti novo vozilo presjeci putanju dok vanjskom trakom prolazi kroz kruzni tok a u momentu kada ti iz unutrasnje treba da se iskljucis iz kruznog toka.
Zar ovo nisu dvije kontradiktorne izjave?
uFatio si se jedne recenice koju izvlacis iz konteksta bez da si mi odgovorio ljudski onako kako sam ja tebi i samog sebe diskvalifikujes kao ozbiljnog sagovornika.
Kako mislis da se ja sam diskvalikujem? Ja sam uputio na jednu cinjenicu koju si ti obrazlozio sa dva potpuno diametralno stava. Jednom kazes da kad se vozilo nalazi u kruznom toku treba pustiti ove sto se ukljucuju, a onda se sam negiras, pa onda kazes da ne bi trebalo pustiti. Znak na ulazu u vecini kruznih tokova(osim onih koji su regulisani semaforom i kroz koji prolazi sinski saobracaj) imaju na ulazu ovaj znak :
Image

To bi trebalo rjesiti nedoumice ko ima prednost u kruznom toku. I takodjer, ne bitno da li se vozilo krece unutrasnjom ili vanjskom trakom unutar kruznog toka, opet to vozilo ima prednost na one koji tek trebaju da udju u kruzni tok.

Sto se tice promjene trake unutar samog kruznog toku, tu vazi isto pravilo kao kod promjene trake gdje imamo vise traka u jednom pravcu.
black

#5534 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by black »

nerviraju me oni sa malom kitom :oops: a kako vidim ima ih i ovde :mrgreen:
zdruzdjo

#5535 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

nightvision wrote: onda se kuka kada neki rastoder satare covjeka na ulici.
Frajer je hajvan cim je vozio 100-110 ondje, ali jeli mislis da bi rahmetli Hava Dovadzija koja je prelazila na crveno bolje prosla da je rastoder je udario pri okruglih 60km/h. Budimo realni.
nightvision

#5536 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

mahalas505 wrote: Kako mislis da se ja sam diskvalikujem? Ja sam uputio na jednu cinjenicu koju si ti obrazlozio sa dva potpuno diametralno stava. Jednom kazes da kad se vozilo nalazi u kruznom toku treba pustiti ove sto se ukljucuju, a onda se sam negiras, pa onda kazes da ne bi trebalo pustiti. Znak na ulazu u vecini kruznih tokova(osim onih koji su regulisani semaforom i kroz koji prolazi sinski saobracaj) imaju na ulazu ovaj znak :
Image

To bi trebalo rjesiti nedoumice ko ima prednost u kruznom toku. I takodjer, ne bitno da li se vozilo krece unutrasnjom ili vanjskom trakom unutar kruznog toka, opet to vozilo ima prednost na one koji tek trebaju da udju u kruzni tok.

Sto se tice promjene trake unutar samog kruznog toku, tu vazi isto pravilo kao kod promjene trake gdje imamo vise traka u jednom pravcu.
Apsolutno nisam objasnio sa dva razlicita stava, pogotovo nisam rekao "treba pustiti pa ne treba pustiti".
Ja sam lijepo rekao ovo ispod.
Iako bi po pravilu drugo vozilo trebalo sacekati tebe da ti zavrsis prolazak kroz kruzni tok u praksi a pogotovo tamo gdje ima malo vise saobracaja to se nece dogoditi i sasvim je moguce da ce ti novo vozilo presjeci putanju dok vanjskom trakom prolazi kroz kruzni tok a u momentu kada ti iz unutrasnje treba da se iskljucis iz kruznog toka.
A zbog cega sam rekao?
Zato sto kad 100 automobila dodje pred kruzni tok sigurno ne cekaju da prodju jedan po jedan vec se ukljucuju istovremeno, ako se vozilo ukljucuje u kruzni tok sigurno ga nece svi cekati da zavrsi svoje kretanje pa da se iduci automobil ukljuci, ako nista drugo vozilo sa kontra strane ce se ukljuciti u kruzni tok, i tamo gdje ima velika frekvencija saobracaja sasvim sigurno ce se dogoditi da neko nekome presijece putanju. Znaci ja ne govorim o testovima za polaganje vozackog vec o realnim situacijama na cesti.
Ja sam mislio da ovakve stvari ne moram objasnjavati.
Ranije smo ovde pricali o pravu prvenstva, u kruznom toku prednost ima vanjska traka, zbog cega se preporucuje onima iz unutrasnje da nastave kruziti dok ne dobiju priliku da se bezbjedno ne iskljuce. Mislim, tako pise i na stranici bihamk-a.
Mescini da ja kada bih rekao da je nebo plave boje neko bi se nasao da kaze da nije tako vec da je oblacno.
nightvision

