Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
S obzirom se Marca najviše raspisala o Neymarovoj drami ili je zakuhavanje u svlačionici PSG pred utakmicu ili ga navlače da pređe u Madrid. Ili oboje
Podcjenjivanje nekoga, pogotovo Reala kakav god sad bio znači ... Vidjeli smo sinoć šta se desi kad se umisliš. Jedino im je preostala CL od totalne blamaže. Mada mislim da ih PSG neće podcijenit.
A poznavajući Zinedina i njegove ponekad tanke živce radi čega je sposoban opizdit lika glavom pred milionima možda mu pukne film pa i u svlačionici opali nekog. A haman da bi trebalo. Znači na vugla ih Zizu
leškarenje wrote:Cuj PlastikSG zbog Reala i galaktikosa su se poceli i ostali kurciti s parama
Čuj zbog Reala.
Hebi ga Figo, Zizu, Ronaldo, Beckham ... prije ove ekipe ja se ne sjećam ovoliko skupljenih slavnih u jednom timu. Plus još kamara svjetskih top igrača. I što je najgore nisu osvajali ni bizu svojoj slavi. Figo, Zidane, Ronaldo u jednom trenutku su bili najbolji na svijetu, neki i po više puta. Po imenima originalni Dream Team.
"Kada smo prošle godine osvojili Ligu Prvaka, poručio sam putem medija da ćemo ove sezone uzeti trostruku krunu, i svi su se smijali. Sada, 6 mjeseci kasnije, i dalje se smiju".
Velika zvijezda a veća hinja od C Ronalda ne postoji u svijetu fudbala.. Nikada on nece biti najveci,bez obzira koliko trofeja osvojio, kao sto ni Nadal i Djokovic nece biti veci od Federera.. Aman aman
I prvi penal je minimalan kontakt. Recimo da je onako startano na Suarezu, onaj bi pao kao pokosen al recimo Messi ne. Ronaldo prelako pada unutra i van kaznenog i postaje smijurija, najveci padavicar. Zajebo je sve igrace s padanjem.
Distortion wrote:I prvi penal je minimalan kontakt. Recimo da je onako startano na Suarezu, onaj bi pao kao pokosen al recimo Messi ne. Ronaldo prelako pada unutra i van kaznenog i postaje smijurija, najveci padavicar. Zajebo je sve igrace s padanjem.
Drugi penal
Nek se Valencija potrosi uoci 1/2 finala kupa
Jel zajebo zubara i neymara ..??
Taj se nije rodio ko je njih zajebo..
kod ronalda kad pada sam ne sviraju. Skontali ga.
Zubar kako profesionalno pada i ja bi mu sviro
Distortion wrote:I prvi penal je minimalan kontakt. Recimo da je onako startano na Suarezu, onaj bi pao kao pokosen al recimo Messi ne. Ronaldo prelako pada unutra i van kaznenog i postaje smijurija, najveci padavicar. Zajebo je sve igrace s padanjem.
Drugi penal
Nek se Valencija potrosi uoci 1/2 finala kupa
Jel zajebo zubara i neymara ..??
Taj se nije rodio ko je njih zajebo..
kod ronalda kad pada sam ne sviraju. Skontali ga.
Zubar kako profesionalno pada i ja bi mu sviro
Ukljucujuci njih dvojicu.
Razumijem ja i njegovu zelju za penalom i slobodnjakom.
B6Redhell wrote:
Real da odigra 50% sto je danas odigro dvogled bi vam trebo
Nije deportivo los koliko je danas real dobar. Ipak 7-1
Ali real ove sezone vruce hladno. Ne bi me cudilo da iZgube sledecu
Kako se apetiti prošire čim se dobije ekipa iz zone ispadanja.
Normalno da će izgubit iduću. Idu na Valenciju.
Svaka čast, prišli ste na -16, možda opet -19 večeras.
Pošto je četvrto mjesto bilo uroženo, Perezova kujica Tebas se konacno sjetio da nešto poduzme konkretno penali kakvi se sviraju Madridu su urnebesna komedija
Nek malo i Penaldo slavi golove iz penala na -16 i skuplja zlatne balone, boli ga q , najjaci je na svijetu.
Last edited by LSD on 27/01/2018 18:36, edited 1 time in total.