#5537 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

zdruzdjo wrote:
nightvision wrote:
Laertes wrote:OK, ali moje pitanje je zašto voziš lijevom trakom ako je desna prazna (bez obzira na ograničenje)?
zato sto nema razloga da ne vozim. i zato sto volim podjebavati kretene koji misle da su sami na cesti. aerodromska pista je na aerodromu na dubravama. :mrgreen:

Evo bas kao sto rekoh
jedan od onih "ETO STO MOGU, ZATOOOOO ARRRRRRRRR"

nekad kad budes vozio stilom koji vozis pa vidis da nekom smetas, onda fino uspori na 40 km/h nazovi nekog najblizeg zenskog ili muskog clana obitelji pa priupitaj stuca li bas u tom trenutku, mozda ga/je neko spominje.
Kao prvo kako mogu nekome smetati ako vozim 70-80 tamo gdje je ogranicenje 70km/h?
Pod dva, pricati na telefon u voznji nije dozvoljeno. :mrgreen:
Pod tri, siguran sam da se meni daleko manje spominje famija nego trkacima. Jedan trkac dok meni spomene familiju trista drugih spomene njegovu. Ukljucujuci i mene. Tako da okaci taj supljak macku o rep. Ne ocekujte od drugih da postuju pravila i budu kulturni na cesti ako vi to niste. Koliko puta to treba da nacrtam? Haman sto si laksi na gasu to lakse ulazi u dupe nego u glavu. Danas sve sami sumaheri i rastoderi na forumu.
Tamo na temi trkace razapinjete a ovde govorite kako treba nagazit' po gasu. Nidje veze.
mahalas505

#5538 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

nightvision wrote: 02/11/2015 13:44
condy wrote: Čitašli i gledašli ti šta postavljaš :)
Image

Kod mene je situacija pod brojem 2. i jasno se vidi ko je i kako se trebao kretati a ko se kretao nepropisno.

Samo ne vidim da možeš kružiti kružnim tokom vanjskom stranom, kako si ti u početku tvrdio. Sad si nešto i naučio kroz ovu raspravu :thumbup:
Meni je sve jasno ali tebi ocigledno nije.
Ako se pak isključujete iz lijeve saobraćajne trake trebate biti posebno pažljivi na vozila u desnoj saobraćajnojj traci jer ista mogu nastaviti vožnju u kružnom toku. Dato prestrojavanje izvesti samo ako ste sigurni da vozila iz desne saobraćajne trake skreću desno. Ako gustoća saobraćaja ne dozvoljava predmetno isključenje, ne isključujte se na silu, provezite još jedan krug i obavite radnju sigurno u slijedećem pokušaju.
Tebi je neko mogao presjeci putanju i iz iduce ulice kako bi prosao pravo kroz kruzni tok i duzan si ga propustiti. Nije moj problem sto se to tebi ne dopada ali takva su pravila.
Dobro nisi ti to rekao.
nightvision

#5539 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

zdruzdjo wrote:
Frajer je hajvan cim je vozio 100-110 ondje, ali jeli mislis da bi rahmetli Hava Dovadzija koja je prelazila na crveno bolje prosla da je rastoder je udario pri okruglih 60km/h. Budimo realni.
Budimo realni pa da kazemo da bi imala sanse da prezivi pogotovo sto na 60 imas kakve takve sanse da zakocis i usporis, cak bi mogao imati vremena da zaokrenes auto u banderu ako treba, pa bolje i u banderu nego satrat' nekoga. Plus sto si skoro pa cist pred zakonom, a i pred sobom, a sa 110 ne bi se u ogledalu mogao pogledati.
Mislim stvarno, uporedjivati 100-110 sa 60 ne ide al' nikako. Ni pod razno.
nightvision

#5540 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

mahalas505 wrote:
nightvision wrote: 02/11/2015 13:44
condy wrote: Čitašli i gledašli ti šta postavljaš :)
Image

Kod mene je situacija pod brojem 2. i jasno se vidi ko je i kako se trebao kretati a ko se kretao nepropisno.

Samo ne vidim da možeš kružiti kružnim tokom vanjskom stranom, kako si ti u početku tvrdio. Sad si nešto i naučio kroz ovu raspravu :thumbup:
Meni je sve jasno ali tebi ocigledno nije.
Ako se pak isključujete iz lijeve saobraćajne trake trebate biti posebno pažljivi na vozila u desnoj saobraćajnojj traci jer ista mogu nastaviti vožnju u kružnom toku. Dato prestrojavanje izvesti samo ako ste sigurni da vozila iz desne saobraćajne trake skreću desno. Ako gustoća saobraćaja ne dozvoljava predmetno isključenje, ne isključujte se na silu, provezite još jedan krug i obavite radnju sigurno u slijedećem pokušaju.
Tebi je neko mogao presjeci putanju i iz iduce ulice kako bi prosao pravo kroz kruzni tok i duzan si ga propustiti. Nije moj problem sto se to tebi ne dopada ali takva su pravila.
Dobro nisi ti to rekao.
Pa o tome ti pricam, o realnim situacijama u saobracaju. Jest stvarno, nije nebo plavo nego je oblacno.
nightvision

#5541 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

Ima li jos neko neku vremensku prognozu da dadne? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
mahalas505

#5542 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

nightvision wrote:Pa o tome ti pricam, o realnim situacijama u saobracaju. Jest stvarno, nije nebo plavo nego je oblacno.
Pa ne mozes u jednom trenutku pozivati se na zakon i pravila, a drugi put na "realnu" situaciju, i govoriti sta je neko duzan, a sta ne. Odluci se malo.
nightvision

#5543 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

mahalas505 wrote:
nightvision wrote:Pa o tome ti pricam, o realnim situacijama u saobracaju. Jest stvarno, nije nebo plavo nego je oblacno.
Pa ne mozes u jednom trenutku pozivati se na zakon i pravila, a drugi put na "realnu" situaciju, i govoriti sta je neko duzan, a sta ne. Odluci se malo.
Pa covjece ne pozivam se, konkretno u slucaju o kojem evo pricamo, sasvim je moguce da ti neko oduzme prvenstvo i presjece putanju kada se iz unutrasnje hoces iskljuciti, ali onog momenta kad se on uvali u vanjsku tebi ispred nosa, moras ga pustiti, odnosno ti moras stati, jer efektivno on ima prednost. A da ga lupis hajde dokazuj iz koje je trake dosao. To je sasvim realna situacija u kruznom. To je prakticno isto kao da ti konj izleti a ti ga spucas odzada. Ti moras dokazivati da nisi kriv, iako na prvu, po zakonu jesi, nisi drzao odstojanje pa si ga spucao odzada.
mahalas505

#5544 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

nightvision wrote:Pa covjece ne pozivam se, konkretno u slucaju o kojem evo pricamo, sasvim je moguce da ti neko oduzme prvenstvo i presjece putanju kada se iz unutrasnje hoces iskljuciti, ali onog momenta kad se on uvali u vanjsku tebi ispred nosa, moras ga pustiti, odnosno ti moras stati, jer efektivno on ima prednost. A da ga lupis hajde dokazuj iz koje je trake dosao. To je sasvim realna situacija u kruznom. To je prakticno isto kao da ti konj izleti a ti ga spucas odzada. Ti moras dokazivati da nisi kriv, iako na prvu, po zakonu jesi, nisi drzao odstojanje pa si ga spucao odzada.
Opet mi nisi jasan, pa ne moze tebi neko oduzeti prednost i da ti njemu oduzmes prednost istovremeno :-) .
nightvision

#5545 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

mahalas505 wrote:
nightvision wrote:Pa covjece ne pozivam se, konkretno u slucaju o kojem evo pricamo, sasvim je moguce da ti neko oduzme prvenstvo i presjece putanju kada se iz unutrasnje hoces iskljuciti, ali onog momenta kad se on uvali u vanjsku tebi ispred nosa, moras ga pustiti, odnosno ti moras stati, jer efektivno on ima prednost. A da ga lupis hajde dokazuj iz koje je trake dosao. To je sasvim realna situacija u kruznom. To je prakticno isto kao da ti konj izleti a ti ga spucas odzada. Ti moras dokazivati da nisi kriv, iako na prvu, po zakonu jesi, nisi drzao odstojanje pa si ga spucao odzada.
Opet mi nisi jasan, pa ne moze tebi neko oduzeti prednost i da ti njemu oduzmes prednost istovremeno :-) .
Jel' to ti ozbiljno? Eto molim te reci da nisi ozbiljan?
mahalas505

#5546 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

nightvision wrote:
mahalas505 wrote:
Jel' to ti ozbiljno? Eto molim te reci da nisi ozbiljan?
Ozbiljan sam, a sto se ne bi moglo reci za tvoje istupe.
nightvision

#5547 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

mahalas505 wrote: Ozbiljan sam, a sto se ne bi moglo reci za tvoje istupe.
Podsjeti me, jel' ono u sarajevu tek odskora postoje kruzni tokovi?
zdruzdjo

#5548 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

nightvision wrote:
zdruzdjo wrote:
Budimo realni pa da kazemo da bi imala sanse da prezivi pogotovo sto na 60 imas kakve takve sanse da zakocis i usporis, cak bi mogao imati vremena da zaokrenes auto u banderu ako treba, pa bolje i u banderu nego satrat' nekoga. Plus sto si skoro pa cist pred zakonom, a i pred sobom, a sa 110 ne bi se u ogledalu mogao pogledati.
Mislim stvarno, uporedjivati 100-110 sa 60 ne ide al' nikako. Ni pod razno.
Evo vidis opet "missing a point"

Ne kazem ja sta bi bilo. mogao je on i sa 100-jom skrenuti i opaliti u banderu. sve je bolje nego ubiti nekoga. ali hocu da kazem da je rastoder mogao i sa 60 udariti zenu i sanse za prezivljavanje su prilicno male.
i ne poredim 100 sa 60, nisam lud.
Ali u toj prici se akcenat dao na rastodera "hard core" lika, kabadahiju.....
Dao se akcenat na to da je vozio preko 100. Kreten.
ali se nije dao akcenat na to da je Hava pretrcavala na crveno dok auta idu.
Ali da je rastoder ili bilo koji john smith vozio 60 i opalio zenu koja pretrcava na crveno i ubio je, danas bi bio slobodan. Ne bi se spominjao kao jedinica za ubicu na tockovima. frajer je kriv ko djete na tuti radi brzine, nema sumnje. Ali pobogu ste, ona je prelazila na crveno.

A to se moze desiti svima ovdje i cak smo svaki dan na mali korak od toga. Bukvalno.
Ovo sve o ovome pisem jer sam "svjez". Prije par noci oko 21:00 vozim od pofalica prema autobuskoj/zelj stanici. Lijevom trakom 50 okruglo. :thumbup: kriv sam.
Na onom mjestu gdje kreteni pretrcavaju od kampusa prema autobuskoj stanici, krece jedna "pokrivena" da pretrci. i blicam joj i hamsha me skontra i stade na pola desne trake. ja kako prilazim na par metara, hamsa ubrza i da predje. skocio sam po kocinici....abs.... i udario joj u torbu koju je nosila i izbio je iz ruku. mislio sam da sam nju opalio jer jer lupilo a bio mrak. malo je reci da me presjeklo po stomaku.
U tom momentu je zgrabila torbu i otrcala prema autobuskoj. hvala dragom bogu pa je nisam udario. hvala bogu pa mi je trebalo par sekundi da skontam da je nisam udario jer sam izasao iz auta i uspio da se smirim i da je ne ganjam jer bih je kamenom utukao bez treptaja oka.
frajer iza mene je zakocio i upalio 4 zmigavca jer je i on vidio i mislio da sam je udario. Kolona se napravila iza mene.
najahao sam trotoar na drugoj strani i sjedio jedno 5 minuta u autu i tresao se. eto mogao sam i ja ko rastoder. da sam je pukao pri 50 polomio bih je garant dobro, pala bi i mozda glavom oplela o nesto.....
I onda bi se nasao neko da me opljuje, da sam vakav-nakav, ubica, zatamnjena stakla, kozna jakna, istetoviran, izbrijane glave, lanac na vratu......Ama ubica koji smrka droge i jede malu djecu.
nightvision

#5549 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

zdruzdjo wrote:[
I kako ti vidis da ja missing a point? Da si vozio brze satr'o bi bulu jel tako? Ali nisi, jer nisi divljao, srecom, i za bulu i za tebe.
zdruzdjo

#5550 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

nightvision wrote:
zdruzdjo wrote:[
I kako ti vidis da ja missing a point? Da si vozio brze satr'o bi bulu jel tako? Ali nisi, jer nisi divljao, srecom, i za bulu i za tebe.
Mising a point "samo udaranje" udarac vako ili udarac nako.
da je vozio ispod 100je, ona bi protrcala. ali da je udario i sa 60, ma mrka kapa.
Post Reply